2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias @veronika002 citam vas zienky a tak si dovolim prispiet...boreliozu na nasom uzemi prenasaju len klieste a ak je neliecena problemy s klbami mozu byt jej dosledkom a dlhodobym prejavom. No a v podstate este dobre, ze len takto, lebo mohlo to byt aj horsie po neliecenej borelioze. Veronika, drzim velmi palce, aby si sa co najkor z toho dostala, ale ak to nemas potvrdene lekarom, skus poziadat o test na protilatky...lebo ja sice som prirodne zmyslajuci clovek a verim, ze mnohi maju speci schopnosti, ale len tak by som asi hned dakemu panovi neverila, co by sa dalo overit overila by som aj inou cestou.
@veronika002 veronika, kliesta si mohla mat ale nemusela si o nom vediet, kliest po naciani odpadne sam, cize ak si ho mala na mieste kde nebol vidiet, napapal sa a odpadol...
a co sa tyka prejavov, diagnostiky, liecby, pozri velmi dobru stranku http://www.borelioza.sk/boreliova-infekcia.html
Ak vsak trvas na tom, ze si kliesa nikdy nemala a nemas zistene protilatky lekarom, nie len tym panom, tak potom z toho vychadza jedine to, ze ten pan je sarlatan...aspon mne, nechcem sa nikoho dotknut, ale proste niektore fakty nepustia
@saska697 no tak asi pockam do stredy teda pokusim sa vydrzat... snazilkujeme sa od minuleho leta.... tak uz by to konecne mohlo dopadnut dobre....
@jutu07 ahoj, hej hej, bola som...potvrdene tehu, 6tt..podla poslednej ms 5+4 dnes, ale podla utz 5+1 len...no ked som prehodnotila moj BT graf tak teoreticky je to mozne ze sa mi posunula ovulka o 3 dni...no a inak vak ma 9mm a vidime sa o 2 tyzdne, presne 27.3., ze to uz bude srdiecko na potvrdenie vitality plodu a spravi mi odbery ako na prvu tehu poradnu, dnes bolo len potvrdenie tehu 🙂
nateraz mi nezakazal nic, tak hadam je vsetko ok. mimi je tam kde ma byt a ja sa citim super 🙂
A ty ako sa citis? a kedy to mas najblizsiu kontrolu? som zvedava ci sa mimi posunulo alebo stale je tak bokom chytene...
@chirabell ☹ ☹ ☹ ☹ mas pravdu,.,.dneska teplotka este klesla a rano som si nasla ruzovy vytok taak ako pred mrchou,.,.,.taaaak uz len pretrpiet hnusnu mrchu a som rada lebo na sviatky bude mm doma a este tyzden po taak dufam ze stihneme aj ovulu dalsiu.,.,.tak nic len hor sa do dalsieho kola.,,.ale pravdu povediac rano som si trosku pofnuckala,.,.,. 😖 😖 😖 ,.,.,.ale uz lepsie mm volal utesil tak uz je to ok,.,.., 😉 😉 😉 ,.,.vy sa len drzte a som rada ze u dokiho seetko f pohode,.,.,.,. 😉 😉 😉
@lusinda1989 Tak to ano to uz by mohlo🙂) drzim palceky. My sa snazime tak intenzivnejsie uz rok a nic:(
@marosusu ahojcek, neboj, teraz sa to uz podari, musime mysliet viac na ine...myslim, ze si to len sami oddalujeme tym intenzivnym myslenim na babo...
Ja uz mam MS v plnom prude, nebudem merat teplotu ani na seba kukat do zrkalda a na konika pojdem len sem tam.... uz neviem co ine, len prestat na to myslet, aj ked je to tazke...drzim ti palce, nech sviatky poriadne s manzelom roztocite 🙂))
@chirabell jasné, aj mňa to napadlo, aj som o tom hovorila s kamoškou čo robí v lekárni, tak vieš aj sa bojím ísť k lekárke a dať si vziať krv, lebo ak tam niečo je, tak to budú chcieť riešiť a tak,... jasné je dôležité sa z toho dostať, ale skúsim zatiaľ toto..... neviem, asi ti pripadám v tomto zvláštna, ale teraz nemám ani nijakú náladu na lekárov a ich hokusy-pokusy. No ja som si to preštudovala a nenašla som sa, dokonca ani v tých chlamídiach.... tak ja neviem... ťažko povedať..... doberiem tie kvapky a uvidím ako sa budem cítiť.... aj tak s nimi už nič nespravím, keď ich mám doma.... kúpené...
@sarias ahoj sestrička... no jasné, že som to nevydržala.... no a v čase, kedy bol písaný na návode som mala len jednu / ... no potom som šla na pivko a nechala to vybraté..... a keď som prišla, bol tam duch.... viem, že píšu, že po uplynutí doby sa nemá brať výsledok.... ale práve kolegynkina segrra tu bola minule a hovorila mi, že ona si robila test a vyšiel jej negatívny a nechala ho na wc a o 2 hodiny tam bola aj druhá palička a to už vlastne čakala dvojičky... takže aby som test hneď nevyhadzovala, že by sa to mohlo ukázať aj neskôr.... tak uvidím, koncom týždňa sa testnem.... :o)) ale zatiaľ pssst.... viete to len vy tu a kolegyňa, leboo ak tak Peťko to dostane na narodky v nedeľu :o)))
@veronika002 sestricka nechcem ti brat nadeje ale pokial si pozeras test po 2 hodinach tak nie je spravny ☹ myslim ze maximalne 5 minut a potom su vesledky skreslene, alebo 8 minut myslim ze test by ti mal ukazat spravny vysledok pozitivny uz po par sekundach do 5 minut, potom myslim do 10 sa caka na zhodnotenie negativneho vysledku a po 2 hodinach uz je zrely akurat tak do kosa. Tvoja kamoska mohla byt tehotna ale robila si test skoro a vysiel negativne a potom sa zafarbila aj druha ciarka ako takmer pri kazdom negativnom tehu teste po dlhsom case....takze moja, ja to to velmi prajem a ak si tehu urobi si druhy test a pocka tolko kolko ti odporucaju, po uplynuti odporucaneho casu test zahod lebo sa zbytocne budes tesit a zmetie to ☹ Mne sa tetsik zafarbil s druhou ciarkou takmer po 2 sekundach ak nie po 1 a robila som si testik asi 12 dni DPO.... 😅
@sarias veď ja to neberiem úplne vážne... veď ak sa zahniezďovalo vajíčko v nedeľu a ja som si spravila test v pondelok, tak to bolo ešte skoro... uvidím čo mi týždeň prinesie.....
ahojte baby, dnes testik zasa o nieco silnejsia ciarka, bola som si dat rano vziat krv na hcg tak niekedy poobede budem vediet.
@alenka_ela jaaj dakujem moja aj tebe drzim prsteky.,,.,.a tiez nechcem tak bars mysliet ale pravdu povediac neda sa to,.,.no co narobim.,.a citala som ze psychicky sa mrcha oddialit neda.,,.takze haluz nie??.,,.,.drz sa moja aj ty,.,.:D,.,.a dakujeeem,.,..
@veronika002 len pri produktoch z cisto prirodnych zdrojov pozor, lebo niektore bylinky mozu vyvolat samovolny potrat, ak by si nahodou bola v rannom stadiu tehu...no ale aj tak drzim palceky, aby to vsetko dobre dopadlo a coskoro si sa tesila z babatka 🙂
Ahoj holky 😉
Už jsem tady mezi vámi byla. Ale je to už 2 měsíce. Teď k vám spíš jen nakukuju. Syn mě dost zaměstnává. Tak spíš pozoruju.
@veronika002 : jen bych ti chtěla říct, že naděje umírá poslední. Já řešila leden a ještě kus února, jestli nám to náhodou nevyšlo. A dělala jsem si možná 5 testů. A to že jsem je okukovala hodně dlouho a i když jsem ho zahodila. Tak mi to nedalo a šla se na něj ještě nekolikrát podívat. A to byl odstup několika hodin. A tedy byl pořád sněhobílý. Takže pokud tam stínek byl,tak je reálná šance, že za pár dní tam bude stínek už třeba do pár minut. 😉 🙂 opravdu já měla několik druhů testu a ani jeden po několika hodinách neměl náznak druhé čárky. Opravdu byl pořád negativní, tak jak měl být. Oni to sice píši, že víc než asi po 5 minutách na to nemá být zřetel. Že někdy může být z negativního pozitivní. Ale u mě fakt ne. Tak moc držím pěsti, ať jsi těhulka. A vše ti vyjde. I s tím léčením. Snad to vadit nebude. Myslím, že i na to jsou lékaři připravený v dnešní době. Asi si tě pak budou víc hlídat. Tak budu pokukovat a jsem zvědavá na tvůj další testík. 🙂 🙂
Jinak moc držím pěsti všem tady snažilkám. Samozřejmě i už těhulkám. 😉 😵
@veronika002 inak ma este napadlo, ty si spominala ze mas prerusenu liecbu na pol roka, no ale ked vam vyskocili taketo zdravotne problemy, co sa neodporuca babo, nebolo by dobre hodit rec s lekarkou, ze by si v liecbe pokracovala, preliecili by ste si aj dalsie veci ako tu borelku a chlami a pauzu v liecbe by ste si dali potom ,ked uz by nic nebranilo pocat mimi ? ...neviem, nepoznam presne tvoj stav, len ma to tak napadlo z toho co pises 🙂
@marosusu joj tak to verim, ze slzicka vypadla, je to uplne normalne...ale aspon si si skusila meranie a teraz uz v tom len pokracovat, aby si presne odhadla plodne dni a ked bude aj mm doma a budete mat dlhsi cas na seba, mozno budete menej v strese, ze ci stihnete ci nie, tak na to nebudes tak mysliet a urcite sa podari 🙂 ked nad tym rozmyslam, mne ale aj vacsine co poznam sa podarilo vtedy ked na to z roznych pricin menej mysleli 🙂
@veronika002 budem drzat palceky 😀 a rob si testiky s odstupom minimalne dvoch dni...
@sarias budem robiť až v piatok... :o))
Koho tu dnes vsetko mame?🙂)
@veronika002 juuj dobre len aby vsetko bolo v poriadku aj s tymi kvapkami,,,,
@sarias jasné dám bacha, len sa mi to musí potvrdiť....nekúpim si skôr test ako v piatok, ak nedostanem...
@chirabell ďakujem, si zlatá, že sa o mňa takto zaujímaš.... veľmi pekne ďakujem, fakt si to vážim.... :o)) uvidímv piatok čo ukáže test a začnem uvažovať.... :o)) ešte raz som ti veľmi povďačná, že ťa takto zaujíma a trápi môj zdravotný stav...

@alenka_ela jaaaj ta ja uz nevim,.,.testy zatial neg,.,.,. ☹ ☹ .,,..,teplotka taka nijak dobra.,..,ta nevim ,.,.uz len cakam,,.,.zajtra alebo stredu nema prist mrcha,.,..,robila som testy od soboty az po dnes a furt nic,.,.skusim potom az f stredu,.,..,aaaa tiez podla teplotiek rannych,.,.,. 😒 😒 😒