icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lusinda1989
27. apr 2011

@saska697 tak testovat a potom sip sup na modreho konika napisat informaciu :D idem zajtra do roboty na 10 u vas na 11 tak to ta stihnem este :D drzim palce :D

chaluha
27. apr 2011

@veronika002 ahoj daj si rano pohar coca coli a par piskotov..umna pomohlo...uz nemam celodenne,ale len vecerne..drzim palce..zajtra idem k dokim tak drzte palce

zuzmor002
27. apr 2011

@chaluha Držíme, nech Ti to dobre dopadne, potom napíš! 🙂

saska697
28. apr 2011

Dobre ranko kocky. No musim Vas sklamat testovat som nestihala:(( Ale citim ze kazdu chvilku uz mrcha dorazi,lebo aj v noci ma bolelo brucho a aj podbrusko.....

zucana
28. apr 2011

@saska697 no uz som lakla ze si dostala ....leboja ze ked budes ty tehu budem aj ja 😅
este je sanca, to ze ta boli neznamena , ze musi dojst....tak kramovo boli aj 2 mesiace prve 😉 ja tiez furt chodim na zachod 😒

saska697
28. apr 2011

@zucana No den je este dlhy 😒 ale ked idem na wc sice len cvrknem tak tlaky na mrchu ustupia no som stoho jelen co to je...

zucana
28. apr 2011

@saska697 no nechajme sa prekvapit...ja rozmyslam keby dnes nedojde ze pockam este zajtra nebudem testovat a keby nedosla ani zajtra tak v sobotu rano testnem...ale tak uvidime ci dojde...uz mam aj vlozku v kabelke 😨

saska697
28. apr 2011

@zucana Ja ich nosim tiez od vcera zo sebou jaj plienky jedny🙂)xi Este aj to je dost drahe ako je len chlapom dobre🙂)

zucana
28. apr 2011

@saska697 JA ICH MAM DOMA MILION lebo tu nemaju alwaysky tak som raz povedala aj mamine aj segre nech mi kupia a oni mi kupili obed nezavisle a tak tu mam rezervu na 5 rekov 😀

erin4
28. apr 2011

No ahoj. tak já sem kouknu, co probíráte a tady alwaysky a já už myslela, že se budou řešit testíky. 😕 😀

zucana
28. apr 2011

@erin4 no dufam aj ja ze sa budu 😀 zatial sme na tom takto 😅

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 no skoda sme sa tesili... ze bude test s kolajnickami....

saska697
28. apr 2011

@zucana No pekne🙂))xi

erin4
28. apr 2011

@saska697 Jo chlapi to mají výborné a neví vůbec o otm, mě přemlouval přítel s MS na vodu)sjíždět řeku ani neví,jak je to s těmi tampóny, bez sprchy, ve stanu a tak komplikované 🙄

saska697
28. apr 2011

@lusinda1989 No co uz:( a ty ako? dake priznaky?

zucana
28. apr 2011

@lusinda1989 SAK ESTE MOZNO BUDE 😉

@saska697 ALE KED DNES NEDOJDE ZAJTRA MUSIS TESTOVAT 😝

erin4
28. apr 2011

No já jsem se vážně těšila, jsem i byla trochu nervózní za vás 😀

saska697
28. apr 2011

@erin4 Na to by som sa ja teda nedala nahovorit ani keby cobolo....

solinkarka
28. apr 2011

@saska697 moja to ako si dovolujes netestovat? 😠 😀 som sa tesila a ty takto 🙄

saska697
28. apr 2011

@zucana Neboj to urcite budem si nastavim budicek skor🙂)xi no uvidime ci pride dnes povacsine mi chodi okolo 10 az 12 ako naschval kym som v robote:(

ambrozie
28. apr 2011

@saska697 dobré ránko, mě taky od včerejšího večera i v noci pobolíval podbřišek. Přítel mi řekl: no to je jasný, to to dostaneš (nejakej chytrej, ne? 😠 ) Hele zatím nic, ale už třetí den je mi ráno na zvracení - nevím jestli je to z nervů z práce nebo co? Nicméně tampony mám v práci v šuplíku, ale doufám, že je nebudu muset použít. 😉

erin4
28. apr 2011

@saska697 No mě to nakonec vyšlo na poslední 3 dny, tak se to nějak dalo,ale nejdřív to vycházelo jinak a to jsme se kvůli tomu pohádali, on že "proč jako nemůžu" 😕 a prý že jeho bývalka klidně jela 🙄 to už přehnal

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 okrem toho ze mi je par dni na zvracanie vobec nic... sem tam nejake bolenie v bruchu ale mno no neviem....

zucana
28. apr 2011

@erin4 JEZIS to milujem stymi byvalkami....na mna manzel vytiahol ci som trpela za lasku a ze kvoli ktoremu byvalemu som plakala...akoze neviem co mu bolo 😅
no a ja tampony nepouzivam....mam nejaky k tomu strach vytvoreny....

zucana
28. apr 2011

@ambrozie A TEbe kolko meskaju?
sorac ked pisem velkym robim v jednom programe popri tom co mi berie len velke 😅

erin4
28. apr 2011

@zucana Já normálně taky nepoužívám,ale o na té kanoi, když se zvrhneš, tak je vložka jakože ještě hůř než nanic 😅

zucana
28. apr 2011

@erin4 jaaaj tak to ano ...by som mu dala celu kanoe 😀

erin4
28. apr 2011

@zucana 😀

saska697
28. apr 2011

@solinkarka Moja prepac,ale nestihala som:((

erin4
28. apr 2011

@ambrozie Máš v práci takové nervy, že ti je aj špatně?