2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@red_kika nee ta co si pipi,.,.,.ono to sem tam vyjde ked pride dom,.,.chodi kazde priblizne 3 tyzdne prec a doma tyzden,.,,no a na oci mu vyhadzujem to ze chodi prec a nezostane uz doma konecne pri mne a ze jak sa mame znazit o babatko,,.,.a na mimi ma nahovoril on.,,.,.,.aaaa tak som podlahla tomu a tu to je,.,.xi,.,.,.ale tak raz to vyjde,.,.si myslim,.., 😀 😀 😀 ,,.aj tak najkrajsie na tom je to tulkanie nie??,.,.. 😉 😉 😉
Ahojky, tak už jsem konečně vyléčená... Akorát ten močák mě trápí ☹ Už teda nechodím každou chvíli na wc a ani mě to nepálí ,ale bříško mě bolí a mám křeče a takový píchání... Beru urinal akut a piju urologickej čaj, tak snad to brzy zabere... Je to fakt nepříjemný...
@raza ja neviem, ja mam v podstate cely cyklus take lepkavy priesvitny vytok, asi mam furt ovulku chi chi 🙂) ja sak uvidim, posledne dni mam moc dobru naladu 🙂)
@maly_vrabcak nooo a kolko ti to meska? pred kolkymi dnami si bola u lekara/ky?
@alenka_ela
Tak ráno to bude 18 dní zpoždění a u dokorky jsem byla naposledy 4.3., takže před 22 dny.
@dandiela ahoj ja som mala tento problem na zaciatku tehu ale to este nikto nevedel ze som tehu ani doktorka bnevidela to na ultrazvuku brala som antibiotika a na raz som prisla na kontrolu ze ci uz som zdrava a ona ze vy ste tehotna!!!a ja ze super lebo sme strasne babo chceli len bohuzial tyz dozadu sme o babo prisli a pripisujem to vela veciam aj tym antibiotykam...tak ti prajem skore uzdravenie a vela syl do snazenia! 😉
@karin415 hmm..no veď ja viem, ach jaj...ďalší minimálne rok čakania..nejak mi to nevonia 🙂 niežeby som sa netešila na prácu, ale tie materské pudy..v dobrom ti závidím, že sa idete snažilkovať...musíš sa veľmi tešiť...hádam mi to prejde nejak rýchlo a budeme v tej fáze aj my..držím ti veeeeľmi veľmi palce, aby sa vám podarilo..potom daj vedieť, ako pokračuješ..aspoň to tu s vami budem prežívať 😀
@maly_vrabcak fiha, teda, tak toto je teda cudne, test stale negativny?Mala by si ist co najskor k lekarke!!!!!!!!!!
baby, ako mam vysvetlit mm, ze otehotnenie na 1x je len stastna nahoda..... on mi stale hovori, ze este musime pockat kym bude domcek, ale to ja proste nevydrzim ☹
kazdym dnom to je horsie, ta tuzba po malo dietatku.. dakujem za nazory
@red_kika úúúú, moja, tak to ti asi nikto neporadí...
otehotnieť na prvý krát je taký malý zázrak, ale pre niekoho, kto ešte chce počkať, to argument nie je.. bábo hneď a zaraz alebo teda v čo najbližšej dobe musia chcieť obaja, nedá sa o tom priveľmi presvedčovať alebo do toho niekoho natlačiť.. i keď: keby si ostala tehu hneď zajtra, je viac ako pravdepodobné, že tvoj muž by sa po prvom rozdýchaní véééľmi tešil a už by vyberal meno..
muži si často myslia, že stačí sa raz pomilovať a bábo je zamiesené 😀 . často ani nevedia, že existujú plodné dni.. pochopia, keď každý mesiac žena pri príchode mrchy vyroní slzu, že to zase nevyšlo... uvedomia si, že to nie je také jednoduché.. no je pravda, že niekedy pomáhajú rozhovory pri vínku, keď ťa možno bude počuť rozprávať o tom všetkom, možno privolí.. prajem, aby ste sa dohodli tak, ako je to pre vás správne a ako budete spokojní obaja, nech už je to akokoľvek... 😉
@lea1333 Právě z toho jsem měla strach, takže angínu jsem léčila vším co můžou i těhulky a ten močák taky... přecijen co kdyby 🙂 Tenhle měsíc v tom ale budu mít stejně guláš, to že dostanu MS vždycky poznám z bolesti břicha aspoň 2dny předem, jenže díky tomu močáku mě břicho bolí už skoro týden, takže se dost špatně orientuje... Podle kalendáře bych to měla dostat zítra,ale s mojí pravidelností to je tak +-2dny 🙂 To mě mrzí, že u tebe se na to nepřišlo včas a dopadlo to tak jak dopadlo... Ale zase možná lepší, že "to" odešlo samo než aby se později přišlo na nějaké problémy.... Příště už to určitě dopadne 😉
@red_kika Tohle chlapovi nevysvětlíš.... já se o to pokoušela X krát a marně... až pak najednou zjistil - v lednu, že když v únoru počneme tak budeme mít listopadový miminko - to má narozeniny on. No a už v prosinci jsme nechali volný průběh a nic...v lednu a nic...v únoru a pořád nic. No a dneska už je sám téměř nešťastnej, že to nejde tak jak si představoval a kdyby to věděl dřív tak jsme začli už dýl... No jo, ale když jsem mu to říkala, tak mu mužské ego nedovolilo si něco takovýho připustit 🙂 Takže ti asi nezbude nic než počkat, třeba ho to samotného napadne... Ale zase na druhou stranu, co když vám to opravdu vyjde napoprvé a vy nebudete mít doděláno co je potřeba? To jsou dva různé pohledy 🙂
@red_kika taak ja mam superneho manzelika prisiel s navrhom na babatko on,,..tak sme sa prestali chranit,.,.a on po dvoch pokusoch ze co uz? a tak,.,.dokonca sme si pri mrche spolu "poplakali",.,.a tak som mu vysvetlila vsetko okolo plodnych nepolodnych dni,,.ovulku,,.ukazala som mu grafik,.,.a grafy na porovnanie,.,..a akurat mi dosiel pred 4 hodinkami domof ovulka je tu tiez taaak tulkame sa tulkame,.,..,som strasne rada ze vsetko je take uvolnene pretoze tiez sa chystame stavat a vieme ze sa nemusi podarit teraz ani o mesiac takze vsetko je take nenasilne,..,.hoc ja po mimi tuzim xi velmi,.,.,.,.taak dufam ze na tom zacnete o chvilku pracovat,.,.drzim prsteky,.,.,. 😉 😉
@alenka_ela
Tak jsem si teď dělala test, opět negativní.. Už mě to štve.. Můžu jít k jinému lékaři bez objednání? Studuji v Olomouci a domů to mám daleko. Co myslíš??
@alenka_ela ahoj, tak som sa vrátila od doktorky a všetko je na figu. tie výsledky z krvi neboli fakt hrozné, avšak keď som ju po xtý krát upozornila na bolesti vaječníka, konečne privolila na sono.. mám cystu, ktorá vypĺňa takmer celý vaječník. takže na budúci týždeň volám o výsledky z krvi, ktorú mi zobrala a budem musieť ísť na operáciu. je možné, že prídem o vaječník, no to ti nikto dopredu narovinu nepovie. no ja som sa na to doktorky opýtala a povedal, že je to dosť možné. nevieme na isto, aká je to cysta, musíme počkať na výsledky, ale vyzerá to na endome... neviem akú cystu.. ale už som to kukala aj na nete, nič moc. týmto trpí aj moja naj kamoška, takže už viem, čo je to za svinstvo ☹
takže bábo je dosť nedosiahnuteľné... musím, mm mi chudáčik pripravil jesť, tak idem
@marosusu Já prášky taky nemusím a snažím se jim vyhýbat... Ale když mě bolí břicho, mám pocit že mi někdo rve "spodek" a bolí mě to až do stehen.... to ani sprcha pak nepomáhá ... a doktorka řekla, že to tak prostě některý ženský maj a dala mi kapky na bolest... Když jsem brala antiko, tak jsem bolesti neměla...

@marosusu no my zatial nesnazilkujeme az tak intenzivne... takze az tak mi to este nevadi.. ale ked to pride tak to bude fakt na H.. sa strafit do tych dni