icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 no pekne to musi mat tazku robotu ze je tak dlho v praci... :( vola sa to pregnancy care tu v uk... skusala som aj kyselinu listovu ale z tej mi nebolo moc dobre... hehe no to by mohol vobec by som sa tomu nebranila :D

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 No robi pre jedneho podnikatela vsetko mu vybavy co on potrebuje a aj jeho sofera takze musi byt 24h k dispozicii, ale co uz hlavne ze ma daku pracu v dnesnej dobe...... Takze vitaminky specialne🙂)) pre maminky. Ja len cistu kyselinu a teraz ten sarapis,ale ten sa moze len kym zena nie je tehu......
Ja typujem ze minimalne tristvrte z nas co sme v tejto teme ako snazilky do leta budeme tehu🙂))mam taky pocit ale strasne🙂))

lusinda1989
6. apr 2011

no to by bolo super keby sa ten tvoj pocit aj naplnil a aby som aj ja bola v tej tristvrtine :D.... no to teda hej na slovensku je to velmi tazke s robotou....

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 no to by bolo super keby sa ten tvoj pocit aj naplnil a aby som aj ja bola v tej tristvrtine :D.... no to teda hej na slovensku je to velmi tazke s robotou....

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 to teda by bolo ja tu vsetkym drzim palceky ved kolkokrat ked vidim v tv tie hniezda zachrany tak mi nejde do hlavy ako to niekto moze spravit ked to dieta nosi 9mesiacou pod srdcom a my co si zelame tak sa nechce zadarit ☹ . Hm to mi hovor ja som ,, kancelarska krysa,, a ledva zarobim 350 ecok lebo som v statnej sprave,ale som rada,ze mam robotu aspon....

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Inak snad ta neotravujem s tolkym kecanim, ked hej kludne povedz🙂))

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 keby si ma otravovala tak ti neodpisujem 😉 ale nie ja mam dnes volno z prace tak sa nudim cely den doma sama... vonku je sice krasne ale nemam kam ist lebo tu nikoho nemam co je na tom najhorsie....
ani ja to nechapem ako niekto moze dat prec jeho dieta.... a ani nechapem ako moze ist niekto na potrat... neodsudzujem tych ludi len ich nechapem....

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Aha inak obdivujem ta ze si sa rozhodla ist prec do UK a to len koli praci? Dufam,ze sa aspon oplatilo🙂). To som rada,ze ta notravujem......
To ani ja a tiez nechapem ak vedia dr. zistit ze to bude vazne chore dieta a este sa da dat prec a daktory nechcu a trpi potom cela rodina a aj to dieta....

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Este necelych 25 min tu budem a potom ficim konecne. Budem tu urcite aj zajtra🙂) A ak hned neodpisem tak mam robotu🙂)

drobik1
6. apr 2011

@saska697
@lusinda1989 caute baby..nechcem vam zasahovat do rozhovoru ale myslim si ze to ci si niekto dieta necha alebo nie je kazdeho osobna vec..aj ed niekedy su ine pripady..ale keby ste mali postihnute dieta a vedeli by ste ze sa uz neda dat prec ci by ste to dokazali??no neveim .ale to nemyslim nejako zle len tak ze aku temu ste dali.. 🙂

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 no ja som sem isla hlavne kvoli priatelovi on sem chcel ist... na slovensku by nezarobil take peniaze ako tu... je projektovy inzinier a tu zaraba celkom slusne... ale ja sa tu morim v mc donalde no co ti poviem ale co by som pre lasku neurobila... no v poslednej dobe to tu vobec nezvaldam hrozne mi chybaju ludia ktorych som nechala doma... nieje na tom co obdivovat... ok ja budem zajtra v robote dost dlho da sa povedat ze skoro cely den tak ja tu asi zajtra nebudem ale urcita sa ozvem... je prijemne si konecne s niekym pokecat kto mam podobne problemy ako ja a vediet ze neisom sama....

saska697
6. apr 2011

Nie to je v pohodke🙂 Ak by sa nedalo dat prec tak by som si ho urcite nechala a milovala take ake je ale ak sa to da tak preco trapit dietako ,seba i celu rodinu.... hmm?

lusinda1989
6. apr 2011

@drobik1 ahoj ja som tiez povedala ze ich neodsudzujem len ze to jednoducho nepochopim... ej ine ist na potrat preto ze to decko ti pokazi postavu a vazne problemi ci uz zdravotne alebo ine... ale kde mas zaruku ked ti lekari povedia ze dieta bude chore a ono to tak vobec nebude... viem ze vychovavat postihnute dieta nieje lahke ani ja samam si neviem predstavit ci by som to dokazala... ale o takychto veciach sme my nepisali... lenm nepochopim ako si niekto odlozi zdrave dieta alebo mu zabrani zit len preto ze oni boli nezodpovedne....

saska697
6. apr 2011

@drobik1 Tak by som si ho urcite nechala a milovala take ake je ved by bolo moje, ale ked sa to da a ma sa trapit cely svoj zivotik a aj ty s rodinou tak preco sa rozhodnut,hm?

drobik1
6. apr 2011

@saska697 hm no neviem ci by si to dokazala dat prec..ja nema s tym skusenost ale pisala som si uz s babami,na mk ktore maju take deti a nechali si ich..neviem ci by som to ja dokazala.. 🙂

saska697
6. apr 2011

No hadam sa tu nepohadame este🙂)xi podme zmenit temicku🙂) a krasne sa naladit na snazilkovsku notu,hm?🙂

drobik1
6. apr 2011

@saska697 ja sama mam doma dieta ktore bolo cely cas zdrave a teraz mame problemy s oblickou a chodime od narodenia len po lek..

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 To som inak aj ja velmi rada sice by sme sa takto mali rozpravat s polovickami,ale ktory chlap dokaze pocuvat stale dokolecka okolo mimi,ovu a pod🙂). Dobre tak sa budem tesit na dalsie fajn pokeciky. S nadejnou snazilkou🙂))

drobik1
6. apr 2011

@saska697 ale ved ja sa nehadam len tak pisem 🙂 jasne je to kazdeho osobna vec a tiez nechapem niektorych ludi ako sa mozu vzdat babätka alebo neco podobne..vzdy ked to vidim si poviem ze precoa niekedy aj poplacem..mam velmi rada deti... 🙂

saska697
6. apr 2011

@saska697 Zalezi podla situacie to sa presne neda povedat je to tazke, kazdy meni postoje ked sa v danej situacii ocitne. A vychovavat velmi chorucke dieta je dost tazke mam sesternicu ktora je tazko postihnuta uz bude mat 40r,len vtedy v tej dobe neboli take lekarske vymozenosti na testy

saska697
6. apr 2011

@drobik1 to aj ja od malicka vzdy som bola vsade kde boli deticky aj 5rokou som robila opatrovatelku🙂))

saska697
6. apr 2011

@drobik1 Zalezi podla situacie to sa presne neda povedat je to tazke, kazdy meni postoje ked sa v danej situacii ocitne. A vychovavat velmi chorucke dieta je dost tazke mam sesternicu ktora je tazko postihnuta uz bude mat 40r,len vtedy v tej dobe neboli take lekarske vymozenosti na testy

babatienko27
6. apr 2011

@saska697 nie nie sme spolu 7 rokov a anti som nebrala len teraz posledny mesiac sa snazime tak uvidim ....ved hlavne nech sa zadari tento rok proste strasne chceeem heh ale asi je lepsie na to nemysliet ....a to ako normalne ste spolu a tak a za rok sa nepodarilo ??, boooze

drobik1
6. apr 2011

@saska697 hm no podobne starala som sa asi o vsetky deti co sa dalo v rodine..takze mam pekny vztah k detom..a ja uz mam svoje dve len to tretie nejako nechce ist.. ☹ ale dufam ze sa to uz do leta podari.. 🙂

saska697
6. apr 2011

Snazilocky najsamlepsie pomalicky ja uz koncim zelam Vam krasny zbytok dnika, kto sa dnes ide snazit tak uspesne snazilkovanie🙂) Tak zajtra 🙂))

babatienko27
6. apr 2011

@erika0802 jejda gratulujeeeem aj ja chceeem

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 hehe no takeho chlapa neviem ci by sme nasli... hehe aj ja sa tesim tak teda uz to tam zabal v tej praci a suo suo domov sa snazilkovat :D

babatienko27
6. apr 2011

@alenka_ela ja nemam este gynekologa mesiac len planujeme ....

babatienko27
6. apr 2011

@alenka_ joooj to by bolo fajne keby sa nam obom tento rok zadarilo heeh

babatienko27
6. apr 2011

@saska697 tak zajtra prijemne snazilkovanie