2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 juj tak sa musi poriadne preliecit to nie je sranda pokial si tehotna!! takze klud, nesexikovat a pockat ..do kontroly u gynekologa 🙂
Tak asi nebudem testovat dnes vyckam do zajtra ci pride mrcha lebo min cyklus som mala 38 a predtym 39 takze bud dnes alebo az zajtra by mala pani mrcha zavitat....
@sarias snažím sa sestrička.. očko je ale teraz domina.. drž zajtra palce... bojím sa čo mi povedia oko vyzerá zle...
na chvíľu vás opúšťam dievčence. idem vyvenčiť našu štvornohú nezbedu
@saska697 moja ja som teraz este skusila mamatest a ciarka je silnejsia nez rano 😕 😀
@saska697 ja bych nevydrzla 😀
@solinkarka supeeeeeeeeer!!!!!!!!!
ja ked nedostanem do piatku rana tak asi rano v piatok robim...ale asi dostanem 🙄
@solinkarka Len ja dako mamatest nemozem dostat:( mam daky co v kaufe predavaju:( takze asik nic moc
@solinkarka IntiMed hCG MidStream test 25 tak tento mam doma:(
@solinkarka super, len nech krásne silnie :o)))
@saska697 no ked to je 25 citlivost tak to skor rano az 😉
@solinkarka Tak odolam a skusim az rano🙂 snad nezaspim alebo ma snad mrcha nepredbehne🙂xi
Snzilocky a mamicky no ja nadnes koncim uvidim co mi este den a rano prinesie ale hned budem informovat🙂. Snad ma uz nemate plne zuby🙂xi 😀
@solinkarka jééééj, ahoj, čo to pozerám??? ty máš 2 čiaročky? 😀 😀
super, teším sa s tebou, len nech pekne silnie, ale už aj teraz je pekne vidieť 😉
@solinkarka Gratulujem! 🙂

Snzilocky ci maminky taky mensi dotaz🙂) Moze sa stat ak by som sa nahodou dnes pobede testla,ze by bol test negativny este ? Ze moze hcg stupat az po meskani mrchy? A doma mam test s citlivostou 25