icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
20. apr 2011

@chirabell Ty si nasa vrchna uz buduca maminka🙂). No neviem bojim bojim a uz som chela aj rano skusit ten co mam doma ale je s citlivostou 25:( a aj tak napotvoru bud zaspim,alebo sa zamotkam a potom nestiham bus...🙂xixi

chirabell
20. apr 2011

@zucana ak mas mamatest, ten je 10...rapiclear robi aj 10 aj 25, tak neviem ktory mas...ale je to na oboch na krabicke a aj v navode. Ja som bola paranoidna, tak som robila najskor 10, ked uz boli silne, tak potom 25 a ked uz aj tie boli silne tak este v tyzdni pred kontrolou u lekara ten digi clearblue co ukazuje tyzdne, lebo hcg uz na bezny test bolo vyssoke tak to by mi aj tak ukazalo dve ciarky 🙂 obe znacky ktore mas su dobre.

saska697
20. apr 2011

@zucana Nie mne ma prist okolo 27-28.4. ale ak by neprisla tak by som mala 30.4. testovat...

zucana
20. apr 2011

@chirabell dik moc
no len mne ma dojst mrcha 30.4. a v pondelok sme to...tak to sa mi asi ani neoplati robit alebo?

monyseq
20. apr 2011

@saska697 🙂 ty jsi tak hodňučká a milá 🙂 ale už to vidím v nedělu klesne teplota a pak příde ta mrcha už si nedělám naděje... Ale až to vyjde tobě 30/4 tak počítej, že se budu furt vyptávat 😉

monyseq
20. apr 2011

@chirabell ahoj, prosím tě můžu se zeptat jak se jmenuje ta moudrá kniha co ji máš?

chirabell
20. apr 2011

@kido12 Ahoj, sledujem tuto temu uz dost dlho a myslim, ze skor ti poradia v inej, pozri sem https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s... su tu baby co sa snazia niekolko rokov, presli si kadecim, riesia ovualciu, anovulaky, cysty atd...myslim, ze tam by si odpoved na svoju otazku ohladom velkosti foliku a ovulacie mohla dostat 🙂

saska697
20. apr 2011

@monyseq no no no🙂) ty budes prva s dvoma ciarockami🙂) Aj ja sa ta bude potom vsetko mozne pytat takze sa priprav🙂)xi inak zajtra tu asi nebudem mam volno v praci a potom idu sviatky to neviem ci sa dostanem k pc takze tu pravdepodobne budem az 26.4.:((

chirabell
20. apr 2011

@zucana najskor sa ti oplati robit stvrtok-piatok pred mrchou, ale z ranneho mocu a ten mamatest s citlivostou 10, mohol by ukazat aspon ducha...ci ukaze alebo nie, urob dalsi o den dva neskor, cize bud v piatoka lebo v sobotu ked ma prist mrcha...a ked bude meskat, oplati sa ti urobit aj ten s mensou citlivostou 25 (alebo ak mas aj ten rapiclear 10 tak je to jedno) ak bude prvy den duch, kazda dalsi, resp. odporuca sa obden testovat, tak budu ciarky silnejsie a rychlejsie nabehnu.

saska697
20. apr 2011

Juj snazilocky a aj mamicky buduce ja Vas mam tak rada,tak velmi pomahate a odpovedate nam na nase zvedave otazocky🙂) Dakujem,ze ste tu ste proste SUPEEER naj temicka tu na MK🙂))

janielik87
20. apr 2011

Ahoj baby, zelam pekne rano 🙂 Ako sa mame?

chirabell
20. apr 2011

@monyseq je to taka asi 3-4cm hruba kniha v makkej vazbe vo formate A5, na obale je maminka s bruskom a otecko, obaja v bielom obleceny a vola sa Kniha o těhotenství a dítěti (český pruvodce tehotenství, porodem, sestinedelom az do dvou len ditete) a autor je na knihe uvedení Antonín Pařízek, ale inak su to spoluautori lekari, no a ja mam konkretne 4.vydanie (to co som ti popisala obal)...inak oni vraj funguju aj na portali www.porodnice.cz a odtial su v tej knihe take vsuvky dotazy ctenaru a odpovede lekarov na ne...inak je podla mna dobre spracovana, ked som si vyberala mala som v ruke aj rozne anglicke, americke, nemecke v prekladoch do SJ, CJ a co ja viem, tato ma oslovila najviac, sa mi zdala taka najpraktickejsia...lebo pre ceske mamicky je tam preberane vsetko aj podpora aj socialne veci a tak...len to sa nas na slovenskunetyka, mame ine zakony.

zucana
20. apr 2011

dik dik tak ale ja teda vydrzim a budem statocna ako
@saska697 😵

saska697
20. apr 2011

@zucana hm fiha dakujem🙂)) no ja na to aj sem tam chtiac ci nechtiac zabudnem🙂) ze sa mozno nieco deje a mala by som daco skusit🙂)xi

elebe
20. apr 2011

kočky otázka: ak má žena 0,6 HCG v krvi je možné že sa na každom teste ukazujú duchovia?? 😲 kamoška má takýto problémik a nevie sa z toho vysomáriť 😖

monyseq
20. apr 2011

@chirabell Moc děkuju 🙂 asi si jí taky pořídím a budu studovat 🙂

chirabell
20. apr 2011

@elebe podla mna nie, ved najcitlivejsie testy ti zachytia az od hodnoty 10...ducha mozno o nieco menej, ale ked nema ani 1 celu, tak to je podla mna blbost, ze by jej to duchov robilo a uz vobec nie na tych 20 alebo 25

saska697
20. apr 2011

Hadam som Vas neodplasila🙂)

elebe
20. apr 2011

@chirabell ja som sa jej pýtala aj na to,že či jej nerobili HCG test skoro.... 😕 to by znamenalo že testy HCG ešte nič neukázali a neskôr jej ukazujú tehu testy takéto divy 😕

chirabell
20. apr 2011

@elebe aj to je mozne, lebo ciste teoreticky ak je zena netehu,tak by mala mat nulu v krvi...len otazka je, ci sa to rata na cele alebo aj na desatiny... a potom, preco by jej robili hcg tak skoro???

elebe
20. apr 2011

@chirabell no ona je taká herečka....išla k dokimu ževraj si myslí že je tehotná a doki jej nič nevidel,ale ona trvala na HCG a vyšiel jej taký výsledok.....ja sm sa jej pýtala že kôli čomu išla k dokimu,či iba kôli tomu že si myslí... 😕 a ona že ja sa cítim ináč.... 😕

saska697
20. apr 2011

Kam ste sa podeli? ☹

monyseq
20. apr 2011

Nikam tady jsme 🙂

veronika002
20. apr 2011

@saska697 aj ja som tu... len tu bola kamoška tehuľka, tak sme kecali... :o)))

saska697
20. apr 2011

@veronika002
@monyseq Ja ze tu uz nik nie je:(,alebo ze som Vas dako odplasila...🙂xi

veronika002
20. apr 2011

@elebe super kamoška :o))))

elebe
20. apr 2011

@veronika002 no ona keď mi to celé vyrozprávala,taj som kukala jak puk.... 😕 😕 😕 snažím sa ju nejako povzbudiť a tak reku sa tu na to popýtam....a ja som jej neverila,tak mi ukázala tie testy a fakt tam má tých duchov.... 😲

veronika002
20. apr 2011

@saska697 a dôvod aký??? :o)))

veronika002
20. apr 2011

@elebe no tak to je naozaj zaujímavé.... možno to bolo ešte v totálnom začiatku... inak si to neviem vysvetliť..... nech skúsi s citlivosťou 20, či jej to bude ukazovať tiež....

jafnka
20. apr 2011

ožehlené, riad umytý, pes vyvenčený, už "len" poutierať prach a pozametať. ale ešte si tu s vami chvíľu posedím