2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza citlivost 10 je lepsia, zachyti skor tehu...je to podla toho, kolko hormonu musis mat v moci aby to test zachytil, cize logicky 10 🙂 osobne odporucam klasicke pruzkove, vysledok mi pride presnejsi ako na tych tycinkovych, mam take aj take...dokonca som testovala jednu znacku a ten klasicky bol vyraznejsi ako tycinkovy. Ono je to jedno v principe, ale ak je druha ciarka tmavsia, lepsie sa to snazilke interpretuje 🙂 a mne sa najviac pacia mamatesty
Ahojte dievčatá, ako sa máte??? Ja som na tom tak divne... 😠 Momentálne mám zapalené očko a lekári nevedia z čoho, tak som sa pustila do altrernatívnej medicíny a tak hádam mi to pomôže aj s otehotnením... 🙂 Veľmi verím, že mi to pomôže a o chvíľku sa Vám budem chváliť s tým, že sa nám podarilo... 🙂 🙂 Tak držte trošku palčeky, aby som bola čí skôr fit a aby bola zo mňa maminka 🙂
A aj ja Vám prajem, aby ste boli šťastné, krásne a mohli ste tu napísať tú najhkrajšiu vetu . Som tehotná 🙂 🙂 Pekný deň praje Veronika - plná optimizmu, ktorým Vás chcem dnes nakaziť 🙂
@veronika002 juj aj ja by som chcela byt plna otimizmu aky mas ty 😉
@chaluha
@chirabell ahojte, tak druhý doktor byl naprosto úžasný věnoval se mi mnohem víc a dokonce mi nechal poslechnout jak srdíčko bije 😀 mám akorát 2dobré zprávy a 2špatné. Dobré jsou ty, že krevní testy(zatím mimo Rh) jsou v pořádku a mám těhotenskou knížku a od zítřka mám nemocenskou a ty špatné: objevily se mi tam 2cysty(ty by se měly ztratit sami) a ta horší, že plod není úplně uprostřed dělohy,ale mírně na levo(což je horší na potratovost) a jsem na rizikovém a pomalu nemůžu nic dělat. Holky moc mi držte palečky za další 2týdny jdu na kontrolu.Nemám být z toho smutná ve většině případech(v 90%) se rostoucí plod posune doprostřed.
@katus193 No nemysli si, že ho mám toľko stále, len dnes je krásny deň a ja som prišla od očného a aj očku je lepšie, tak sa mi hneď lepšie dýcha a mylsí optimistickejšie... Teším sa na úplne všetko na ďalšie kvapkanie si kvapiek čo mi dal ten pán, na ďalš večer s mojím manželom, na pranie a na kopu vecí dnes... Chcem byť veľmi veľmi šťastná a mať krásny deň... S optimizmom ďalej zájdeš, hmm?? :o)))
@jutu07 Vôbec sa neboj, len sa zhováraj s bábom, aby ťa neopustilo a že už teraz ho veľmi ľúbiš, veľa oddychuj a nech ťa mm začne hýčkať.. a starať sa o teba.... :o))) A hlavne úsmev, to je to najdôležitejšie :o))) Neboj, všetko bude v poriadku, verím tomu...... :o)))
@veronika002 děkuju moc jsi zlatá a skoro mi ukápla slza, jak jsi mě dojala 😅 pořád si hladím břicho a říkám drž se!přesně hlavně pozitivní myšlení!!
@masinka o dakujem velmi pekne,ja som dnes volala na socialku a budem tam muset ist osobne,lebo evidentne si ma tam hadzali ako horuci zemiak.ze to ide ,potom nejde a potom mi to vyratali,ze budem doplacat 14eur.a tak som sa naserkala a oslovila uctovnicku,nech sa dotoho pusti..tak som zvedava...dakujem moc za ochotu
.. 😉
@jutu07 Nemáš začo a fakt je najdôležitejšie, že treba myslieť pozitívne... Keby malo, tak by ťa už opustilo v predchádzajúcich týždňoch, keď si o tomto nemala ani tušáka, ako je položené... Neboj len oddychuj a presne pozitívne myslenie..... A opakujem, že všetko bude v poriadku.... Len daj malinkejmu pocítiť ako všlmi ho ľúbiš.... :o)))
@jutu07 jeej moja nebud smutna,to bude dobre,hlavne sa setri ,oddychuj,nic nerob aj keby to malo vybuchnut 🙂 nechaj sa obskakovat.mojkajj sa s bruskom mysli ppozytyvne,neboj sa vsetko bude dobre,vsetky mame obavy a tie budu dokym sa babenko nenarodi,ale to patri ktomu...vrav sii ze bude vsecicko ,vsetko ok!!!!a tak to aj bude ..strasne ti drzim palce a moc na vas myslim 🙂 🙂 kludovy rezim 🙂 poznam maminky co 9mes nemohli vstat,umyt sa cikat a ine ...odolavaj a vsetkemu a setri sa nech sa spolu vsetky tesime,ako krasne rastieme.. 🙂
@jutu07 ahojcek, chcem sa spytat, ked si pila ten alchemikovy caj, tak nemala si pocit, ze ta boli maternica? Je to cudne, ale ja mam uz asi 10 dni pocit, ze ma pobolieva maternica...To ale asi tak ma byt ze?
@jutu07 Az teraz som si precitala, ake mas novinky, no a tiez ako aj ostatne kocky si myslim, ze to bude dobre!!! Neboj, nohy si vyloz a pekne oddychuj, asi ti povedali vela info naraz a to ta zmiatlo, ale urcite to bude dobre, babo udrzis, hlavne ze tie testy su ok! drzim palce!
@alenka_ela jo myslím, že ano a pak jsem víc cítila i ovulaci a ty příznaky potom jako by to dole bylo víc citlivější
@alenka_ela děkuju za podporu to potřebuju a máš pravdu jsem teď špatná z těch informací,ale jdu si pustit nějaký pěkný filmeček a zítra už bude dobře 😉
@jutu07 neboj moja a nestresuj, všetko bude ok! to asi ten tvoj drobec je už teraz tvrdohlavý a silou mocou si chce robiť po svojom, preto je tak nalavo.. 😀
viem že to teraz počúvaš z každej strany a už ti to isto lezie na nervy, ale naozaj sa šetri.
a inak super doktor, že ťa nechal aj drobca popočúvať 😵
@chirabell no, veď aj ja som to vedela, len ma potom nejaký príspevok tu na mk zmiatol, tak som si už nebola istá... a si predstav, že potom, keď som si kupovala test v lekárni, tak som sa na to pýtala lekárničky a že : to ona vôbec nevie, a začala mi vysvetlovať, ako mám test ocikať 😀 😀 ťapa! a čo sa týka tých mamatestov, tie sú ťažko u nás zohnať, tiež mi viac vyhovujú...
@drobik1 nie, nie, o výsledky volám až zajtra, aj to neviem, či už budú 😠
inak ako som tu písala o tej cyste, tak mi do IP napísala jedna holka, že ona má cystu tiež, pravdepodobne naliatu krvou (tú mám asi aj ja) a že jej to lekár nemieni operovať, až kým nebude mať deti... a ešte niečo- vraj z krvy mi zistia len onkomarkery a nie typ cysty, ten sa z krvi zistiť nedá! inak, to som si osobne myslela aj ja.. 😠
@raza hm no super..takze az zatra nevadi ale neboj sa vsetko bude fajn.. 🙂 a co sa tyka tej cysty no mozno sa vam podari aj babo ved to nie je prekazka..inak ja mam jednu kamosku a ta mala tiez cysty na vajecniku bala sa ale v pohode jej to sice najprv vybrali az potom otehotnela.. 🙂 ale tiez to mal komplikovane a teraz jej uz lekari neodporucaju dalsie babo..radsej.ale ty sa nicoho neboj a mysli pozitivne.. 🙂
@drobik1 rozmýšlam, že sa skúsim porozprávať s doktorkou, či by nebolo lepšie počkať s operáciou... ale viem, že mi vtedy vravela, že to bude musieť ísť von, nakoľko nevieme, čo to je a bolí mato...
lenže zajtra keď budem volať, aj tak budem hovoriť len so sestričkou, takže za doktorkou budem musieť ísť asi osobne. šlak ma trafí, furt v robote chýbam.... 😠
no ale tak asi to bude lepsie ked sa s nou porozpravas.. 🙂 to ze chybas v robote je len kvoli tvojmu zdraviu a to mas len jedno.. 🙂 a teba to boli stale ci ako?
@drobik1 no, mňa to po kyrete bolelo, ale to sme pripisovali tomu kyretu, že to mám všetko vnútri ubolené a tak. potom ma to bolelo len občas. asi pred 2 -3 mesiacmi ma to bolelo tak, že som ani nevedela dvihnúť nohu, keď som sa obliekala do nohavice. teraz ma to nebolí silno, ale cítim to.. a sem tam to zabolí viac. a nemôžem dvíhať nič ťažké a ni sa namáhať, vtedy to bolí..
musím ísť, zajtra dám vedieť 😉

@hanysek.hanysek no ide o to, že ovu testy reagujú na hormon LH aten je prítomný v tele počas celého cyklu, takže sa ani nedá povedať, či si pred alebo po ovu, práve preto musíš testovať viac dní vždy v rovnakom čase, podľa návodu ... a sledovať či silnie a až keď je úplne výrazná si tesne pred ovu (1-2 dni - záleží od citlivosti testu) .... ja som v celku tento cyklus urobila 13 testov .... kuk moj album je tam prvých 5 a posledné 3 😉