icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
19. apr 2011

@chirabell No co som ratala tak od januara to mam presne 20 dni tak ak sa to ma pocitat tak ked ti skonci presne ovu ci plodne dni. A potom mi to vychadza 38 ako pises.Cize dajmetomu ze mi plodne dni skoncili 9.4. tak som teraz takych 11-12 dni po?🙂) Jaj mas aspon srandu co? 🙂 Takto dopletenu snazilku tu mate 😅

veronika002
19. apr 2011

@sarias a ako zistím, že to je mimomaternicové:???? no prečítaj si, čo som teraz písala chirabell, tam som jej to presne všetko rozpísala.... ale baby aj na téme, mimomaternicové tehu, mi písali, že sa nemám ničoho báť, že som bola veľmi skoro, tak že to preto nič nevidel...t ak hádam o 2 týždne už uvidí.... no bol taký nesvoj najradšej by to mal asi pod kontrolou aj budúci týždeň, ale nerobí a je odcestovaný.... no mne čiarky vyšli už pred mrchou..... tak neviem... ostáva mi len čakať na kontrolu o 2 týždne :o((

veronika002
19. apr 2011

@chirabell skúsim si ten test kúpiť ....

drobik1
19. apr 2011

@veronika002 ale neboj to bolo fakt skoro ked tam nic nevidel.. 🙂 neboj ked pojdes toho 2.5 tak uz ti nieco zisti..no ja som pri malom zistila ze som tehu az v6tt.ked som prisla ku gynde tak uz aj srdiecko bilo takze nicoho sa neboj a mysli pozitivne..vsetko bude fajn a tak ako ma byt 🙂

sarias
19. apr 2011

@veronika002 nerozumiem tomu ze ti vysli uz pred mrchou potom by ti malo byt vidiet tehu ak ti to vyslo este pred mrchou to znamena ze si uz bola v rannom stadiu a teraz by ti malo byt minimalne vidiet gestacny vak..ja som bola presne ako ty v tom istom termine a bol mi vidiet, tak teraz ja sama neviem lebo mne vysiel prvy tehu test az 2 dni po meskajucej mrske co som tak predpokladala aj ked kojim. No nezavidim ti sestricka, ale hlavu hore, podla mna by vidiel aj mimomaternicove keby si ho mala. Neviem ako sa prejavuje mimomaternicove sptaj sa bab co ho mali tie ti budu vediet lespie poradit ...ale podla toho co pises ze si mavala 30 dnove cykly - 33 dnove cykly a ovulaciu tak v strede tak som z toho poriadne zmatena a nevim co si mam mysliet...len aby to potom nebol unahleny darcek k muzovym narodeninam ☹ ale nepredbiehajme, ja verim ze budes ok cele sa to vyvrbi podla mna uz o tyzden, skoda ze tvoj lekar je odcestovany cakat 2 tydzne ci ste s mimcom ok je strasne....drz sa!!!!

monyseq
19. apr 2011

@saska697 jj já už jsem z toho taky vedle 🙂 počkám na mrchu a uvidím... už mi z toho mega šibe 😝 a co ty jak ti je nějaké příznaky nebo náznaky??

veronika002
19. apr 2011

@sarias No som z toho dobre nevysomárená, ale kašlem nato.. v priebehu týždňa kúpim ten digi test, nech mi ukáže ktorý som týždeň a uvidíme... nevidel na utz nič, čo by mi prekážalo v brušku, všetko je v poriadku a tak si myslím, že mi káazal prísť moc skoro.... tak uvidíme.... teraz sa tým asi zaoberať moc nejdem, lebo trafí šľak do tých 2 týždňov... ak nedostanem, tak je to pdľa mňa jasné.. len nech je správne položené a tam kde má byť.....

saska697
19. apr 2011

@monyseq Tak to sme potom dve maga mimo 🙂)xi no pekne. Neviem dnes ma len dost silno pichlo v podbrusku na lavej strane kusok od vajecnika raz ale stalo to za to. Inak si pripadam ako balon a hlava ma trosku zacina boliet,ale to stoho ze uz zacinam byt hladna. Teda aspon si myslim,ze stoho🙂 Tak sa pojdem o chvilku naobedovat. A ty mas dake priznaky?🙂

sarias
19. apr 2011

@veronika002 ved teraz kolky den ti to meska? Ak nedostanes do 2 tyzdnov tak by si mala byt tehotna, len treba vylucit mimomaternicove ale to uz on bude vidiet. Drzim pasticky

saska697
19. apr 2011

http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/ pekne to tam rozpisu co kedy a ako🙂)

zucana
19. apr 2011

docitam vas s malou v posteli 😅 ved nestiham normalka
vyse roka je dost veru ja som vzdy na 3.ti mesiac ale tak uvidime co teraz lebo je to nejake divne s tou ovulkou...
no a veru podla mna sa vam baby posunula ovulka 😉

monyseq
19. apr 2011

@saska697 už jsem doma říkala, že pojedu na prazdniny a přítel hned, že kam, že chce jet semnou a když jsem mu řekla, že do blázince tak mi řekl, že jsem vážně praštěná 😉 ale to už by po 4letech mohl vědět 😀
Já nevím jestli si to nedělám sama, ale občas se mi motá hlava aj mě dost bolí, ráno mi bývá chvilku blivno, ale to mám už dýl a včera když jsem uklízela tak mě jakoby začalo táhnout břicho dolů a pobolívat podbříšek, ale jak říkám jsem zralá max na blázinec a né mimi 😎 Tak se běž hezky napapkat ať ti není zle třeba se drobek ráno uvrtl a nechceš aby strádal 🙂

veronika002
19. apr 2011

@sarias veď neviem,... pri 30DC som mala dostať 14.04. vo štvrtok a ak 33 DC tak 17.04..... ale neviem vôbec aký by bol nasledujúci cyklus...

veronika002
19. apr 2011

@sarias veď som vám tu písala minu.lý tždeň ako mi vychádzajú čiarky a aj ich mám nascanované, tak som vás neklamala.... neviem... fakt to je asi tak, že absolútne tam nič nemohol vidieť, lebo je fazuľka ešte strašne malinká a možno keď prídem na budúce, tak ma prekvapí a bude nám aj srdiečko byť.... teraz sa len šetriť a oddychovať... ale sestrička mám na teba otázku... teraz sa milujete s manželom??? môj odkedy som mu povedala, že som asi tehotná, tak sa so mnou chce furt milovať... je to nebezpečné???

chirabell
19. apr 2011

@veronika002 odbornicka nie som, ale z toho co som si tu nacitala najma v temach o BT a ovulacii a ako vyhodnocovat testy a kedy robit, tak si si to podla mna vydedukovala spravne, ze je este velmi skoro...lebo ak prva slabunka ciarka v limite vysla 13.4, co je 4 dni (aj s tym 10.) co uz hcg moze byt na ducha v pohode...tym padom to moze byt taky 10dpo teoreticky...cize mne to vychadza, ze si mala ovulku 2. alebo 3. 4 a uspesna potvorka bola z toho posledneho mil., cize keby sme vzali ten dlhsi cas, ze by si bola tehu, tak od 2.4. je to 18dpo, co je aj vek plodu...cize si podla lekarskych prepoctov s +2tt okolo 4+4...plus minus den...a miminko ma 2+4 dnes...co je na utz naozaj malo, vacsinou babam v tomto termine tiez nic nevidel, co som citala v sukromnej teme decembroviek, az ku koncu 5tt (ty si sice tiez 5 ale na zaciatku alebo v strede) alebo skor v 6tt uz vidiet. Ale ako som pisala, vsetko je to len teoria...o 2tt uvidis uz mimi urcite 🙂

veronika002
19. apr 2011

@chirabell musíš mi poslať tvoju adresu domov, pošlem ti aspoň bonbonieru moja, ďakujem ti pekne.... :o)) si strašne zlatá a ja si to presne takto myslím, že plod je ešte úplne mini, tak a o 2 týždne uvidíme plodík :o))

chirabell
19. apr 2011

@saska697 hej, pocitas dobre a to by ti teoreticky, mohol uz aj test ukazat aspon ducha...dlha faza je dobra na lepsie uchytenie, ale aspon by si vedela, ci si mas davat na seba viac pozor, alebo sa nic nedeje...

saska697
19. apr 2011

@monyseq A co ak tvoj drobcek ti berie energiu hmm a preto ta boli hlava. A trba dodrziavat pytny rezim 🙂) ja v poslednej dobe za den vypijem tak 4 0.5l flase vody🙂) Alebo nam fakt obom sibka🙂) xi zachvilku si budeme vyvolavat mrchu aby sme zistili co sa deje xi...

saska697
19. apr 2011

@chirabell Hej hej len u nas v lekarni co mam pobliz tak vsade maju testy 25:((vrr Ale dnes ma tak riadne pychlo v podbrusku blizko vajecnika tak ako keby ta niekto niecim pychol:(....

chirabell
19. apr 2011

@veronika002 nic neposielaj, mne staci ak sa trochu ukludnis 🙂 a mozno niekedy ked budes mat cestu na vychod sa stavis na pokec...alebo o rok v lete s miminkom na dovolenku 😀

Inak k tomu milovaniu....ak ma zena bezproblemove tehu, teda nie je rizikova, milovanie je mozne, nie je na tom nic zle,len treba davat pozor na to ako...cize volit polohy, kde si vie zena regulovat ako hlboko sa muz dostane a nerobit to s velkym osialom, skor tak jemne, nezne...k tym poloham, ak mi das mailovu adresu do sukromnej posty, mozem ti skusit poslat co mam v tej knihe nafotene...v podstate vsetky sa daju, len napriklad ak je zena hore, tak muz nech si pokrci nohy v kolenach, cim nedovoli hlboko zene dosadnut a pod...chapes, nie 😀
Ja ti poviem za seba, ze my sme sa milovali prvy krat po teste az po navsteve lekara, ze je vsetko ok. odvtedy to nie je tak casto ako pred tehu, lebo predsa len obcas rozum vyhra, ze prist o miminko nam kvoli hlupemu sexu za to nestoji...ale niekedy je ta priroda silnejsia a s citom sa to krasne da a veru ma to svoje caro, dnuka je vsetko tesnejsie :-P 😀

veronika002
19. apr 2011

@chirabell na východ chodíme za mm starkou :o)))

monyseq
19. apr 2011

@saska697 😀 zachvilku nás odvezou 😝 ani nevíš jak si přeju aby byla neděle a já už věděla na čem jsem.

saska697
19. apr 2011

Je to normalne pred hodkou som jedla a uz zacinam mat take cudo judo v bruchu ako keby som nic moc nezjedla ach jaj mrcha asi dorazi bud tyz.....

saska697
19. apr 2011

@monyseq Neboj utecie to ako voda🙂)) uz len 5dni🙂)

monyseq
19. apr 2011

@saska697 a nebo už začínají choutky 🙂

saska697
19. apr 2011

@monyseq Hmm tak skoro urcite nie. To bude mrcha:(( vzdy som takto hladna minimalne tyzden pred:(

saska697
19. apr 2011

Dako tu je pusto:((

chirabell
19. apr 2011

@veronika002 a kam za nou jazdite? ak nechces sem pisni mi do spravicky 🙂

lusinda1989
19. apr 2011

kocky asi mam dusika na teste :D ale neviem ci ho vidim len ja alebo tam naozaj je :D

veronika002
19. apr 2011

@chirabell no my chodíme až do Vyšnej Vladiče, takže poriadne na východ :o)))