2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@gloria9 Dakujem a aj za to ze si bola ochotna zavitat sem medzi nas a odpovedat na otazocky🙂. Snazilocky co su tu ma uz prehovarali len neviem neviem ci ano ci nie a momentalne co mam pobliz lekarne maju len test s citlivostou 25 a ten mam aj doma a ten by bolo zbytocne robit:(((. Pijem o sto sest u pomalicky viac ako jem.🙂)
@zucana Ako o znacku ani tak nejde skor o citlivost. Ak chces testovat napr 10DPO alebo 15DPO tak vtedy su naj s citlivostou 10 alebo 20 no skor tie 20,lebo 10-kove lekari beru ako keby si si nic nerobila ziaden test proste ich neuznavaju. Lebo fakt je to velmi skore potvrdenie a moze byt aj falosne pozitivny s niakeho ineho dovodu....
@zucana Ja som si spravila prvý 10 citlivosť a tam mi vyšiel duch po termíne a potom som skúšala 20 citlivosť v domnení, že je citlivejší... no a tam mi vyšli paličky silnejšie od ducha, tak a až potom som sa dozvedela, že 20 citlivosť je menšia a keď ten ukáže 2 // tak je to viac menej isté.... :o))
@veronika002
@saska697 dik baby no musim kuk teda citlivost ...testy mam z SK lebo tu v taliansku sa platia za testy nenormalne palky....
@zucana veria na zázrak prírody..... :o))
@veronika002 no tu to moc neriesia do 35ky a potom nemozu mat deti tak idu na inseminaciu ci jak sa to povie a maju rovno dve 😅
@saska697 Ne ne jsem v pořádku jen mi od té operace víc chutná 🙂 od 12let mě trápil žlučník a když už jsem poslední 3roky každý den zvracela a trpěla tak jsem ho dala pryč 🙂 ale podle místa bolesti hledá špatně 😒 a co ty pořád si netestovala? já jsem na tebe tak zvědavá, tolik bych ti to přála ...
ozik dufam,ze nevadi ze som sa vam sem trochu vtierkla 😅 ale uz pojdem domov z roboty tak nebudem na nete 😉
@monyseq Ale tak len bludi a sem tam vraj bolest co mas v podbusku moze byt s ineho miest len sa tak ,, rozlklada,,ze ju vnimas ako keby v podbrusku... Radsej nie nebudem pokusat pockam do mrchy aj co som pozerala tak by pre mna bolo vhodne testovat ak nepride a to az 30.4. vraj je dobre testovat. A ani nemozem zohnat tie citlivejsie 😠 . Jeej ty si taka zlata. Ale to som skor ja na teba zvedava ved este 4dni a mozes testikovat🙂). Neboj budeme sa spolocne gulatit🙂)). Nenecham ta tu samu🙂)
ahojky - nemáte někdo zkušenost... při kontrole růstu folikulů mi dr našel jeden dominantní a několik menších. Velikost dominantního byla 14 DC 6 mm, 15 DC 7 mm a 16 DC 8 mm, kdy sám praskl. Z internetu vím, že ideální velikost folikulu těsně před ovulací je kolem 18-22 mm. Doktora jsem se ptala, jestli není problém v tom, že můj folikul je tak malý.. Tak se mě snažil uklidnit, že velikost je to dostačující, že naopak u příliš velkých folíků hrozí cysty.. Nicméně stejně mi to nedá... zároveň jsem testovala ovulačními testy - během těch dnů 14-16 DC se mi dva proužky na ovu testu neukázaly - tedy jakoby ovulace nebyla... Nicméně 13-15 DC byl tažný bílkový hlen. Cykly mám spíše delší, průměrně cca 34 dní (v minulých měsících mi dle testů vycházela ovulace spíše později cca 19-21 DC).
Jedno dítě již mám, v roce 2009 druhé těhotenství po léčbě clostík, provera, Pregnyl - o miminko jsme v 12 týdnu přišli.
Pak pauza, nové snažení s clostilem - v roce 2011 snažení bez podpůrných hormónů. Hormonální profil zcela v pořádku, vaječníky též, žádný problém, nikdy žádné záněty, cysty, operace...

@gloria9 Ani ja musim zaklopat nespinim zatial i ked do mrchy mam este takych 7-8dni. Mala som len taky husty biely vytok ktory mavam vzdy pred mrchou no akosik sa zmenil a je zase taky retsi. A jedine co take mam som unavena,bolia ma nohy len to aj pred mrchou. A stou vodou mam aj ja uz asi 2tyzdne mozno aj viac len cistu vodu pijem a stale mam sucho v ustach a za den vypijem asi 4 0,5l flasky