2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 saska tak to ocakavame mrcu v rovnaky den eee nech nedojde a zostane doma
@alenka_ela aoj ty este studujes ked bakalarkuja som 2 r z vysky vonku a ja by som babo pocas skoly nezvladla vela stresu bolo v skole bleee skuskove
@babatienko27 To vazne?🙂) sranda. No nemusela by uz ma to nebavi s tou,, plienkou,,. Radsej by mohol prist pozitivny testik co ty na to? Ake mavas cykly?
no vidim ze budemetestovat narovnako heh tesim aky mas test znacku? som v tom nova porad clerblue ci rapid ktory je najcitlivejsi? pravidelne obcas den-2 skor tak uvidime
@babatienko27 tento mam Těhotenský test Intimed hCG Quick Test DipStick 25 citlivost. Ale rozmyslam,ze este daky dokupim asik mama test,lebo ten dig.clearblue je dost drahy podla mna..... Ja mavam 38-39dnove cykly
@sarias fíha, tak ty to už fakt musíš poznať svoje telo, ako sa správa pri tehu :o))) No takto, zle som napísala.... Ke´d som mala podľa výpočtov ovu, tak sme nebrali žiadne lieky.... Ani ja a ani Peťko... Ja som mala jedinne kvapky, ktoré podľa lekárov neohrozia bábo, lebo sa do tela vstrebávajú úplne minimálne... Ale nevedela som že mám ovu a ani som na to nemyslela... Jednoducho ma to nezaujímalo.... Nekontrolovala som hlien a ani nič iné.... Potom som začala užívať kvapky Joalis, ktoré sú len čisto rastlinné tinktúry, nie je tam nič chemické... A minulý týždeň Peťko začal brať antibiotiká a odtvedy sme spolu nič nemali, a aj pár dní predtým, lebo nemal chuť... takže aj o tých chlami a aj tej borelióze som sa dozvedela až neskôr a ak je to tak, že sa zahniezďovalo včera, tak neviem... Lebo od posledného milovanie ubehlo 8 dní.... Takže pri počatí, teda ak, sme nebrali nič čo by ohrozilo plod. No a ja teraz neberiem tiež nič čo by narobilo šarapatu. Dokonca ani Wobenzym nerobí nič, to mám prebraté s gynekológom... Horšie sú tie chlami a bore, aj keď to nemám lekársky podložené, môžu byť a aj nie... Nechám sa prekvapiť, ale tak už by som si najradšej spravila test zajtra ....
kolko stoji tento tvoj ? hej henten je drahy ale chcela by som mat o doma nim sa utvrdit alebo ked dlhsie nepride ms tak uroit si ten inak kolkokrat za mesiac sa snazite?
Som strasne rada,ze existuje tato vynikajuca stranka a ze je tu veeeela vybornych snaziliek,mamiciek, buducich mamiciek,buducich snaziliek proste kopec fajn ludi. S ktorimi sa da velmi dobre porozpravat o vsetkom VELKE VDAKA VSEKYM CO STE TU A AJ TVORCOM TEJTO STRAAANKY🙂))
@solinkarka neverim tomu ze by som mala mrchu a aj bola tehu to je blbost 😀 neboj to ubehne ako voda...ja ju necakam o tyzden neskor ako ty 😀
@saska697 to malo ist tebe 😀
@veronika002 ano poznam uz ked si tehu viac krat tak to dokazes rozoznat aniekedy sa to neda ...kazda zena je ina a niekedy sa to nemusi prejavit tak ako u mna, ja som to jednoducho citila, len som cakala na vhodnu dobu urobit si testik a vysli mi pozotovne dva s odpstupom troch dni.
Ja ani neviem ze mas borelio, co sa s tebou deje? odkial ze to vsetko mas?inak nic by sa nestalo keby muz bral ATB a otehotnela by si, horsie by bolo keby to bolo naopak.
Tak si sprav testik, kedy mas dostat MS?
@babatienko27 ten moj vela nestoji dako do 2ecok maju ho v kauflande🙂 tak mozno by som ho aj ja kupila ka by som chcela lepsie potrvdenie,ale ked tam nic nebude tak nebudem kupovat🙂xi. No do minuleho mesiaca sme sa snazili podla toho ako sme stihali ale aspon kazdy 3den. No teraz cirou nahodou ma moj drahy ,, znasilnil,, ale neboj nic zle to len ze on sa zobudil v noci a zrazu to uz islo🙂)xi a bolo to presne 3dni pred ovu potom sme sa snazili pocasu ovu a este aj po ovu🙂)) takze sme to spravili tak ako sa ma🙂))vsetky 3moznosti vyuzili🙂) a to sa nam este nestalo... A vy ako?
@solinkarka a preco nie vela zien to takto ma ja do 3mesiaca🙂))
@solinkarka vsimla som si🙂)) Dufam,ze nepride uz ziadnej z nas co sme tu🙂))
@saska697 nooo ale bola to normlana krv 😠 iba ze som nemala tie kusky zrazenin co mavam vzdy 😀
no tak 12-16DC je naj som citala tak vtedy a potom aspon kazdy 3den ale ty to mas nastudovane ked uz rok sa snazite tak ako vravis ze okrem 12-16DC kedy este naj fnuk tento rok strasne ceeemuz nakupovat vecicky aj keby tomam v decembri zistit
@solinkarka no ked ti mam povedat ja mavam taku ovu najprv ruzovy vytok ten sa zmeni na hlien a ten zase na ruzovy vytok a potom slabuckoako keby krvacam
@saska697 hmmm tak ja nastastie cez ovu nespinim iba ma picha pri vajecnikoch
@babatienko27 noooo presne ako pises ale lepsie je ak sa sledujes ci mas vobec v tieto dni ovu hlien,lebo ak nie tak je to marne v tieto dni,sama viem, lebo po antike som to vobec nemavala aj ked sme sa snazili v strede cyklu. A niektorim aj radia pocas mrchy par dni pred ci po ja uz som skusala aj takto a nic. No som zvedava ked som mala teraz ovu hlien a snazilkovali sme🙂)). Neboooj budeme urciteeee veriiim,ze ano🙂)))
@solinkarka hmm a neskusala si len tak testnut ked ti skoncila?🙂))
@sarias Neviem presne, lebo naposledy som mala posunutú... Ak by som mala 30DC tak vo štvrtok a ak 33 DC tak v nedeľu.... No to tie chlami a ani bore nemám podloženú od lekárov, ani sa mi to tak neprejavuje,, ako sa všade píšu príznaky, to mi len taký pán zistil frekvenčným prístrojom, tak beriem nato tie kvapky čo ževraj super zaberajú... tak uvidíme, mám štvrť flaštičky, tak uvidím či to zabralo.....
No vieš, tak tá borelio mohla vo mne spať a prejavovať sa inak. lebo keď som bola ôsmačka tak ma na magure niečo tak uštiplo k oku, že som bola celá zapuchnutá a nespoznala ma vlastná mama, keď po mňa z výletu prišla... no tak a odvtedy sa mi prejavila reuma a aj problemy s očami... Ale chápeš, nikdy mi to lekári nezisťovali... :o)) Lebo sa ani nedá presne zistiť, iba ti testy ukážu, či máš v sebe protilátky.... :o)) Tak super zdravotníctvo :o))
Takže ale to môže byť pravda a aj nemusí...
@saska697 😀 hmmm neskusala nemam doma testy 😀 ja si pockam radsej na ovu 😀
@solinkarka ved ako chces a mozno uz budes aj davno v tom🙂))to by bolo ake prekvapko🙂)
@saska697 no to veru by bol asi zazrak 😵 nas anjelicek z nebicka by nam uz mohol poslat druheho 🙂
@solinkarka Zazraky sa stale predsa len deju. Aj my sme mali ze sa nam aspon sexik tera podarilo mat uz len to bol veeelky zaaazrak pre nas🙂) Ja verim,ze do leta tu budeme minimalne 4nove tehullky🙂))
fuuuu no pekne same sledovanie a kontrolovanie sakra skoda ze nechodi ten bocian ako by to bolo faaajn jasne ze budeme tehuuuu
@saska697 presne do leta berem ta za slovo a potom si budeme posielat co sme nakupili aku vybavicku a tesit saaaa
@saska697 tak to si hovorim aj ja ze do leta uz budem/ budeme 😀 urobim aj nemozne aj stojku sa naucim 😀
@babatienko27 Juuuj uz sa neviem dockaaaat🙂)) keby to tak menej trvalo o par mesiacikov🙂)

@veronika002 fiha tak to urcite pekne oslavite, pokial sa este liecite nebolo by dobre otehotniet aj ked neviem co za lieky mate a ci nie su kontraindikaciou k tehu ale je lepsie ked budete obaja cisty a zdravi a pocnete baby 🙂 mne sa tehu toto druhe prejavilo tym, ze som bola velmi zadychana ked som isla po schodoch s malou na rukach,stale som nevedela lapat dych, to som si hovorila ze ci uz som taka stara 😉 No a dalsi priznak co som uz tusila ze som tehu bol, ze ked som smrkala tak som mala male mmozstvo krvi na vreckovke. No a samozrejme som citila v maternici take pobolievanie, obcas picnhutie...stale sa to tam hemzilo a hladalo si to svoje miestocko 🙂 No a este jeden prizna zvyknem mat pri oboch tehu - a to ze mam na rukach silnejsie zily, ktore su viditelnejsie 😅