2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ak moja superka nepride tak rano skusam🙂
ahoj holky, muzu na vas s otazkou, ci nahodou nemate zkusenost, informace o neco vic nez ja🙂)
Mrchu mam nepravidelnou, vzdy si pride jak chce, aole vetsinou je to okolo 30 dnu, je mozne, aby ovu prila az po 3tydnech?Vse by tomu nejako nasvedcovalo, hlavne ten pocit ze mám pri výtoku hlenu pocit, že došlo k úniku moči.Je to mozne?
takze jaky je nejlepsi zpusob jak zjistit ovu asi neexistuje?
@zucana no hej mam 2 deti ale to boli take neplanovane 😉 ale som rada ze ich mam a teraz este chceme tretie a to bude asi take vytuzene a babatko.. 🙂 🙂 no ja ani neviem kedy mam ovu..ani som to nikdy neriesila otehotnela som ani neviem ako a kedy 😀 😀 ale teraz ked chcem tak sa nedari.. ☹ ale hadam to raz vyjde.. 🙂 no ja mam cykly take vselijake uz teraz.. 🙂
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť, keď mám cystu, je možné, že by som mohla otehotnieť?
jsme zmatena.....🙂)a tak moc chcem uzlik stesti🙂))
takze nakoupit testy, caje, vitaminy, a a testovat zacit nejdriv deset po mrse, ked teda pride....mela by ted okolo 5.5.

@saska697 takze ked mam ten 10 tak ten by uz musel ukazat?