icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dandiela
29. mar 2011

@chirabell Ale jo...beru to tak...prostě ta nemoc tomu moc nepřišpěla a je to tak určitě lepší.... ale nebudu lhát, že jsem to neoplakala.... Jedu dneska z práce brzy domů, protože mi není úplně nejlíp a už mám od manži slíbený dortíček.... to mi hned zvedlo náladu a už se na něj těším... viděla bych to na punčák 😉 Trochu si vyčítám, že jsem si ten test udělala, kdybych odolala a netestovala, tak bych nebyla zklamaná tolika...

Tobě mrška určitě nedorazí a pak pošleš po internetu těhotenské bacílky 🙂

drobik1
29. mar 2011

@dandiela hm tak to mi je fakt luto ale neboj viem ako si sa citila mne bolo pred tyzdnom presne rovnako... ☹ neboj mrcha prejde a sup na dalsie snazilkovanie a vsetko bude ako ma byt.. 🙂 drzim palce..

dandiela
29. mar 2011

@drobik1 Teď už je mi líp...ale ráno jsem to obrečela... ještě že jsem v kanclu byla sama a nikdo mě tu neviděl... Myslím, že takovýhle věci by se neměli dít... moc to na psychice snažilkám nepřidává.... Mrzí mě, že si tim projde tolik holek... Ale jak říkám, už je mi mnohem líp a budu se soustředit na jiný věci 🙂

chaluha
29. mar 2011

@nera123 dakujem idem to vybavovat hned ako mi bude lepsie..priznaky mam od prvej chvile..zle mi je cikuskam ,vsetko mi smrdi a nic nema chut ako predtym ..otehotnela som par dni pred mrskou.cize najprv nedosla a potom to uz islo ..oci sa mi krizili od unavy a motala sa mi velmi hlava..a ale nezvraciam ,len mi vsetko vadi cely den noc a to som pri dcerke nemala...vsecicko dobre ..som zvedava ako pochodim na socialke..kedze som na materskej .dam vediet..

alenka_ela
29. mar 2011

@maly_vrabcak No tak to nechapem, ale uz ti zostava len zavolat tej svojej a objednat sa co najskor, 150 km neni az take strasne, ked sa to tyka zdravia!!!!!!!!!!objednaj sa a povedz sestricke ze je to surne, trosku to prezen, nech ta objedna co najskor 😉

raza
29. mar 2011

@alenka_ela no, my sa vlastne snažíme od septembra...
prvé tehu sa nám podarilo na prvý šup, tak sa mi zdalo čudné, že zrazu to tak dlho nejde.. myslím si, že tá cysta sa mi začala robiť hneď po kyrete, pretože od vtedy ma ten vaječník bolí.. boh vie, ako to teraz bude. ja viem, že teraz nič nezmôžem, len čakať, ale ja už prestávam veriť v zázraky, odkedy sme totiž prišli o bábo, tak sa všetko serie, furt nejaké nervy a zdravotné problémy.. áá, šak volako bolo, volako bude 😖
a ďakujem za povzbudenie 😉

raza
29. mar 2011

@dandiela hmm, tak to ma mrzí, viem si predstaviť, ako ti asi bolo... to sa my všetky..
mne zas teraz zistili cystu, ktorá bude musieť ísť von, takže z bábätka zas nič nebude ☹
neboj, raz tam tie dve čiaročky uvidíš a ver tomu, že nezmiznú!!!

drobik1
29. mar 2011

@raza ahoj hm no neboj oni ju vyberu a vsetko pojde uvidis.. 🙂 mam za sebou podobnu skusenost s potratom a otehotnela som az 2 roky po nom.. 🙂 no a teraz sa snazime tak uvidime snad tam raz tie // budu..aj tebe sa to podari neboj.. 🙂

raza
29. mar 2011

@drobik1 ďakujem. veď ja viem, všetci hovoria, že ešte mám čas, že to raz príde ( o mesiac mám 28), ale ja už naozaj psychicky nevládzem, už ani pred mm nemôžem plakať, on sa totiž potom trápi a vyčíta si to. keď ja už proste neviem, ako ďalej. prepáč, viem, že tu v poslednom čase píšem len samé depresívne somariny, len keď už sa musím sem tam vykecať.. 😨

drobik1
29. mar 2011

@raza ale neboj bud rada ze ti natu cystu aspon prisli.. 😉 a pojde von..neboj ono vsetko raz bude len si to nesmies tak vsugerovat do seba..venuj sa inym cinnostiam a pri milovani vobec nato nemysli ze chcete babo a uvidis vsetko bude..naozaj viem to podla seba(ked sme najmenej cakali vtedy sa to stalo)..aj ked vzdy ked pride mrcha si poplacem ale nevzdavam sa a ty musis byt silna a bojovat..nepoddavaj sa.. 🙂 a to ze sa chces vykecat chapem neboj ja tiez mam niekedy take stavy ze s mm sa neda lebo potom si to vycitame navzajom.. 🙂

raza
29. mar 2011

@drobik1 veď to ma strašne serie, že tá cysta tam už bola isto dlho, aj som to stále ženskej vravela, že ma bolí vaječník a ona nič. len mi stále brala stery na kultiváciu a riešila všetko ostatné, no sono mi nikdy nespravila, až teraz, keď už som jej to pomaly rozkázala!! ale šak uvidíme, ako bude.. lenže teraz tak nad tým rozmýšlam, že už by sme sa s mm ani nemali snažiť do operácie, ale boh vie, kedy tá bude.. šak ešte čakám výsledky, a doktorka mi niečo hovorila o daľšom cykle, ale ja si to vôbec nepamätám. neviem, či mi náhodou nehovorila, že ešte po ďaľšom cykle to skontrolujeme a uvidíme, ale ja viem, že to znie sprosto, len ja som j hneď ako mi povedala že je dosť možné, že vaječník pôjde von, akosi prestala počúvať. snažila som sa, no všetko išlo akosi mimo mňa 😠 . no, keď si budem v piatok volať o výsledky, tak sa poprípade spýtam...

drobik1
29. mar 2011

@raza no tak to mi chces povedat ze ti vyberu vajecnik?o boze tak to si neviem ani predstavit.. 😉 no to sa ani necudujem ze si prestala pocuvat..ved ked budes v piatok volat o vysledky tak sa jej popytaj..dufam ze ti to dopadne vsetko oki.. 🙂 drzim palce a daj potom vediet ako si dopadla 🙂 🙂

raza
29. mar 2011

@drobik1 no je to možné, že oň prídem, ja som sa na to otvorene doktorky aj pýtal, povedala, že je to možné, pretože ja mám vaječník vyplnený cystou... viac mi však ona nepovie, to sa uvidí až pri operácii, že ako sa to bude dať, ako to pôjde ☹ toho sa najviac bojím, že ja budem vedieť, ako to so mnou je až keď sa preberiem... ☹ ☹

drobik1
29. mar 2011

@raza jeej ale tak nemysli nato neboj vsetko dobre dopadne..aj kedviem ze aj s jednym mozes otehotniet..a nerozmyslala si nad vymenou dr?kedze je taka aka je a preco si na nu musela tlacit a nesparavila ti sono hned?

raza
29. mar 2011

@drobik1 práveže ja som mala pred tým inú doktorku, tá bola otrasná. keď som vedela, že chceme bábo, tak som povedala dosť - zmením doktorku. tak som prišla k tejto, už ako tehotná - asi 4 týždeň, alebo tak nejak,nepamätám si. no ona je fakt pedant, ale toto jediné zanedbala, to ma štve...

drobik1
29. mar 2011

@raza aha no tak to hej..a preco si potratila?nevadi ze sa pytam?ak nechces nemusis odpovedat.. 😉 vsetko sa vyriesi a bude fajn..mysli pozitivne.. 🙂

raza
29. mar 2011

@drobik1 nevadí, veď na to sme tu, aby sme sa mohli pozhovárať, nie? 😉
no, neprišli mi na nič, vraj sa to proste stáva. potom mi zistili ureaplazmu. tá však spôsobuje potraty len v ojedinelích prípadoch, a nie tak neskoro, ako u mňa( 9tt). skôr pri tejto chorobe nemôžu ženy otehotnieť. momichodom, aj toto mi zistila len táto doktorka, keď som sa pýtala, že prečo mi to nezistila tá predchádzajúca, tak mi povedal, že ona je jediná, ktorá to v našom meste robí!!! vraj sú tie testy príšerne drahé a preto ich doktori nechcú robiť!! degeši, normálne ma to vtedy naštvalo... mimochodom, táto pliaga nie je žiadna sranda, okrem toho sa uvádza, že je to pohlavná choroba!!!! ktorú však môžeš chytiť aj v bazéne, napr. termálne vody, vírivky... tam se to chcytili aj my s mužom, tým som si nastodvesto istá, pretože my sme si verní a v to verím. no rozprávaj niekou, že si prekonala chorobu, ktorá sa označuje ako pohlavná.. fuj. takže okrem mňa, mm, a najlepšej kamarátky to absolútne niekto nevie.
ale som sa rozpísala... ja len že príčinu mi nikto nikdy nepovie, ureaplazma to asi nebola... asi..

alenka_ela
29. mar 2011

@raza no tak to mi je luto, ze takto to mas s tym babom ☹ no a chystate sa v lete na dovolenku? vies zmena prostredia by bodla teraz asi 🙂) mozno by sa to tam podarilo 🙂)

alenka_ela
29. mar 2011

@raza z akeho mesta si? Ja mam lekara, co sa specializuje na vsetky veci co brania prirodzenemu otehotneniu, som z NR...moj lekar ma uz vela odrodenych deticiek, ktore sa stali tak povediac zazrakom 🙂))

meduzka35
29. mar 2011

ahojte snažilky 🙂 chcem sa s vami poradiť..2.apríla letím na dovolenku, ide o to, že som v období kedy sa snažilkujeme a viem, že by sa nemalo lietať v tehu ☹ chcela by som sa testnúť, ale mrcha mi ma prísť, až keď už budem pri mori..myslíte keby som si urobila test na tehu skôr či mi ukáže či som??alebo sa musím testnúť až po meškaní mrchy..bojím sa keby som náhodou bola, aby som potom maličkému neublížila ☹

solinkarka
29. mar 2011

@meduzka35 mozes aj pre mrchou....zalezi aké mavas dlhe cykly a ked je ovu 😉

solinkarka
29. mar 2011

@meduzka35 mozes aj pre mrchou....zalezi aké mavas dlhe cykly a kedy je ovu 😉

meduzka35
29. mar 2011

@solinkarka ahoj, no mrchu som mala naposledy tak ako ty tuším 7.3 a ovu 21 až 24..nerozumiem inak

solinkarka
29. mar 2011

@meduzka35 no skor by ma zaujimalo ake mavas dlhe cykly

meduzka35
29. mar 2011

@solinkarka okolo 30 dní..

solinkarka
29. mar 2011

@meduzka35 takze presne skoro ako ja...no tak test ti uz ukaze od 12dpo, niektorym dusikov uz na 10dpo zalezi od dlzky uhniezdenia

meduzka35
29. mar 2011

@solinkarka aha tak to si moc nepomôžem, to sa môžem testovať až pri mori ☹ a čo keď som.. 😉 to lietanie by tomu neprospelo asi..

elebe
29. mar 2011

@meduzka35 ahojky....sorry že sa vám pletiem do kecania....ale môj názor je takýto: nestresuj,nechaj to tak ,chod a uži si dovolenku.... 😀 ak si teraz orehotnela,tvojmu drobčekovi to neublíži,pretože moje kamarátky lietali aj vo vyššom štádiu tehu....ak máš bezproblémové tehu tak kludne môžeš lietať do 5 mesiaca tehu....aspoň moje kamošky tak boli,žili sme dosť dlhú dobu v zahraničí,tak ich bolo habadej....a ak tehu nie si,možno otehotnieš práve na krásnej dovolenke....a kam idete? 😉 😉

meduzka35
29. mar 2011

@elebe ahoj 🙂 ideme do Egypta, ale to je babska jazda 😉 takže tam nijaké otehotnenie bohužial nehrozí 🙂 tak si ma trošku ukludnila ďakujem 😉

elebe
29. mar 2011

@meduzka35 fíha...no komuže je dobre 😀 😀 😝 fakt sa ničoho neboj,je to úplne v poho....akurát by som ti poradila,aby si sa vyhýbala málo tepelné upraveným jedlám a inak si uži dovču a pekne sa opál 😀 😀