icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

meduzka35
29. mar 2011

@elebe super, dám si na to pozor..testovať sa budem najskôr v egypte, ak mrcha nedorazí, nemusela by doraziť 😉 ďakujeeem užijem 🙂 🙂

nera123
29. mar 2011

@chaluha no jasné...určite daj vedieť 🙂 .pár dní pred mrškou? to si asi mala taký nepravidelnejší cyklus, že?..joj, môj drahý je chorý zase...stále ho trápi hrdlo zapálené, tak ho dnes nebudem trápiť aj ja...ešte som sa dnes zničila v posilke, takže večer asi len relax pri kávičke a ordinácii v ružovej záhrade 🙂

chaluha
29. mar 2011

@nera123 ahojky,ja mam prave ze pravidelny cyklus,cize mimo plod dni som otehotnela a mozno mi pomohol femibion800,ale inak mam 28dcyklus 🙂 drzim palceky a zelam skore uzdravenie a co sa tyka cvicenia ja som chodila na taeboo a od noeho roka som nebal,ze keby nahodou,lebo ak su ti zname treningy,nechcela som riskovat aopaltilo sa...aj ja ruzovu ..najprv panelak potom ruzovu.. 🙂 ak ma mala neha pozerat a nevymysli si daco ine 🙂

nera123
29. mar 2011

@chaluha no hej...keby sa aj my snažíme tak cielene, ani ja by som až tak necvičila...a taeboo som cvičila dávno a som myslela, že dušu vypľujem🙂...teraz si chodím len tak do posilky trošku svaly ponadrapovať, ale nejdem sa tam pretrhnúť tak veľmi...len tú celulitídu trošku poriešiť🙂..ďakujem inak...a tebe tiež držím palce so sociálkou..pekný večer pri ordinácii 😀

chaluha
29. mar 2011

@nera123 dakujem oki letim do hajan uz ide vecerna nevolnost ,tak nech ju prespim ..a dalsi den zamnou..a cvicenie?zacnem makat ked bude drobcek uz snami ,lebo vobec uz niesom zo sebou spokojna,ale to je to posledne ...na co teraz myslim ..papa pekny vecer🙂

nera123
29. mar 2011

@chaluha veď to ťa úplne chápem...najpodstatnejší je ten maličký drobčíček v tvojom brušku..a ty sa musíš veľmi šetriť 🙂 tak teda dobrú noc 🙂

chirabell
29. mar 2011

@meduzka35 drzim palceky, aby nedorazila, ale ta chcem upozornit, ze pod vplyvom zmeny klimy a letu ti moze prirodzene par dni meskat, tak radsej testni trochu neskor, aby si nebola zbytocne sklamana, ze nedorazila a na teste nic...a pekne si to uzi, keby aj nic, taka oddychnuta po navrate, urcite sa zadari 🙂

mandm
30. mar 2011

dnes rano sme si nasli na testiku ducha 😀 dufam, ze ciarocka zosilnie, prosim, prosim.... 😵

saska697
30. mar 2011

@mandm Fiiiha tak to gratulujem a nech to nebude len duch,ale co najskor krasna kolajnica;))))

chaluha
30. mar 2011

@nera123 dakujem si mila🙂

chaluha
30. mar 2011

@mandm drzim palce

meduzka35
30. mar 2011

@chirabell ďakujem si zlatá 🙂 dám si na to pozor a otestujem neskôr..keby to vyšlo, tak by to bol pekný suvenír 😉

meduzka35
30. mar 2011

@mandm držim palčeky silno 🙂

zuuzzu
30. mar 2011

Ahojte, tak aj ja sa k vám pripajam. My uz mame jednu kocku doma. Ma 10 mesiacov a niekedy koncom oktobra by sme sa radi pokusili o surodenca. Som sice po sekcii, ale v tom case to uz bude takmer rok a pol od operacie, tak dufam, ze sa nic nestane a ta sialena jazva to vydrzi.
Inak ja si tiez platim dobrovolne nemocenske poistenie, pretoze minuly rok, ked som odisla na matersku, sa ma firma zbavila, kedze som pracovala na dobu urcitu. Teraz som na rodicovskej dovolenke a ak by som si toto poistenie neplatila, tak by som nedostala dalsiu matersku. Teda dostala, ale iba znizeny rodicovsky prispevok, co by bolo okolo myslim 190 eur. Je to dost trapas, takze si teraz platim mesacne zo svojho biedneho rodicovskeho prispevku 49, 13 eura, aby som potom dostala najvyssiu moznu matersku 😉

drobik1
30. mar 2011

@raza ahoj no tak to ma mrzi fakt..ale neboj hadam sa to podari.. 🙂 no mas to komplikovane ale fakt tera by sa vam sikla taka dovca dobra..my ideme az v juli na Liptov tak sa tesim.. 🙂 no a dufam ze sa to uz podari.. 🙂

drobik1
30. mar 2011

@mandm drzime palce .. 🙂

chirabell
30. mar 2011

@mandm gratulujem...a pozeram ze odvazne uz aj v statuse...hehe...tak ja som nasla ducha 28.3. poobede, vcera poobede uz ciarocka a dnes rano tiez...dnes mala dorazit mrcha, ale uz nedorazi...pevne verim, ze sa nic zle nestane a 11.4 mi to potvrdi aj lekar, vtedy mam termin uz dopredu kvoli preventivke objednany...tak to pekne vyslo...ale do statusu veru nemam odvahu si to dat...az ked mi to lekar potvrdi 🙂 Tak si teda spolu pekne drzme palceky a verim, ze nas tu bude coskoro viac 🙂 sa tesim

drobik1
30. mar 2011

@chirabell gratulujem.. 🙂

monyseq
30. mar 2011

Moc gratuluju všem novým těhulkám a držím vám palce. Já jsem v pondělí měla první zklamání 😢 teď už jen čekáme až mrcha odejde a zkusíme znovu i když už teď se bojím.

mandm
30. mar 2011

@chirabell viem, ze odvazne ale bolo uz tolko zleho, ze si tak strasne prajem aby to uz konecne bolo dobre. Nechcem si ani na chvilu pripustit, ze by to nebolo ok 😵

mandm
30. mar 2011

@drobik1
@meduzka35
@chaluha dakujem, tentokrat to musi vyjst 😵

nera123
30. mar 2011

@zuuzzu tak vitaj zuzu..inak, to máš pravdu...tie sumy sú úplne smiešne, ale veď čo už...ja teraz končím výšku a najradšej by som hneď čakala babatko, ale keď vidím, ako je to s financiami, tak som sa rozhodla ešte chvíľočku počkať...no ale náhoda je blbec, ako sa hovorí, tak by som aj bola rada, keby sa pošmyklo aj skôr🙂...inak ti držím palce pri budúcom snažilkovaní..nech sa darí 🙂

jutu07
30. mar 2011

@mandm moooc gratuluji a držím palečky ať čárečka sílí 😉
@chirabell tobě taky držím palečky ať je vše ok 😀

jutu07
30. mar 2011

@chaluha ahoj tak co u doktora rostete pěkně? 😀

raza
30. mar 2011

@chirabell jéj, gratulujem 😉 😉 😉 . neboj, mrcha už určite nedorazí ešte dĺĺĺho..... 🙂
@mandm držím päste 😉

solinkarka
30. mar 2011

Jeee akosi sa to tu rozrasta o drobocov 😵 ja som 7dpo tak uvidime co z toho bude 😀

drobik1
30. mar 2011

@raza ahoj tak ako sa mas?my celkom fajn..uvidime co poriesime tento mesiac co bude kedze sme uz skusili nieco uvidi sa ci budem patrit medzi tie ostatne..s // na teste 🙂 no a ty sa hlavne drz a davj na seba pozor 🙂

drobik1
30. mar 2011

@solinkarka hm no tiez pozeram ze to tu kvitne ako na jar 😀 ale je to fajn,no dufam ze aj ty budes uz coskoro medzi nimi.. 🙂 drzim palce..

raza
30. mar 2011

@drobik1 no, víkend je pred nami a má byť pekne. tak normálne rozmýšlam, že si urobíme s mužom piknik. napečiem koláčik, nejaké mňamky a šup ho pri vodu!!! jáááj, tak sa teším, len aby to vyšlo!
ja už teraz nedúfam, že by sa to s tou cystou podarilo, ale ,,snažiť" sa budeme aj tak 😀 😀
zajtra budem volať o výsledky z krvi, tak potom napíšem 😉

solinkarka
30. mar 2011

@drobik1 no ja mam len druhu mrchu po potrate, takze ak pride tato tretia tak nebudem sklamana ale potom sa to uz podari 😀