2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
no ja som už dotestovala ☹ Mrcha dorazila s 2 dňovým meškaním tak ideme do ďalšieho kola ☹
@daniela242 Juj tak to mi je luto ☹ a je to naozaj mrcha? Potvora jedna nevie,ze ma dovolenku?
ahojte baby tak vysledok vcera z krvy na hcg je 86,3. Na ultrazvuku nebolo nic vidiet ale podla mna je este skoro aj ta hodnota tomu nasvedcuje, mala by som byt len v 4tt podla ovu (podla ms v 5-6tt). Lekar ze mala by som ist do nemocky a tam budem bud dovtedy kym sa mi na ultrazvuku nieco neukaze alebo ze je to mimomaternicove a budem musiet ist na zakrok... No tak to som su zamietla a dohodli sme sa ze keby som dostala velke bolesti tak mam utekat hned na pohotovost. Ale podla mna je to este skoro aby tam nieco videl. Inak uz som aj vracala aj by som najradsej cely den prespala. takze cakam co bude 20.4 - buducu stredu idem na kontrolu
@petss ahojcek, no my sme mali svadbu pred rokom v maji a tiez sme si chceli uz svadbu, tak nasa svadobna noc bola prva "na ostro" no a snazime sa az dodnes ☹ no tak niekedy to planovanie nevychadza, keby viem vratit cas, tak kaslem na uzviniie na svadbu a skusili by sme to este pred svadbou, ked sme to tak velmi nechceli, no teraz sme v stadiu, kedy nenormalne tuzime a neprichadza ☹ Drzim ti palce!
@inkaher No pekne, neboj vsetko bude okej...babo bude, sprav si sem tam test, ci ciarocka zosilnie...a koho mas toho dokiho? Ja mam Kozara.
Uz som stoho blbec tak cykly mavam 38-39 ovu mavam vzdy na 16DC a od ovu by mala prist mrcha na 14den ,ale mne to nevychadza do mrchy mam este 24dni:((.......
@inkaher tak držím palce, aby všetko dobre dopadlo.. :o))
@chirabell Ahoj, chcela som sa ťa opýtať, či náhodou nevieš, čo by to mohli byť za rastliny čo vyvolávajú potrat. Ja som si preistotu odpísala bylinky, čo sú v tých kvapkách, ak by si mi vedela poradiť... :o))
Prvé kvapky: Arnika horská - kvet, Ďatelina lúčna - kvet, Slez lesný - kvet.
Druhé kvapky: Žihľava dvojdomá- vňať, Rumanček pravý - kvet, Bazalka pravá - vňať.
Tretie kvapky: Žihľava dvojdomá- list, Skorocel kopijovitý - list, cesnak kuchynský - cibuľa.
Štvrté kvapky: Kozlík lekársky - koreň, Ženšen pravý - koreň, Hloh jednosemenný - plod.
Ak vieš poradiť, budem ti veľmi vďačná. :o))
@veronika002 Ahojky ako co nove?🙂
@saska697 no zatial to vyzerá je je ☹ ale prišla nečakane bez príznakov tak ma to nemilo prekvapilo, no čo už, pokračujeme ďalej
@saska697 pri tehu tie tlaky budes mat silnjsie ci slabsie v zaciatku kazdy den a skor na stred ako je maternica, lebo sa vazivo uvolnuje. Obcas mozes citit aj vajecnik, z ktoreho vyslo vajicko, lebo tam sa vytvara zlte teliesko a to podporuje plod kym sa nenapoji na matku...ale ak jeden den citis a dalsie nic alebo citis len vajecniky, tak skor ide o ine, prechladnutie alebo tak...do brusnej dutiny vyraza aj bolest z chrbtice napriklad, cize nie vsetko, co boli v podbrusku ma gynekologicky dovod
@daniela242 A co ak to nie je mrcha?🙂)hmm bolieva ta brusko pri nej?
@saska697 neviem, uvidíme... : o))
@chirabell Dakujem velmi si zlata,ze odpovedas. No tlak v podbrusku mam v strede a zase to zacalo. Len nech to nie je mrcha:(( ta ma prist az okolo 28 cize mam este 24 dni. Len je to take zvlastne mavam 38-39cykly ovu na 16DC ale mne nevychadza ako Vam mat okolo 14 dna po ovu mrchu:( tak som stoho jelen:((
@veronika002 Kolkaty den si po ovu?
@saska697 pozri, teoria hovori, ze faza po ovu je 12-16 dni....u kazdej zeny je vzdy rovnaka, ale rozne zeny ju mozu mat rozne dlhu. Predlzuje alebo skracuje sa len faza pred ovu. Ojedinele moze byt vynimka ale to je potom praca pre lekarov, lebo to nie je normalne. Cize su zeny, co maju fazu po ovu 8 alebo len 10 dni, len to sa lieci, lebo sa tym skracuje moznost na uhniezdenie vajicka...a tak isto moze byt zena, co ma dlhsiu fazu. U teba by to ale znamenalo 38-16, co je 22 dni, co sa mi zda sialene dlho...na jednej strane je to fajn, lebo vajicko ma sancu sa dobre uhniezdit, ale nezda sa mi to moc normalne. Takze mozno mas ovu neskor, merasi si bazalnu teplotu alebo ako vies ze mas ovu presne na 16dc? Ale inak, pokial ide o testy, nemusis cakat na mrchu, ak je ovu 16dc tak o 12-14 dni mozes testovat...vajicko by sa malo hybat rovnako aj uhniezdovat rovnako ako u inych zien...ak nie...potom je to lekarsky problem (ze by pomaly presun vajicka do maternice) a to by som asi konzultovala s lekarom, lebo to moze sposobit problem pri otehotneni, ze vlastne nevies kedy snazit, aby si potvorky vajicko nasli a aby sa spravne uhniezdilo...nie som odbornik,len tak laicky nad tym uvazujem...
@saska697 ani neviem, lebo neviem aký slhý budem mať cyklus... predtým som mala 30 DC a naposledy 33DC a ani som sa nekontrolovala - myslím hlien a tak.... tak neviem... len som si užívala.... ale stále ma bolí podbruško... včera aj vaječník a aj v strede podbruško... keď som šla domov tou istou cestičkou ako chodím vždy adlhé mesiace, mi prišlo tak zle, že fuuu som myslela, že nedojdem domov... tak som potom len oddychovala.... teraz pijem veľa vody aby som si spravila test, lebo zrovna teraz sa mi nechce cikať :o))
@veronika002 Inak aj mna vcera zacali take tlaky v podbrusku, ale potom to preslo ked som dosla domou,ale dnes zase skoro ako na mrchu ktora mi ma ,,prist,, okolo 28. No som zvedava s coho to moze byt dnes som 10d po ovu ak dobre pocitam🙂))
@saska697 no veď práve že prvé dva dni pri každej mrche má šialene bolí bruško a teraz nič ,tak ozaj neviem 😒
@chirabell Ale skoro si ako odbornicka🙂) No viem to podla toho, ze mi zacne taky ruzovkasty vytok no a min tyzden som mala na druhy den po tomto vytoku aj pekny hlienik ktory bol dva dni a potom zase taky ruzovkasty vytok bola som aj u dr., lebo som to povazovala za dalsiu mrchu lebo sem tam toho bolo pozehnane, ale dr. povedal, ze je to stred cyklu a nie mrcha a mame sa snazit 3 dni pred 1 den a 3dni po. a akurat nam snazenie aj tak vyslo prvy krat. Tak som velmi zvedava. A znepokojovalo ma to ze mi to nevychadza tych 14 dni po ovu... Inak ak ta otravujem mojimi otazkami kludne povedz🙂))
@daniela242 A nie je to len dake spinenie? Lebo to je potom zvlastne ze ta teraz neboli.....
@saska697 naozaj neviem ☹ mne sa to zdá trochu silnejšie ako len špinenie a pri dcérke som nič také nemala. Uvidím v priebehu dňa ako to bude pokračovať...
Baby, tak robila som test a mám 2 //, druhá je zatiaľ len duch, ale uvidíme neskôr :o)))) Kedže mám jedno oko rozkvapkané, tak mi ten test skontrolovala aj kolegyňa, a povedala, že tam je... henď do 3 min. tam bola....
@daniela242 Drzim palce nech je to len a len spinenie ktore co najskor prejde🙂) a bude tehu. Mozno sa len mrcha luci,ze ide na dovcu🙂)) 9mesacnuuuuu
@veronika002 Jeeejo takze bude to mimi🙂)) urcitee gratulujem,len nech ti to nezakrikneme. A pobolieva ta podbrusko aj dnes?
@saska697 nezameriavam sa na bolesť... vieš a ja som reumatička, takže ja pociťujem väčšie bolesti a nie tie menšie... ale ráno keď som sa zobudila cítila som také hmýrenie v podbrušku... veru nejdem sa tešiť.... vie o tom iba moja kolegyňa a ani manžel nie... ak sa to bude stmavovať, tak too manžel dostane na narodeniny v sobotu - ocikaný test :o))
@veronika002 No teda ani nie bolest ale tlak v podbrusku,lebo ja ho mam aj dnes...... No uvidime,ale ked to tam uz je tak nech ti kolajnicky silneju a su tam pekne krasne 9mesiacikov🙂)). Inak originalny darcek taky len tak niekto nedostane🙂))

@lusinda1989 Ahoj ako testovala si?🙂