icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alenka_ela
4. apr 2011

@drobik1 dakujem!!!!!!!!! ale uz sa snazime 9 mesiacov ☹

alenka_ela
4. apr 2011

@pajinka29 no teda 🙂) ja by som teda vianocne chcela 🙂) no a ten caj som pila velmi poctivo, kazdy den dva...som moc zvedavaaaaa. tolko este cakat ☹

drobik1
4. apr 2011

@alenka_ela hm neboj vsetko ma svoj cas my sme sa pri druhom snazili 2 roky a ked sme najmenej cakali vtedy to prislo.. 🙂

alenka_ela
4. apr 2011

@drobik1 no to mi kazdy hovori, ze ked budem najmenej cakat, tak to pride, ale neviem si predstavit den, ked budem malo cakat... ☹ raz ked nieco chces......no neviem, to mat asi babo nikdy nebudem ☹

pajinka29
4. apr 2011

@alenka_ela jej, koukám, že se snažíte už dlouho...tak to bych vám to moc přála, takový vánoční dárek. Já právě na V8noce nechci, protože mááme doma dvouročího prcka a chci vidět ty jeho rozzářené oči u stromku...

lilik15
4. apr 2011

@alenka_ela ahojky..vidim ze sme na tom tak isto aj my sa snazime uz 9*mesiacov a stale bez vysledku 😒 takze uplne chapem ako sa citis 😖

drobik1
4. apr 2011

@alenka_ela ale mysli pozitivne a uvidis ze to vyjde.. 🙂 viem to podla seba ja som to po 2 rokoch tiez vzdavala a uz som si povedlala ze na to kaslem a ked som uz nechcela tak vtedy ze hop a bolo.. 😀 😀 neboj uvidis ze raz aj ty budes mamina.. 🙂

veronika002
4. apr 2011

ahojte kočky, no práve som dostala správu, že sa môjmu bratrancovi narodilo miminko.... Mal mať termín až v strede apríla... júúúj tak sa vytešujeme... dúfam, že sa prilepí... :o)))

marosusu
4. apr 2011

@sarias straaaasne vela gratulujeeem a nezabudni poslat kolajnickyy,.,.,.,.babaaam,.,.,.vsetkyym,.,.,.hlaavne klud a zdravicko,.,.,.drzte sa,.,.,.:DDDDDDDDD,..,,.,.aspon nejaka pozitivna sprava do mojho dost hrozneho stresujuceho dna,.,.,.:DD

alenka_ela
4. apr 2011

@drobik1 no dakujem za podporu...mam teraz toho vela v skole, caka ma odovzdanie bakalarky, skusky a potom statnice, tak mozno sa mi podari menej na to mysliet....aj tebe nech sa dari!

alenka_ela
4. apr 2011

@lilik15 no teda, ty ma kedy dostat MS? ja okolo 14.4. a ked dostanem, tak na 26.4. som objednana na zakrok- vypalovanie nalezov na krcku... ☹ tak to by mi asi mali najprv urobit, nech nemam potom problem...

alenka_ela
4. apr 2011

@pajinka29 jasne, ved ked mas doma dietatko, tak je to trosicku ine, mas sa o koho starat a komu robit radost 🙂) a hlavne mas istotu, ze mozte mat deticky 🙂)

pajinka29
4. apr 2011

@alenka_ela to sice můžeme, nebo jsme mohli, ale nikdy nevíš dne., V mém okolí vím o několika párech, kteří měli první mimi uplně v klidu, ani nevěděli pomalu jak a druhé nešlo a nešlo ani třeba přes KET, IVF atd...ale je pravda, že je to jiné..člověk nemá tolik času na to myslet, protože musí lítat kolem malého. Ale zase si člověk třeba vybavuje, jak to bylo hezounké, jak by chtěl,a by ten prcek měl k sobě partáka atd a přijde ti to nakonec stejně líto. Budeš testovat? Tak moc bych ti to přála. POdle profilu i podle toho, co tady tak píšeš vypadáš moc sympaticky

raza
4. apr 2011

šak že si si už myslela a nakoniec mrcha.. ale to som asi akosi naprd pochopila, lebo šak teraz čítam, že ti nedošla, idem si počítať, lebo nerozumiem 😅

no. inak, babeny, u doktorky som dopadla si tak, ako som čakala. teraz budem brať, ATB, lebo mám nejakú korelu, ale to by nebol taký problém, len kontrolovala mi sonom aj tú cystu a vôbec sa nezmenšuje, sviňa jedna 😠 😠
takže po mrche zas na kontrolu sonom a uvidíme, ale asi bude musieť ísť von, lebo takto otehotnieť nemôžem ☹ ☹
nehovoriac o tom, že mi hrozí endometrióza ☹ nervy!!!!!!!

alenka_ela
4. apr 2011

@pajinka29 jej no tak to ti dakujem!! 🙂 ja budem testovat asi az ked bude meskat...skor to asi nema vyznam, som zvedava ci to vydrzim, lebo zatial som to este ani jeden mesiac nevydrzala...tebe kedy pride MS? neviem ci si to uz pisala...

drobik1
4. apr 2011

@raza ahoj no ziadna sranda teda .. ☹ tak ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne a davaj si pozor na seba.. 🙂

alenka_ela
4. apr 2011

@raza DRZ SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarias
4. apr 2011

@jafnka dakujem za blahozelanie a zelam skore uzdravenie!!!

sarias
4. apr 2011

@chirabell dakujem za pomoc uz sa to trosku upravilo, v stredu budem mudrejsia, drzim ti palce nech vsetko ide ako ma, nech si vporiadku aj to malicke 🙂

sarias
4. apr 2011

@marosusu som rada ze som ta potesila, bodaj by nas bolo stale viac..myslim ze ty si cakala teraz mrsku a nic nepises takze neprisla??? 😀

sarias
4. apr 2011

@marosusu kolajnicky pridane 😀

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela ahoj ja mam dostat mrchu 13,4 takze cakame tak naraz.. 😒

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 fiha, tak to je super 🙂)))))))) a ty budes testovat?

saska697
5. apr 2011

@lilik15 Ahoj to nie az tak dlho my sa snazime uz vysse roka a stale nic:(((...

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela noo testovat teraz?nie nebudem myslim si ze to je zbytocne ..
@saska697 ahoj a uz si sa o tom rozpravala s dokym?riesite to nejak?a z akeho dovodu sa vam nedari?

solinkarka
5. apr 2011

@lilik15 ahoj draha 😀

lilik15
5. apr 2011

@solinkarka zrdavim draha 😀 😀 aj tu si 😀

solinkarka
5. apr 2011

@lilik15 moja ja som vsade kde sa len da 😀

saska697
5. apr 2011

@lilik15 Bola som u dokyho a povedal,ze este pol roka nech skusame a ak nic mam prist. No moze to byt preto,ze na 16DC dostanem ako keby dalsi menzes ale vraj to nie je menzes ale stred cyklu. A my sme sa vtedy nesnazili,lebo som to brala ako menzes tak mozno stoho

saska697
5. apr 2011

@lilik15 a Vam sa preco nedari?:( prepac,ze sa pytam....