icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
19. apr 2011

@veronika002 verim ze bude vsetko v poriadku a ty nam napises o 2 tyzdne ze si ozaj tehu s krasnym bijucim srdieckom 😀 ano milujeme aj pri prvom tehu sme sa mali sex a v pohode, babo je dobre chranene neboj sa. POkial mas normalne tehu ze nie je rizikove mozes sa kludne milovat s muzom ked nato mas chut. Ja som bola asi v 3.mesiaci ked sme mali svadobnu cestu a to si vies predstavit tu svadobnu noc 😉

saska697
20. apr 2011

Dobreee raaanko🙂))

solinkarka
20. apr 2011

@saska697 dobre ranko mojko 🙂

saska697
20. apr 2011

@solinkarka Co nove? Snazime sa?🙂)

solinkarka
20. apr 2011

@saska697 mi ani nevrav 😠 moja BT si roi zo mna dobry den....graf mi vyznacil ovu na 11DC 😠 v zivote som tak skoro ovu nemala ale moje teploty tomu nasvedcuju 😒 vsak kukni graf ak sa aspon trosku vyznas http://www.fertilityfriend.com/home/325a46

saska697
20. apr 2011

@solinkarka Tak skus preistotu este aj test hmm? Ale podla mna to kazdej znas telo napovie len treba verit pocitom🙂) nato sa spolahla kamoska a je maminkou🙂). Vcera sme boli n 2navstevach a na obidvoch este nas ani nestihli privitat a prve co bolo no co potomok este nie je na ceste? 🙂))jaaaaj

saska697
20. apr 2011

Koho tu dnes vsetko mame?🙂

monyseq
20. apr 2011

Dobré ránko všem 🙂 jak jste se vyspali?? 🙂

jafnka
20. apr 2011

@saska697 ja som tu 🙂 zatiaľ sa moc nepoznáme, ale môžme to zmeniť 🙂 na tej fotke mi pripomínaš moju bývalú spolužiačku

saska697
20. apr 2011

@jafnka Mozeme🙂 Inak aj ty mi dost pripominas moju spoluziacku🙂))sranda 🙂

saska697
20. apr 2011

@monyseq Dobre aj tebe🙂) Nato ze som spala iba 4h tak dobre🙂) a ty?

jafnka
20. apr 2011

@saska697 🙂 jej si z Ba, ja som tiež momentálne Ba. ako dlho sa snažíte? my máme teraz nútenú pauzu lebo beriem tabletky na môj nepodarený mechúr

chirabell
20. apr 2011

@zucana vcera som tu uz nebola, tak ti odpovedam az teraz...no, tak si napisala pekny dokaz ako sa neda spoliehat na vypocty tabuliek z internetu, lebo oni pracuju len s teoriou. Tam ti vyslo, ze ti vcera malo koncit plodne obdobie a pritom si mala ovutest pozitivny. To je podla mna blbost,lebo ovu test ak je pozitivny, tak do 48 hodin pride ovulacia, takze sa je treba snazit v den kedy je pozitivny a poistit to dalsie dva dni. Ak by ti skoncili plodne dni, test ti nevyjde pozitivny...budes tam mat sice druhu ciarku, ale slabsiu. Ovulacny test je pozitivny len vtedy, ak je ciarka rovnako silna alebo este silnejsia ako kontrolna, ak je slabsia vyhodnocuje sa ako negativny...v tom je rozdiel od tehutestov.
Takze ja by som spoliehala na ovu test, ak si ho dobre vyhodnotila a pekne sa posnazila este dnes a aj zajtra 🙂

monyseq
20. apr 2011

@saska697 jak to? já dnes do růžova aj nálada je lepší proti včera 🙂 nějaké novinky?

gloria9
20. apr 2011

Ahojte som na začiatku tehu a mozno by som vam vedela poradit v nejakých veciach ohladom tehu kludne sa pýtajte rada pomozem ja som sa tiez snazila skoro rok a pol bolo to dlhé čakanie....čakám na Vaše otázky a dotazy dúfam že budem nápomocná, aby ste sa pridali k tehulkám, čím skôr je to krásny pocit...

saska697
20. apr 2011

@jafnka Ano som z Ba .:O) Tak my sa uz snazime dost dlho vysse roka a stale nic:(, tak ale co uz no priroda vie kedy chce aby prisiel bocian.... A co si prechladla a mas problemy? To ti nezavidim este ked somchodila na strednu tak som chodila extra nalahko oblecena a nie len preto ze ha vsak je to moderne atd ale nebyvalo mi vobec zima tak som dobre prechladla a bola som na urologickom caji no ta bolest neprajem nikomu a od vtedy pekne aj tielko nosim🙂)xi

saska697
20. apr 2011

@monyseq Boli sme na dvoch navstevach a moj drahy sa tak zakecal,ze koniec horsi ako zena🙂)) kecal s kamaratom do 00:15 od 21:00 a my s kamoskou sme uz zaspavali a nevedeli o com kecnut a oni fuuurt🙂)xi nove nic vsetko postarom,ale tebe sa to krati🙂) k dvom ciarockam🙂)

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Jeej dakujeme velmi pekne za pomoc urcite sa zide. :o) a gratulujeme k mimi🙂).
Co Vam dopomohlo k vytuzenemu mimi?🙂

chirabell
20. apr 2011

@solinkarka ja teda nie som este ziaden velky odbornik,ale podla mna ti ten graf zaznacil blbost...uvidis ako sa ti budu teploty spravat dalej, ale teraz co som videla sa mi to zda ako blbost ze by si tam mala ovulaciu...a hlien si mala nejaky ci nevies?

veronika002
20. apr 2011

@sarias Ahoj, no včera som sa presvedčila že som tehu... som zaspala o 21.15 a vstala až ráno, krásne ružovučka :o)) to sa mne nestáva nikdy..... že tak dlho spím a že ma odvalí o deviatej,... ani som nič také včera nerobila..... takže som nemala byť z čoho ani unavená :o))))
S tým sexom, ďakujem... Lebo ten môj by sa vkuse len miloval a tuľkal.... Hovoril mi, že ani nevedel, ako ho maminky priťahujú.... Blázon....Len ma stále chytá za prsia a tie ma tak bolia..... takže mám chuť aj ja, ale nato, že ho po každom dotyku zabijem..... :o))

gloria9
20. apr 2011

Brala som femibion 800 a sledovala si plodne dni nuz vedela som priblizne ktore sú to a tak som sa rozhodla ze tri mesiace po sebe budeme sa snazit druhy den mojich plodných dní a na tretí mesiac to vyslo doktorka mi povedala ze tie plodné dni a uvolnenie vajíčok nie je stale kazdý mesiac rovnake ale sa mení ak si urcím jeden den tak raz sa urcite trafíme nemerala som si ani bazalku len ratala na kalkulacke a znacila si pravidelne keby som sa opytala skor doktorky tak mozno by nam to netrvalo rok a pol veľmi sa tešíme

jafnka
20. apr 2011

@saska697 ja mám hyperaktívny močový mechúr. nie je to prechladnutie ani ma nič nebolí len môj mechúr si furt myslí, že je plný a teda stále behám na wc. beriem tabletky, čo nie sú vhodné pre tehotné. ale je to na dlhšie tak na 3-4 mesiace ☹ takže sme sa snažili zatiaľ len dva mesiace

jafnka
20. apr 2011

@gloria9 jej, gratulujem k tehu 🙂

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Ja beriem len kyselinu listovu vyse roka. Bola som u dr.koli cyklom a vysvetlil kde moze byt chyba tak tento mesiac sa nam podarilo snazilkovat presne kedy poradil. Tak uvidime ci 28.4. dorazi mrcha alebo nie.. Pocitovala si nieco pocas uhniezdovania?

saska697
20. apr 2011

@jafnka fuuuh tak to je dlho:( ale zase aspon budeas zdrava hmm a bude to lepsie pre mimi🙂)

zucana
20. apr 2011

@chirabell TAK DIK MOC ;) len vcera sme sa nesnazili uz lebo mm bol mrtvy...a dnes som chora s takou nadchou ze neviem neviem 😠 tak ak boh da tak sa zadarilo v ten pozitivneho testu a ak nie tak dalsi mesiac pred sebou 😅

gloria9
20. apr 2011

@saska697 nie vobec ani som nespinila ani som sa nesledovala jedine co som si vsimla tak som si cítila ako keby pupok z druhej strany z brucha a take palenie a pred menzesom som mala vytoky dost silne az kremovite chodila som s tamponmi vsade prvy den nic druhy den nic prisiel piatok a ja som isla z prace domov a v aute som si hovorila cipana to je uz nejak dlho tak som si zbehla kupit test prisla som domov a spravila si ho skoro som odpadla🙂 juuuj a este jedna vec strasne mi chybala voda stale som musela pit a najviac mi chutila z vodovodu...

gloria9
20. apr 2011

@saska697 a nevolnosti zmena prsníkov sa dostavili až v 5 tyždni tehu maš pocit ako keby si bud plavala na lodi alebo každy den sa zobudila po prebdenej noci vies taky z alkoholu ked nevies na druhy den co so sebou a nic na to nepomaha len vydrzat treba

monyseq
20. apr 2011

@saska697 jej ty jsi hodná 🙂 děkuju, na // to nevidím, ale nějak je mi to jedno 😖 ale tobě držím palce 🙂

jafnka
20. apr 2011

@saska697 tiež som si tak povedala, že radšej to vyliečim aby to potom náhodou nejako neublížilo bábu. tebe držím palčeky aby si si čo najskôr našla // po roku by sa už aj patrilo