2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 ahoj daj si rano pohar coca coli a par piskotov..umna pomohlo...uz nemam celodenne,ale len vecerne..drzim palce..zajtra idem k dokim tak drzte palce
Dobre ranko kocky. No musim Vas sklamat testovat som nestihala:(( Ale citim ze kazdu chvilku uz mrcha dorazi,lebo aj v noci ma bolelo brucho a aj podbrusko.....
No ahoj. tak já sem kouknu, co probíráte a tady alwaysky a já už myslela, že se budou řešit testíky. 😕 😀
@saska697 no skoda sme sa tesili... ze bude test s kolajnickami....
@lusinda1989 No co uz:( a ty ako? dake priznaky?
@lusinda1989 SAK ESTE MOZNO BUDE 😉
@saska697 ALE KED DNES NEDOJDE ZAJTRA MUSIS TESTOVAT 😝
No já jsem se vážně těšila, jsem i byla trochu nervózní za vás 😀
@saska697 moja to ako si dovolujes netestovat? 😠 😀 som sa tesila a ty takto 🙄
@saska697 dobré ránko, mě taky od včerejšího večera i v noci pobolíval podbřišek. Přítel mi řekl: no to je jasný, to to dostaneš (nejakej chytrej, ne? 😠 ) Hele zatím nic, ale už třetí den je mi ráno na zvracení - nevím jestli je to z nervů z práce nebo co? Nicméně tampony mám v práci v šuplíku, ale doufám, že je nebudu muset použít. 😉
@saska697 okrem toho ze mi je par dni na zvracanie vobec nic... sem tam nejake bolenie v bruchu ale mno no neviem....
@solinkarka Moja prepac,ale nestihala som:((

@saska697 tak testovat a potom sip sup na modreho konika napisat informaciu :D idem zajtra do roboty na 10 u vas na 11 tak to ta stihnem este :D drzim palce :D