icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Ani ja musim zaklopat nespinim zatial i ked do mrchy mam este takych 7-8dni. Mala som len taky husty biely vytok ktory mavam vzdy pred mrchou no akosik sa zmenil a je zase taky retsi. A jedine co take mam som unavena,bolia ma nohy len to aj pred mrchou. A stou vodou mam aj ja uz asi 2tyzdne mozno aj viac len cistu vodu pijem a stale mam sucho v ustach a za den vypijem asi 4 0,5l flasky

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Tak to zatial vobec nemam, lebo este len cakam ci necakam mrchu🙂xi.Takze asi tak len sem tam mam taky tlak v podbrusku sem tam az taky ako keby mala prist mrcha....

saska697
20. apr 2011

@monyseq Nemas za co aleee preco ti to je jedno?:((

saska697
20. apr 2011

@jafnka Dakujem:o) no nechame sa prekvapit ale je to asi pravidlom kto chce mimi tak ho nema a kto nechce tak ho ma... Aj ja tebe drzim palceky nech sa vyzdravies a potom sup do snazilkovania s uspesnym koncom🙂)

gloria9
20. apr 2011

@saska697 juuj tak to Ti držím palčeky aby si našla II čiarky musíš veriť tomu len pi hlavne vela je to dolezite no ja si myslim ze testik by ti uz mohol ukázať kamoške ukázal sice slabu čiarku ale ukazal...

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Dakujem a aj za to ze si bola ochotna zavitat sem medzi nas a odpovedat na otazocky🙂. Snazilocky co su tu ma uz prehovarali len neviem neviem ci ano ci nie a momentalne co mam pobliz lekarne maju len test s citlivostou 25 a ten mam aj doma a ten by bolo zbytocne robit:(((. Pijem o sto sest u pomalicky viac ako jem.🙂)

zucana
20. apr 2011

@saska697 a ktore testy treba robit? ja teda mam dostat mrchu 30.4. tak to uz vydrzim aj ked neviem ci stacilo snazilkovanie v den pozitvneho ovu...ja mam tie rapid clear..tie su dobre? a potom nejaky maman...

saska697
20. apr 2011

@zucana Ako o znacku ani tak nejde skor o citlivost. Ak chces testovat napr 10DPO alebo 15DPO tak vtedy su naj s citlivostou 10 alebo 20 no skor tie 20,lebo 10-kove lekari beru ako keby si si nic nerobila ziaden test proste ich neuznavaju. Lebo fakt je to velmi skore potvrdenie a moze byt aj falosne pozitivny s niakeho ineho dovodu....

veronika002
20. apr 2011

@zucana Ja som si spravila prvý 10 citlivosť a tam mi vyšiel duch po termíne a potom som skúšala 20 citlivosť v domnení, že je citlivejší... no a tam mi vyšli paličky silnejšie od ducha, tak a až potom som sa dozvedela, že 20 citlivosť je menšia a keď ten ukáže 2 // tak je to viac menej isté.... :o))

zucana
20. apr 2011

@veronika002
@saska697 dik baby no musim kuk teda citlivost ...testy mam z SK lebo tu v taliansku sa platia za testy nenormalne palky....

saska697
20. apr 2011

@zucana Nemas za co🙂 tak mozno su lepsie ked su drahsie🙂)xixi

zucana
20. apr 2011

@saska697 TO TAZKO 😀 tu ani ovulacne testy nemaju 🙄

saska697
20. apr 2011

@zucana 😀 no pekne🙂xi

veronika002
20. apr 2011

@zucana veria na zázrak prírody..... :o))

monyseq
20. apr 2011

@saska697 já nevím, včera jsem o tom tak přemýšlela a možná právě tím jak se na to tak soustředím to nejde a navíc jsem se vážila a mám zas něco nahoře takže chci od mrchy chodit cvičit ať jsem pěkná maminka až to příjde 🙂

zucana
20. apr 2011

@veronika002 no tu to moc neriesia do 35ky a potom nemozu mat deti tak idu na inseminaciu ci jak sa to povie a maju rovno dve 😅

saska697
20. apr 2011

@monyseq aha🙂 no inak aj ja som pribrala a najma odvtedy co neberiem antikoncepciu a to som bola uplne chuducka pred branim som mala podvahu a teraz sice normalna vaha,ale brucho mam ze az:(fnuk

saska697
20. apr 2011

@gloria9 A vsetky priznaky si mala az ked ti mrcha meskala alebo aj skor tyzden dva pred terminom mrchy,hm?

monyseq
20. apr 2011

@saska697 já jsem byla právě před 8měsíci na operaci a od té doby jsem přibrala 10kg a nemůžu se jich zbavit :( jinak mě furt pobolívá vaječník tak to vidím na nějakou cystu.

saska697
20. apr 2011

@monyseq Ale dufam,ze nic vazne hm.... Cooo nestras nemaluj certa na stenu to skor fazulka hlada miestecko u maminky v brusku🙂))

monyseq
20. apr 2011

@saska697 Ne ne jsem v pořádku jen mi od té operace víc chutná 🙂 od 12let mě trápil žlučník a když už jsem poslední 3roky každý den zvracela a trpěla tak jsem ho dala pryč 🙂 ale podle místa bolesti hledá špatně 😒 a co ty pořád si netestovala? já jsem na tebe tak zvědavá, tolik bych ti to přála ...

zucana
20. apr 2011

@saska697 je statocnica netestuje a caka 😵

zucana
20. apr 2011

ozik dufam,ze nevadi ze som sa vam sem trochu vtierkla 😅 ale uz pojdem domov z roboty tak nebudem na nete 😉

saska697
20. apr 2011

@monyseq Ale tak len bludi a sem tam vraj bolest co mas v podbusku moze byt s ineho miest len sa tak ,, rozlklada,,ze ju vnimas ako keby v podbrusku... Radsej nie nebudem pokusat pockam do mrchy aj co som pozerala tak by pre mna bolo vhodne testovat ak nepride a to az 30.4. vraj je dobre testovat. A ani nemozem zohnat tie citlivejsie 😠 . Jeej ty si taka zlata. Ale to som skor ja na teba zvedava ved este 4dni a mozes testikovat🙂). Neboj budeme sa spolocne gulatit🙂)). Nenecham ta tu samu🙂)

saska697
20. apr 2011

@zucana Odolavam🙂))xi Nie vobec nevadi v pohodke🙂)

gloria9
20. apr 2011

@saska697 Nie mala som ich skôr ešte pred menzesom veľa som pila, výtoky a ten pupoček potom jak som zistila že som tehu tak prisli nevolnosti bolesti brucha napnuté prsníky take tazke

chirabell
20. apr 2011

@saska697 @gloria9 ...nie len snazilocky ta prehovarali 😝 a ja som co 😀 podla mna tebe ukaze testo ovela skor pred mrchou, lebo mas LF dlhu az 20 dni, takze vajko ma na uhniezdenie casu habadej a na to aby ti test ukazal, nemusis byt 20dni po ovu, staci 12-13 dni 🙂

zucana
20. apr 2011

@saska697 aj tebe ma prist mrcha 30.4.?

saska697
20. apr 2011

@gloria9 To vazne som myslela ze tie pred menzesom su len take vsugerovane po tuzbe mat mimi.🙂 Inak prepac,ze az tak do detailu a tie vytoky si mala take normalne bezfarebne(biele)?

kido12
20. apr 2011

ahojky - nemáte někdo zkušenost... při kontrole růstu folikulů mi dr našel jeden dominantní a několik menších. Velikost dominantního byla 14 DC 6 mm, 15 DC 7 mm a 16 DC 8 mm, kdy sám praskl. Z internetu vím, že ideální velikost folikulu těsně před ovulací je kolem 18-22 mm. Doktora jsem se ptala, jestli není problém v tom, že můj folikul je tak malý.. Tak se mě snažil uklidnit, že velikost je to dostačující, že naopak u příliš velkých folíků hrozí cysty.. Nicméně stejně mi to nedá... zároveň jsem testovala ovulačními testy - během těch dnů 14-16 DC se mi dva proužky na ovu testu neukázaly - tedy jakoby ovulace nebyla... Nicméně 13-15 DC byl tažný bílkový hlen. Cykly mám spíše delší, průměrně cca 34 dní (v minulých měsících mi dle testů vycházela ovulace spíše později cca 19-21 DC).
Jedno dítě již mám, v roce 2009 druhé těhotenství po léčbě clostík, provera, Pregnyl - o miminko jsme v 12 týdnu přišli.
Pak pauza, nové snažení s clostilem - v roce 2011 snažení bez podpůrných hormónů. Hormonální profil zcela v pořádku, vaječníky též, žádný problém, nikdy žádné záněty, cysty, operace...