2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@inkaher Ahojcek, tak ti zo srdca gratulujem!!!!!!!!!!!!!!Nech malinka, ja myslim, ze to bude baba, krasne rastie 🙂)) Vela stastia!!!!!
@elebe a doktor jej na zaklade coho robil ten test? len na zaklade toho, ze ona si mysli??? ani pozitivny tehutest, ani meskajuca mrcha? aj v skorych tehu, napr len 4tt , co je uroven konciaceho cyklu alebo par dni k tomu, cize ked je plod len 2 tyzdne a daco malo stary, tak je zdurena sliznica maternice, vsetkoje tam vacsie a je vidiet zlte teliesko na vajecniku, cize ak by bola tehu, nieco by jej vidiet musel, minimalne zvacsenu maternicu aj ked v nej este nic. V teme dcembroviek bolo viac bab u lekara takto skoro, te tesne po mrche par dni a mali zvacsenu maternicu alebo hcg v krvy merane uz na stovky...takze neviem, podla mna tehu nie je a len si to vsugerovala...ale zas neber to ze jej to neprajem, len mi to pride cele take divne....
@inkaher drzim palceky a potichucku gratulujem. verim ze vsetko bude o tie dva tyzdne ok. Ale myslim si, ze nemas tu v pase dole uvedene spravne tyzdne, lebo ked si dnes bola na utz a bolo 7,5 a pred par dnami este nic...tak si max v 6tt na zaciatku, skor to odhadujem na koniec 5tt...vychadzam z toho co som mala ja (zaciatok 6tt abolo 9mm) a z toho, co pisali baby vo verejnej a sukromnej teme decembroviek...podla coho ti vychadza 7tt? v 7tt by ti uz videl srdiecko.
@veronika002 som zvedava na vysledok a drzim palceky, aby zodpovedal realnemu tyzdnu 🙂
@veronika002 jaj a este som zabudla, odfot si ho, lebo vysledok je na dispeji len 24 hodin, potom zmizne...a to cislo, co ti ukaze je vek plodu, nie doba tt, to si musis 2t priratat...ale vsetko je v navode 🙂
@chirabell no to som si už všetko prečítala na tvojom, že to ukazuje týždne plodu, takže hneď budem vedieť načom som... ale normálne sa ho bojím si spraviť.. neviem, taký blbý pocit mám... :o))) čo keď ukáže neg. a potom tie 4 ks pozit. asi asa potom už niekde hodím :o)) pozerám akurát najpoužívanejšie mená pre bábätká.... Fúúú to bude fuška vybrať.. Môj muž chcel Petra podľa neho, lebo to bude asi 5 alebo 6 v poradí. No a teraz keď som mu ukazovala dievčenské, tak mi kázal pooznačovať aj mužské... asi si to chce nechať prejsť hlavou :o))) aspoň nám čas ujde rýchlejšie :o)))
@veronika002 neboj sa, ono ti to ukaze aj v rannom stadiu, takze ked ti pruzkove ukazali tak toto ti ukaze aj keby len 1-2...ale skor si myslim, ze mozno uz 2-3 ti ukaze 🙂
@chirabell no som zvedavá, zajtra som si vybavila dovolenku... chcem sa ísť trošku pozrieť do mesta a tak ..... chcem ísť kúpiť bratrancovmu maličkému plienkovú tortu, v sobotu ideme na oslavu, tak chcem mať nachystané... vecičky už mám kúpené, ale ešte toto chcem :o))) tak potom sa ozvem neskôr, ako to dopadlo..... hmm, nejako ma trošku pobolieva vaječník.. žeby sa to rozťahovalo?? doktor povedal, že je to pri tehu normálne.... že to len začne, keď sa začne rozťahovať maternica... :o))
ahojte dievčence, zajtra idem k doktorke, dozviem sa, ako to pokračuje s tou mojou hnusnou kamoškou cystou 😠
tak držte päste, snáď to bude dobré 😔
Ahoj snažilky, můžu vás poprosit o radu, dnes jsem 10DPO (podle ovu testů) a dnes se mi zas objevil plodný hlen je to možné i když není ovu??
@veronika002 tak to je dobry znak, som naozaj rada a oddychuje pokial mozes. Podla mna si tehu tiez ved ani mrska ti neprisla a tebe chodi na cas takze si urcite tehu len asi malinke musi dorast. Teraz som plakala, pozerala som modre z neba kde jeden manzelsky par prisiel o svoje dievcatko Sarlotku ked mala 4 mesiace ktore stravila vsetky v nemocnici. Preto sa pytam preco sa taketo veci deju, pukalo mi srdce ked som ju videla napojenu na hadickach s chorym srdieckom....ach jaj je mi tazko....idem radsej. ☹
Ahojte kočky, prosím poraďte mi...8 mesiacov sa pokúšame o bábo s manželom, dnes som si robila ráno test a vyšla mi druhá ružová ale uplne slabulinká čiaročka a mám dnes 43 dc, mrchu mám stále na 37-38 dní ale dnes je už 43 dc. Odvtedy som nervozna, trasú sa mi ruky, neviem čo robiť zo sebou. Idem kupit další test ale len o 8.00 otvárajú, tak som zvedavá, a nie je lepšie kupiť hned ten digitálny, nie je presnejší? Tak velmi sa bojím, môj gynekolog dnes nerobí a možno ani po sviatkoch takže len cca o dva týžden tam môžem zájsť. A navyše pleť mám asi dva týždne krásnu, čo som nikdy nemala, ale pripisovala som to krému, čo som si kupila. Pekný deň Vám prajem
@chirabell Ahoj, no právě je to divný, ovu jsem měla 10.4. podle teploty i pedle testů a včera navečer ten hlen a taky mi klesla teplota z 37,2 na 36,8 a přitom bych měla dostat 24.4. mz ☹ já jsem z toho úplně blbá takže zase nic 😢 ale je pravda, že mě tak 3dny pobolíval vaječník...
@helenka333 ahoj,citala som ta v inej teme, tak myslim, ze uz vies 😀 teraz len na seba davaj pozor a pockaj po sviatkoch, ked sa budes moct objednat k lekarovi...prilis skoro nema vyznam, ked pockas tak tyzden dva od meskajucej mrchy, tak to bude idealne na prvu navstevu, to uz by aj nieco mohol vidiet 🙂
@janielik87 ahoj, ja som len chcela napísať novinky... vlastne nič nové, dnes som bola na kontrolné sono s tou cystou, no a je to tak, ako som predpokladala... musí ísť von. takže teraz zháňame s mm známich, nech sa môžem niekde objednať ☹ som síce nešťastná, no ked sa to tak vezme, aspoň prišli na príčinu, a stále je šanca, že operácia dopadne dobre a raz sa mi podarí aj otehotnieť a donosiť zdravé bábo..
a ty ako?
@raza ja nijako, mam PMS zjavne a dost silny. Uz od cca minulej stredy. Babo to nie je,.:( Dnes som sa testla, ale nic. Som 31DC, tak ... uz len cakat mrchu. Pri mojom strasne skvelom a pravidelnom cykle...bohvie kedy dojde :( No hlavne ze podbrusko uz boli aj prsia...vyse tyzdna. Proste super. Tak ta cysta ma mrzi :( Neboj, dopadne to dobre. Budem ti drzat palce!
@alenka_ela dakujem moc jaaaj keby si mala pravdu, ja by som chcela babu. Boli by sme tri kocky.
@chirabell Ahoj, tak ked počítam od poslednej mrchy, tak je to dnes 43 dní, tak 6 týždeň + 1 deň, a už som sa objednala idem k doktorovi o týžden, keby aj nič nevidel aspoň z krvi mi potvrdí miminko 🙂 a potom uvidíme 🙂
som neskutočne šťastná. Vidím, že ty máš tiež v decembri termín, tak podľa výpočtov z netu, tiež vychádza na december. Drž sa aj ty a oddychuj 🙂 🙂 🙂
@chirabell ano som v 6tt aj som to tu pred par prispevkami pisala. davala to tam mam podla poslednej ms. Nie som v 7tt ale v 6tt ale kym mi nepovie lekar iny termin porodu tak tam necham ten co mam zatial, iny zatial neviem. Potom to zmenim... Inak mozno mi ho ani on nezmeni, lebo pri malej som mala tiez termin podla mrchy a tiez som mala ovu o tyznden neskor. Termin som mala 30. oktobra a mala bola 25. vonku takze v podstate o dva tyzdne skor a lekar neriesil ani to ze jej to pred terminom ani to ze v skutocnosti mam termin o tyzden neskor...bol pekny den, sobota, prazdna nemocnica on mal sluzbu tak som porodila. samozrejme spontanne 🙂
@janielik87 ahojcek ako sa mas? co noveho? S mm uz idete naostro? 😉

@gloria9 promiň, e se tak vyptávám, ale jsem zvědavá 🙂