2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lusinda1989 aha 😀 tak uz dopredu vedel kam pojde xi
@saska697 heheh no to hej som si ho chcela pozicat aj skor ale nevedeli ho najst 😀 roztomila figurka :D sme ju darovali tete a ta ma uz dve deti 😀 tak nam ho nachvilku pozicali ze oni zatial neplanuju :D
@lusinda1989 Takze to bolo znamenie🙂)
@lusinda1989 tak sem hod aspon foto tej figurky :D
no nic kocky musim bezat este nejake posledne nakupy a v sobotu letiiim domoooov sa tesim ako male dieta 😀
@lusinda1989 A sup k dr.hm? A budes tu ked prides domov?
Tak pa pa všem. 🙂
@saska697 hej ale az v stredu budem mat internet a comp mozno sa mi podari aj k nemu skor dostat ale nic neslubujem.... 😀
@lusinda1989 dik 😀
@zucana no nieje rozkosny :D
no nic letiiim aj do roboty musim mozno vas pridem kuknut cez pauzu :D
@lusinda1989 Dakujeme🙂)
@lusinda1989 Budeme sa tesit🙂
@lusinda1989 jeje 😀 ale do stredu stola pri rodinnej veceri bych ho nedala 😉
ale nie...vzdy niekto pride...ja citam aj v posteli na itouchi ked malu kojim a uspavam ale pisem az potom z roboty opat 😅
@saska697 jj jsou to takové tlaky jako když ms, ale bez 😉 takže opravdu v pohodě, děloha se musí trošku zvětšit a přizpusobit mimi aby se tam mělo dobře, ty tlaky budeš mít vždy když poroste.. Škoda, že sis neudělala ten test bys už věděla, že // a byla bys v klidu (aspoň trochu).

@erin4 jj bacilkama taky :D jedna známá nemohla otěhotnět 5let a když jí v práci otěhotněli dvě kolegyně tak do měsíce aj ona takže bacilky :D