2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 no mňa bolia lýdka a niekedy kolená....ale že ako keby som behala maratón 😖 a kamoška mi hovorí že,nie si tehotná? lebo že niekedy v tehu sa rozťahujú cievy a zvyknú bolievať nohy,aj ju boleli a potom to prešlo....tak som na ňu kukala jak puk.....a ja veru určite tehu nie som ☹ ☹
@zucana das si do vyhladavaca test pohlavia, vola sa gender maker a je od 6tt. Nie kazdej babe to vyjde, takze to beriem s rezervou, ale vraj je lepsi ako ten co si do mocu nasypes prasok ten je od 10tt. Tento funguje ako tehotensky test a ukaze ruzovu alebo modru. Viac verim tej krvi v BA, to je vraj na 100 percent.
@gloria9 takze od januara som to zacala mat takto> m 5.1.-9.1. plodne dni od 20.1-24.1. 16DC
m 12.2.-16.2. pd od 27.2.-1.3. 16DC
m 21.3.-25.3. pd od 5.4.-9.4. 16DC a pd viem preto odkedy dokedy ich mam lebo mi vzdy zacne taky bledulinko ruzovy vytok no len ten cyklus som videla na toaletnom papieri taky tahavy hlien. a sexik sme mali 3.4., 6.4.,8.4.,9.4.,10.4.
babce uz nemam vytok a pobolieva ma trochu ako kramy...mam este skusit dneska alebo uz to nema zmysel?dik
Dnes si po ceste z páce kúpim digi test a skúsim si ho spraviť zajtra ráno... len vstať musím skôr ako mm, aby mi zase nenadával, že čo zase robím a míňam peniaze :o)))

@monyseq dakujem moc, dufam ze bude vsetko ok