icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

inkaher
20. apr 2011

caute baby, takze dneska som bola na sono a uz je tam. Sice este len 7,5cm vacik ale nie je mimo maternice takze pokracujeme. I ked ma lekar trosku znepokojil tym, ze ma nepravidelny tvar... no snad to nic neznamena. O dva tyzdne idem na sono znovu, tak uz by tam mala byt aj fazulka a srdecko

monyseq
20. apr 2011

@saska697 nene jen chvilkama musím něco dělat když už jsem v té práci 😀 taky je u vás tak krásně u nás úplná nádhera 😵

jafnka
20. apr 2011

@elebe ono s tými pocitmi je to zavádzajúce. aj ja keď sme sa snažili tak som mala furt pocit že ma tam bolí a tu pichá, ale potom sme sa prestali snažiť a už mi nič nie je 🙂 a tá hodnota by nemala byť viditeľná ani na 10 teste i keď mám pocit, že už je hádam všetko možné

saska697
20. apr 2011

@veronika002 Len tak ze tu proste nebolo rusno🙂)) ziadne nove spravicky🙂)

elebe
20. apr 2011

@veronika002 no tie testy čo mi ukazovala tak tam boli aj 10 aj 25.....preto som kukala jak puk 😲

saska697
20. apr 2011

@monyseq Ano tiez, len som ,, naobliekana ako cibula,,lebo rano najteplejsie nebolo ale je konecne krasne slnieckovo🙂)

inkaher
20. apr 2011

@saska697 akoze ziadne nove ja mam nove. Uz na vas mozem plut tehu bacile

elebe
20. apr 2011

@jafnka no však aj ja si to myslím že by to testy nemali ukazovať....ale človek nikdy nevie....v dnešnej dobe je už možné všetko.....napr. bratrancova priateľka mala testy úúúúplne snehobiele a potom keď jej začali robiť rôzne vyšetrenia,lebo jej bolo stále zle,tak zistili že je v 10tt a dostala hneď knižku a dnes už majú krásnu mesačnú dcérku.... 🙂

jafnka
20. apr 2011

@inkaher gratulujem a držím palce aby ste to dotiahli do úspešného konca

saska697
20. apr 2011

@inkaher Ale az teraz doteraz tu bolo pusto. tak sup sup mozes zacat nebudeme sa branit🙂))xixi.
A Gratulujem a prajem prijemne,zdrave tehulkovanie🙂

veronika002
20. apr 2011

@inkaher potvrdené???? superrrrrrr :o))))) ja musím počkať 2 týždne na potvrdenie :o((

elebe
20. apr 2011

@inkaher jééééj tak silno držím palčeky,nech vám srdiečko nabudúce silno bije.... 😉 😉 no tak aj mňa trošku popluj 😀

zucana
20. apr 2011

😅 baby a preco sa to vola ze duch?

veronika002
20. apr 2011

@saska697 nič nové tu nie je preto, lebo všetky sme čakateľky, či už na mrchu, na nemrchu, na potvrdenie - nepotvrdenie tehu a ešte aj čkateľky, čo už krásne čakajú prírastok :o)))

saska697
20. apr 2011

@zucana Asi preto,ze je ta ciarocka tak slabulilinka priam priesvitna🙂))

veronika002
20. apr 2011

@zucana lebo to nie je čiarka, iba náznak čiarky... :o))

saska697
20. apr 2011

@veronika002 Takze by sme mohli asi aj zmenit nazov temicky cakatelky 2011 🙂)

zucana
20. apr 2011

ale akoze duch babatka? 😕

saska697
20. apr 2011

@zucana skor duch hcg hormonu🙂xi

inkaher
20. apr 2011

dakujem moc baby, dufam ze o dva tyzdne bude vsetko uz ok, snad ten nepravidlny tvar vaku nic nie je a ze sa to spravi... hlavne aby v nom bolo pravidelne babatko 🙂 takz eplujem tehu bacile tfuj tfuj tfuj * * * * * * * * * * * * na vsetky 🙂
Inak dneska som zacala 6tt tak som si spravila aj test na pohlavie (taky ako tehu test vraj je od 6tt a ukaze vam ruzovu alebo modru) a vysla ruzova... Este mam jeden ten skusim o tyzden v stredu (to len tak pre radost) a tu dalsiu stredu (o dva tyzdne) idem na test pohlavia z krvi do BA...Tak o dva tyzdne uz aj budem vediet ako sa babu mam prihovarat

gloria9
20. apr 2011

@saska697 tie vytoky boli biele kremové potom sa zmenili na riadke číre a v den ked som amala dostat menzes tak som citila ako to zo mna ide von a stale utekala na zachod ze boze menzes rychle a pritom bol to plany poplach a tak som fungovala 3 dni🙂

elebe
20. apr 2011

@saska697 chcem sa ťa opýtať.....čítala som že ťa bolievajú nohy....ako ťa to boli,alebo kde? lebo mňa taký týždeň neskutočne bolia lýdka....úplne som jak stará babka,len si to mastím krémom a keby som mala výjsť na tretie poschodie pešo,no tak nehrozí.... ☹

gloria9
20. apr 2011

@inkaher nebojkaj sa všetko bude dobre hlavne musis byt v klude a nestresovat sa pozor aj na ranné nevolnosti ak ich uz mas....drzim palceky

monyseq
20. apr 2011

@saska697 Juu tady už se nám to rozrůstá a za chvilku aj my, njn to je to teplíčko :D

monyseq
20. apr 2011

@inkaher Moc gratuluju a držím palce ať roste jak má a srdíčko je jako zvon a hlavně ždraví ať jste oba.

saska697
20. apr 2011

@gloria9 Tak take som mala a uz je zase ciri. Len huste mavam aj pred mrchou ale to ze sa premenia na ridke zase to som nemala.Len ja mam mat menzes az buduci tyzden 27-28. takze tak 😖

saska697
20. apr 2011

@elebe bolia ma lytka aj komplet nohy kolena klbyno komplet ako keby som behala cely den, len mna aj pred mrchou sem tam bolia :((

gloria9
20. apr 2011

@saska697 ja si myslim moja ked si ten testík spravíš tak ti ukáze urcite aspon slabucku ciarku hm napis datumy ako si mala menzes kolko dni mas kedy mas plodne dni a zhodnotime to aj kedy bol sexik ci ste sa trafili spravne

inkaher
20. apr 2011

@gloria9 dakujem moc, no ranne nevolnosti v plnom prude. uvidime ako to bude tentokrat ale pri malej som vracala do jej troch mesiacov (to uz bola 3 mes. na svete)... dole 20kg za tehotenstvo... Jedine to bolo dobre, ze som nemohla otehotniet tak mi davali estrogen a pribrala som na 70kg a ked mala mala tri mesiace tak som mala 48kg. No teraz mam 55 takze som zvedava ze ako to bude ak mam zasa chudnut

saska697
20. apr 2011

@monyseq tak tak zachvilinku by sme mohli byt vsetky nakazene 🙂)) 😀