icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

inkaher
10. apr 2011

caute baby 11DPO na teste sa tien meni na tien ktory zbada uz kazdy... Vcera to bol tien, ktory som videla asi len ja po dlhom studovani vidim ho? nevidim ho? Stale je to ale tien tak uvidime zajtra... ale uz necakam nic ine len ze bude tmavsi a v utorok idem na krv a bude to uz oficialne...

inkaher
10. apr 2011

@alenka_ela no to je mi luto myslela som ze sa stretneme v porodnici...nevadi rychlo ma musis dohnat a budemem chodit kocikovat do parku 🙂

inkaher
10. apr 2011

@marosusu no na teba som velmi zvedava ze ako dopadnes drzim palceky

marosusu
10. apr 2011

@inkaher joooj tak to som rada ze uz dusiky slnejsie suu,.,.,.dnes znova test a nic:((((,.,.ale este nezufam mam dalsie tak zajtra 13 DPO a skusim to..,nadej zomiera posledna.,,.., 😉 😉 😉 😉 ,.,.,.a vy sa drzteee,.,.,. 😀 😀

alenka_ela
10. apr 2011

@marosusu no jasne, to este mozes byt tehu, ved ked ti teplotka stupla, mne klesla, tak som vedela, ze uz dostanem...a teraz som vystresovana zo skoly, tak sa ani necudujem, ze sa nedari. Ja som bola v piatok a v sobotu v skole a dnes doma, varim polievocku a segedin a popri tom sa ucim, zajtra idem na zapocet, musim sa naucit poznavacku z 76 interierovych rastlin..po latinsky...tak sa pripravujem 🙂 ale ja som si povedala, ze nevadi, asi to tak ma byt, no co uz, teraz tu skolu musim dobacovat. 20.5. odovzdavam index aj bakalarku, tak mozno potom ked budem v klude sa zadari, dovtedy nebudem na to myslet ani merat teplotu...kaslem na to...drzim palce, aby ti ta svinucha neprisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alenka_ela
10. apr 2011

@inkaher no to by som moc chcela 🙂) ale nebudem teraz na to radsej myslet, asi som az moc chcela.... posli testik, nech ma potesis 🙂) akych peknych duchov mas 🙂

alenka_ela
10. apr 2011

@inkaher este som chcela vediet, ze kto je tvoj doki 🙂

alenka_ela
10. apr 2011

@inkaher teraz citam, ze vy ste sa prvy krat snazili rok? teda...to fakt?

chen
10. apr 2011

caute kocky...dlho som tu nebola...chcela by som sa spytat na ten bazalny teplomer...mozem si merat teplotu aj normalnym teplomerom alebo len tym co sa da objednat cez net...a ako to je presne stou teplotou?kedy budem vedet ze je ovulka?teplota sa zvysi?dakujem za pomoc.... 🙂

chirabell
10. apr 2011

@chen ahoj, tu najdes vsetky odpovede na svoje otazky ohladom merania bazalnej teploty (BT) https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s... baby ti tam aj poradia, ale v principe a v skratke, merat si mozes akymkolvek teplomerom, ten na meranie bt ma len tu vyhodu, ze ukazuje 2 desatinne miesta, bezne teplomer len 1. No a meras si hned rano, kazdy den v rovnakom case, tak je dobre nastavit budik (a potom kludne spi dalej) vzdy tym istym teplomerom. Hned rano znamena, ze ani nevstanes z postele, cite je dobre mat teplomer tak, ze sa len natiahnes rukou pon. no a idealny graf je dvojfazovy, pred ovu nizsie teploty, po ovu vyssie. Ovu zistis tak, ze ti vybehne telota vyssie aspon o 2-3 desatinne miesta vyssie ako dovtedy...no ale ved popozeraj tu temu co som dala link. V uvode je aj navod ako na to a tak.

meduzka35
10. apr 2011

@chirabell ahoj, a v prvom rade vám gratulujéééém k tehulkovaniu 🙂 🙂 🙂 úžasné teším sa 😉 ja som sa včera vrátila, mrcha mi meškala, ale nejako som nestresovala..pripisovala som to zmene prostredia, ale aj tak tajne som dúfala a tešila som sa na testovanie..ale už som sa dotestovala 😢 😢 😢 hneď po prílete, sa mi mrcha spustila..strašne som ostala sklamana ☹ ako každý mesiac..fňuk, ja už fakt o sebe začínam pochybovať či možem mať baby..stále trpím bolesťou v podbrušku, bola som aj na vyšetrení asi rok dozadu a nezistili mi nič, teraz pôjdem po roku znova a to mu už poviem nech ma poriadne pozre, lebo sa snažilkujeme vyše roka a nedarí sa nám a bolesti mám stále ☹ už som zúfalá..

chirabell
10. apr 2011

@meduzka35 dakujem pekne a drzim ti palce, aby sa prislo na problem. Bolesti v podbrusku mozu byt aj ineho ako gynekologickeho povodu, ale ak je to daky zapal, tak to samozrejme moze komplikovat otehotnenie. No tak hadam to dobre cele dopadne a coskoro sa dockas aj ty vytuzenych // a neskor babatka 🙂

raza
10. apr 2011

@drobik1 ahoj, prepáč, že až teraz odpisujem, ale boli sme na víkend na chate 🙂
no, doktorka mi dla ATB, lebo mám nejakého bacila, ale nič vážne, no dala mi silnejšie lieky a na dlhšie, lebo povedala, že to môže ovplyvniť a zmenšiť aj tú cystu, je aspoň šanca... takže tak. budem dúfať, že cysta sa bude zmenšovať a my už budeme mať dovolené sa snažiť, aj keď tomu neverím ☹ pravdepodobne bude musieť ísť cysta von..
a ty len nič nevzdávaj, všetko pôjde, len to chce čas 😉

chen
10. apr 2011

@chirabell dakujem pekne,idem si to pozret... 🙂

inkaher
11. apr 2011

Ahjote baby...4:19 a ja dopisujem a robim posledne korekcie na diplomovke. Na testiku je uz druha ciarocka pekna, vidiet ju aj z vacsej dialky, ale jasne ze stale slabsia ako kontrolna... Zajtra idem na krv idem makat a ked to odovzdam tak sa ozvem

alenka_ela
11. apr 2011

@inkaher vela stastia 🙂 ja tiez pisem, ale zatial len bakalarku 🙂 nech sa ti podari na Acko!!!!!!!!!!!!!!!

saska697
11. apr 2011

@lusinda1989 Mozno preto,lebo uz tu taka je robi to vtedy aspon co som si vsimla

saska697
11. apr 2011

@chirabell Dakujem za ujasnenie🙂))

saska697
11. apr 2011

Dobre ranko mile snazilocky co nove?🙂

veronika002
11. apr 2011

Ahojte snažilky, čo máte nové??? Ja sa tento mesiac absolútne nekontrolujem a včera som mala silnú bolesť v podbrušku... Ako by som mala dostať mršku, ale nič... Neprišla a dnes ani náznak po bolestiach..... NEjdem si nahovárať pri tých problémoch čo máme s mm - zdravotných, ale nejde mi to do hlavy... mňa nikdy podbruško nebolievalo o týždeň skôr.... Tento týždeň mám dostať, tak uvidíme....

veronika002
11. apr 2011

@sarias si zlatučká... :o)) Ako sa máš sestrička????? A prosím ťa, už si bola u lekára????

solinkarka
11. apr 2011

@saska697 ahoj moja 🙂

saska697
11. apr 2011

@solinkarka Jeej ahoj ako?🙂) co nove okrem tej potvori co ti prisla:(((

solinkarka
11. apr 2011

@saska697 ale nic take uz iba spinim takze v pohodke...vlastne uz od soboty len spinenie... 😉 od stredy zaciname merat BT a cakat na ovu 😉

saska697
11. apr 2011

@solinkarka Tak to ti pekne rychlo skoncila🙂)) aspon,ze tak. My sme este preistotu aj vcera snazilkovali po ovu. Takze pekne ako sa ma pred,pocas a po🙂)). Ja si BT nemeriam,lebo to by som musela vstavat este skorsie. Aj tak uz vstavam o 5......

solinkarka
11. apr 2011

@saska697 no ved ja som nikdy taku nemala kratku ale nevadi vyhovuje mi to 😀 tak drzim palceky nech sa zadari a ved meranie BT ti zaberie minutku 🙂

saska697
11. apr 2011

@solinkarka A nie je ti to divne,ze si ju mala taku kratku?🙂)co ak?🙂). Dakujeeeem velmiii no este ma to bude dlho zozierat ci sa zadarilo ,lebo mrchu ocakavam az okolo 28.4. a to je eeeste daleko:( . No ak sa nezadari tak asi aj vyskusam meranie🙂) ja uz skusam vselico🙂)

sarias
11. apr 2011

@veronika002 ahoj sestriscka moja, mame sa dobre, ano bola som u lekara este minuly tyzden v stredu a potvrdil mi tehu 😀 bolo to malinke predpokladal ze som asi len v 5 tt. Takze kontrolu mam buduci tyzden. Tak sa nam malicke zacne pekne vyvijat a sme stastni, dufam ze vsetko bude v poriadku.
A vy ako, liecite sa? Aky si mala vikend?

veronika002
11. apr 2011

@sarias Hej hej liečime sa.... Peťko už omnoho lepšie... Totiž už dostal chuť, tak bol celý víkend milučký :o)))) Ale aj tak sme dávali pozor.... Teraz by to nebolo fajn, ale včera som mala silnú bolesť v podbrušku... Ako by som mala dostať mršku, ale nič... Neprišla a dnes ani náznak po bolestiach..... Nejdem si nahovárať pri tých problémoch čo máme s mm - zdravotných, ale nejde mi to do hlavy... mňa nikdy podbruško nebolievalo o týždeň skôr.... Tento týždeň mám dostať, tak uvidíme.... Celý týždeň sme vlastne nič nemali, ale pred tým ako sme sa milovali, tak som zistila, že to boli plodné dni, tak neviem... Dnes ma už nič nebolí, samozrejme okrem prsníkov... :o))) Ale to je klasika pred mrchou.. No to by bolo, taký darček Peťkovi na narodeniny - má ich v nedeľu... :o))

sarias
11. apr 2011

@marosusu drzim ti palceky, este stale nic????