icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
7. apr 2011

@inkaher 😀 😀

saska697
7. apr 2011

@drobik1 Tak to si ju mala ako ja len o 2dni menej len ja ju mam mat az okolo28-29 nakolko mavam 38-39cykly. Ale verim,ze ti nepriiiiide nemoze nema narok!!!!!!!!

saska697
7. apr 2011

@drobik1 tak mimo temy prosim ta nevies co extra rychlo zabera na silnu nadchu,lebo uz neviem ako dychat keby sa dalo tak dycham aj cez usi🙂)xi

drobik1
7. apr 2011

@saska697 hm ze dakujem..bodaj by si mala pravdu.. 🙂 aj tebe keby to vyslo to by bolo super 🙂 nechame sa prekvapit..a preco mavas take dlhe cykly?

drobik1
7. apr 2011

@saska697 hm no neviem mas nejake kvapky??skus muconasal alebo neviem skus sa spytat v lekarni..poradia ti.. 🙂

alenka_ela
7. apr 2011

@sarias ale sak to nic nebolo, no ved su aj horsie veci 🙂) drzim palce s mimi 🙂

alenka_ela
7. apr 2011

@babatienko27 no tak to mas este daleko :( no mne dnes teplota trosku klesla, tak som zvedava zajtra 🙂

sarias
7. apr 2011

@alenka_ela tak niektora by to znasala tazsie ale dolezite je ze si vyrovana a tesis sa na mimi, tak drzim palce!!!

moli2008
7. apr 2011

@mata35 Vôbec sa mi nepáči tvoj názor, že všetko má svoj čas a čo ked práve ten čas nastal teraz? Ja mám len 21 , ale po bábätku túžím už strašne dlho som vyslovene materinský typ a nevidím zmysel v tom , prečo by som mala čakať..proste potom túžím teraz, cítim to tak...áno mať dieťa nie je jednoduché, nie je to len tak , ale zase čakať na to ešte dalsích 10-15 rokov by ma zabila a navyše mladší človek lepšie znáša ten stres okolo mimi, to večné budenie a podobne teraz si do pretrpím a o 10-15 roko už budem mať v podstate klud , ked už budú deti väčšie...Takže žienky aj mladučké snažilky nenechajte sa odratiť takými to názormi a ked sa na to cítite hor sa do toho:D Veľa šťastia

veronika002
7. apr 2011

@sarias Ahoj sestrička, tak to som veľmi šťstná za teba, že si ok :o)))
No na moje plány sa ani nepýtaj.... Dnes som bola na kontrole a všetko sa lepší, takže to som rada. Ale môjmu mm včera diagnostikovali zápal prostaty. tak užíva antibiotiká... Takže ani netuším, kedy budeme snažilkovať... tot u je fakt prekliatie... neviem čo sa to okolo nás deje, že nemôžeme počať bábo a sú nám hádzané takéto polená pod nohy.... keď raz budeeme mať bábo, tak to bude fakt najvysnívanejšie bábätko na zemi..... Dnes ráno som bola aj pozireť bratrancove malinké.... Je taký úžasný a krásny.... A bolo mu u mňa veľmi príjemne :o)) Aspoň niečo potešujúce...

moli2008
7. apr 2011

@saska697 ahoj, čitam že ty máš 38 dňové cykly ja mávam 35 , ale chcela by som vedieť, že kedy ti nastáva OVU na koľký deň cyklu?

sarias
7. apr 2011

@veronika002 dakujem ti za podporu moja!!!
Coze??? Zapal prostaty a z coho preboha taky mlady? Nie su t tie chlamidie? Odkial ich mate ked ste spolu tolko rokov, snad ste sa nepodviedli? No moja same zle spravy ale tak dajte sa dokopy lebo takto babo nepocnete 😒 esteze sa nato prislo skor akoby bolo neskoro....som rada za teba, u vas to bude dlshie trvat ale potom ten vysledok bude stat zato neboj sa 😀

alenka_ela
7. apr 2011

@moli2008 suhlasim s tebou, nie je nic krajsie ako ked sa babatko narodi mamicke, ktora po nom tuzi a bude ho milovat nadovsetko a to v akomkolvek veku! 🙂 no a podla mna su tiez mladsie maminky v niecom lepsie, hlavne v tom, ze nedrzia deticky v sterilite...aj co vidim na kamoskach v mojom veku, ktore maju uz aj 3 rocne dievky, ze su nenormalne blaznive a bez alergie 🙂) drzim ti palce 🙂)

saska697
7. apr 2011

@moli2008 Ahoj mne nastava posledne mesiace odkedy mam taketo cykly vzdy 16DC ale jaj ju mam taku ze ju citim koli tlakom v podbrusku a vidim lebo momentalne pekny hlienik sa zadaril a mavam ju do ruzova sem tam s troskou krvy.

saska697
7. apr 2011

@drobik1 To by bolo nadherne🙂) taketo prekvapko🙂). Ani sama neviem asi nasledok po antike. Alebo dedicne u nas to tak mala babka,mama,krstna,moja sestra no skoro vsetky zeny v rodine....

veronika002
7. apr 2011

@sarias ja neviem, som fakt taká zúfalá..... No ja som ho nepodviedla a nejdem rozmýšľať nad tým či on áno... Pred 3 týždňami mal asi prechladnuté kríže a odvtedy mal problém s cikaním.... tak šiel včera k urológovi a záver bol jasný.. môžu to byť aj chlamídie... Tak už berie kvapky aj on... Tak hádam si dá povedať..... veď chceme detičky, tak sa musí dať dokopy aj on... vieš, je mi to ľúto, že sa nám teraz takto zdravie kazí akurát, keď máme vyhradený čas na plodenie, ale nedá sa nič robiť... No neviem, vieš aspoň nie som sama, že to kvôli mne nemôžeme otehotnieť, aj keď ma jasné, že mrzí, že má aj Peťko problémy... :o(((

saska697
7. apr 2011

@moli2008 UUUplne stebou suhlasim treba sa snazit ked chceme nie ked niekto rozkaze a pod. Mam kamratku co budee mat len 22.r a uz ma 3r. synceka a rok a pol staru dcerku a je uzastna maminka. Takze na veku rozhodne nezalezi lebo niekto dospeje skor aj rozumovo a niekto ani po 30-ke🙂)

sarias
7. apr 2011

@veronika002 no nic sa neda robit liecit liecit liecit sa!!! ste mladi organizmus to uzvladne a potom sup na babo mate este dost casu, ved nemas 35 😉 tak nebud smutna a tes a ze coskoro sa budete opat snazit....ja si to uzivam, snazim sa ddychovat aj ked pri malej to nejde az tak ako by som to chcela ale mam aspon pohyb, aj na cerstvom vzduchu lebo s nou chodim kazdy den von 🙂

marosusu
7. apr 2011

@sarias jaaaj dneska som 9 DPO kupila som testiky dneska s 10 citlivostou,.,.,.taak zajtra skusim testnut to budem 10 DPO,.,.,.ale nie som rada teplota mi klesa tak neviem,.,.,.citim prsia,..,vcera mensie krce v podbrusku,.,.a bolest krizov nenormalne.,,.vecer som nemohla ani lezat v posteli,.,.tak neviem co,.,.nic pockam do zajtra mam 4 testy tak vyskusame nie xi,.,.,.nadej zomiera posledna,.,.xi xi,.,.a vy dvojka ako sa maate,.,.,.:D

marosusu
7. apr 2011

@alenka_ela no ako si na tom,.,.nemas chut sa testnut.,,.,.,.xi,.,,.pozorujes nejake zmeny ci.,.:D

sarias
7. apr 2011

@marosusu parada tak tolko testov testuj sa vzdy po dvoch dnoch 🙂 inak moj prvy priznak tehu teraz ktory som si vobec neuvedomovala bol to ze ked som smrkala tak som mala trocha krvi v nose nikdy sa mi to nestava takze som vedela ze nieco sa deje....dalsia vec, zadychana neustale ked som malu nosila hore dole po schodoch a tretia vec take ako "hmyrenie v maternici" to uz som tusila ze som tehu... 😉 tak drzim velmi palceky od zajtra (a este jedna vec tehotana zena aj na zaciatku aspon ja to tak mam pri oboch tehu, mam plnsie asytejsie zily na rukach 😀

saska697
7. apr 2011

Tak ja som momentalne mimo stej mojej ovu vcera ked sme sa isli snazit tak nic ako keby koniec a teraz taky mega dlhy hlien, ze ked nemal min 10cm tak ani centimeter. Moze ovu hlien trvat tri dni?

alenka_ela
7. apr 2011

@marosusu ale co ja viem, asi nebudem tehu vcera teplota 36,9 a dnes 36,6, sice som merala o hodinu skor, lebo MM ma rano zobudil ☹ no a este 6-7 dni do MS ☹ a ty? akoze prsia ma bolia trosku ale migrenu mam slabulinku, ale to mam uz par dni, to asi zo skoly ☹ ty ako? mas nejake zmeny? hadam aspon ty budes 🙂

alenka_ela
7. apr 2011

@marosusu teda, teraz som si vsimla, ze aj tebe klesla teplota... pekne ☹ ale sak zajtra skus, hned daj vediet, ja si to ale kuknem vecer, lebo idem na cely den do skoly...

marosusu
7. apr 2011

@alenka_ela joooj tak este nie je neskoro nie..,,.mam 4 testy tak skusim zajtra uvidim aka bude teplota no,.,.,.hmm,.,.,.a neezuufajme,.,.,.:D

alenka_ela
7. apr 2011

no sak ano ☹ no keby mam doma testy, tak jeden je uz minuty 🙂 nyvdrzala by som, tak zato nekupujem, lebo by som sa nedoplatila 🙂 ake mas? mamtest?

saska697
7. apr 2011

Snazilocky co ste vsetky pomizli?:(

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 este som tu ja 😀

saska697
7. apr 2011

@solinkarka 🙂 a ako sa dari?🙂

hanysek.hanysek
7. apr 2011

Holky prosím vás, prosím o radu. 22.3. mi začala menzes, trvala cca 4dny, potom sme vlítli na sexík :o), takže cca 12 dní sem bez menstruace. Už 4dny mě bolí podbřišek jako bych to měla každou vteřinu dostat. A je mi sem tam špatně od žaludku. Nemohlo bý to být třeba uchycování miminka? Já vím, že je asi brzo, ale nebylo by vidět už na testu, kdyby to bylo miminko? Těhu by bylo max. 12 dní staré. Myslíte si, že je to tak bolestivá a dlouhá ovulace, nebo mi to mohlo být miminko? Test mi asi nic neukáže, že? Do další menstruace mám 14dní. Co mám dělat?