icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
13. apr 2011

@lusinda1989 Len ty uz si mala nedostat mrchu a ja az 28.4. mam nedostat.... Tak neviem s coho to moze byt

cammeronka
13. apr 2011

ahojte snažilky, tak ja dnes ovu hlien.."snažilkovali" sme vcera, kedze dnes je mm odcestovany na konferenciu, tak mozme znova az zajtra..myslite ze je sanca otehu? ovu netestujem, kedze len druhy mesiac skusame..

veronika002
13. apr 2011

@chirabell júúúj, ďakujem pekne za rady.... som rada, že mi poradíš vo všetkých týchto veciach... vieš, si ako moja chodiaca encyklopédia a budem sa držať tvojich rád,... takže ešte raz ďakujem a áno na tešenie je času dosť.... no v piatok nebude doma, tak spravím test hneď ráno... :o)))

saska697
13. apr 2011

@chirabell Tak uvidim ak ovsem na to nezbudnem🙂xi lebo clovek ked pride domov a zacne sa dacomu venovat tak aj zabudne🙂). Len ma stale znarvoznuju ti tlaky v podbrusku ako pred mrchou:(((bojim bojim. Juj nestras to nech sa prosim nestane ☹ .

drobik1
13. apr 2011

@veronika002 super tesime sa stebou... 🙂 🙂

veronika002
13. apr 2011

@sarias aj ty si to krásne napísala sestrička :o)))) ale už terza ho budem ľúbiť a prosiť, nech ostane u mňa, že mu bude dobre.. teda najlepšie ako len môže byť.... :o))

veronika002
13. apr 2011

@drobik1 ďakujem, ale zatiaľ len tak potichúčku... dobre??? teraz sa musím o seba starať... ale stále mám pocit na vracanie....

drobik1
13. apr 2011

@veronika002 hm no jasne potichucku.. 🙂 no neboj to vydrzis..

sarias
13. apr 2011

@veronika002 najlepsie mu bude u maminky, ako kazdemu babatku u tej svojej 😉

veronika002
13. apr 2011

@saska697 nič si zatiaľ nevšímaj.... lebo ja som tlaky pociťovala aj minulý mesiac, aj mi mrcha meškala 3 dni a nakoniec prišla, tak som bola zúfalá a smutná... tak to netreba tak sledovať, lebo podvedonie človeka je veľmi silné... ja to poznám čo ti spraví psychika.... :o))

veronika002
13. apr 2011

@sarias @drobik1 @chirabell myslíte si, že zajtra môžem ísť na powerjogu???? že to neuškodí??? je to cvičenie na spojenie mysle s telom, tak neviem....

lusinda1989
13. apr 2011

kocky myslite ze mi to teraz mohlo vyjst??? test zatial negat ale uz som treti den meskania mrchy a nic.... okrem blbeho pocitu v zaludku..... a divne pocity v podbrusku.....

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Nesnazim sa dako velmi sledovat co sa deje s mojim telom len ten blby pocit, ze mas tlak, ze jejda co ak som to dostala a v robote,ked clovek pracuje s ludmi a behat s flakom na gatoch nie je bohvie co🙂

chirabell
13. apr 2011

@cammeronka ovu hlien to nie je, je to plodny hlien, to sa len tak blbo vola...no a plodne dni su 2-3 pred ovulaciou, v den ovulacie a 1 den po ovulacii, takze ak ti len dnes zacal ten plodny hlien a budete zajtra snazilkovat, neboj, ovulku stihnete 🙂

chirabell
13. apr 2011

@veronika002 pokial pri tom nebudes namahat brusne svaly alebo robit pohyby kde sa trasie s panvou (napr shimi pri brusnych tancoch alebo skakanie ako pri aerobicku ci zumbe) tak podla mna mozes...len treba mysliet na to, ake svaly pri jednotlivych cvikoch zapajas, aby sa nezapajali viac brusne a svaly panvoveho dna...ved povedz predcicujucemu na zaciatku sukromne, ze si tehu nech ti povie ked bude nieco, co nesmies robit...trener by toto mal ovladat.

chirabell
13. apr 2011

@lusinda1989 s akou citlivostou robis test? vies, moznosti je viac, ze si tehu, ale sa ti pomalsie stupa hcg, aj ked tie testy s citlivostou 10 by ti mali uz aspon ducha ukazat...alebo jednoducho psychicky si oddialujes mrchu, alebo ju oddialuje choroba, neviem, nepostrehla som, ci si pisala ze si chora ci nie...alebo sa ti posunula ovulacia a tym padom sa ti predlzil cyklus...2-3 dni je este kratko na nejake teoreticke zavery...

sarias
13. apr 2011

@veronika002 mozes to ti neuskodi

veronika002
13. apr 2011

@lusinda1989 nechcem ťa nejako negatívne ovplyvniť, ale toto isté som mala minulý mesiac aj meškanie a aj blbé pocity a testy som mala negatívne... tak a potom na ďalší deň prišla... neviem, ešte vyskúšaj citlivejší test, ja som dnes mala 20... tak uvidíš... 😉

veronika002
13. apr 2011

@chirabell ahá, takže radšej sa poradím s precvičovateľkou... uvidím, čo mi povie.... opäť, ďakujem 🙂

saska697
13. apr 2011

Snazilocky nemalujem si tu certa na stenu, nechajme sa radsej v klude prakvapit prirodou🙂)hm?

lusinda1989
13. apr 2011

uvidime co bude dakujem... 😉

socina
13. apr 2011

ahoj holky. Mám tokový dotaz. Cca po7 letech jsem přestala brát antikoncepci, zhruba 9 dní po skončení menstruace jsem začala mít bolesti v podbříšku, ne nic dramatického, ale tohle se mi nikdy nestalo. Kamarádka mi řikala že to mohla být ovulace. Já už antikoncepci brala tak dlouho že si vůbec nepamatuju jaké to je mít normální ciklus. Co si myslíte vy? Díky za názor. Jo a za doktorem rozhedně nepůjdu protože můj báječnej doktor odešel a je tam místo něja takovej dědek protivnej. Musím najít někoho jiného.

cammeronka
13. apr 2011

@chirabell jeej, dakujem za odpoved, no to som rada, uz som sa bala, že to prepasieme 😵

veronika002
13. apr 2011

@sarias ďakujem.... :o))) teraz mi písala aj moja kamarátka z dovolenky, čo len furt mailujeme, tak že aj ona je tehu a že zajtra ide k lekárovi a že nik iný o tom nevie,, iba ja.... veľmi sa vytešujem.. len kebymi nebolo tak divne... :o)) ale to asi patrí k tomu :o)))

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Tak to je aka zhoda nahod 2kamaratky a obe tehu🙂)

saska697
13. apr 2011

Teraz som pisala na jednu str kde Vam odp. gynekolog ze vraj test je vhodne robit len ak menzes meska 4-5dni inak nie....

chirabell
13. apr 2011

@socina ahoj, ja som brala HAK 10r, a co som sa pytala tu na MK bab, tak tiez mi potvrdili, ze po vysadeni HAK budes citit vsetko vo svojom tele,lebo to co bolo v uvodzovkach zaspane, sa zobudilo a dava o sebe vediet..takze podla poctu dni to mohla byt ovulacia...dokonca to moze byt sprevadzane aj jemnym spinenim...uvidis, za aku dobu ti pride menzes a podla toho budes potom dalsi cyklus mudrejsia

veronika002
13. apr 2011

@saska697 a to nie sme z jedného mesta a fakt si len mailíkujemee :o)))

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Este budete spolocne tehulkovat a nedajboze aj rodit🙂) to by uz bola aka nahodicka🙂)xi

socina
13. apr 2011

ok díky moc.