icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marosusu
28. mar 2011

@dandiela presne tak tiez citim az slabiny pomali..,,.napr mne je lespie vtedy v praci lebo fakt nemam cas sustredit sa na bolest ked som doma a lezim ta neviem co so sebou.,,.ale kapky algifen su the best ked mi je uuuplnee ze najhorsie,,.,. 😀

marosusu
28. mar 2011

@red_kika preto ho tak lubim ze je taky citlivejsi,.,..,vsetky boliestky preziva so mnou,.,..,aa drzi nam to uz 9 rokov tak sa pozname ze uplne,.,.:D

chaluha
28. mar 2011

@nera123 tych 190 dostavas do konca materskej cize do 3rokov tvojho drobca,potom ti konci materrska dovolenka ja ju poberam uz mesiac,predtym som mala 260,ale vlada nam to stopla

drobik1
28. mar 2011

ahojte baby.. 🙂 mame za sebou prekrasne straveny vikend..aj vecery 🙂 🙂 akurat ze som ochorela..bolesti hlavy,hrdlo a teplota.no hruza.. ☹

lea1333
28. mar 2011

@dandiela aj ja to tak uz beriem ze by bolo horsie keby sa na to doslo neskor a trapili by sme sa cely zivot teraz sa uz pripravujem na druhe tehu a to verim ze dotiahnem uz dokonca!a ty si teraz tehu?

nera123
28. mar 2011

@chaluha hm..dik za infosku..pozeram ze si tehulka znovu 🙂 gratulujem 🙂 ...ja by som tiez uz najradsej bola a neriesila peniazky, no na to si este asi budem musiet pockat..nevadi, aj tak niekede v podvedomi dufam, ze sa mozno podari aj skor 🙂

dandiela
28. mar 2011

@marosusu Algifen kapky je to jediné co mi pomáhá 🙂 Když to dostanu, tak chodím pořád do práce, neberu si kvůli tomu volno a taky mi to trochu pomáhá... i když většinu času trávím na chodbě cestováním mezi kanceláří a wc 🙂

marosusu
28. mar 2011

@dandiela presne tak,.,.,.kancoska a wcko,,.,. 😀 😀 😀

dandiela
28. mar 2011

@marosusu Já už se tak těším až budu mít 9měsíců klídek... a navíc po porodu prý ta bolest u většiny žen zmizí.... modlím se aby to tak bylo 😎 😀

marosusu
28. mar 2011

@dandiela jaaaj 9 mesiacov ziadna mrchaa.,,.,.tak to je sen,.,.dufam ze po terajsom snazilkovani ani nedojde xi,.,.,.ale pohoda nestresujem,...,nesmieeeem.,.,. 😝 😝

repkomon
28. mar 2011

Evuliik viem nemaš to lahke, ano no najpelšie je nechat tomu volny priebeh, my s manželom sa snažime tedka tak 3 mesiace ...no zatial taky nič, finanč situacia nas na začatku taky nutila sa nad všetkym zamyslet, no naštasie oba mame pracu ,a už ted šetrime 🙂 Predstav si /nechcem Ta strašit/ četla som včera v časopise Maminka: že dieta stoji od 1 do 18 veku života rodičov až 1.5 miliona korun :-O keby som nesedela asi by som se salda na zem, tak ma to ohurilo ..no zase pravda to byt nemusi že ? 🙂 držim vam obom palce a všetkym snažilkam ...myslim že nadej je stale ...🙂

chaluha
28. mar 2011

@nera123 drzim palceky ,kedze prvu matersku som mala ratanu s minimalnej mzdy,teraz chcem platit dnp..aby som supla korunky na 500eur aspon tych par tyzdnov a potom zas 190,co je velmi smiesna suma a nestaci ti na dva tyzdne a nie este na mesiac..zelam rychle//a bezproblemove tehu..

chaluha
28. mar 2011

@dandiela nechcem strasit,ale ja uz som jeden porod zazila a menzes???ziadna zmena 15balikov za jeden mesiac 😠 a viac krat do mesiaca som krvacala..zabrala az antikoncepcia a to 4balenie ☹ drzim palceky a 9mes.nemrskovanie je to skely pocit 😉

chaluha
28. mar 2011

@jutu07 ahoj ako ti je??dlho som ta tu nevidela..

marosusu
28. mar 2011

prave som prisla od zubara,.stravila som pol hodinu mucenia na kresle,.,.bleee,.,.,.ale zubky uz v poriadku caka ma len v lete preventivka takze babo moze prist 😉 😉 😉 😉

elebe
28. mar 2011

@marosusu ahoj moja....tak ja to mám vyriešené....dala som si spraviť porcelánky 😀 bola to bolesť jak sviňa,koooopa prachov....ale teraz svätý pokoj....minule mi zubár v meste vynadal,že ani na kávu nepríjdem 😀 no len to bábo aj nám chýba 😖

marosusu
28. mar 2011

@elebe jaaaaj moja tak to mas vyriesene,..,,.,. 😀 😀 ,..,raz to urobim aj ja,.,. 😉 😉 ,.,.mozno,.,. 😝 😝 😀 😀

elebe
28. mar 2011

@marosusu no pokiaľ máš pekné zúbky,tak kašli na to...u mňa to bolo jediné riešenie,keďže som zdedila zlé zuby 😒 nechci vedieť čo ma to stálo bolestí a ťažkostí....je to hrôza,keď si spomeniem.....no a o peniazoch ani nehovorím....ale u mňa to bola jediná šanca mať pekné zuby 🙂

jutu07
28. mar 2011

@chaluha ahoj to je milé, že jsi si vzpomněla. Já se dnes snažím odpočívat. O víkendu jsme to řekli mojím rodičům a chtěli jsme i manželově, jenže nebyla tak nějak příležitost a náznaky nepochopili, tak to necháme na jindy. Jinak k doktorovi už jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jak mi dopadnou krevní testy a jestli dostanu těhu průkazku a požádám o nemocenskou. Dnes mě nějak pobolívalo břicho i včera,ale je to možná tím, že jsem málo odpočívala a ještě jsem poponášela malého od švagrové ten má 10kilo. Nesmím tahat těžké věci, tak jsem trochu zapomněla ☹ a co jak se máš ty? 😀

chaluha
28. mar 2011

@jutu07 jej tak som rada,ze ste ok 🙂 ja idem k dokimu zajtra po vysledky a knizocku 😉 a verim a dufam,ze je vsecicko ok 😉 hihi nepochopili???nevadi pochopia ked im ukazes knizku..brusko ta moze boliet ajj zo zvacsujucej sa maternice a tak..ale bo si mozno mala mat dalsiu mrsku..to tak byva..opatrujte sa a setrite sa 😉

karin415
28. mar 2011

@nera123 no ano je pravda ze sa velmi tesim 🙂 dufam ze to bude skoo, chapem uplne presne tie pudy.Tiez som este zvazovala ze pockame nakolko nie sme manzelia 🙂 co nam osobne nevadi ale okolie je stale este predsa konzervativne 😀 ale nakoniec som si povedala ze no urcite uz cakat nebudem 😀 tiez ti drzim palce nech ti to cim skor zbehne...

alenka_ela
28. mar 2011

@maly_vrabcak samozrejme ze mozes, ale budes si to musiet zaplatit ☹ Bohuzial, to sa ti asi viac oplati skocit domov, ale urcite si to pozistuj, nech ti daju vyvolavacku co najskor!

alenka_ela
28. mar 2011

@raza No pekne, tak to ta muselo pekne zaskocit. Ale urcite teraz nesurfuj na nete, ved sa len budes stresovat, nechaj to tak, neboj, vsetko bude ok, ved nikdy sa neje kasa uplne horuca...Isto to dobre dopadne...vcera som myslela na kamosku, co mi este pred nedavnom plakala, ze nemozu mat babo, ze jedine cez umele a tento vikend oslavovala ich dcerka 3 roky 🙂) uplne prirodzene po roku snazenia 🙂) tiez si presli roznymi cestami...no oplatilo sa 🙂) Vy sa kolko snazite? A aj jeden vajecnik spravi zazrak 🙂) ked uz by malo na to prist... 🙂) neboj!

maly_vrabcak
28. mar 2011

@alenka_ela
Tak jsem byla dnes u tří doktorů, všem jsem řekla, že mám 18 dní zpoždění, negativní těhotenské testy a že domů to mám 150km daleko a že se tam hned tak nedostanu a představ si...aniž by mě prohlédli nebo cokoli, vlastně mě nevzali ani do ordinace a řekli, že to nic není, a že to počká, až dojedu domů. Až mi bylo do breku z toho, že na mě kašlou, když jinde se píše..týden zpoždění, val k doktorovi.. A jedna z těch doktorů byla i doktorka pro vysokoškolské studenty. Tak nechápu. Vážně ne.

nera123
28. mar 2011

@karin415 ďakujem 🙂 ..aj ja ti držím palce, nech sa ti darí všetko podľa predstáv 😲

chirabell
28. mar 2011

@maly_vrabcak no, nemalo by sa to,ale mas este jednu moznost, ist na pohotovost, tvarit sa ze mas bolest v podbrusku a povedat im ze mas podozrenie na tehu,lebo 18 dni meska ale testy su negativne...na pohotovosti su povinni ta vysetrit nech si odkialkolvek, domov ta neposlu a bolest si nemaju ako overit, ze nie je...blbe, ze to nejde inak, ale skus pripadne takto. Len ma prekvapuje ta lekarka pre VS, ak by s tym nemala mat problem...len zda sa, ze bohuzial aj tu financie vyhrali a zvitazil strach, ze im vykon poistovna nepreplati 😒 smutne ☹

nera123
28. mar 2011

@chaluha áno o tom som tiež počula, že je dobré si platiť dnp...ak teda nemá človek veľa na výber..ďakujem za infošky..a pekne si užívaj tehulkovanie. 🙂 .máš aj nejaké príznaky?

maly_vrabcak
29. mar 2011

@chirabell
Už jsem se objednala u svojí doktorky, ale hodně zameškám. Teď ať si doktoři vyřvávají, že chtějí přidat.. Za ten přístup... Mám strach, co se děje. Nikdy se mi nestalo, že by mi takto MS meškala, vedu si poctivě kalendář a vše zaznamenávám, i v největších stresech mi běžela normálně. A teď, když jsme si s přítelem v lednu řekli, že zkusíme, zda nám to půjde a vlastně nijak nelpím na tom, že musím otěhotnět, tak se stane toto.. Opravdu jsem naštvaná.. A to v těch ordinacích nikdo nebyl!!! Takže bych ani nikoho neblokovala. Hnusný zvrhlý stát, všechny zajímají peníze.. Jejich přísaha je k ničemu..

dandiela
29. mar 2011

Ahojky, původně jsem sem dnes ani nechtěla jít,ale zase jsem si říkala že se tady vzájemně podporujeme a tak by bylo ode mě nefér se s vámi nepodělit o včerejší příhodu. Když jsem večer přišla z práce, celý den jsem měla zvláštní pocit v bříšku, tak jsem si udělala jediný a poslední test co jsem měla doma..s citlivostí 25.No a byl na něm duch... úplně se mi rozklepaly ruce a šla jsem za manželem jestli tu druhou čárku vidí taky. Viděl... no a dnes se mi rozjela pěkně silná potvora... Mi ta radost moc dlouho nevydržela.. Ale co snad mrcha brzy odejde a příjde nový měsíc plný snaženíčka a snad už úspěšného 🙂

chirabell
29. mar 2011

@dandiela to je mi luto :( ale ber to tak, ze zrejme vajicko oplodnene bolo, len pod vplyvom vsetkeho toho co si pisala ,ze zdravotne problemy sa neudrzalo...vysledok je sice rovnaky, ale mne taketo pozitivne myslenie pomaha...tak dalsi mesiac je velka sanca, ze sa uz udrzi 🙂

Mne ma dorazit mrcha zajtra, podla kalendara...ale ..no...uvidime zajtra...