icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
13. apr 2011

@veronika002 oooo, tak už jsi taky našla //? no paráda držím palečky na gratulaci času dost 😀

marosusu
13. apr 2011

@veronika002 tak to ti verim,.,.,.xi,.,,.tiez som taka nedockava a vsetko mu furt zavesim na nos,.,.,. 😉 😉 😉

jafnka
13. apr 2011

ahojte. čo máte nové? pozerám, že teraz je asi nejaké plodné obdobie 🙂 škoda, že ho nemôžem využiť. začala som poslušne papať tabletky na ten môj mechúr tak dúfam, že zaberú a budeme môcť pokračovať v snažení
@veronika002 držím palčeky nech to dobre dopadne

veronika002
13. apr 2011

Ďakujem vám babuľky... veľmi držím palce, aby sa to aj vám podarilo všetkým... 😀

veronika002
13. apr 2011

@jutu07 ďakujem moja a ty sa máš ako??? 🙂

veronika002
13. apr 2011

@marosusu no a to si predsatv ze som teraz s nim a mam uplne napatie v tele, lebo si tu s vami pisem o tehu a on tu sedi s pivkom v ruke, lebo som mala chut na pizzu tak sme si boli kúpiť.... 😀 Zlaty a to som ho nemusela ani prehovarat na tu pizzu 😀 a to ani nevie, kto si vlastne tu pizzu vypytal.... 😀

jutu07
13. apr 2011

@veronika002 Já jdu zítra k doktorovi, tak už se nemůžu dočkat a manžel taky oba jsme nervozní co se zase dozvíme, hlavně aby bylo všechno v pořádku 😀

inkaher
13. apr 2011

@jutu07 dakujem moc, ked som cakala malu, tak prvy vysledok som mala 99 a tiez nebolo nic vidiet a v ten den sme odchadzali na dovolenku a ked sme sa po 14 dnoch vratili tak uz bilo srdiecko. Robim si testy, budem len pozerat ci mi ta ciarocka nebledne. Zatial len tmavne a nabieha stale rychlejsie takze ok. Predtym ma aj bolelo brusko ale teraz to skor odznieva akoby sa to malo zhorsovat. Tak na ultrazvuku nenasiel ani mimomaternicove takze mu nic nenasvedcuje, uvidim co bude o tyzden.

jutu07
13. apr 2011

@inkaher jo přesně hlavně vydrž a nestresuj se všechno bude v pořádku 😉

marosusu
13. apr 2011

@veronika002 tak to si macher,.,.,.ja by som mu to uz davno zavesila na nos,.,.velmi dobre sa poznaaam,.,.,. 😉 😉 😉 ,,.taak len sa drz,.,.a kedy k lekarovi,.,.,.:D

sarias
13. apr 2011

@veronika002 coho sa bojis hm??

sarias
13. apr 2011

@marosusu trpezlivost, povedz si ze su zeny ktore su natom ovela horsie ako ty - bohuzial bodaj by ich bolo stale menej a menej ☹

marosusu
13. apr 2011

@sarias sak hlavne ta trpezlivost nam chyba,.,.ale mas pravdu,.,.,.aj v mojom okoli su dievcata ktore su na tom horsie ako ja,.,..,ale poznam aj osobu ktora 3xbola tehotna a 3 si zaplatila potrat,.,..a svojmu priatelovi to nikdy nepovedala,.,.,.take mrchy by som..wrrrr,.,.,. 😒 😒 😒
a dakujem fakt,.,.,.ste vy tu ale skvele baby fsetky,.,.,. 😉 😉 😉 😉

marosusu
13. apr 2011

@veronika002 inak aj moja posledna MS bola 15,.,. a tiez mam 30 dnovy cyklus,.,a teba to uz traapit nemusiii.-. 😉 😉 😉 .,.a daaj fotku dusiika,,.,.:D

alenka_ela
13. apr 2011

@inkaher teda 🙂) to je nahoda, no on je super, tak snad ti to vsetko dobre dopadne!!! Ja idem o tyzden v stredu ku nemu na vypalenie krcka ☹ inak aj ja som za slobodna kozarova 🙂) sme taka vzdialena rodina 🙂

alenka_ela
13. apr 2011

@petss jasne, ale je to vasa vec, ale babu by si isto neublizila, prave naopak, ked sa budes sledovat a nad vsetkym rozmyslat, tak vtedy sa moze nieco stat...ako bezne zeny otehotneju a nevedia, az ked im mrcha par dni meska, tak zistia a medzi tym fajcia, piju kavu, cvicia...a maju zdrave deticky....keby vratim cas, tak ja by som to takto neplanovala, dnes viem, ze to bola velka chyba...

petss
13. apr 2011

@alenka_ela já vím, že to nejde nijak naplánovat, není to jednoduchý no :( my jsme se dohodli s přítelem že po svatbě přestanu brát prášky a ať se děje co chce 🙂 necháme to tak nějak na osudu 🙂 přece jen si myslím, že jsem ještě dost mladá, aby to vyšlo 🙂 uvidíš, že se Vám taky brzo zadaří 🙂 většinou prý pomáhá se upnout na něco jinýho, neřešit kdy máš dostat menstruaci a podobné věci.. prostě na to nemyslet.. i když je jasný že to není jednoduchý 🙂 držím pěsti 🙂

marosusu
13. apr 2011

@inkaher drziiiim prsteky,.,.,.dufam ze bude setko OK,.,.., 😀 😀 😀

chirabell
13. apr 2011

@veronika002 prepac, dnes som nestihala pozriet tie bylinky, riesili sme auto...pozriem rano, len som teraz chcela ze to, komu povies o mimi je len na tebe, ci sa ma a ci nie su len povery...my sme o prvom mlcali a nevyslo, teraz sme povedali podla potreby, vie to draheho mamka a tatko lebo su fajciari, tak aby pri mne nefajcili, sami chceli nech hned povieme. vie to jeho brasko, lebo bol doma. vedia to moje 3 kamosky, lebo situacia si to vyziadala...baby tu z konika to neriesim...no a moja rodina to este nevie,lebo sme sa osobne nestretli este az vikend po velkej noci a ja chcem im to povedat do oci,aby som videla ako sa budu tesit 😀 tak ty kludne povedz komu uznas za vhodne...mamka urcite tajomstvo pred manzelom tvojim udrzi, ci? 🙂

chirabell
13. apr 2011

@jutu07 drzim palceky aby sa ukazalo, ze sa mimi posunulo pekne tam kde ma byt 🙂

inkaher
14. apr 2011

caute baby dnes rano ciarocka zasa treosku tmavsia uz je na prvy pohlad rovanko tmava ako kontrolna a bola tam po par sekundach, takze zatial hcg stupa. Uz som sa stihla povracat...Idem trosku upratovat...

veronika002
14. apr 2011

@jutu07 Neboj, všetko bude fajn.... len hore hlavu :o))

veronika002
14. apr 2011

@marosusu ešte neviem.... :o))) niekedy budúci týždeň sa vyberiam... vieš, teraz niekedy by som nemala dostať mrchu, tak počkám, lebo ten včerajší test mi vyšiel ešte pred mrchou.... :o))

veronika002
14. apr 2011

@sarias prečo by som sa bála???

veronika002
14. apr 2011

@chirabell no vieš, ja keď to poviem mame, tak ona to povie ocovi, bratovi a strakej a posledny, kto sa to dozvie bude manžel, čo sa na tom najviac narobil :o)) Zatiaľ to vie len moja kolegyňa, lebo to by som už asi fakt praskla.... A zase chcem mu to oznámiť, takto slávnostne a nie večer pri telke... a isto by to takto spravil aj on.... takže som to vymyslela, že to poviem jemu na nedeľňajšom obede, pôjdeme sa najesť a tam mu poviem, a potom poobede chodíme k rodičom, tak tam by sme im to oznámili, že čakáme... počkám aj na ďalší testík, čo mi vyjde v piatok.. :o)) tak aby som si bola istá.... :o))

veronika002
14. apr 2011

Dobré ránko baby, tak očko je lepšie... Bola som ráno na kontrole.... No a predstavte si, že som sa ráno skoro prezradila.... Manžel raňajkoval a mne samo nič nepustilo, tak som len čajík popíjala.... No a ako som zacítila pach mäsa, tak som sa skoro v obývačke dogrcala...... Tak sa mi rehotal, že to čo ma tak nadrapuje..... Ešteže sú tí chlapi takí nedomýšľaví.... :o)))

saska697
14. apr 2011

@veronika002 No pekne🙂)) ze si nic nedomyslel🙂) Tak a je to tu ked ta uz napina tak urcite uz mrcha nedoraziii🙂))

veronika002
14. apr 2011

Inak baby viem, že je to skoro, ale pri napínaní a pocitoch na grcku mi pomáha kyslý pelendrek, a teraz neviem ako to staré baby hovorili, že keď ti chutí kyslé, čo to môže byť :o))

veronika002
14. apr 2011

@saska697 no uvidíme, všetko je vo hviezdach... hádam bude všetko ok, a zajtra už duch nebude duchom :o)))

saska697
14. apr 2011

@veronika002 urcite nebude bude sneho krasna kolajnicka🙂)) ved kedysi ked neboli domace testy tak len podla toho ze neprisla mrcha a ze zenu pri niecom naplo vedeli ze je tehotna🙂))