icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

monyseq
28. apr 2011

@soni1 a co ti k tomu dr řekla, třeba při ms sama praskne a odejde, půjdeš ještě na nějaké vyšetření?

zucana
28. apr 2011

@strihalka tam je presne napisane kedy testovat podla toho aky mas dlhy cyklus...ja som testovala 10 dni mala 2 balenia po 5a pozitivny test vysiel na posledny den testovania 😀

strihalka
28. apr 2011

cyklus je nepravidelny, chjooo, no uvidim co tam bude napsano

soni1
28. apr 2011

@monyseq Ak mi nepraskne pri ms, tak ma čaká laparka.

strihalka
28. apr 2011

pripadam si fakt nemozna.....☹ 😔

monyseq
28. apr 2011

@soni1 víš co mi pomohlo, jestli teda uznáváš přírodní medicínu - zábal z ricinového oleje- dělá se 3dny za sebou 3*denně, natřeš si podbříšek olejem nebo namočíš savou látku do oleje a přiložíš na celý podbříšek zabalíš igelitem a potom dotepla nejlépe tak hodinku ležet, mě to pomohlo jak na cystu tak na kvasinky a prý je to dobré i jako očista před těhu tak se na to o víkendu chystám 😉

chaluha
28. apr 2011

@soni1 ahoj mne zatial vsetky praskli a az jednej sa nechcelo a robila sarapatu ,,krvacala som skoro 3mesiace,tak ma naplanovali na laparoskopiu a ked ma otvorili,uz tam nebola 🙂 🙂 poslednu som mala pred prvym otehotnenim..dostala som inekcie na rozohnanie (cysty)zmizla a hned som otehotnela ..drzim palce 🙂

chaluha
28. apr 2011

@zucana neni si aj ja mam..sice sa uz moc nezapajam...ale sledujem vas 😉

saska697
28. apr 2011

@monyseq Dakujem🙂) no mam dost divny pocit v nohavickach:(( uff idem to risknut a na wc bojim bojim:((

gloria9
28. apr 2011

@saska697 ja pracujem na exekutorskom úrade 🙂)))celkom fajn robota nestazujem sa zatial vcera mi robili ultrazvuk a uz to vyzera podla plodu ze som v 11 tyzdni

gloria9
28. apr 2011

@saska697 ako to dopadlo????

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Jeej tak to gratulujem🙂) Uz som myslela ze si sa na nieco nahnevala:(

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Myslis navsteva wc?🙂 zatial nic len taka vacsia kvapka priesvitno bieleho vytoku uuuf zatial sna to nebude predmrchovy:(

gloria9
28. apr 2011

@saska697 a kedy by si mala dostat????? JA TI DRZIM PALCE TAKE SOM MALA AJ JA

saska697
28. apr 2011

@gloria9 vcera alebo dnes no vcera nic a dnes este nie je koniec dna:( DAKUJEM 🙂 a mala si stale tlaky v podbrusku ako na mrchu? A ked idem na wc tak sa mi ako keby ulavy od tych tlakov. A testovala si 1den meskania a aky testik si mala?🙂 Dakujem ze sa mi venujes🙂)

gloria9
28. apr 2011

@saska697 jasne s radostou poradím no ja som si kupila mamatest a testovala som na 3 den meskania ale to by ti aj dnes ukazalo ci ano alebo nie testovala som vecer ano mala som aj ja take cudne pocity a citila som ako keby to zo mna tieklo a pritom ziadny menzes nic chod kup si ho a testni sa ak to budes robit tak napis som zvedava na vysledok a velmi pevne verim a dufam ze budes tam mat 2 ciarky nic krajsieho nepoznam ja som az plakala ked som to vydela a neverila som vlastnym ociam priatel tiez nechapal nebojkaj sa ak nahodou nebudes pride sice to sklamanie ale aj ta neistota odide

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Ked si sa dozvedela,ze cakas mimi tak si sa zacala inak aj stravovat? Papas to co sa moze v tehu a tak?

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Ja rozmyslam testnut zajtra rano ak ovsem nepride menzes:(. Doma mam IntiMed s citlivostou 25. mamatest nemozem zohnat:(. Este raz ti moc DAKUJEM🙂))

gloria9
28. apr 2011

@saska697 nie velmi nie ja si myslim ze telo ma vsetko akurat jem viac ovocia a zeleniny plus vela mlieka pijem aj liter na den co je vraj velmi zdrave a beriem vytaminy calibrum a kyselinu listovu tak si myslim ze to aj staci a este som vysadila perlive vody pijem len 100 percentne dzusy a obmedzila som cokoladu velmi som sa zacala z nej vyhadzovat

gloria9
28. apr 2011

@saska697 juuuj tak to budem na teba stale mysliet verim ze sa pridas k tehulkam urcite ti to velmi pristane a budes dobrou mamickou a inac uz mi zacina rast brusko a nohavice su mi tesnejsie vraj plod uz je v 11 tyzdni takze dost zvlastne asi rychlo rastie a dari sa mu 🙂)))len dufam ze tie nevolnosti uz nebudu pretoze rano je to fakt hroza musim to rozdychavat no nezvraciam len mi je nevolno a potom to prejde o tej deviatej akurat v utorok som vracala

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Takze sa nevyhybas citrusom a cajom a tak? 🙂 Lebo kamaratka ked cakala mimi nemohla nic citrusove bolo jej stoho strasne tazko a teraz uz vobec lebo malu koji ....

gloria9
28. apr 2011

@saska697 nie vobec jem co mi pride a naco mam chut akurat grep nejem lebo to spôsobuje vraj potrat ono aj ked otehotnies tak stale je tam riziko ze sa nieco stane vraj to v 12 tyzdni opadne a riziko sa znizuje velmi sa toho bojim a stale len v dobrom dufam ze sa mi to nestane a ze donosim to malicke juujjj uz aby som bola v 30 tyzdni a vedela ze ano ano uz budem naozaj mamicka lebo stale je to take neiste poznam kamosku co potratila a velmi zle to znasala a potratila v 9 tyzdni co je dost smutne pretoze malickemu uz bilo srdiecko ale nedalo sa zachranit to je ta smutnejsia verzia tehotenstva ale my sa nevzdame vsak?sme dajake bojovnice a zvladneme tooo

saska697
28. apr 2011

@gloria9 Juuj to si tak krasne napisala si mi normalne pohladila dusicku🙂)). Takze uz zacina vidiet,ze si tehulocka?🙂)jeej tak to je potom dobre ze sa mu tak pekne dari asi to bude chlapcek hm,aj druhej kamaratke hned vybehlo brusko a rastlo o sto sest a bol chlapec🙂 a pri dcerke moc nie no ale aj tak je to individualne. Niekomu je zle aj pri chlapcovi aj pri dievcatku inym nie.... Ved vraj nevolnosti trvaju len prvy trimester nie? A kedy si mala tehu priznaky potom co si zistila ze si tehu?🙂 Niekde som citala,ze na tehu nevolnosti zabera zazvor tak si skus uvarit cajik...

saska697
28. apr 2011

@gloria9 No ved toto som chcela🙂 vediet ze ci vies presne ktore veci sa nemozu aby zena nahodou nepotratila..... Musime ja zabojujem pre tehu a pozitivny testik ty na prekonanie 12tt potom ja na prekonanie 12tt a ty porod a potom ja🙂)co ty na to moze byt? Tak to je velmi smutne je este vcelku ok ak zena potrati ked vlastne nevedela ze je tehu menej to boli a mensie nasledky ........

zucana
28. apr 2011

@saska697
@gloria9
to ze grep sposobuje potrat je dobra blbost...ale oki 😀 vyhnut sa treba virusovym ochoreniam, ktore su prenosne na plod a mozu ho poskodit pripadne moze dojst k potratu .Take najpodstatnejsie co ma napada su kiahne (pokial zena este neprekonala) a potom infekcie ako listerioza a toxoplazmoza (ak zena neprekonala) na tieto veci sa robia aj odbery krvi aby sa potvrdili protilatky, cize ci zena uz toto ochorenie v minulosti prekonala. Cize treba sa vyhnut ludom, ktori maju kiahne a nejest potraviny, ktore mozu sposobit ostatne 2 spominane veci. Listerioza: tavene plesnove rysy, surove maso, ryby. Toxoplazmoza: nakazene macky-ch fekalie a tiez sa nachadza v pode a moze sa nakazit z neumyteho ovocia zeleniny plus opat surove maso, surove ryby. Viac samo o chorobach si najdite na strankach. Inak vsetko ;) nie je to choroba…
Ja som prisla o prve babatko v 12tt takze treba len pozitivne mysliet ale u man to vraj bolo sposobene aj stitnou zlazou….

saska697
28. apr 2011

@zucana Kamaratka ma problemy so stitnou zlazou berie lieky a uz ma mesacnu dcerku musim zaklopat zdravucku. Ale mala najprv cystu ktora jej praskla no vzapati hned otehotnela tak tomuto sa hovori asi zazrak🙂

zucana
28. apr 2011

@saska697 mne sa po porode objavila choroba stitnej ze malo funguje tak uz som aj ja dozivotne na hormonoch a konecne sa mi to dalo do poriadku inak sme sa nemohli ani pokusat....

zucana
28. apr 2011

inak k tehu viem vela poradit 😀 muz vravi ze som si pravila rychlo kurz 😀

saska697
28. apr 2011

@zucana Fuuha ja som bola na kontrole a musim zaklopat vsetko v poriadku..... Lebo ja mam taky problemik ze sa sem tam potim aj ked nic nerobim tak som sa bala ci to nebude stitna zlaza ale zrejme to je stresove....

saska697
28. apr 2011

@zucana 😉 xi dalsia tehu poradkyna?