2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 Len tak ze tu proste nebolo rusno🙂)) ziadne nove spravicky🙂)
@veronika002 no tie testy čo mi ukazovala tak tam boli aj 10 aj 25.....preto som kukala jak puk 😲
@jafnka no však aj ja si to myslím že by to testy nemali ukazovať....ale človek nikdy nevie....v dnešnej dobe je už možné všetko.....napr. bratrancova priateľka mala testy úúúúplne snehobiele a potom keď jej začali robiť rôzne vyšetrenia,lebo jej bolo stále zle,tak zistili že je v 10tt a dostala hneď knižku a dnes už majú krásnu mesačnú dcérku.... 🙂
@inkaher potvrdené???? superrrrrrr :o))))) ja musím počkať 2 týždne na potvrdenie :o((
😅 baby a preco sa to vola ze duch?
@saska697 nič nové tu nie je preto, lebo všetky sme čakateľky, či už na mrchu, na nemrchu, na potvrdenie - nepotvrdenie tehu a ešte aj čkateľky, čo už krásne čakajú prírastok :o)))
@zucana lebo to nie je čiarka, iba náznak čiarky... :o))
@veronika002 Takze by sme mohli asi aj zmenit nazov temicky cakatelky 2011 🙂)
ale akoze duch babatka? 😕
dakujem moc baby, dufam ze o dva tyzdne bude vsetko uz ok, snad ten nepravidlny tvar vaku nic nie je a ze sa to spravi... hlavne aby v nom bolo pravidelne babatko 🙂 takz eplujem tehu bacile tfuj tfuj tfuj * * * * * * * * * * * * na vsetky 🙂
Inak dneska som zacala 6tt tak som si spravila aj test na pohlavie (taky ako tehu test vraj je od 6tt a ukaze vam ruzovu alebo modru) a vysla ruzova... Este mam jeden ten skusim o tyzden v stredu (to len tak pre radost) a tu dalsiu stredu (o dva tyzdne) idem na test pohlavia z krvi do BA...Tak o dva tyzdne uz aj budem vediet ako sa babu mam prihovarat
@gloria9 dakujem moc, no ranne nevolnosti v plnom prude. uvidime ako to bude tentokrat ale pri malej som vracala do jej troch mesiacov (to uz bola 3 mes. na svete)... dole 20kg za tehotenstvo... Jedine to bolo dobre, ze som nemohla otehotniet tak mi davali estrogen a pribrala som na 70kg a ked mala mala tri mesiace tak som mala 48kg. No teraz mam 55 takze som zvedava ze ako to bude ak mam zasa chudnut

caute baby, takze dneska som bola na sono a uz je tam. Sice este len 7,5cm vacik ale nie je mimo maternice takze pokracujeme. I ked ma lekar trosku znepokojil tym, ze ma nepravidelny tvar... no snad to nic neznamena. O dva tyzdne idem na sono znovu, tak uz by tam mala byt aj fazulka a srdecko