icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
14. apr 2011

@raza A preco sa nemozes? Nieco vazne? :( Ja som tu davno nechodila, lebo vsak na co, ked sme sa nesnazili...tak neviem.

raza
14. apr 2011

@janielik87 lebo som bola u ženskej, že šak kde je problém, keď sa 8 mesiacov nedarí a nech mi pozrie lavý vaječník, keď ma stále bolí.... a zistila mi cystu v lavom vaječníku... povedala, že cez cystu sa tehu neodporúča, teraz beriem ATB, lebo mám nejakú infekciu, tak mi dala radšej silnejšie, ževraj by to mohlo pomôcť cyste.. tak po mrche mám dôjsť na sono a uvidíme, či sa cysta zmenšuje.. ale to je minimáááálna šanca, že by sa zmenšila, takže asi bude musieť ísť von ☹ ☹ viem, že sa stávajú aj horšie veci, ale ja už mám fakt dosť 😒 okrem toho, je veľká pravdepodobnosť, že spolu s cystou pôjde aj vaječník, takže šance na tehu sa krátia..
inak aj ja nestíham čítať všetky príspevky... čo som sa dozvedela, že máme zakázané snaženie, už sem tolko ani nekukám 😔

janielik87
14. apr 2011

@raza Ach to mi je luto :( To je nanic. Ale tak ja som tiez vraj mala cysticku (asi - doktorka nevedela povedat naisto, lebo po nej tam zostala len tekutinka). A preto mi vraj meskala MS...ale neviem, odvtedy mi meskava pravidelne...naposledy dosla strasne slabunka po 43 dnoch...cize neviem. Asi zajdem za tou doktorkou aj ja buduci tyzden, nech daco nezanedbam.. :-O A tebe drzim palce, nech sa to riesi 🙂 Musi sa!!!

raza
14. apr 2011

@janielik87 no, podla toho, čo som sa dočítala na nete a čo mi povedala doktorka: tak nieje cysta ako cysta... lebo keď je priehladná, znamená to, že cysta je naplnená len tekutinou. tieto cystu majú tendenciu sa stratiť, prasknúť, aj v čase mrchy... ale keď je nepriehladná, tak ako mám ja, je pravdepodobne naplnená krvou, takže je treba ju dať von, pretože sama od seba sa pravdepodobne nestratí... 😒
neboj, aj keď si ju možno mala, tak už je možno preč
inak.. ak tvoj mm z ničoho nič zmenil názor a teraz už ,,nerieši" a ide naplno 🙂 , podla mňa to znamená, že bábo naozaj chce 😉 k doktorke kľudne choď, nech si pokojnejšia, že je všetko ok, budem držať päste, nech máš čoskoro //
a doktorke povedz, nech porieši ten tvoj nepravidelný cyklus, nech máte väčšiu šancu

janielik87
14. apr 2011

@raza No ano, musim tam zajst. Asi mas pravdu s tou cystou, ze sa mi mozno aj stratila...no kazdopadne zajdem, lebo neviem s tym cyklom , co a ako...🙂 To sa potom clovek bude stale nadejat, ze babo v brusko...a tam nic...len meskajuca mrcha :( No este ideme len prvy mesiac na ostro, tak uvidime 😀 Aj ked bolo by to mile prekvapko...ale s tym mojim dlhym cyklom, neviem ako to je s pravdepodobnostou...

saska697
15. apr 2011

@janielik87 Alebo sa ti vracia vsetko do normalu,hm?🙂)

saska697
15. apr 2011

@monyseq Fuuuha to je celkom dost 5r. Spoluziacka brala tiiez zhruba tolko co ty a patrila ktym vynimkam asi ako aj ja, ze po antike majuu skor problem otehotniet a nie ze sa im podari ako vsade hovoria,ze po antike rychlejsie otehotnies:((. No uvidim ak sa dostanem do lekarne tak kupim🙂)) a dam vediet🙂)

saska697
15. apr 2011

@chirabell To mas uplnu pravdu nie je to lahke. A je jedno ci mas 20 ci 30r proste to nejde:((. A ako tak vsimam najma po antike:((. Taakze ziadne nosenie nicoho? uuuf tak to budeme mat prazdnu chladnicku a prat budem mydlom xi🙂). Mam to troska blbe pretoze moj drahy chodi strasne neskoro domov a komu sa chce ist o polnoci nakupovat:(( a je rad,ze ma robotu...

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Presne takto,len niekedy sa to neda aj ja som sa vcera dobre chitila s drahym:(((

saska697
15. apr 2011

Dobre ranko snazilocky a uz buduce mamicky🙂). Ja som mala strasnu noc som sa zobudila na to ze mi bolo priserne teplo skoro ako keby som mala teplotu a v izbe sme mali pritom dost chladno. Zeby zase nieco namna liezlo?:( aj po ceste do prace mi bolo celkom teplo a to vonku ani nie je.... a este ktomu sa citim ako keby po mne presiel parny valec:(( skoro ledva som vysla po schodoch tak ma bolia nohy....

saska697
15. apr 2011

A momentalne mam ruky ako z mrazaku co idem do prechodu xixi🙂)

sarias
15. apr 2011

@veronika002 no co sestricka si thotna???? pis pis pis som veeelmi zvedavaaaaa 😀

saska697
15. apr 2011

Alebo sa uz mrcha zacina hlasit:(((....

sarias
15. apr 2011

@saska697 myslis veronike? Dufam ze nieeeeee!!!!!

saska697
15. apr 2011

@sarias Nie nie veronike. Ale mne:(((. Veronika sem dnes urcite dolozi krasne kolajnicky velmi jej drzim palceky.

chirabell
15. apr 2011

@saska697 @monyseq baby, ta antikoncepcia je dvojsecna vec...totiz, ak ju zena zacala brat v stave, ked nemala ziadne problemy s cyklom, cize pohoda menzes, dobra dlzka cyklu abrala ju naozaj len kvoli ochrane, tak si myslim, ze po vysadeni nema problem otehotniet, lebo organizmus funguje dobre. Ked vsak zena mala nejake problemy, napr velmi bolestiva menstruacia, dlhe alebo nepravidelne cykly atd, ze ju zacala brat na upravu, tak je skor pravdepodobnost ze problemy budu aj po HA a telo sa bude z toho dlhsie spamatavat. Nemam na to ziaden vedecky podklad, je to len moj sukromny nazor a pozorovanie zien v mojom okoli a co som citala tu temy na margo toho ako rychlo otehotneli baby po HA.
Ja osobne som brala HA 10rokov, prvy cyklus sa vajicko oplodnilo, len sme mali havarku mensiu a ako som sa lakla, tak jednoducho v blbej faze, neudrzalo sa. Dalsi cyklus sa podarilo a drzi...cize som vseho vsudy mala 2x mrchu a dufam, ze najblizsich 9 mesiacov nebudem, ze vsetko je v tele v poriadku a mimi bude zdrave. Ja som ale brala velmi slabu HA (aj kvoli migrene aj preto ze len ochrana, nepotrebovala som nic riesit), mozno aj od toho to zavisi, ze kolko umelych hormonov ide do tela a ako velmi sa musi spamatat, ze ich uz nema umelo dodavane. Najblizsie sa vsak HA chystam brat az ked "dorodim" 😀 takze niekolko rokov urcite nie. Akurat, ze som po vysadeni par kil pribrala...ale teraz to uz neriesim, pocka po detickach 🙂
Citala som tu dokonca, ze boli baby co otehotneli tak rychlo, ze im neprisla ani ta mrcha po vysadeni HA, takze vazne rychlovka 😀

janielik87
15. apr 2011

@saska697 🙂 myslis cyklus? to by bolo super, aspon by som bola spokojnejsia...no ved uvidime. 🙂 To by som teraz bola vlastne cca tyzden pred MS...a aj prsia by teoreticky sedeli...

lusinda1989
15. apr 2011

@saska697 ahoj saska so ziadnou mrchou ani nestras ziadna nepride :D

lusinda1989
15. apr 2011

no nic idem ja do roboty o tretej koncim ako nic teda vaseho casu o styroch :D

saska697
15. apr 2011

@chirabell Hmmm neviem moze to byt aj tak ako pises ty, ale spoluziacka ju brala ako ty len na ochranu a podarilo sa im az po 2rokoch ja som ju brala na upravy cyklu,lebo som tyzden mala mrchu a tyzden dost silno spinila cize som mala mozno tyzden pokoj od vsetkeho.Brala som yadine.... A tiez som po dobrati pribrala mala som 55 a teraz skoro 65 ale je to teraz normalna vaha na moju vysku aj vek,lebo som mala podvahu...

saska697
15. apr 2011

@janielik87 Ano cyklus dobry zaciatok pre snazilkovanie🙂)) ved pijes cajicek🙂)hmm alebo mas teraz ovu lebo su to podobne priznaky ako pri mrche

saska697
15. apr 2011

@lusinda1989 juuuj bodaj by si mala pravdu. A ty ako mrcha dufam nikde,hm? Zajtra testikujes? Dufam,ze v pondelok tu najdem super spravicku s dvoma kolajnickami🙂)

janielik87
15. apr 2011

@saska697 🙂 no vsak ano 🙂 aj ked teraz som s cajikom polavila :( ved uvidime o tyzden. 🙂 tak ci tak, aspon ze mam nejake priznaky...

lusinda1989
15. apr 2011

@saska697 no hej ja zatial bez mrchy a zajtra sa teda asi otestujem ked nepride :D

saska697
15. apr 2011

@janielik87 No to je hlavne bud to bude jedno,alebo druhe🙂) ale najviac by potesilo mimi hmm

saska697
15. apr 2011

@lusinda1989 Nepriiiide nemoze!!!! Na mrchu sa necitis hm

janielik87
15. apr 2011

@saska697 presne tak 🙂 ale to uz by bolo privelke stastie asi 🙂

saska697
15. apr 2011

@chirabell Nevies co by za tym mohlo byt?. Som mala strasnu noc som sa zobudila na to ze mi bolo priserne teplo skoro ako keby som mala teplotu a v izbe sme mali pritom dost chladno. Zeby zase nieco namna liezlo?:( aj po ceste do prace mi bolo celkom teplo a to vonku ani nie je.... a este ktomu sa citim ako keby po mne presiel parny valec:(( skoro ledva som vysla po schodoch tak ma bolia nohy.... Prepac,ze sa tolko pytam, ale vies velmi dobre poradit, ty si tu ako nasa Vrchna snazilocka teda coskoro uz Maminka🙂

saska697
15. apr 2011

@janielik87 Vsetko sa moze stat na Slovensku je vsetko mozne predsa🙂xi

janielik87
15. apr 2011

@saska697 😀 no to si teda vystihla...Ale mas pravdu, vsetko je mozne. Ved uvidime. Ale bol by to prijemny zazrak.