icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lusinda1989
18. apr 2011

@chirabell ahoj no mala som clear blue testy ale aky presne nazov ti nepoviem bo krabicku som uz vyhodila teraz mam ine a volaju sa first response early result pregnancyu test

saska697
19. apr 2011

@monyseq Dobre rano 🙂)

veronika002
19. apr 2011

Ahojte baby, tak bola som u lekára a robil mi utz a nič ešte nie je vidno... sliznica a aj maternica sú trošku zväčšené ale teliesko nikde :o((( tak mám počkať do 02.05. a potom sa uvidí....aj prsia kontroloval a že sú tiež naliate..... všetko tomu nasvedčuje.... ale nič nie je zatiaľ vidieť.... bojím sa, čo keď to je mimomaternicové??? to by na utz videl??? čakajú ma dlhé 2 týždne... aspoň ale viem, že nemám žiadny zápal ani nič podobné....

zucana
19. apr 2011

@veronika002 mimomaternicove by videl...v ktorom si tyzdni?
inak bre ranko tak sa mi toho mojho predsa len podarilo prehovorit vcera 😀 len este dnes a zajtra 😅

veronika002
19. apr 2011

@zucana začínam 5 tt..

zucana
19. apr 2011

@veronika002 tak to este nic nemusi byt vidno az na konci 6teho zacina a to by malo aj srdiecko bit ale zavisi aj od kvality sonografu na niektorych az v 8mom tyzdni robia. napr. ja zijem v IT a prvy ultrazvuk robia az od 10teho tyzdna.ale tu je vsetko extremne.takze pekne cakaj a davaj na seba pozor 😉

veronika002
19. apr 2011

@zucana ďakujem, budem budem... veď ale ja mám úplne pocit, že som tehu,.... tak ale počkám, nič iné mi neostáva, len ako zabiť ten čas???

zucana
19. apr 2011

@veronika002 pozeraj po nete vecicky, kociky a pod.citaj si vela uzitocneho a pekne sa pripravuj na materstvo ....teraz mas cas potom uz nebude 😎 a urcite si tehotna.mas priznaky, ak si si robila test tak ten je 99% ny pokial vysiel pozitivny a krv ti nedal zobrat na HSG?

veronika002
19. apr 2011

@chirabell ahoj, no lekár nič nevidel.... mala si pravdu.. bolo asi moc skoro.... ale nezobral mi ani krv, kázal mi prísť 02.05. , to začína robiť... ale že ak by ma bolelo brucho alebo som mala výtok, tak mám ísť hneď do nemocnice.... ale prsia, maternica a sliznica sú zväčšené ale aspoň nemám žiadny zápal... čo ty naša múdra vrchná povieš??? :o)

veronika002
19. apr 2011

@zucana nezobral, to mi je divné...

zucana
19. apr 2011

@veronika002 mozno chce brat potom naraz. a urobi ti aj kompletne vstupne testy na vsetko. len nezabudaj ze ultrazvuk nie je potvrdenim vieruhodnym potvrdenim tehotenstva v tomto skorom stadiu takze mysli pozitivne 😉

monyseq
19. apr 2011

@saska697 Dobré 🙂 jak si se vyspala?

monyseq
19. apr 2011

@veronika002 Dobré ránko, můžu se tě prosím tě zeptat kdy ti vyšel duch kolik DPO to bylo?

veronika002
19. apr 2011

@zucana ufff, budem sa snažiť, ale ťažko to znášam, ťažko... musím to nejako preglgnúť.... že som ešte na väčšej nule ako som bola..... lebo to som mala nádej a teraz mám strach...

veronika002
19. apr 2011

@monyseq fuuu, to ani neviem.. lebo neviem kedy som mala ovu.... nesledovala som to vôbec.... no duch mi vyšiel už týždeň pred mrchou... a stáale silnie... ale nie je ešte taký silný ako kontrolná palička...tak musím počkať... asi je to skoroo....

zucana
19. apr 2011

@veronika002 PROSIM TA NESTRESUJ SA. si isla sama k lekarovi alebo ti povedal,ze mas prist? lebo naozaj sa ide az tak od 6teho tyzdna nasjskor na sono...ked ti silnie si tehu tak uz len cakaj kym ti dozrieva...mne napr. v 6tom tyzdni este nebilo srdiecko a bola som po jednom MA tak si predstav co som mala ja....a tak som si kazdy den robila test a bola ciarka co silnela 😉

lusinda1989
19. apr 2011

ahojte kocky tak ja sa hlasim stale bez mrchy a bez pozitivneho testu... :(

veronika002
19. apr 2011

@zucana kázal mi prísť, ale zle si to napočítal podľa mňa... lebo v telefóne sa ma hneď pýtal na poslednú mrchu.... tá bola 15.03. a on mi povedal, že teda od poslednej mrchy to dnes začínam 6 tt,,. ale keď som to počítala, vôbec mi to tak nevychádzalo... takže je to naozaj dosť skoro....počkám a ešte mám doma jeden test, tak ten si srpavím asi v nedeľu... ak bude silná čiaročka, tak sa už nebudem ani stresovať.... máš pravdu, budem kľudná a čakám na dozrievanie... on mi kázal prísť dnes....

monyseq
19. apr 2011

@veronika002 jen ať pěkně sílí držím palce ať jste oba v pořádku (určitě budete).. A jak dlouhý míváš cyklus?

zucana
19. apr 2011

@lusinda1989 a vies kedy si mala ovu? lebo napr.ja som mala vzdy tak 10.den a teraz az 17.ty ....tak asi ked neskor tak aj test bude pozitivny neskor . ale kebyze ti meska 2 tyzdne a test negativny tak chod radsej k lekarovi hm?

veronika002
19. apr 2011

@monyseq 30DC naposledy som mala až 33DC

zucana
19. apr 2011

@veronika002 stres nie je dobry musis mysliet pozitivne 😵

lusinda1989
19. apr 2011

@zucana ahoj zuzka no ovu som si myslela ze som mala na zaciatku mesiaca.... no potom som pozrela na tu jednu nemecku stranku co sa podoba dr.jon asovi a tam mi vysli tie dni az od 13.4. tak neviem ale aj v tom case sme snazilkovali.... nehovorim ze tomu verim ale tak vsetko je mozne... zatial je to tyzden co mi meska ms tak pockam ester a uvidim.... ale najhorsie je to ze neviem co to so mnou je....

veronika002
19. apr 2011

@zucana budem sa veľmi snažiť..... :o))

monyseq
19. apr 2011

Ahoj, můžu vás poprosit o radu, myslíte, že by mi test ukázal třeba jen ducha 9DPO? ☹ a nebo zase nic ..... děkuju

saska697
19. apr 2011

@monyseq Celkom dobre az som skoro zaspala do roboty 🙂)xi a ty?

veronika002
19. apr 2011

@monyseq neviem, ale baby tu radia aby si si test robila až 12DPO... tak skús ešte 3 dni počkať....

saska697
19. apr 2011

@monyseq Niekto to nevydrzi hm?🙂))

zucana
19. apr 2011

@monyseq ZAVISI OD TESTU ....niektore pisu UZ 5 DEN PO ....ale tak pozri na
@lusinda1989
ja uz si nebudem robit.mozno tak 2 dni pred mrchou lebo som len nestastna alebo neista...

lusinda1989
19. apr 2011

@zucana zuzi nechapem tvojej odpovedi :D