icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

inkaher
20. apr 2011

@monyseq dakujem moc, dufam ze bude vsetko ok

elebe
20. apr 2011

@saska697 no mňa bolia lýdka a niekedy kolená....ale že ako keby som behala maratón 😖 a kamoška mi hovorí že,nie si tehotná? lebo že niekedy v tehu sa rozťahujú cievy a zvyknú bolievať nohy,aj ju boleli a potom to prešlo....tak som na ňu kukala jak puk.....a ja veru určite tehu nie som ☹ ☹

zucana
20. apr 2011

@inkaher ako sa vola ten test? Aj link pls

monyseq
20. apr 2011

@saska697 To by bylo moc fajn 🙂 ale jak tak čtu tak ty ačínáš být nadějná takže se těším na 30.4. nebo bude testit dřív?

inkaher
20. apr 2011

@zucana das si do vyhladavaca test pohlavia, vola sa gender maker a je od 6tt. Nie kazdej babe to vyjde, takze to beriem s rezervou, ale vraj je lepsi ako ten co si do mocu nasypes prasok ten je od 10tt. Tento funguje ako tehotensky test a ukaze ruzovu alebo modru. Viac verim tej krvi v BA, to je vraj na 100 percent.

gloria9
20. apr 2011

@inkaher fuuuu no ja zatial tie ranne nevolnosti predychávam napína ma ale ešte som na zachode nebola toto je moje prvé vytúzene tehu vraj po troch mesiacoch by to malo prestat tak este tie 4 tyzdne vydrzim nie?

saska697
20. apr 2011

@gloria9 takze od januara som to zacala mat takto> m 5.1.-9.1. plodne dni od 20.1-24.1. 16DC
m 12.2.-16.2. pd od 27.2.-1.3. 16DC
m 21.3.-25.3. pd od 5.4.-9.4. 16DC a pd viem preto odkedy dokedy ich mam lebo mi vzdy zacne taky bledulinko ruzovy vytok no len ten cyklus som videla na toaletnom papieri taky tahavy hlien. a sexik sme mali 3.4., 6.4.,8.4.,9.4.,10.4.

zucana
20. apr 2011

babce uz nemam vytok a pobolieva ma trochu ako kramy...mam este skusit dneska alebo uz to nema zmysel?dik

inkaher
20. apr 2011

@gloria9 no aj mne tvrdili ze to prestane...

saska697
20. apr 2011

@elebe No ved ani ja nevie s coho to moze byt ale zvyknu ma boliet aj pred mrchou:((

saska697
20. apr 2011

@monyseq Ale no to urcite nie pri mojom stasti este sme sa teraz aj s drahym pochitili:(( Neboj ty budes podla mna skooor🙂))

monyseq
20. apr 2011

@saska697 jak to?? No to si říká asi každá, že ta druhá bude dřív, ale jak říkám nějak jsem se smířila s tím, že si ještě počkám ...

saska697
20. apr 2011

@monyseq Tak to niesi sama kto sa stym zmieril,lebo ja som natom tak isto..... Ze to vidim na dalsi mesiac snazenia sa...

monyseq
20. apr 2011

@saska697 uvidíš, že budou krásné // určitě 🙂 já na to mám čuch .. na jednu stranu mě to nějak netrápí, ale už ať je neděle a mám klid ...

saska697
20. apr 2011

@monyseq Zeby si bola vestica?🙂) sa nechame prekvapit🙂) a ja verim a aj mam taky pocit ze budes ty ta prva s dvomi ciarkami🙂))

gloria9
20. apr 2011

@saska697 nuz tak to vyzera velmi ruzovucko dost casto ste ho mali takze je tam moznost ze sa to podarilo ostala si aj lezat po sexe?

gloria9
20. apr 2011

@inkaher juuj moja nestras ma lebo mne fakt neni dobre ☹ potom si to tehu ani neuzijem....

monyseq
20. apr 2011

@saska697 Tak schválně, která se trefí (vyvěští) správně 🙂 mě to dneska teda v té práci vůbec nebaví :( už se těším domů ....

saska697
20. apr 2011

@monyseq Tak dufam,ze v utorok ked sem pridem najdem krasnu spravicku od teba🙂) jujjj ja uz pomalinky bezim domooov🙂)

saska697
20. apr 2011

@gloria9 To vzdy ostanem🙂)) sem tam aj na par hodin zaspime 🙂)xi

monyseq
20. apr 2011

@saska697 Taky bych šla :( tak si to venku užij a kdybys náhodou testíkovala tak piš ať vím jak jsou na tom mé věštecké schopnosti :D....

saska697
20. apr 2011

@monyseq
@gloria9 Ja uz pomalicky odchadzam ak sa mi podari tak sa tu urcite zastavim ak nie tak uuuurcite v utorok sa vidiiiime. Tesiiim sa🙂)

saska697
20. apr 2011

@monyseq neboj dam hned vediet ak sa tomu dostanem🙂)) lebo budeme mat rusno cez sviatky same navstevi🙂)

monyseq
20. apr 2011

@saska697 jj, jinak teda hezky si to užij a ať moc nedostaneš v pondělí 🙂 ahoj

monyseq
20. apr 2011

@gloria9 ahoj, prosím tě ty jsi psala, že jsi měla pálení a kde prosím v tom břiše?

saska697
20. apr 2011

@monyseq Dakujem aj ty si to pekne uzi ale nech ta setria aj mimi co sa chce uchytit🙂) ahoj zatial

gloria9
20. apr 2011

@monyseq ahoj áno normalne ako keby v brusku kde mam pupok bolo to zvlastne a trvalo to asi dva dni a stale ku veceru ked som si lahla na gauc normalne ako keby som si ho citila z druhej strany nie z vrchu ale z vnutra

veronika002
20. apr 2011

Dnes si po ceste z páce kúpim digi test a skúsim si ho spraviť zajtra ráno... len vstať musím skôr ako mm, aby mi zase nenadával, že čo zase robím a míňam peniaze :o)))

monyseq
20. apr 2011

@gloria9 a když si pak cítila podbříšek cítila si i vaječník odkut šlo??