2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@dandiela Ahoj, digitalny ti falosne pozitivny nevyjde, pretoze on vyhodnocuje vysku hcg a podla toho ti urci vek plodu. Ale kedze este mas pred terminom MS, moze sa stat, ze tehu nie je dobre zalozene a plod odide, takze ak by sa ti take nieco stalo, treba to potom brat tak, ze lepsie takto ako neskor alebo chore babanko. No ja ti drzim palceky a pevne verim, ze dalsie testy ti tehu potvrdia a pridas sa k nam buducim maminkam 🙂 Vacsinou ked clovek na to nemysli, podari sa skor ako ked na to mysli stale 🙂 Tak sa drz a hlavne v klude, aby telo mohlo plod dobre prijat 🙂
@babatienko27 Tak to mi je moc luto:(( Mne ma prist bud zajtra alebo pozajtra:((
@saska697 ahooj mici 😉 ffuj tfuj nech ta blazniva nepride 😀
nuz ja som tiez nemala v tych dnoch ked som mala dostat menzes ziadne priznaky a citila som ako keby som ju mala kazdu chvilu dostat a nervozne som behala na zachod s tamponami v ruke takze hore hlavu netreba sa stresovat ale ja si myslim, ze keby si si spravila test dnes poobede tak ti ukaze urcite či si alebo niesi a podla tých dní co si mi pisala kedy ste sa snazilkovali tak je to dost pravdepodobne, že sa to podarilo a ako dlho sa vlastne snazite?
@solinkarka Dakujem🙂 A ty ako snazilkovali ste pekne ako sa ma?🙂)
@saska697 nuz ja som tiez nemala v tych dnoch ked som mala dostat menzes ziadne priznaky a citila som ako keby som ju mala kazdu chvilu dostat a nervozne som behala na zachod s tamponami v ruke takze hore hlavu netreba sa stresovat ale ja si myslim, ze keby si si spravila test dnes poobede tak ti ukaze urcite či si alebo niesi a podla tých dní co si mi pisala kedy ste sa snazilkovali tak je to dost pravdepodobne, že sa to podarilo a ako dlho sa vlastne snazite?
@saska697 aaale no ved som po ovu...graf mi ju vyzancil na 11dc ale dnes mi ju preznacil na 18dc tak ja uz neviem 😀 a dnes prvy krat padol moj teploty rekord pocas mojho merania BT....padla 37 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/325a46
@solinkarka Jupiiiii aspon daka pozitivna spravicka🙂)) a mrchu necakas kedy?
@saska697 az o 9dni ale hadam to ubehne rychlo..pozajtra idem ku gynde na preventivku a cytologiu....a v pondelok k zubarke tak sa velmi tesim 😠
@gloria9 Ja som bola u dr vraj je vsetko oki ak sa nezadri do augusta mam prist,lebo sme sa vlastne snazili troska mimo stredu cyklu,lebo ja mam taku ovu takedy silnu,ze som myslela,ze je to dalsi menzes no doktor mi povedal,ze to nie je dalsi menzes ale moj stred cyklu povedal co a ako no ani sme to neratali ale bolo to presne ako dr. povedal🙂 a iniciativny bol moj drahy🙂. No a draheho k dr. dostat je tazke,lebo je stale dlho v praci minimalne do 22:(.
@solinkarka Tak dufam,ze nepride potvora jedna zracka penaziii🙂))xi Takze budes mat doktorov az az🙂) uuuf a zubarov nemusiiim
@saska697 aha no u nas to trvalo rok a pol a teraz sa az zadarilo ale nesnazili sme sa az tak velmi za cele moje tzv plodné obdobie sme spali spolu len raz a co z toho vzniklo bola som velmi prekvapena a mozno aj pomohlo to ze sme riesili nasu spoločnú dovolenku v lete mali sme ist k moru🙂takze skúste mozno ist na dovolenku spolu niekde a mozno tam sa Vám zadarí
@saska697 ak prezijem u zubarky tak prezijem aj to ak dojde mrcha 😀 tiez zubarov nemam rada, najme ked tam idem po 4 rokoch a same kazi aaauuu 😒
@gloria9 Inak aj my sme sa teraz po vysvetleni od dr snazili inak sme ten moj stred cyklu ignorovali,ze no dobre dosla dalsia mrcha.... a do toho vsetkeho som mala nervy koli poslednej skuske,lebo ak by som ju nespravila tak by som nemohla ist na statnice co ma zhruba o mesiac cakaju....
Ahojte, vie mi niekto poradiť? Meriam si bazálnu teplotu, doteraz som ju mala pod 37, včera som mala 37 a dnes 37,8.
Ale v noci som mala zimnicu a potila som sa. Nemohla mi vystúpiť kvôli tomu?
@solinkarka To mi ani nehovor. Mne mali ist chirurgicky vyberat predny ocny zub,lebo sa mi nad nim tlaci este jeden mam ten problem,ze mam male usta.... Ale nesla som ved kto ma zbytocne peniaze na opearciu zubu. Ved aj tak som tam uz nechala minimalne 300ecok. A este aj stonu ze im je naprd panom zubarom.....
@saska697 no mne tiez pojdu rezat dasno lebo som si dokatovala stolicku tak ze mi tam ostali len korene a ziaden zub a neni ho za co vytiahnut ☹ velmi sa bojim toho rezania 😢
@saska697 ano od pondelka som v 9 tyzdni a 2.5 idem k doktorke na ultrazvuk a pre tehotensku knizku na odber krvy vraj ma aj odvazi zmera xixi a mam prist z plným mechurom co sa asi nebude dat pretoze ja chodim kazdu pol hodinku na WC svojho drobčeka som videla naposledy na ultrazvuku ked som začínala 5 tyzden
@solinkarka Mne tak tiez ostalo po stolicke ale vobec mi nerazali dasno koli tomu dali mi 3dnove antibiotika preistotu aby tam nebol zapal napychali mi to inekciami,ze som slintala ako bernardin a mi ho tak nadvihli niecim a pacilia asi pol hodku a nakoniec zobral klieste ked uz bol kusok vonku chytil a dalsich 15 min tahal pomalicky aby mi nevyhodil sanku s pantu🙂)xi
@saska697 jaaaaj az sa mi zjezili chlpi na tele 😝 🙄
@solinkarka Ale neboj zvladnes🙂)) len potom ti nikto nebude nic rozumiet a sliny ti potecu o sto sest🙂)) ale da sa to prezit🙂

Ahoj holčiny, pamatujete si ještě na mě? měsíc jsem tu nebyla.... posledně jsem psala, že jsem měla na těhu testu ducha a pak přišla Ms... no a to mě trochu zlomilo a začla jsem si hledat jiné zájmy - líčení, nový pejsek...prostě všechno možný a doopravdy se mi podařilo na nějaký snažení o miminko zapomenout. Abych pravdu řekla, nikdy by mě nenapadlo, že se to dá takhle vypustit ze dne na den, když do tý doby jsem na to myslela pořád. No a teď mám 1 den do MS, bolí mě bříško jako před MS a prsa stejně tak - mám silný PMS. Ale už předevčírem mi to nedalo a udělala jsem si těhu test s citlivostí 10 a na něm mi asi po hodině vyskočila lehce druhá čárka. Ale jelikož vím, že se to už nedá brát , tak jsem ho vyhodila s tím že zase nic... no a dneska jsem použila poslední test co jsem měla doma ClearBlue a ukázal mi plus a 1-2týdny... Může vyjít falešně pozitivní i když je digitál? nechci prožít znova to zklamání co minulý měsíc... Zítra si sjedu do lékárny pro další test a uvidím...ale mám takový strach, že to zase nic nebude 😒