2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias mas pozitivny test?? jupiiii 😵
ahojte..no my sme mali krasny vikend ovu mam za sebou..skusili sme uvidime.zase mam bolesti ako keby som mala kamene v podbrusku.. ☹ no nechame sa prekvapit co z toho bude.. 🙂 prajem pekny dnik..
@solinkarka anoooo maaaaaaam dakujem pekne a ty si v akej faze snazenia??? DRZIM PALCEKY VELMI NECH SA UKAZU DVE CIAROCKY
@sarias v akej faze snazenia?? ved my sme si vcera pisali nie? 😀
@solinkarka prepac ja som teraz nejaka mimo ked som to zistila napis mi to pls lebo ja si teraz nic nepamataaaam 😨
@sarias dufam ze si ta dobre pametam...ty si si bola vcera kupovat tie testy nie? tiez mam trosku chaos 😀
Ahojte mile snazilocky co nove?
@sarias preco mas pisane ze si v 2tt? 😀 uz by tam malo byt 4....rata sa to podla poslednej mrchy 🙂
Fiha tak to drzim palceky. No ja cakam na ovulku a tiez som daka chora nieco na mna lezie a zacala som brat vitaminy SARAPIS......
Ahojte baby, no ja som tu poriadne dlho nebola v tejto téme, vidím, že sa tu už stehotnieva, tak srdečne gratulujem 🙂
My sa začneme "snažiť" až v lete, mohlo to byť už teraz v apríli, ale keďže sme sa v januári zasnúbili a v novembri bude svadba tak skôr nechceme začať, aby som nemala ešte úplne veľké bruško na svadbe, ale keď budeme už traja to by bolo pekné 🙂 no uvidíme ako sa podarí...
Ma tu niketo skusenosti s vitaminikmi SARAPIS?
@sarias No ahoj sestrička moja, tak to je čo už za správa čo ma tak veľmi potešila.... fuuu.... to som fakt šťastná kvôli tebe moja drahá.... :o))) tak to ti vyšlo ešte lepšie ako si dúfala... No to manžel isto okolo teba len kýchol a už bolo, hhmm???? :o)))) My sa snažilkujeme, ale netlačíme na pílu.. objavili sa mi nejaké zdravotné ťažkosti, mám zápal dúhovky v očku, ale už je to lepšie.. lenže lekári nevedia prísť nato, z čoho to je, tak som už vyskúšala aj takého pána s takým frekvenčným prístrojom a kvapkami Joalis no a ten povedal, že mám dlhodobo chlamídie v tele, tak že by sa mi možno ani nepodarilo otehotnieť... a tak som sa dala na to a teraz užívam tie kvapky, aby mi to pomizlo.. Veľa som o nich čítala a aj jedna pani bola u nas v ck a nezavazne nato mi odporučila tieto kvapky.... takže uvidíme..... tak sa ani moc nesnažíme... aby bolo všetko v poriadku, ale už tak túžim po bábätku, ale radšej vyčkám a uvidím.... veď teraz ani nebudem kukať na ovulku a ani nič podobné, iba keď máme chuť :o))) ale za teba som inak šťastná...
@solinkarka ee nebola, ja somlen pisala ze si urobim testik zajtra ako dnes 🙂
@veronika002 dakujem ti sestricka velmi pekne, si ma potsila ze sa tesis so mnou , velmi som bola milo prekvapena ked som si nasla na tehu teste druhu ciarku a dnes som si ho pre istotu zopakovala ci som dobre videla a hla bola tam a velmi silna ze sa ju nedal prehliadnut 🙂 som velmi stastna aj manzel sa velmi tesi, sme len nazaciatku tak snad bude vsetko v poriadku, zajtra volam lekarovi a pojdem na kontrolu ci je vsetko ako ma byt 🙂
Co sa tyka teba, ty mas chlamidie? odkial sa preboha v tebe zobrali?? A bola si aj na kontrole u gynekologa ci si v poriadku po gynekologickej stranke? Vies lebo sa mozete snazit ako dabli anemusi vam to byt nic platne pokial nieco nie je u teba v poriadku. Chod tam ok?
Budem ti velmi drzat pasticky, dostanes sa z toho a potom sup na babo ved hlavne aby bolo zdrave a ty musis byt v dobre kondicii aby si vynosila zdrave babatko, tak sa setri a davaj si na seba pozor!!!
@solinkarka ja viema le nerozumiem tomu tam je predpokladany termin porodu a ked som teraz v 6tt asi a tehu sa rata na 10 mesiacov atks om tam dala koniec decembra 2011 asi a suplo mi to len 2tt nerozumem tomu...poslednu mrsku som mala 28.4
@chirabell ved to ale uz som tu pisala ze tomu nerozumiem, poslednu mrsku som mala 28.2 ako prvy den menstrucie...tak by som mala byt teraz v 6tt. a tam sa pytaju predpokladany termin porodu a ked som to ratala ako marce prvy mesiac tehotenstva vychadza mi porod na december 2011...nie? ale preco mi to hodilo ze som tehu iba 2tt nerozumiem 😒
@sarias No aj pre mňa to bol taký šok, nepociťujem žiadne ale fakt žiadne gynekologické potiaže,... neviem... Ale on povedal, že to mám už dlho ... tak to netuším, .... minulý rok som bola u gyndoša a povedal, že všetko je v poriadku a pripravené na otehotnenie... že už sa uvidíme keď budem tehu.. tak mi teda povedz a minulý rok mi robili aj sono, lebo ja hlúpa som zabudla papť HAK a tak som si myslela, že mám zapálené slepé črevo, ale nemala som, len sa mi púšťali krámy... :o)) tak tam mi robili sono zvonka a všetko bolo ok.... uvidíme, čo a ako.... o týždeň príde k nám ten pán a znova ma premeria prístojom, či je už lepšie alebo nie... tak snáď mi pomôžu tie kvapky.. vieš, ja mám momnetálne pocit, že lekári absolútne nevedia čo robia a že sú fakt nevzdelaní... teda myslím tých v martine a na očnom.... neviem, správajú sa tak divne že až..... nevedia čo robiť s mojím očkom,a ono sa lieči na základe úplen niečoho iného.... :o)) tak to bude ok, neboj...
@pajinka29 ahojcek, no co, zacala si pit ten cajik?

@marosusu druhy tehu test je pozitivny 😀