icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

zucana
28. apr 2011

@saska697 takze ked mam ten 10 tak ten by uz musel ukazat?

saska697
28. apr 2011

@zucana Ten urcite ano je vraj najcitlivejsi a moze sa robit aj pred mrchou

zucana
28. apr 2011

@saska697 pred mrchou v utorok mi vsak vysiel negativny ☹

saska697
28. apr 2011

@zucana tak ti este nestuplo hcg skus zajtra rano hm🙂)

zucana
28. apr 2011

@saska697 a skusis aj ty?

saska697
28. apr 2011

Ak moja superka nepride tak rano skusam🙂

zucana
28. apr 2011

@saska697 tak ok aj ja teda...ked nahodou uz nepride dnes....tak budem smutna uz rano 😝

drobik1
28. apr 2011

@saska697 hm no tak super a myslis ze nepride?tak ti drzim palce a rano sa testni ak nepride mrcha..

saska697
28. apr 2011

@zucana Nemoze prist uz si to zasluzime hadam nie?🙂

saska697
28. apr 2011

@drobik1 No neviem som v pomykove stoho podbruska je to take ako na mrchu ale ked idem na wc tak ulava. Urcite to rano potom risknem ak nepride🙂

strihalka
28. apr 2011

ahoj holky, muzu na vas s otazkou, ci nahodou nemate zkusenost, informace o neco vic nez ja🙂)
Mrchu mam nepravidelnou, vzdy si pride jak chce, aole vetsinou je to okolo 30 dnu, je mozne, aby ovu prila az po 3tydnech?Vse by tomu nejako nasvedcovalo, hlavne ten pocit ze mám pri výtoku hlenu pocit, že došlo k úniku moči.Je to mozne?

zucana
28. apr 2011

@saska697 veru veru zasluzime 😉

@strihalka ovu moze prist aj po 3 tyzdnoch je to mozne...a dokonca nemusi prist vobec....

strihalka
28. apr 2011

@zucana zatim jsme nezkouseli mereni, testy nic, jen co takhle clovek se doscte na netu, takze vubec nejsme znala

saska697
28. apr 2011

@zucana jaaaj dnesny den ma zabije:(( ani na robotu sa neviem riadne sustredit:( 😠 😒 😀

drobik1
28. apr 2011

@saska697 hm no tak to sa budem tesit s tebou ak budes mat //.. 🙂 drzim palce a v praci ked sa nevies sustredit tak sa tvar ze pracujes akoze.. 😀

zucana
28. apr 2011

@strihalka ja som robila akurat ovu testy a vysla mi ovu dost neskoro...a to mam 28 dnovy cyklus....a vyslo 18ty den

@saska697 mi hovor....ja furt chodim na zachod kukat.... 😒

strihalka
28. apr 2011

takze jaky je nejlepsi zpusob jak zjistit ovu asi neexistuje?

zucana
28. apr 2011

@drobik1 jeej ved ty uz ma2 deticky sikulka ze 3tie 😉
inak mne mrcha chodi aj ze 26-27 den take mini spinenie a potom den odmlka a 28 pride mrcha...

zucana
28. apr 2011

@strihalka ovu testy...rapid clear 5 kusov stoja cca 6,50 eur... 😉

drobik1
28. apr 2011

@zucana no hej mam 2 deti ale to boli take neplanovane 😉 ale som rada ze ich mam a teraz este chceme tretie a to bude asi take vytuzene a babatko.. 🙂 🙂 no ja ani neviem kedy mam ovu..ani som to nikdy neriesila otehotnela som ani neviem ako a kedy 😀 😀 ale teraz ked chcem tak sa nedari.. ☹ ale hadam to raz vyjde.. 🙂 no ja mam cykly take vselijake uz teraz.. 🙂

saska697
28. apr 2011

@drobik1 Dakujem dalsie cikanie oki, a uz viem scoho ma aj viac tlaci podbrusko s nohaviciek a rifli🙂) To sa aj snazim robit,len tu toho mam strasne vela:( buchlo mi tu papiernictvo🙂)xi

strihalka
28. apr 2011

@zucana aha a kdy presne testovat?to abych si koupila takovych deset baleni....:o)

soni1
28. apr 2011

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť, keď mám cystu, je možné, že by som mohla otehotnieť?

drobik1
28. apr 2011

@soni1 ahoj no je mozne ale neviem ci nie je potrebne ju najprv vybrat.. ☹

monyseq
28. apr 2011

@strihalka určitě ovu testy, ale já měla to co ty a došla mrcha, ještě před termínem...

monyseq
28. apr 2011

@soni1 záleží jak je velká, znám spoustu holek co měli cystu a měli zdravá mimi... U dr jsi byla ta ti řekne víc.

soni1
28. apr 2011

@drobik1 Ďakujem. Ak mi sama nepraskne, tak mi ju budú musieť odstrániť.

monyseq
28. apr 2011

@saska697 Já jsem napnutá aj za tebe, budu ti závidět, ale strašně moooooc ti to přeju.......

soni1
28. apr 2011

@monyseq Cysta má veľkosť 5 cm.

strihalka
28. apr 2011

jsme zmatena.....🙂)a tak moc chcem uzlik stesti🙂))
takze nakoupit testy, caje, vitaminy, a a testovat zacit nejdriv deset po mrse, ked teda pride....mela by ted okolo 5.5.