2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka myslíš, že keď mi bude šmátrať medzi nohami je to príjemnejšie ako v ústach??? :o))))))) jedine v tom prípade ak potvrdí, že som tehu :o)))))))
@marosusu no jasné.. teraz je dôležité to očko... to mi viaže všetky moje myšlienky..
@veronika002 je to bezbolestne 😀 a aj prijemnejsie, moj chcel byt od malicka gynekolog, teda nie od malicka 😀
Ahojte baby, konečne mi to vyšlo, mám //, mrška mešká už 6 dní. Ale volala som dnes na gynu, že sa objednám na vyšetrenie aby mi to potvrdil aj doktor a sestrička ma schladila, že stačí ak prídem 16.5. Mne to pripadá strašne neskoro! Ako ste to mali Vy? Tiež Vás objednal doktor až za takú dlhú dobu na prvé vyšetrenie? Bojím sa, aby bolo všetko OK, hlavne aby som sa netešila predčasne a nebolo to mimomaternicové, kamoška už mala 2!
@saska697 a my dnes uz zacalaiodznova snazit
holky, jake jsou nejspolehlivejsi ovu testy? a jake vitaminky berete?zitra jdu do lekarny, tak abych vedela🙂
@monyseq Ahoj mala som sa skvele pekne sme sa zabavili v sobotu pri grilovani.Testovat este nie odolavam vraj sa mi oplati robit ak nepride az 30.4. no som zvedava dnes alebo zajtra by mala dorazit:(((. Takze uz zacinate nove kolo? NO dufam,ze uz uspesne s 9m pauzickou od mrchy🙂)
@babatienko27 Takze mrcha je uz fuc? No podaj by nam to uz do toho leta vyslo hmm vsetkym co sme tu🙂
@solinkarka Halo halo cicus micus co to vidim vo fotoblogu?🙂) Zeby testik s dvoma?🙂))
@saska697 jaaaaj som tehu asi 😵 BT je stale 37 a bolia ma prsia 😀
@solinkarka jsem s testikem???🙂
@solinkarka Juuujha tak to potichucky gratulujem🙂 a tesim sa stebou. Ja zatial nic ako keby sa nic nedialo... Len trosilinku tlak v podbrusku ako ket ti treba cikat...
@solinkarka jeee 🙂 my chceme taky vidět // ... držím palce a gratuluju 😉
@solinkarka jeeej gratulujem 😵 a kolko dni si DPO? ja som jak na ihlach....v piatok ma dorazit 🙄
@saska697 tiez mas moj obdiv ...vidis ja nevydrzala ...ale ty si uz dlho DPO tebe by isto ukazalo 😉
@zucana no ja som 9-11dpo, neviečm presne.....dufam ze nepride 😉
@solinkarka tak ked uz mas ducha 😉 a kedy si mala presne OVU? no a tak mne neukazalo 😔
@saska697 za chvilku testujes co???

@veronika002 jaaaj ja idem 2. k zubarke 😖 ty budes mat prijemnejsie vysetrenie 😵