2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte babiky,.,.,.dlho som nebola,.,.,.mm je doma ta skor sa jemu venujem a popritom este chodenie do praace,,.blee.,,.,.v pondelok dosiel mm,.,.. podla BT boli akurat plodne dni a ovulacia,.,.vcera mierne bolesti v pravom vajecniku,.,.tulkanie prebiehalo cely tyzden,.,..taak uz len cakat ze co a ako,.,.,taaak drzte prstiky a myslite na naas,., 😉 😉 😉 .,.v nedelu uz odchaadza ☹ ☹ ☹ tak budem mat viac casu na MK,.,.,.paa babiky a myslim aj na vaas,..,,. 😀 😀
@chaluha ahoj děkuju za optání, byla jsem v práci dát nemocenskou, tak tam na mě všichni myslí, bylo to milé. A teď jsem se probrala nějak jsem doma vytuhla 😀 Tak to jsi měla náročný den takového běhání a zařizování 😨 Teď by jsi měla odpočívat 😀 já vím, že s dítětem je to horší. Já mám doma jen psa a ten prospí většinu dne a nejvíc se těší když může spát semnou v posteli, zavrtá se pod peřinu a už ho není 😀 pořád přemýšlím, jestli mám zítra absolvovat tu zoo,ale zase bude to taková procházka, kdykoliv si můžu sednout a tak, takže by mi to nemělo nijak ublížit 😀
no, dievčence, tak moje výsledky z krvy sú vraj dobré, onkomarkery vraj v poho.. avšak kultivácia dopadla na prd, takže si v ponedelok idem pre ATB ☹ 😠
pýtala som sa, či sa teda vôbec máme snažiť, alebo po dobratí ATB či sa budeme môcť, no vraj tehu keď mám cystu nie je dobre..
v pondelok sa jej osobne popýtam viac. takto cez telefón z roboty, kde aj steny majú uši som sa moc pýtať nemohla 😠
@raza drzim palceky, aby v pondelok boli informacie aj trochu pozitivne 🙂 daj potom vediet
Inak, mne doteraz vobec nebolo zle, ale tusim som to zakrikla, lebo teraz na vecer mi je tak blbo, ze asi coskoro pojdem viest doverny rozhovor s wc misou 😝 ale tesim sa, lebo to v podstate svedci o tom, ze hcg stupa a tak by malo byt vsetko v poriadku...uff...dufam 🙂
baby, myslite, ze ked len napr od zajtra zacnem brat kyselinu listovu (antiku som vysadila uz v novembri), a zacneme sa snazit od dalsieho mesiaca , tak to je este ok? lebo som citala ze by sa mala zacat brat min. 3 mesiace pred planovanym otehotnenim...
dakujem
@red_kika ja som vysadila HAK 1.2.2011, kyselinku listovu, resp. Femibion 800 som zacala jest den na to. Prve sa podarilo hned v prvom cykle, len kvoli prezitemu soku sa neudrzalo, ale bolo to hned v zaciatku, tak vlastne len mrcha prisla akoby silnejsia a o par dni neskor...v druhom kole sa podarilo tiez a drzi a dufam, ze este 35tt bude :D Zacala som brat 3tie balenie...ono ak si jedla pred tym zdravo, nie si fajciar a nepisej nejak vela, ze nemas zaneseny organizmus, tak by to malo byt ok, lebo mas dost zivin v tele, a postupne sa nahromadi aj ta kyselina v tele, ale skus radsej bud ten femibion alebo daku kombinaciu ako samotnu, lebo nie kazda zena dokaze premenit kys.listovu na tu potrebnu latku a potom ju vlastne papas zbytocne
@chirabell nie kazdej zeny organizmus si vie premenit ziviny na kyselinu listovu, prave preto sa je v tabletach, ktore su ista davka pre kazdu zenu, tie prime uplne kazda, len dalej zostava na rozvazeni co s tymi dalsimi zlozkami, z ktorych su tie tablety...ci ten organizmus vystavit takym zlozkam, alebo skusit radsej salaty a brokolicu a verit, ze to staci 🙂
@veronika002 ahoj moja sestricka milovana, ako sa mas? V akej faze ste teraz snazilkovania? ja som sa dlhsie neozvala bola som s malou a manzelomv tarach na oddych a relax....no a vo stvrtok som si robila tehu test a vysiel mi pozitivne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 este neviem ci som tehu, zopakujem zajtra rano ak ano....beziiiiim k lekarke 😅
@alenka_ela no je to samozrejme na kazdej z nas, ako sa rozhodne, ci bude papat doplnky vyzivy v tabletach alebo bude len na zeleninke...ja som zvolia formu femibion, kvoli tu uvedenym informaciam http://www.femibion.sk/index.php?pid=femibion800 nechcem tym robit reklamu, ale hladala som pripravok, ktory by mne najviac vyhovoval, viem ze je v tom texte kopec reklamy (studovala som to, takze tie pekne frazy rozoznavam) ale ta obsiahnuta latka tam proste je. Niekomu sadnu aj ine pripravky pre buduce mamicky od inych vyrobcov, mne nie. Niekto nechce vobec ziadne doplnky, no vzhladom na moj vek a na fakt, ze som dlhe roky brala HAK, som sa rozhodla tak ako som pisala vyssie. Nikoho nenutim 🙂 Zeleninku a ovocie samozrejme papam aj ja
@sarias ahoj mne dnes vysiel dusik a do mrchy mam este tri dni tak uvidim..tiez budem este testovat 😉
@marosusu neviem, ci je femibion lepsie alebo nie, ak patris k tym zenam, ktore s kys. listovou nemaju problem, tak je to asi za jedno, ale to sa zistit neda a vzhladom na to, ze to ovplyvnuje zaciatok vyvoja plodu, ja som sa rozhodla radsej stavit na istu...ale samozrejme rozhodnutie je na kazdej z nas, su zeny, ktore nic nejedia navyse okrem svojej beznej stravy a maju zdrave deticky a bezproblemove tehu 🙂
@solinkarka ja teda neviem ci som tu fakt dlho nebola alebo nepoznam tie vyzary ktore pouzivate ale co znamena dusik??? 😎
@sarias heh to je druha slabucka ciarocka- dušik 😀
@solinkarka inak testla som sa zhruba 1 den po ocakavanej lrske...ale stale kojim a ukazalo mi to 2 ciarku tak som asi odhadla ocakavanu mrsku dobre 😀
@solinkarka ahaaaa skveleee....tak ak budeme obe tehu ake pekneeeeeee 😅 ja testujme zajtra rano pre istotu z raneeho mocu... este
@sarias no pekne ty mas pol rocne babo a druhe na ceste? fuuha 😅
@sarias drzim palce nech su riadne kolajnice 🙂
inak ja som dnes kupila ten digi tehutest, co reklamuju aj v tv ze ukaze tyzdne od oplodnenia. Pre pokoj duse, ma citlivost 25 a tak si vravim, ak je vsetko ok, hcg stupa a vyrata mi to dobre...ak nestupa, ukaze mi menej alebo ak su dvojicky, tak bude moc vysoke a ukaze blud...da sa pouzit do 6 tt co este splnam no a na moje potesenie ukazal dobre...som v polovici 5tt a on ukazal 2-3t....ukazuje vek plodu, nie tt podla lekarov. Mam radost 🙂 skoda len, ze sa neda odlozit na pamiatku, treba odfotit, vysledok do hodin zmyzne z displeja
@solinkarka taak este raz,.,.drzim prsteky,.,.:D
@solinkarka aj ja drziiim kedy tesujes? daj vediet..

@raza já jsem taky hleděla, že mi ho nechal poslechnout prý za 2týdny už tam bude vidět víc 😀 Ne právě, že mi tady moc pomáháte,abych nestresovala a myslela pozitivně, mooooc děkuju