2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte baby, tak bola som u lekára a robil mi utz a nič ešte nie je vidno... sliznica a aj maternica sú trošku zväčšené ale teliesko nikde :o((( tak mám počkať do 02.05. a potom sa uvidí....aj prsia kontroloval a že sú tiež naliate..... všetko tomu nasvedčuje.... ale nič nie je zatiaľ vidieť.... bojím sa, čo keď to je mimomaternicové??? to by na utz videl??? čakajú ma dlhé 2 týždne... aspoň ale viem, že nemám žiadny zápal ani nič podobné....
@veronika002 mimomaternicove by videl...v ktorom si tyzdni?
inak bre ranko tak sa mi toho mojho predsa len podarilo prehovorit vcera 😀 len este dnes a zajtra 😅
@zucana začínam 5 tt..
@veronika002 tak to este nic nemusi byt vidno az na konci 6teho zacina a to by malo aj srdiecko bit ale zavisi aj od kvality sonografu na niektorych az v 8mom tyzdni robia. napr. ja zijem v IT a prvy ultrazvuk robia az od 10teho tyzdna.ale tu je vsetko extremne.takze pekne cakaj a davaj na seba pozor 😉
@zucana ďakujem, budem budem... veď ale ja mám úplne pocit, že som tehu,.... tak ale počkám, nič iné mi neostáva, len ako zabiť ten čas???
@veronika002 pozeraj po nete vecicky, kociky a pod.citaj si vela uzitocneho a pekne sa pripravuj na materstvo ....teraz mas cas potom uz nebude 😎 a urcite si tehotna.mas priznaky, ak si si robila test tak ten je 99% ny pokial vysiel pozitivny a krv ti nedal zobrat na HSG?
@chirabell ahoj, no lekár nič nevidel.... mala si pravdu.. bolo asi moc skoro.... ale nezobral mi ani krv, kázal mi prísť 02.05. , to začína robiť... ale že ak by ma bolelo brucho alebo som mala výtok, tak mám ísť hneď do nemocnice.... ale prsia, maternica a sliznica sú zväčšené ale aspoň nemám žiadny zápal... čo ty naša múdra vrchná povieš??? :o)
@zucana nezobral, to mi je divné...
@veronika002 mozno chce brat potom naraz. a urobi ti aj kompletne vstupne testy na vsetko. len nezabudaj ze ultrazvuk nie je potvrdenim vieruhodnym potvrdenim tehotenstva v tomto skorom stadiu takze mysli pozitivne 😉
@veronika002 Dobré ránko, můžu se tě prosím tě zeptat kdy ti vyšel duch kolik DPO to bylo?
@zucana ufff, budem sa snažiť, ale ťažko to znášam, ťažko... musím to nejako preglgnúť.... že som ešte na väčšej nule ako som bola..... lebo to som mala nádej a teraz mám strach...
@monyseq fuuu, to ani neviem.. lebo neviem kedy som mala ovu.... nesledovala som to vôbec.... no duch mi vyšiel už týždeň pred mrchou... a stáale silnie... ale nie je ešte taký silný ako kontrolná palička...tak musím počkať... asi je to skoroo....
@veronika002 PROSIM TA NESTRESUJ SA. si isla sama k lekarovi alebo ti povedal,ze mas prist? lebo naozaj sa ide az tak od 6teho tyzdna nasjskor na sono...ked ti silnie si tehu tak uz len cakaj kym ti dozrieva...mne napr. v 6tom tyzdni este nebilo srdiecko a bola som po jednom MA tak si predstav co som mala ja....a tak som si kazdy den robila test a bola ciarka co silnela 😉
ahojte kocky tak ja sa hlasim stale bez mrchy a bez pozitivneho testu... :(
@zucana kázal mi prísť, ale zle si to napočítal podľa mňa... lebo v telefóne sa ma hneď pýtal na poslednú mrchu.... tá bola 15.03. a on mi povedal, že teda od poslednej mrchy to dnes začínam 6 tt,,. ale keď som to počítala, vôbec mi to tak nevychádzalo... takže je to naozaj dosť skoro....počkám a ešte mám doma jeden test, tak ten si srpavím asi v nedeľu... ak bude silná čiaročka, tak sa už nebudem ani stresovať.... máš pravdu, budem kľudná a čakám na dozrievanie... on mi kázal prísť dnes....
@veronika002 jen ať pěkně sílí držím palce ať jste oba v pořádku (určitě budete).. A jak dlouhý míváš cyklus?
@lusinda1989 a vies kedy si mala ovu? lebo napr.ja som mala vzdy tak 10.den a teraz az 17.ty ....tak asi ked neskor tak aj test bude pozitivny neskor . ale kebyze ti meska 2 tyzdne a test negativny tak chod radsej k lekarovi hm?
@monyseq 30DC naposledy som mala až 33DC
@veronika002 stres nie je dobry musis mysliet pozitivne 😵
@zucana ahoj zuzka no ovu som si myslela ze som mala na zaciatku mesiaca.... no potom som pozrela na tu jednu nemecku stranku co sa podoba dr.jon asovi a tam mi vysli tie dni az od 13.4. tak neviem ale aj v tom case sme snazilkovali.... nehovorim ze tomu verim ale tak vsetko je mozne... zatial je to tyzden co mi meska ms tak pockam ester a uvidim.... ale najhorsie je to ze neviem co to so mnou je....
@zucana budem sa veľmi snažiť..... :o))
Ahoj, můžu vás poprosit o radu, myslíte, že by mi test ukázal třeba jen ducha 9DPO? ☹ a nebo zase nic ..... děkuju
@monyseq neviem, ale baby tu radia aby si si test robila až 12DPO... tak skús ešte 3 dni počkať....
@monyseq ZAVISI OD TESTU ....niektore pisu UZ 5 DEN PO ....ale tak pozri na
@lusinda1989
ja uz si nebudem robit.mozno tak 2 dni pred mrchou lebo som len nestastna alebo neista...
@zucana zuzi nechapem tvojej odpovedi :D

@chirabell ahoj no mala som clear blue testy ale aky presne nazov ti nepoviem bo krabicku som uz vyhodila teraz mam ine a volaju sa first response early result pregnancyu test