2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Pise blondina inzerat: mila, krasna, nezadana, volajte na nokia 3310 😀D
@drobik1 coby rok...len sa nejako motam...mam mrchu, tak mi to nejde najrychlejsie...ale uz hotovo😀 ale do pecenia ma dnes nikto neprinuti...zevraj dovolenka...tyzden som zobrala dovolenku a prd som si oddychla...od pondelka spat do prace...juj, nece sa mi...nech pridu tie dve palicky...alebo asi radsej, nech pride moj drahy konecne...😀
@elebe noooo gratulaacia drobcekovia uuzzaasnyy suuu ako tie bodky,.,,.,. 😀 😀 😀
a inak baby co mate nove,,.,.nebola som tu posledny cas nesiel mi net a f praci som nestiihalaa,.,,.,.ja nemam nic nove akurat pracujem do vecera, sobotu a nedelu straavim tiez v praci od rana do vecera,.,.,.ale pondelok off a rano mi uz priide moj manzeelikk a sup sa na snazilkovanie,.,,.zatial ovullku necitim tak dufam ze vydrzii do pondelka na mm,.,.xi xi,.,.,.duuufam ze mi bude dopriaate,.,. 😀 😀 😀
@karin415 aha...no ty si zlatá 🙂 thank you very very much 😀 tým pádom som sa rozhodla ešte trošku počkať, aspoň kým nebudem mať odrobený ten základy...takže hneď v máji si už začínam hľadať robotku, dúfam, že čoskoro nejaká bude, aby sme sa mohli pustiť do bábätka 🙂 a zatiaľ budem sem tam trošku dúfať, že nejaké tie drahého potvorky sa predsa len dostali tam, kam mali a možno... 😉 nechávam to na náhodu, ale stále tu s vami pobudnem...veď v duchu som predsa len snažilka 😀
@elebe jooj viem jake to je mat steniatocka,.,.,.ja som ich uz prezila neurekom,.,.dokonca mame vlastnu porodnicu vybudovanu xi xi,.,..,a jak moze byt ze mas ovu testy pozitivne a teploty nizke,,.ma to nejaky vplyv alebo co,.,.??.,.a inak aj ja meriam prvy mesiac BT aaaa chcem sa spytat kedy je vlastne ovulka ked vystupi teplota alebo pred vyssou teplotou 4 dni??,.,.,.bo som s toho mimo,.,.
@marosusu Mám pozitívny ovulačný test dva dni za sebou. Čo to znamená?
Niektoré ženy zaznamenajú výrazne zvýšenú hladinu LH hormónu (pozitívny ovulačný test) 2 alebo dokonca aj 3 dni za sebou. Tento výsledok znamená, že testovaním bol zachytený vzostup hladiny LH hormónu na ceste k jej vrcholu a potom jej pokles. Hladina LH hormónu, ktorá spúšťa ovuláciu, sa u jednotlivých žien môže líšiť. Pohlavný styk je dobré mať v deň prvého pozitívneho testu.
Za aký čas po pozitívnom výsledku ovulačného testu nastane ovulácia?
Ovulácia nastane za 12-48 hodín po pozitívnom výsledku ovulačného testu. Toto časové rozpätie je uvádzané preto, že každá žena môže mať hladinu LH hormónu potrebnú na spúšťanie ovulácie inú a tiež doba pôsobenia zvýšenej hladiny LH hormónu na zrelý folikul vedúci k jeho prasknutiu sa môže líšiť.
Kedy mám mať pohlavný styk, ak mi vyšiel pozitívny ovulačný test?
Maximálnu šancu na otehotnenie budete mať vtedy, ak budete mať pohlavný styk už v deň pozitívneho ovulačného testu a nasledujúce 2-3 dni (odporúča sa mať pohlavný styk každý druhý deň).
a robíš si aj nejaký graf? na ff alebo womenzone?
@elebe hej no robim.,,.na ff,.,.,.dneska mam akurat 12 DC,.,.aaaa f pondelok pride mm,.,,.tak dufam ze sa to podaaariiiiii,.,.no a vlastne ako to je s tym grafom na ff ked fstupne teplota teraz mam teploty po mrche medzi 36,1-36,5,.,.,.a ked bude nad 37 tak uz bolo po ovulke ci ako
ahojte moje snažilky 🙂 pár dní na sebe pozorujem nejaké zmeny, dnes ráno mi prišlo nevolno a v podstate mi je celý deň zle 😒 bolieva ma aj tam dolu bruško..mala som doma ovu test, lebo som niekde čítala, že sa tým dá zistiť aj tehu 🙂testovala som sa ale až po rannom moči, ale test mi vyšiel negatívne 😢 ovu som mala naposledy 19-23.03..myslíte že by som mohla byť aj tak tehu??
@alenka_ela
Studuji, ale dá se to. Mimochodem, dnes je 16. den zpoždění.. Tak nevím..... Ale k doktorce nemůžu, studuji přes 100kmm daleko od domova a nevyplatí se mi jet domů. Přáští týden ale pojedu, tak třeba to do té doby nedostanu a bude jasné 🙂
@meduzka35 ak si mala ovu 19-23.3,tak je to este velmi skoro na to,aby ti test zachytil tehu a uz vobec nie dake priznaky,lebo to oplodnene vajicko sa akurat moze uhniezdovat alebo este ani to nie (podla toho ci ratame 19 alebo 23 ako ovulaciu,ta totiz trva len chvilu,rozpetie sa udava pre odne dni,ktore su pred ovu,pocas ovu a cca den po ovu),ak ti bolo zle to moze byt len psychika,alebo ine ale myslim ze na tehu priznaky je to skoro,no sanca tu stale je,tak hadam sa ti podarilo a o par dni aj tehu test bude pozitivny 🙂
no ja pri prvom tehu som mala rannu nevolnost a nemohla som citit rozne pachy a chute sa mi uplne zmenili a ani som len netusila ze som tehu a to bolo este pred mrchou takze co sa tyka priznakov,tak u kazdej zeny sa to inac prejavuje.A pozitivny test sa mi ukazal az 7 den po meskani mrchy,takze tak 😉
@raza ahojcek, no neboj, bude to dobre, ak povedala, ze to nie je hrozne, tak ovulku isto mas, ta sa samozrejme da posilnit, dnes je uz doba, kedy klesaju zavaznosti na otehotnenie, ale zaroven to nahradza psychika ☹ bohuzial, stale viac a viac sa nad tym zamyslame, este predtym ako to skusime, ci nam to vobec podari...potom to uz ide, treba sa uvolnit, sama poriadne neviem ako, ale ja som na tento cyklus vymyslela fintu, ze si cela rodina hovorime a skutocne tomu verime, ze teraz otehotniem, nielen ja, ale aj manzel, ci moja matka chcu decembrove babo...tak akosi sme si to vsetci vsugerovali, ze to tak bude a pevne tomu verime. Do teraz som sa len trapila, ci vobec budeme mat niekedy dietatko, tak sme teraz zvolili opacnu techniku, tak som zvedava. Som prave ty brdo, rozmyslam, ale ja neviem aky mam den cyklu, kurnik, ved ja som si to nezapisala ☹ no pekne, tak neviem co teraz ale asi som niekde taky 13 dc mozno? fakt neviem ☹ ale treti den ma boli hlava a maternica uz asi 5 dni... je to skoro, ale my tento cyklus skusame kazdy druhy den, a prvy sexik po ms bol v noci, ked bol ten vzacny spln, teda tusim 18. vecer a to sme verili, ze to je ta nasa noc 🙂) hned po ms to bolo, mimo ovulky, ale aj tak tomu verime, ze odvtedy som tehotna 🙂) he he idem si to vypocitat nejako asi 🙂) ale takto kazdy druhy den stihneme v ovulke isto 2 krat 🙂) aj ked nam doki kazal raz po ms, a potom az v ovulke 🙂) no tu radu sme posluchli a nic, tak sme si zvolili svoju metodu 🙂) tebe drzkam palce, v pondelok daj vediet !!!
@chirabell tiež som si myslela, že to bolo asi skoro ☹ ale zase som sa netestovala minulý mesiac, tak som chcela skúsiť či náhodou nemôžem byť tehu už z februára..2 apríla budem asi letieť do egypta, tak sa aj bojím..keby som bola tehu, tak by to bolo nebezpečné pre bábo 😖 dnes som si kúpila tehu test, tak skúsim o týždeň neskôr 😉
@maly_vrabcak a robis si stale testy? snad to nebude nic vazne... no ja tiez studujem, som tretiacka 🙂 ale externe 🙂
@maly_vrabcak 16 dni meskania je uz dost,skus si kupit tehutest,aspon budes vediet na com si. ak by to bolo meskanie tak to treba riesit,ale drzim palceky,aby to bolo tehu 🙂
@raza takze dnes som 11. den, ovulka by mala byt az 16,17,18, ale vcera som mala pocit ovulky 🙂) tak neviem, hrozne sa z tohoto cyklusu tesim 🙂
@alenka_ela nechápem.. dnes si 11DC, to som pochopila. ale tá ovulka to si akože vtedy mala, alebo budeš mať? asi mala, že? 😵
@alenka_ela
Naposledy jsem si ho dělala včera ráno.. GS mamatest.. prý by měl těhotenství naměřit už hCG už od hodnoty 10, ale nic tam nebylo. Už mě to nebaví pořád testovat a hlavně to není dobré. Lepší, když vydržím, třeba se ty || spíš ukážou :D
@chirabell
Děkuji, včera ráno jsem dělala, ale nic. Tak další udělám až v pondělí ránko. 🙂
@marosusu no ty si veľmi vyberať nemôžeš....keďže máš preč mužíka....ale skús si sledovať aj hlien,alebo krčok,alebo si kúp ovu testy.....keď ti teplota prudko stúpne treba sa snažilkováááááť 😉 ale to koľko boli plodné dni,bez ovu testov dopredu nezistíš,až potom keď to vyznačí ff....však skús sem hodiť graf 😉
@elebe draha dakujem za trpezlivost faakt,.,,.snazilkujeme 4 mesiac ,.,.,.baby netrpezlive tu a cakaju ci pride ci nepride mrcha hnusna,,.a ja uz prezivam nervaky ci sa trafi manzel do ovu dni,,.,.dnes som si pozrela tolko kriviek ze uz mam na cely zivot dost 😝 😝 😝 .,,.a asi to necham tak,,.,.ovplyvnit prichod manzela nemozem taak musime snazilkovat vtedy ked bude doma,.,.,lebo ked si predstavim ze dvakrat do mesiaca takto nervacit (raz pri ovu raz pri mrche),,.,.nezvladam uz,.,.nechavam tak,,.pride ovulka pride,.,.zmeskame zmeskame,.,..,ale snazilkovat budeme,,.velmi na vyber nemam,.,.merat budem furt (zacala som tento cyklus prvykrat),,.aspon zistim kedy mavam ovu kedze podla nicoho ineho sa riadit nemozem nemam ziadne priznaky ovu,,.,.doteraz som to nejak neriesila,,,.az kym sme zacali snazilkovat,.,.ale samoska chcemee babo,.,.xi xi,.,.,.drzim prsteky aj bambulkam malickym,.,.,a vdaa za rady,..urcite este budem nejaku do buducna potrebovat,.,.xi xi 😀 😀 😀

@drobik1 ked ja este teraz dopratavam...😀