2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lusinda1989 no to dufam u mna uz to bude skoro rok tak by sa uz aj patrilo... ale podla mna sa nam zasa tento mesiac nezadarilo.... uz som ho vyhnala k doktorovi :D
@erika0802 o to dufam u mna uz to bude skoro rok tak by sa uz aj patrilo... ale podla mna sa nam zasa tento mesiac nezadarilo.... uz som ho vyhnala k doktorovi :D
@lusinda1989 Lebo mám ja zdravotné problémy, a teraz už aj môj manžel... takže nič z toho.... :o((
@veronika002 no to je velka skoda...ale hadam vsetko dobre dopadne a este nas tu vsetkych predbehnes :D
@lusinda1989 no tak to uvidíme :o)))
@veronika002 no a nebolo by tro super??? ja za chvilku musim padat do roboty a vobec sa mi nechce... :(
@veronika002 sestricka musi vydrzat!!!! Moc na teba myslim a verim ze to zvladneme obaja s Petom a budete zdravi a plodni ako hrusky a jablone 😀
@sarias :o))) júúj, hej veď aj ja tomu verím,že predsa toto všetko má niečo znamenať, že sa musíme dať dokopy a vlastne nás to ponorilo na rovnakú hladinu.. aj ja choráa aj Peťko a teraz nám len ostalo, chytiť sa za ruky a spoločne sa vynoriť spod hladiny , kde na nás bude čakať naše bábätko, výsledok nášho veľkého úsilia :o)) Verím, že nás toto ešte viac spojí...
Ale aj tak som taká divná... Cítim, že ma to ubija vo vnútri,ale chcem myslieť pozitívne....
caute baby ja zasa dneska len jedna /. Som 9DPO. Inak teplotu mam stale hore. Cez den dokonca 37,7. Viem ze tie denne o nicom vela nehovoria, ale na mna je to aj tak dost. Normalne mavam tak 36,5 cez den.
@alenka_ela ked som bola tehu prvykrat tak ma bolelo brucho cely toen rok co me sa snazili a nic... Potom som si robila test ked mi mala dojst ms a nic, boli sme uz z toho unaveny a smutny, tak sme si povedali ze ideme na dovolenku do egypta. Bola som u gynekologa (ako vtedy kazdy tyzden) a on ze no tak sa zasa nepodarilo a ze mi pichne vyvolavacku nech sa mi nepredlzuju cykly lebo vtedy mi uz meskali kramy asi den-dva. Ale povedal ze mi zoberie krv, ci nahodou. Rano som isla na krv, poobede k lekarovi na vyvolavacku, vecer na letisko. Na obed som si volala pre vysledky a sestricka ze jej to pozitivne a ja ze a aka je hodnota a ona ze 99. Prisla som k lekarovi poobede, on o vysledkoch nevedel. Hovorim mu se pozit. a ze 99. a on ze to je nejaka divna hodnta ze ci to sestricka nemyslela ze na 99 percent je to pozitivne. Bolo poobede tak sme sa to uz ani nedozvedeli... na sone nebolo este nic takze som isla na dovolenku a netusila som co bude. Ked sme sa po 14 dnoch vratili uz tlklo srdiecko na sone.
@lusinda1989 nebooj moja mooc drzkam vam tu vsetkym paluchy...
Dnes je tu nejako mŕtvo, tie kočky, čo tu vyše mesiaca boli hlavnými písateľkami sú už tehuľky, iba mňa tu nechali :o(((
@veronika002: mna tu nechali tiez 😒
@zabka1124
@veronika002 aj mna 😠
@solinkarka @zabka1124 to je nespravodlivé..... My sme tu ako stálice, že solinarka :o)))
@veronika002 no az na to ze si my skomolila nick tak ano 😀
@solinkarka júúj prepáč, vidíš mám aj okuliare a predsa... ešte raz prepáč moja :o))) piatok a ja ešte v práci, asi ďalši koment k tomu nepotrebuješ :o)))
@veronika002 v pohode, odpustam 😀 ja mam dnes volno a chcela som si uz poupratovat na veku noc ale akosi som sa k tomu este nedostala...doobeda sme chodili po lekarovi a meste a teraz sa mi uz nic nechce 😀 inak co nove v MT?? 😉
@solinkarka AAale nič nové, fučí tu ako divé.. nič také sa tu nedeje :o))) No tak ot keď si si doteraz neupratala, nechaj to na zajtra... nabiješ sa energiou a zajtra to spravíš ľavou zadnou :o)))) a ešte máme jeden víkend pred sebou..... my ideme zajtra do Poľska, potrebujem rifle a tu na seba nekúpim.... tak aspoň super výletík...:o)))
@veronika002 ako to ze nekupis? a kam idete? my chodime vacsinou do Targu..akurat som sa dnes mm pytala ze kedy pojdeme 😀 inak ja som v MT byvala 😉
@solinkarka veď som kukla tvoju foto zo svadby, ale nezdáš sa mi ani povedomá, tak sme sa asi nestretli, lebo ja mám pamäť na ľudí... :o))) no jasné do targu.... no tu proste kúpiš rifle za 50 eur alebo u čínana, ja nekúpim sú tenké a zlé sedia..... tak ja si kupujem výlučne v Poľsku....
@veronika002 no ved to ja len tak ze to tam poznam a ani ja ta nepoznam bo nemas foto 😀 ja uz tyzden zhanam jarnu bundu, celu Zilinu som pochodila a nic...dnes sme boli aj v CA tam tiez nic moc az v KNM som si kupila u cinana 😅 ale je to skor taky elegant kabatik 😉
Aj my zaciname 😀

@saska697 ahoj, nemas jasno v pojmoch...ovulacia trva len jednu chvilu, moment ked sa uvolni vajicko. Plodne dni su 1-2 pred, pocas a 1 po...podla toho ako ma zena hlien a ako kvalitne su spermie. Hlien je len plodny...nie ovulacny 🙂 a teda moze a mal by trvat pocas vsetkych tych plodnych dni.