2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka kolkodnovy cyklus zvyknes mavat?
@drobik1
@alenka_ela ďakujem dievčence 🙂
@inkaher ano ten digitalny je citlivost 25...
@chirabell 30-31dc
@solinkarka tak teda drzim palceky, aby ta teplota neklesla a bolo to tehu...a to spinenie by tympadom vychadzalo na termin mrchy,co je bezny jav u niektorych zien... 🙂 hlavne na to nemysli, aby si si to neprivolala
@chirabell ale uz ma boli brusko a zas som mala take hnede....aspon ze zatial to neni krv 😅
@inkaher nechcem ti kazit radost, ale ak si mala ovu posunutu, tak standardny vypocet podla prveho dna poslednej mrchy neplati, treba pridat par dni. No ak vies kedy si mala ovu, tak to mas jednoduche, termin porodu si vypocitas nie ako 40tt od 1dna poslednej mrchy (to plati len pri 28 dnovom cykle) ale 38tt od ovulacie....takze ak som dobre v rychlosti pozrela na kalendar mne to u teba vychadza na 21-22.12, cize vianocne babatko 🙂
@solinkarka brusko ta bude boliet najblizsi mesiac minimalne, ak je to tehu :D ja mam obcas pocit, ako by som mala total plny mocovy mechut a este tesne pred mrchou 😝 ale to sa len vaziva maternice uvolnuju vraj...
@pajinka29 no tak to som na teba zvedava, baby pisu, ze prave vtedy to pride, ked nemas na to cas 🙂)
@chirabell merala si si stale teplotu, aj pred MS? ako to je vlastne, ze teplota po ovu by nemala uz vobec klesnut ak je zena tehotna?
@chirabell inak som zohnala mamatesty 😀 takze ak rano nebude krvicka tak ho skusim 😅
teplota v spravnom cykle by mala mat take dve fazy, pred ovu s nizsimi hodnotami, po ovu vyskoci hore a mala by sa drzat nad urovnou tych pred ovu. Pred ms zas vyrazne klesne...vyrazne hore alebo dole sa mysli uz kludne 0,2-3 stupna...cize napr ak mas bezne teplotu tak okolo36.4-5, po ovulke by si mala mat aspon 36,7-8 idealne aj viac...ak mavas bezne teploty vyssie, moze ti vyskocit az nad 37 a ked ma prist ms tak ti zas klesne povedzme ak mas po ovu 36.8-9 ako ja, tak vyrazny pokles by bol napr 36.6 a menej...skus pozriet do tejto temy https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s... tak ak nenajdes v uvodnych linkoch odpoved na svoje otazky co a ako, tak baby ti urcite ochotne poradia 🙂
@alenka_ela som zabudla vlozit tvoje meno, tak ten prispevok pred tymto odomna je pre teba
@solinkarka drzim palceky 🙂
@chirabell kujem 😉
@monyseq tak hej, teplou ovplyvnuje vela veci, idealne by bolo merat vzdy za rovnakych podmienok, rovnaka dlzka spanku, rovnaka teplota v miestnosti, bez zlych snov a bez pripadnych viroz s cim telo moze bojovat bez toho aby sme o tom vedeli...vynimky su, ale pravidlom to nie je...ja sice tolko skusenosti nemam, ale co som napozerala grafy v tej spominanej teme, tak naozaj to nie je pravidlom a to su tam baby, co si meraju aj dva roky
Ahoj holky, prosím o radu. Dneska je to 15tý den, co mi začala menzes. Trvala cca 4dny, takže jsem 11dní bez menstruace. Už dva mě bolí v podbřišku a je to, jako bych měla každou vteřinu dostat menstruaci. Taky je mi dva nebo tři dny špatně od žaludku. Jsem tedy v půlce cyklu a příznaky jsou jako bych to měla každou chvíli dostat. Nevíte, co by to mohlo být? Jestli ovulace? A navíc, tak bolestivá? Ovulace by měla být v těchto dnech, ale nikdy se mi nestalo, že by byla tak bolestivá. Poradíte někdo?
@chirabell no ja som asi 8 dni do ms a ked som si niekedy merala teplotu tak som malaval 36,4 a dnes som si cez den merala a mala som 37,0, meravala som v ustach...nemavam teplotu nikdy len tak, ani ked som chora...predpokladam, ze to je asi ta vyssia teplota po ovu...no a eate sa spytam, ze kolko dni pred ms ma klesnut?
@alenka_ela myslim ze mi neocakavame rovnako mrsku,,.xi,.,..,a teplota je este vyssia teraz,.,.tak pocitam ze sa bude drzat teplota hore do dna mrchy a potom bud klesne ale huraaa hore,.,.,. 😀 😀 😀
@sarias noo ttiez to meriam iba druhy cyklus,.,.ale ide o to ze kazde rano v rovnaky cas rovnakym teplomerom na rovnakom mieste tj bud v ustach alebo v posvesi merias teplotu,.,no a cez mrsku mas teplotu nizsiu,.,.ked pride ovulka teplota vstupne a je hore az do najblizsej mrchy alebo ked si tehotna tak teplota ostava hore,.,..,:D
@marosusu a ty mas kolko teplotu?? ja som mala cez den 37, merala som v ustach, odmeram aj zajtra rano, napisa kolko si mala dnes teplotu ty
@alenka_ela posledne 3 dni mam teplotu 36,7,.,..,som 7 dpo.,.,.planujes sa testovat??,.,.ked hej tak kedy,.,.,haa 😉
@marosusu ja neviem, skusim to najprv odsledovat s tou teplotou, lebo tie testy ma nicia ☹ asi nebudem, ked sa mi bude teplota zdat dlho vysoka, tak potom mozno.ty budes? kedy?a kde meras ty?

@saska697 jj, tak to funguje, i u prvního jsem to tak měla..poprvé jsem se pořád pozorovala, hlídala plodné dny atd..a nevyšlo to, tak jsem z toho byla strašně špatná-ač nesmyslně, napoprvé to vyjde málokomu..napodruhé jsem se na to vykašlala a hned to vyšlo...hlava asi dělá divy, ale těžko se ovládá 😒