icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
15. apr 2011

@lusinda1989 ahoj tak cakame // 🙂 o kolkej tu mam byt zajtra? 🙂

raza
15. apr 2011

@lusinda1989 držím päste 😉

lusinda1989
15. apr 2011

@solinkarka ahoj no tak ja budem vstavt asi okolo pol deviatej co je u vas pol desiatej :D hehe...
a ty ako ???

lusinda1989
15. apr 2011

@raza dakujem meska mi od pondelka :D

solinkarka
15. apr 2011

@lusinda1989 aha takze doobeda tu bueds 🙂 no ja som dnes 10dc takze pomalicky cakame na ovu 😉

lusinda1989
15. apr 2011

@solinkarka tak verim ze sa zadari a coskoro budeme teda spolu pokecikovat o tehu :D

lusinda1989
15. apr 2011

@solinkarka uz mam aj celkom premyselne ako to tomu mojmu oznamim ak to bude pravda :D vezmem ho na obed na cinu a tam mu dam darcek.... zabalene male topanocky :D

solinkarka
15. apr 2011

@lusinda1989 preco na cinu? 😀 to neni romantikus 😀

lusinda1989
15. apr 2011

my zboznujeme cinu a tu mame taku skvelu restiku formou bufetu ze zjes kolko mozes :D a ten moj aj tak neni na romantiku an je praktik :D

lusinda1989
15. apr 2011

@solinkarka tak preto :D

raza
15. apr 2011

@lusinda1989 od pondelka??? tak to už je hádam aj isté 😉 😉

lusinda1989
15. apr 2011

@raza no jeden nikdy nevie robila som si v stredu takt shitny test co som tu kupila v poundovom obchode a ten bol negat tak neviem ci ho mam brat vazne... no v kazdom pripade sa este nevytesujem lebo nic nieje iste.... ale ak bude ciarocka na teste tak to zacnem brat vazne :D
lem bude horsie ze co budem robit ak nebude :(

lusinda1989
15. apr 2011

jedine co ma trapi su take divne tlaky v podbrusku ...napr dnes som v robote cupela a ani som nemohla bo ma tam tak zacalo tlacit a popichavat za som sa radsej dala do inej polohy... tak neviem co to je

veronika002
15. apr 2011

Aj mňa picháva v podbrušku a aj tlačí... je to také zvláštne,ale ak to tak má byť tak kľudne 🙂

lusinda1989
15. apr 2011

@veronika002 je to take divne nieje to ako pred mrchou na tu sa ani necitim... ale niesom si ista ci som tehotna toto bude tazka noc :D

lusinda1989
15. apr 2011

@veronika002 a inak veeelmi gratulujem :D

lusinda1989
16. apr 2011

tak som tu po testovani a som nestastna mrcha mi meska od pondelka a test stale negativny.... 😢 kde je chyba???

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 ahoj,ak nevadí ja ti odpoviem....niektorým ženám stúpa HCG pomalšie.....mne vyšiel pozitívny test až dva týždne od meškania a kamoške až tri týždne.....a jednej ďalšej kamoške vychádzali len duchovia a potom keď išla k dokimu tak už bola v 3mesiaci a hneď dostala knižku.....nezúfaj nechaj tak,priebežne testuj. kým nemáš mrchu tak je to dobeééé 😀 😉

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe dakujem za odpoved ale ja chcem mat na ceste dve ciarocky... a tomuto nepochopim... preco je to tak.... sak od pondelka je uz aj dost dlha doba.... :(

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 a nemeriaš si BT? kedy si mala ovulku a koľko dní si DPO? možno sa ti ovulka posunula a tým pádom sa posunulo všetko. a uhniezdenie miminka trvá tak od 5 do 10 dní,u každej je to individuálne 😉

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe ahoj bazalku si nemeriam, skusala som to ale akosi som mala asi naprd teplomer alebo co ale bolo to dost naprd.... alew myslim si ze ovulaciu som mala okolo prveho aprila....

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 a podľa čoho usudzuješ že bola vtedy? ak si ju mala naozaj 1apríla a ak sa miminko uhniezdilo na 10-tý deň,tak si to spočítaj....to ti test nemusí ukázať ešte nič.....a aký test používaš?

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe mala som test clear blue tu u nas v uk niesu mama testy ako na svk co by som celkom prijala.... no uvidime co sa z toho vyvinie ale velmi by som chcela aby to bola konecne pozitivna sprava...

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 clearblue je dobrý.... a citlivosť 10? a máš aj nejaké tehu príznaky? a ak ti to nie je nepríjemné,skús si nahmatať krčok a ak ho budeš mať uplne blízko (že nebudeš musieť strčiť prst úúúplne donútra) a ak bude tvrdý,tak je možné tehu....

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe neviem aka je to citlivost neviem to tam na tej krabicke nikde najst.... okrem tlakov v podbrusku, meskajucej mrchy, zle od zaludka ale nevraciam, unava,... no neviem podla mna je tvrdy teda ak som skusala to spravne :D neni to tam take makke ako zvycajne

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 citlivosť nájdeš v návode na použitie.....moje príznaky boli: neskutočne veľká bolesť pŕs aj žily mi vybehli, potom časté cikanie,veľká únava,pichanie v podbrušku,veľké kruhy pod očami,nevoľnosť ale zároveň stále hladná a mala som pocit ako keby som mala stále horúčku,ale nemala som....jáj a ešte stále som kričala jak nepríčetná za nič a zhnusila sa mi moja čivavka a pritom ju strašne lúbim....budeš musieť testnúť ešte znova....a kde si v UK?

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe no viem ze toto co asi napisem bude uplne ze sibnute ale prave som si merala bazalnu teplotu v posve a tam bola 37 stupnov potom ze si normalne odmeram teplotu a mala som 36,5 je to mozne???ako????

lusinda1989
16. apr 2011

@elebe no hej aj cikat chodim casto a este jedna zvlastna vec stale placem... ale za vsetko a kvoli vsetkemu.... ale ak by to ozaj boli tehu priznaky preco ten blby test nieje pozitivny...podotykam ze ziaden z tychto priznakov si nenamyslam.... zijeme aj s priatelom nedaleko londyna v meste slough je to na zapad od londyna.... a este som hrozne citliva na pachy....
neviem tam tu citlivost nikde najst....

chirabell
16. apr 2011

@lusinda1989 to si zle merala 🙂 1,) bazalnu teplotu musis merat hned po zobudeni bez pohybu atd, idealne mat teplomer tak, ze len ruku natiehnes a v lahu este zmeras....ked merias cez den, vzdy je vyssia...ja preventivne meriam stale, obcas kontrolne aj cez den ci to moc neprehanam....a rano mavam okolo 36.8-37.0...cez den mi vybehne o cca 4-6 desatin vyssie, ked to prehanam s aktivitou az na 37,8 kludne....
no a ze je dole vyssia teplota ako hore je normalne...to musis porovnavat len z jedneho miesta vzdy udaje

elebe
16. apr 2011

@lusinda1989 tú citlivosť by si mala mať napísanú niekde dole je to tam 10 alebo 25 mlU/ml.....aj ja som bývala plačlivá,som revaláááá aj za to že prší 😀 a ešte na nenormálne bolievali nohy,jak starú babku. ledva som vyšla po schodoch a funela som jak lokomotíva. a to že ti ešte nevyšiel pozitívny test,nezúfaj, ak si tehu tak ti to ukáže určite. len asi ešte nie je správny čas.....pri Londýne? ja som nejakú dobu žila v Írsku....no stačilo,furt tam len pršalo,no hnus 😠