2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 tak super, ked tam pojdete niekedy a budes mat chut sa na chvilu stretnut, tak daj vediet, my ak nejdeme k mojim rodicom chodime kazdy vikend pri Humenne do Chlmca na chalupu alebo k draheho rodicom do Medzilaboriec, takze to je kusok autom 😉
@saska697 no ale na fotke to uz vobec neni vidno.... asi sa mi to len zda pockam si na mojho a uvidim co mi on na to povie....
@lusinda1989 super, ak mas este testy doma, urob zajtra rano jeden a na dalsi den rano dalsi...ale hlavne raaaano z prveho mocu 🙂
@lusinda1989 dúfam a držím palčeky nech tam je.... tak sa skús niekoho spýtať.... nemáš nikoho okolo seba???
@lusinda1989 Alebo tak 🙂 aspon budes vediet trochen ak aj drahy nie je na tom ako ty ze chce vidiet dve ciarocky.... A presne ako chirabell pise tak sprav🙂))
@chirabell Nooo v Medzilaborciach máme tiež rodinu :o)))
@chirabell jasne ze mam dnes som bola nakupovat :D hehe no hej tak zajtra rano budem testovat znova :D
@veronika002 nie bohuzial nemam voibec nikoho akurat ruch na ulici z aut....
@saska697 jezis ja som z toho taka mimo.... :D
@lusinda1989 To je urcite neopisatelny pocit hm? A dnes si kolkaty den po?
@saska697 no neviem odkedy to ratat.... ja som si myslela ze som mala ovulku na zaciatku mesiaca ale potom som pozerala taky nemecky kalendar nieco na sposob dr.jonasa a tam mi vyslo ze najplodnejsie obdobie som mala okolo 13.,14. tak neviem
@monyseq este som vobec neni iista.... :D
@lusinda1989 já si myslím, že kdyby si měla 13.-14.4. tak bys ještě ducha neměla.. ale jinak držím palce
@monyseq tak ja uz potom neviem
@monyseq Hmmm ja budem este v napati do stvrtka:(vrrrr
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/ pekne to tam rozpisu co kedy a ako)
kocky asi to bol iba plany poplach uz tam nic nieje vidiet... 😅
jj já to mám taky tam spočítané a sedí mi to podle BT...
@lusinda1989 Tak skus rano bude to istejsie a kvalitnejsie🙂))
@saska697 no to hej... uz by som rada vedela na com som... aj keby som nebola tak uz nech mam mrchu a nech sa mozeme snazilkovat znovu bo takto budem o chviku na prasky....
@lusinda1989 A kolky DC a DPO si?
@saska697 pozri takto neviem odkedy to ratat.... ja som si myslela ze som mala ovulku na zaciatku mesiaca ale potom som pozerala taky nemecky kalendar nieco na sposob dr.jonasa a tam mi vyslo ze najplodnejsie obdobie som mala okolo 13.,14. tak neviem no ale mrchu som mala naposledy 18.3. teda zaciatok mrchy....skoncila mi 22.3.
@lusinda1989 a cyklus mas ako dlhy?
@saska697 okolo 28dni
@lusinda1989 A ovu vies kedy si mala ?Mala si dake priznaky?
@saska697 no hej ako ja toto vsetko viem ale nic mi to nepomohlo ked aj tak nemam menzes teraz ked mam mat....
@lusinda1989 nie neviem... a niekedy mam cyklus aj kratsi ako 28 dni naposledy som mala 25 dnovy

@lusinda1989 Jeej ved ak mozes skus dat sem🙂) mozno uvidime a viac oci vidi lepsie🙂)