icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
19. apr 2011

@lusinda1989 Keby si vedela ci si mala dake priznaky ovu tak by si vedela potm zistit kolkaty DC si

lusinda1989
19. apr 2011

@saska697 neviem ja uz nic nevieeem.... ☹

saska697
19. apr 2011

@lusinda1989 Lebo takto mozes bud vyhadzovat peniaze a testovat pokym nebudu dve ciarky ci nedorazi mrcha ale naistejsie by bolo ist k dr ka ti bude meskat viac ako 2tyzdne a test bude negativny....

saska697
19. apr 2011

@lusinda1989 Si si nevsimla hlien,tlak v podbrusku hmm skus kuk na nete ovu priznaky🙂)hmm

veronika002
19. apr 2011

@lusinda1989 ffuuuu nejako ste sa tu rozpísali... ak ti odtiaľ zmizol duch, tak tam ani nebol... lebo ja keď si robím testy, tak keď tam je duch do termínu, tak je aj po termíne a aj keď "uschne" ostáva mi tam.... Jedinne keby si si robila digi, jasné ale tam by ti neukázalo ducha ale čas ako si tehu... Tak ako ti radila chirabell, treba test robiť z prvého ranného moču, lebo potom ho máš zbytočne rozriedený vodou, čo cez deň piješ... a hcg môže byť menšie... takže uvidíš čo a ako..... no snáď ti to zajtra ducha ukáže a ostane tam.... :o)))

lusinda1989
19. apr 2011

ked ja uz fakt neviem uz ho tam zasa vidim asi ten test vyhodim a vykalsem sa na neho ked is zo mna robi taketo zarty....
@saska697 vies ja by som rada isla k doktorovi ale tu to proste tak nefunguje ako u nas.... pockam co bude budem priebezne testovat aby som vedela na com som a uvidim.... domov idem 29 tak skocim k doktorke ci pride mrcha alebo nie bo toto ma uz fakt nebavi....

saska697
19. apr 2011

@lusinda1989 Tak aspon takto teraz 29.4.?

lusinda1989
19. apr 2011

@saska697 hej hej teraz uz sa neviem dockat....

lusinda1989
19. apr 2011

a ty co ako necitis sa nejak zvlastne????

monyseq
19. apr 2011

ty se cítíš nějak zvláštně? 🙂

veronika002
19. apr 2011

@lusinda1989 počuj, ten test neokukuj.... večer ho ukáž priateľovi a pozrite sa na to spoločne... keď uschne test, mala by tam palička ostať, ak tam bola.... tak to nesíľ a uvidíš, čo ti povie priateľ... teda ja by som sa možno spoľahla skôr na nejakú kamošku, lebo chlapa keď aj pošleš po maslo do chladničky, tak ho má pred sebou a nevidí ho :o))))) tak aby to nebolo tak aj s duchovou paličkou... :o)))

lusinda1989
19. apr 2011

@veronika002 no len ja tu nemam ziadne kamosky... sme tu iba on a ja a to je tak vsetko.... to je na tom to najhorsie

zucana
19. apr 2011

@lusinda1989
@veronika002
ja este taky mini (alebo mimi 😀 ) postreh...to ze ste mali plodne dni a ovulku z oho vydedukujete to neznamena,ze prave vtedy ste boli oplodnene lebo spermie preziju aj 2 dni a mohlo dojt k oplodneniu po....takze sa to cele posunulo ja som to takto mala pri druhom tehu

chirabell
19. apr 2011

@lusinda1989 ja som prave pozerala odlozene testy, 28.3. som mala ducha, ten tam je az do dnes, aj ked test uz trochu zozlto cely, duch tam jednoducho je...pre porovnanie pozri sem na ducha https://www.modrykonik.sk/fotoblog/chirabell/al... a na druhy den rano bola o kustik tmavsia uz....nespekuluj, vydrz do rana a uvidis...ale ak tam len obcas nieco vidis a obcas nie, to moze len presvitat podklad testu...duch je viditelny zretelne vzdy, aj ked velmi slabulilinky

zucana
19. apr 2011

baby a co je to lutealni faze? a to ako mam vediet? 😅

solinkarka
19. apr 2011

@zucana LF je pocet dni od ovulacie po mrchu 😅

chirabell
19. apr 2011

@zucana spermie preziju aj 2 dni dokonca aj 3 ak su kvalitne, ale musia mat na to vhodne prostredie a to sa meni cca den po ovulacii...samozrejme su vynimky, kde zena ma dlhsie plodny hlien (taky riedky ako bielko vajicka az vodovy) a tak sa moze vajko oplodnit aj na ceste do maternice, ale bolo by velmi pomale, ak by sa tak dialo dlhsie ako 2-3 dni, lebo zarodok musi byt v nejakej faze vyvoja, aby sa mohlo uhniezdit...cize ak tam mas velky posun, skor si myslim, ze ti neskor prisla ovulacia. Niekedy sa to moze stat aj ked ma zena dovtedy pravidelny cyklus. Alebo sa moze plod pomalsie vyvyjat a tym padom je mensi a lekar to odhaduje na mensi vek plodu....

veronika002
19. apr 2011

@lusinda1989 naozaj chirabell má pravdu... pozri aj môj fotoblog, tam uvidíš moje testy, síce tam nie je posledný nedeľný, ale ostatné sú tam.... no a na prvom neuvidíš, lebo to mi ukázalo po limite... ale je tam slabulinký ale je.... a ostatné už uvidíš....aj dnes ráno som ich okukovala a všetky pekne vidno....

veronika002
19. apr 2011

@lusinda1989 hlavne kľud a vymysli si nejakú činnosť na večer aby si stále nato nemyslela, a potom ráno uvidíš..-..

zucana
19. apr 2011

@solinkarka a to jak mam vediet ? 😀

@chirabell jj len ja som mala posunutu ovulku resp. asi ju mavam takto neskoro...a ja mam stale taky soplovy hlien... 😅 to je dobre....mne v tychto tabulkach vychadza ze vcera mi malo koncit plodne obdobie a aj test vcera ovu bol pozitivny takze dnes ovulka? cize este dnes sa snazim aj zajtra?? 😅

solinkarka
19. apr 2011

@zucana no vsak uz vies 😀

lusinda1989
19. apr 2011

kocky necham to vsetko tak nebudem na nic mysleit sem tam sa testnem a uvidim co bude kocom mesiaca idem na slovesko skocim za doktorkou a uvidim... kalsem na to vsetko.... uz am to nebavi.... ale dakujem vam vsetkym velmi pekne ste fakt zlate....

zucana
19. apr 2011

@lusinda1989 hlavne sa tu hlas aspon s novinkami 😉

@solinkarka no len aby to tak bolo 😀 a neva ze mam trochu nadchu?

solinkarka
19. apr 2011

@zucana a co s nadchou? neviem o com je rec...ja iba som citala tvoju otazku tak som odpovedala 😀

zucana
19. apr 2011

@solinkarka no ze sa pokusame a mam nadchu 😅

solinkarka
19. apr 2011

@zucana noo pokial neberies ATB tak v pohode i ked urcite je trosku ten organizmus oslabeny ale pri snazeni to nejak nevadi si myslim 😉

veronika002
19. apr 2011

Bambuľky moje, odchádzam z práce, tak sa na vás teškám zajtra.. pa pa a pekný zvyšok dňa... :o)))

marosusu
19. apr 2011

@veronika002 hlavne sa neznervoznuj.,.mysli na to ze v brusku mas male mimi,.,.uvidis o dva tyzdne taaam bude vidiet vsetko,.,.,.hlaavnee pozitiivne myslenieee,.,.,.,.,.drziim prsteky,.,.,. 😉 😉 😉 😉 😉

marosusu
19. apr 2011

@lusinda1989 taak ako radia baby radim aj ja skus rano ranny moc najlepsiii je 😉 ,.,,.

marosusu
19. apr 2011

mne akurat konci mrcha hnusna aaa zajtra uz pride mm na dva tyyzdne tak dufam ze tento cyklus bude plodnyy,.,.,.tesime,.,.,. 😀 😀 😀