2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zucana ak mas mamatest, ten je 10...rapiclear robi aj 10 aj 25, tak neviem ktory mas...ale je to na oboch na krabicke a aj v navode. Ja som bola paranoidna, tak som robila najskor 10, ked uz boli silne, tak potom 25 a ked uz aj tie boli silne tak este v tyzdni pred kontrolou u lekara ten digi clearblue co ukazuje tyzdne, lebo hcg uz na bezny test bolo vyssoke tak to by mi aj tak ukazalo dve ciarky 🙂 obe znacky ktore mas su dobre.
@kido12 Ahoj, sledujem tuto temu uz dost dlho a myslim, ze skor ti poradia v inej, pozri sem https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s... su tu baby co sa snazia niekolko rokov, presli si kadecim, riesia ovualciu, anovulaky, cysty atd...myslim, ze tam by si odpoved na svoju otazku ohladom velkosti foliku a ovulacie mohla dostat 🙂
@zucana najskor sa ti oplati robit stvrtok-piatok pred mrchou, ale z ranneho mocu a ten mamatest s citlivostou 10, mohol by ukazat aspon ducha...ci ukaze alebo nie, urob dalsi o den dva neskor, cize bud v piatoka lebo v sobotu ked ma prist mrcha...a ked bude meskat, oplati sa ti urobit aj ten s mensou citlivostou 25 (alebo ak mas aj ten rapiclear 10 tak je to jedno) ak bude prvy den duch, kazda dalsi, resp. odporuca sa obden testovat, tak budu ciarky silnejsie a rychlejsie nabehnu.
Juj snazilocky a aj mamicky buduce ja Vas mam tak rada,tak velmi pomahate a odpovedate nam na nase zvedave otazocky🙂) Dakujem,ze ste tu ste proste SUPEEER naj temicka tu na MK🙂))
Ahoj baby, zelam pekne rano 🙂 Ako sa mame?
@monyseq je to taka asi 3-4cm hruba kniha v makkej vazbe vo formate A5, na obale je maminka s bruskom a otecko, obaja v bielom obleceny a vola sa Kniha o těhotenství a dítěti (český pruvodce tehotenství, porodem, sestinedelom az do dvou len ditete) a autor je na knihe uvedení Antonín Pařízek, ale inak su to spoluautori lekari, no a ja mam konkretne 4.vydanie (to co som ti popisala obal)...inak oni vraj funguju aj na portali www.porodnice.cz a odtial su v tej knihe take vsuvky dotazy ctenaru a odpovede lekarov na ne...inak je podla mna dobre spracovana, ked som si vyberala mala som v ruke aj rozne anglicke, americke, nemecke v prekladoch do SJ, CJ a co ja viem, tato ma oslovila najviac, sa mi zdala taka najpraktickejsia...lebo pre ceske mamicky je tam preberane vsetko aj podpora aj socialne veci a tak...len to sa nas na slovenskunetyka, mame ine zakony.
kočky otázka: ak má žena 0,6 HCG v krvi je možné že sa na každom teste ukazujú duchovia?? 😲 kamoška má takýto problémik a nevie sa z toho vysomáriť 😖
Hadam som Vas neodplasila🙂)
Kam ste sa podeli? ☹
Nikam tady jsme 🙂
@saska697 aj ja som tu... len tu bola kamoška tehuľka, tak sme kecali... :o)))
@veronika002
@monyseq Ja ze tu uz nik nie je:(,alebo ze som Vas dako odplasila...🙂xi
@elebe super kamoška :o))))
@veronika002 no ona keď mi to celé vyrozprávala,taj som kukala jak puk.... 😕 😕 😕 snažím sa ju nejako povzbudiť a tak reku sa tu na to popýtam....a ja som jej neverila,tak mi ukázala tie testy a fakt tam má tých duchov.... 😲
@saska697 a dôvod aký??? :o)))
@elebe no tak to je naozaj zaujímavé.... možno to bolo ešte v totálnom začiatku... inak si to neviem vysvetliť..... nech skúsi s citlivosťou 20, či jej to bude ukazovať tiež....
ožehlené, riad umytý, pes vyvenčený, už "len" poutierať prach a pozametať. ale ešte si tu s vami chvíľu posedím

@chirabell Ty si nasa vrchna uz buduca maminka🙂). No neviem bojim bojim a uz som chela aj rano skusit ten co mam doma ale je s citlivostou 25:( a aj tak napotvoru bud zaspim,alebo sa zamotkam a potom nestiham bus...🙂xixi