2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 jasne ze budeme je to len otazka casu kedy sa usmeje stastie aj na nas 😵
no kocky ako sa mate??? nieco nove??? nejake nove mamicky????
ja som momentalne chora a mrsku ocakavam dnes ale ziadne priznaky nemam..... 😲
@solinkarka AAAA priroda vie sama najlepsie kedz je vhodny cas,len skoda ze nam nevie dat dako vediet,ze aha ty budes mat mimi vtedy a ty vtedy...🙂))
@lusinda1989 Ahoj skore uzdravenie a nie si sama aj ja som chora ale uz je to lepsie nastastie. A zeby bola steba nova mamicka?🙂
@saska697 ahoj dakujem hadam mi to coskoro prejde....
mno neviem zatial sa necitim nijak.... uvidime co tento tyzden prinesie :D
@saska697 ale boli ma v pravo v podbrusku... len neviem ci mrcha ci co....
@lusinda1989 hmm to podla mna na mrchu nevyzera Ved pri mrche boli cele podbrusko aspon vacsinu znas.
@saska697 no neviem nechame sa prekvapit... :D ale vobec by som sa nebranila kebyze to nieje mrcha :D
@lusinda1989 tak treba pozitivne mysliet🙂) a tesit sa s malickosti a kedy mas mat mrchu.Ze od kedy mozem drzat palce zby neprislaaaa potvora jedna🙂)
@saska697 no mrchu som mala dostat dnes a zatial sa nijako nehlasi :D takze drz palec aby bola na 9 mesacnej dovolenke :D
@lusinda1989 tak to vyzera na dobre znamenie🙂)) Drzim drzim vsetky co mam aj nemaaaaam🙂)
@saska697 dakujem si moc zlata a ty ju kedy neocakavas????
@lusinda1989 Nemas za co,len nech ti to vide a je tudalsia mamulienka🙂)) No ja si este pockat okolo 28.4. az takze to je dlhoooo:((
@saska697 joooj neboj to utecie ako voda ani sa nenazdas a uz budes v ocakvani... :D ale ja mam taky divny pocit ze sa zasa nepodarilo... neviem preco necitim sa nijak zvlastne teda az na to ze som unavena ako svina v poslednej dobe....
@lusinda1989 :o). Nooo vidis a prvy priznak mas🙂))) takzeeeee🙂)
@saska697 no uvidime musime si este pockat...
@lusinda1989 a kedy asi testnes a aky mas test? Snzilkovali ste v strrede ci ako?
Ahojte baby, dnes som mala dostať mrchu a zatiaľ nič. Snažíme sa o mimi už 3. mesiac tak snáď to teraz vyjde 🙂. Mám si test urobiť teraz, alebo počkať do zajtra rána. Myslíte že niečo ukáže?
@daniela242 Ahoj vitam ta tu🙂).Su take co ukazu ak meska prvy den,ale kazdy ti povie radsej este pockaj aspon den dva.
@saska697 neviem mozno to nevydrzim a testnem sa uz zajtra ale to bude moc skoro... mam jeden clear blue a druhy neviem ani aka je to znacka.... ale neviem co by si mi poradila kedy sa testnut???
@saska697 dík nechám si poradiť 🙂 dúfam že vydržím čakať 🙂
@daniela242 ahoj vidim ze sme na tom rovnako ani janeviem kedy sa mam testnut a tiez dnes ockavam mrchu a zatial nic :D
@saska697 no a co sa tyka snazilkovania tak sme sa snazilkovali v prvy den ovu...
@lusinda1989 Ja by som pockala este aspon den dva preistotu. Lebo Hcg moze stupat pomalicky niekedy ti nekaze test ani po 7dnoch meskania zalezi od tvojho tela a hormonov. Je to tazke ale skus este vydrzat preistotu,ale pevne verim ze tam budu pekne kolajnicky🙂))
@lusinda1989 Veď práve ☹, pri prvej dcérke mi bolo ledva vidieť 2. čiarku a to už som bola v 6 tt tak teraz fakt neviem. Straašne by sme chceli 2. bábo 🙂
@daniela242 Nemas za co teraz sa treba asi riadit pravidlom trpezlivost ruze prinasa🙂)))
@lusinda1989 jej tak to presne ako my🙂)) takze presne ako sa maaa🙂)
@saska697 no sak prave jedna vec je riadit sa rozumom ale co ked moja nedackavost bude silnejsia :D ale mala som plodne dni na zaciatku mesiaca tak neviem neviem ci by sa mi to uz ukazalo... no nic asi budem musiet fakt len pockat... :D
@saska697 hehe robili sme co sme mohli :D

@solinkarka Budeme vsetky a hotovo!!!!!! Vyhlasujem 9mesacny strajk mrche🙂)))