icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

babatienko27
18. apr 2011

@saska697 ahooojky ved si mala mat 28 nieee?? ako ja nestras kym ju nemas nevrav o nej prec s mrchou 😖

babatienko27
18. apr 2011

@veronika002 nemaaaam slov nadhera gratulujem aj ja chcem krasne obdobie budes teraz prezivat

saska697
18. apr 2011

@lusinda1989 Tak mozno je to v tvojom pripade stale skoro,hm?🙂 Neboj pockaj este chvilocku a za par dni sa mozes pridat k tehulkam🙂))

saska697
18. apr 2011

@babatienko27 Tak ano mam ju mat toho 28, len uz nastupil ten vytok co mavam vzdy minimalne tyzden pred mrchou taky biely vrrr:(((. A co mas nove?

lusinda1989
18. apr 2011

@saska697 ale ja som z toho celkom na nervovy uz... sak ako nechapem tomu preco by mi meskala mrcha a testy negativne.... najhorsie je ze tu ani k doktorovi mi nepomoze ist..... jaaaaaj ☹

monyseq
18. apr 2011

@saska697 Ahoj, mysli pozitivně, já su na tom tento měsíc podobně jako ty, je mi buď zima nebo vedro, ale přitom teplotu nemám a taky mi dnes začal výtok co mívám před ms, ale já ji mám dostat 24.4. mám 27denní cyklus, teplota jde nahoru tak tiše doufám doufám 🙂 tak třeba se nám zadaří oboum test si nezkoušela?

saska697
18. apr 2011

@lusinda1989 Zrejme ti este tak rychlo nestupa hcg tak preto. Ved uz bolo vela pripadov,ze bud boli testy falosne negativne alebo aj po dvoch tyzdnoch meskania stale boli negativne,lebo pomalicky stupalo hcg. Nezufaj ja to urcite vidim na tehu🙂))

veronika002
18. apr 2011

@babatienko27 ďakujem a dúfam, žeho budem prežívať.... zajtra idem na gyndu..

saska697
18. apr 2011

@monyseq Ahoj tak to sme na tom naozaj rovnako aj stym teplom mne je presne tak isto. Aj v sobotu som myslela,ze zhorim tak mi bolo horko. A teraz to mam uz druhy tyzden na striedacku ako ty... A mrchu mam dostat 28.4. Test som neskusala,lebo zatial nemeska a skor testovat tak na to guraz este nemam:((....

monyseq
18. apr 2011

@veronika002 Ahoj moc gratuluju a tiše závidím 🙂 hlavně ať jste oba v pořádku, držím palce zítra

veronika002
18. apr 2011

@monyseq ďakujem, uvidíme, čo nám povie zajtra lekár

monyseq
18. apr 2011

@saska697 já mám dokonce i bolení v krku, ale jinak mi nic není ani teplota nic jen to teplo ve mě a někde jsem četla, že to může být taky jeden z příznaků, ale bojím se, že jsem si to jen vsugerovala...

babatienko27
18. apr 2011

@veronika002 ale to ju je len take potvrdenie uz budes maminka jeeeej

lusinda1989
18. apr 2011

@saska697 ale ja uz som nestastna... najradsej by som uz vedela na com som... ☹

saska697
18. apr 2011

@monyseq Ja som mala dva tyzdne nadchu a dva dni ked ma to prepadlo som myslela ze ide chripka a mala som len zvysenu teplotu a za dva dni to odislo same bez nico na teplotu a inak,ked mavam teplotu aj tyzden a to okolo 37.8. a potom len nacha,ktora uz nastastie polavila takze sloboda pre nosy 🙂))xi aspon,ze uz mozem dychat....

saska697
18. apr 2011

@lusinda1989 To ti verim:( a neskusala si test co je viac citlivy?

sarias
18. apr 2011

@chirabell ahojcek ako sa mas? no noveho s mimi?

monyseq
18. apr 2011

@saska697 jej ta já to měla taky tak 2dny mě bolelo v krku a myslela jsem, že mám chřipku, ale pak najednou nic a teď mám jen rýmu, ale dnes ten výtok no, ale BT jde nahoru no snažím se myslet pozitivně tak mysli taky ju? 🙂 ať tu mrchu zaženem

inkaher
18. apr 2011

@alenka_ela ahojte baby, no zatial som ok, k lekarovi sa chystam v stredu. Hcg mi isto rastie, lebo na tehu teste mi nabieha ciarocka okamzite s kontrolnou. Prespala by som aj cely den aj zle mi byva. Tak som zvedava na stredu

lusinda1989
18. apr 2011

@saska697 ja tu citlivost tu na tych testoch nikdy neviem najst neni tam napisna alebo co....

saska697
18. apr 2011

@monyseq Ja sa v tom mojom tele pomalicky nevyznam.🙂)vrrr xi. A BT si ja radsej nemeriam,lebo to by som uz bola asi vazne na nervy🙂))xi Ved vcera sme sa s mojim drahym zacali ani neviem ako ,,hadat,, o detskych plienkach xi tak nam asi sibka🙂)xiix a potom sme sa tak pozastavili, ze ake by to bolo keby nam tu v autosedacke sedel taky malinky stuplik🙂)) tak sme sa dobre pobavili🙂))

lusinda1989
18. apr 2011

@inkaher tak sa tesime ze si ok a davaj si na seba pozor ... :D

inkaher
18. apr 2011

@lusinda1989 no davam dufam ze uz sa v stredu ukaze

saska697
18. apr 2011

@lusinda1989 vrrr a to su co za testy? To musi byt udane vsade aj na krabicke a aj v navode.

monyseq
18. apr 2011

@saska697 tak třeba už brzo bude 🙂 sice ještě né v autosedačce, ale pěkně v bříšku bude 🙂 já se právě bojím, že ty všechny příznaky jsou jen moje psychika no každopádně uvidím v neděli 🙂

saska697
18. apr 2011

@monyseq Juuuj to by bolo,ved v rodine aj s mojej strany aj so snubencovej stale vrtaju, ze ci nic. A min tyzden ked prisla draheho mamina na tyzden domov s prace tak doniesla detske perinky do kocika aj zavinovacku a ze no snaztesa🙂))xixi. No ved tohoto sa bojim aj ja:o( len ja uvidim az buduci tyzden:(( takze budem este v napati.....

zucana
18. apr 2011

baby a jak je to s tou bazalnou ?lebo ked to nevyjde tento mesiac tak bych aj to skusila buduci 😲
@inkaher tak vidim ze aj ty na druhe ides 😉 ako dlho sa pokusate?

chirabell
18. apr 2011

@zucana no ak si to robila spravne a test vychadza stale negativnem, tak bud ti ovulacia este neprebehla v tomto mesiaci alebo je to anovulacny cyklus. Skus najblizsie ten test odfotit a dat sem, su tu baby s vela skusenostami, odporucam najma temu ktora sa sice tyka merania bazalnej teploty, ale baby maju skusenosti a poradia aj s ovulacnymi testami. pozri tu https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s...

veronika002
18. apr 2011

@sarias Ahoj sestrička.... Počuj, poraď mi čo ma čaká u lekára zajtra na prvej takejto kontrole???

sarias
18. apr 2011

@veronika002 ahojcek, tak caka ta vstupna prehliadka kde ti bude pozerat zvnutra maternicu a mal by uvidiet plodovy vak, to znamena ze by ti mal potvrdit prirodzene tehotenstvo a sucasne vyvratit mimomaternicove tehu 🙂