2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
cyklus je nepravidelny, chjooo, no uvidim co tam bude napsano
pripadam si fakt nemozna.....☹ 😔
@soni1 víš co mi pomohlo, jestli teda uznáváš přírodní medicínu - zábal z ricinového oleje- dělá se 3dny za sebou 3*denně, natřeš si podbříšek olejem nebo namočíš savou látku do oleje a přiložíš na celý podbříšek zabalíš igelitem a potom dotepla nejlépe tak hodinku ležet, mě to pomohlo jak na cystu tak na kvasinky a prý je to dobré i jako očista před těhu tak se na to o víkendu chystám 😉
@soni1 ahoj mne zatial vsetky praskli a az jednej sa nechcelo a robila sarapatu ,,krvacala som skoro 3mesiace,tak ma naplanovali na laparoskopiu a ked ma otvorili,uz tam nebola 🙂 🙂 poslednu som mala pred prvym otehotnenim..dostala som inekcie na rozohnanie (cysty)zmizla a hned som otehotnela ..drzim palce 🙂
@saska697 jasne s radostou poradím no ja som si kupila mamatest a testovala som na 3 den meskania ale to by ti aj dnes ukazalo ci ano alebo nie testovala som vecer ano mala som aj ja take cudne pocity a citila som ako keby to zo mna tieklo a pritom ziadny menzes nic chod kup si ho a testni sa ak to budes robit tak napis som zvedava na vysledok a velmi pevne verim a dufam ze budes tam mat 2 ciarky nic krajsieho nepoznam ja som az plakala ked som to vydela a neverila som vlastnym ociam priatel tiez nechapal nebojkaj sa ak nahodou nebudes pride sice to sklamanie ale aj ta neistota odide
@saska697 nie velmi nie ja si myslim ze telo ma vsetko akurat jem viac ovocia a zeleniny plus vela mlieka pijem aj liter na den co je vraj velmi zdrave a beriem vytaminy calibrum a kyselinu listovu tak si myslim ze to aj staci a este som vysadila perlive vody pijem len 100 percentne dzusy a obmedzila som cokoladu velmi som sa zacala z nej vyhadzovat
@saska697 juuuj tak to budem na teba stale mysliet verim ze sa pridas k tehulkam urcite ti to velmi pristane a budes dobrou mamickou a inac uz mi zacina rast brusko a nohavice su mi tesnejsie vraj plod uz je v 11 tyzdni takze dost zvlastne asi rychlo rastie a dari sa mu 🙂)))len dufam ze tie nevolnosti uz nebudu pretoze rano je to fakt hroza musim to rozdychavat no nezvraciam len mi je nevolno a potom to prejde o tej deviatej akurat v utorok som vracala
@saska697 nie vobec jem co mi pride a naco mam chut akurat grep nejem lebo to spôsobuje vraj potrat ono aj ked otehotnies tak stale je tam riziko ze sa nieco stane vraj to v 12 tyzdni opadne a riziko sa znizuje velmi sa toho bojim a stale len v dobrom dufam ze sa mi to nestane a ze donosim to malicke juujjj uz aby som bola v 30 tyzdni a vedela ze ano ano uz budem naozaj mamicka lebo stale je to take neiste poznam kamosku co potratila a velmi zle to znasala a potratila v 9 tyzdni co je dost smutne pretoze malickemu uz bilo srdiecko ale nedalo sa zachranit to je ta smutnejsia verzia tehotenstva ale my sa nevzdame vsak?sme dajake bojovnice a zvladneme tooo
@gloria9 Juuj to si tak krasne napisala si mi normalne pohladila dusicku🙂)). Takze uz zacina vidiet,ze si tehulocka?🙂)jeej tak to je potom dobre ze sa mu tak pekne dari asi to bude chlapcek hm,aj druhej kamaratke hned vybehlo brusko a rastlo o sto sest a bol chlapec🙂 a pri dcerke moc nie no ale aj tak je to individualne. Niekomu je zle aj pri chlapcovi aj pri dievcatku inym nie.... Ved vraj nevolnosti trvaju len prvy trimester nie? A kedy si mala tehu priznaky potom co si zistila ze si tehu?🙂 Niekde som citala,ze na tehu nevolnosti zabera zazvor tak si skus uvarit cajik...
@gloria9 No ved toto som chcela🙂 vediet ze ci vies presne ktore veci sa nemozu aby zena nahodou nepotratila..... Musime ja zabojujem pre tehu a pozitivny testik ty na prekonanie 12tt potom ja na prekonanie 12tt a ty porod a potom ja🙂)co ty na to moze byt? Tak to je velmi smutne je este vcelku ok ak zena potrati ked vlastne nevedela ze je tehu menej to boli a mensie nasledky ........
@saska697
@gloria9
to ze grep sposobuje potrat je dobra blbost...ale oki 😀 vyhnut sa treba virusovym ochoreniam, ktore su prenosne na plod a mozu ho poskodit pripadne moze dojst k potratu .Take najpodstatnejsie co ma napada su kiahne (pokial zena este neprekonala) a potom infekcie ako listerioza a toxoplazmoza (ak zena neprekonala) na tieto veci sa robia aj odbery krvi aby sa potvrdili protilatky, cize ci zena uz toto ochorenie v minulosti prekonala. Cize treba sa vyhnut ludom, ktori maju kiahne a nejest potraviny, ktore mozu sposobit ostatne 2 spominane veci. Listerioza: tavene plesnove rysy, surove maso, ryby. Toxoplazmoza: nakazene macky-ch fekalie a tiez sa nachadza v pode a moze sa nakazit z neumyteho ovocia zeleniny plus opat surove maso, surove ryby. Viac samo o chorobach si najdite na strankach. Inak vsetko ;) nie je to choroba…
Ja som prisla o prve babatko v 12tt takze treba len pozitivne mysliet ale u man to vraj bolo sposobene aj stitnou zlazou….
inak k tehu viem vela poradit 😀 muz vravi ze som si pravila rychlo kurz 😀

@soni1 a co ti k tomu dr řekla, třeba při ms sama praskne a odejde, půjdeš ještě na nějaké vyšetření?