icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
28. apr 2011

@zucana no to ze sa grep nesmie je podla man dobra hlupost tiez..ja som jedla vsetko co mi prislo pod ruky okrem pecienky ta by sa v tehotenstve jest nemala.. 🙂 ale inak mas pravdu.. 🙂

drobik1
28. apr 2011

@saska697 no tak to sme asi dve pretoze potim sa aj ja..ale tiez to nic neznamena nastastie.. 🙂 no ale ja som jedla vsetko a mam krasne a zdrave deti.. 🙂

zucana
28. apr 2011

@drobik1 tak ano pecienka a hriby lebo su toxicke ale tak raz za cas sa nic nestane 😉

zucana
28. apr 2011

inak tu v IT si tehotne zeny dezinfikuju zeleninu a ovocie prave kvoli toxoplazmoze 🙄

saska697
28. apr 2011

@drobik1 Pecienka? uuf dnes som mala v robote naobed moracaciu pecienku... no sice este neviem na com sommm ale aj tak:((

saska697
28. apr 2011

@drobik1 Asi sme moc stresove🙂) ale radsej to ako chore🙂xi

drobik1
28. apr 2011

@saska697 no ale ako pisala @zucana tak raz za cas sa nic nestane ale vsetko s mierou.. 🙂 ale tak este nevies na com si tak nestresuj hned prosim ta.. 🙂 neboj aj keby si bola tehu tak neohrozujes nikoho este..

saska697
28. apr 2011

@drobik1 Dakujem za ukludnenie🙂 uz som stoho mimo a zase ma stoho uzasneho obedu nafuklo a som ako balooo 😀

saska697
28. apr 2011

Kocky tak ja uz pomalicky idem domov ak do rana nepride mrcha tak risknem ten testik a dam zajtra vediet....Prehovorili ste ma🙂) Pekny dnik Vam este prajem a dakujem za pokeciiik🙂)

drobik1
28. apr 2011

@saska697 nemas zaco a budeme sa tesit a rano ak prides tak hned daj vediet ako si dopadla..drzim ti vsetky prsty aby to boli //..aj tebe pekne poobedie este 🙂 🙂

zucana
28. apr 2011

@saska697 drzim aj ja palce a ked budes tehu tak 8-12tt je najdolezitejsi lebo sa vyvyjaju organy tak vtedy nepapaj pecienky 😀

gloria9
28. apr 2011

@saska697 no mne ani zazvor nepomohol tak prve priznaky som mala ked som bola v 5 tyzdni zacalo to nevolnostami a mala som aj bolestivé prsia plus bolest hlavy

gloria9
28. apr 2011

@saska697 nuz to by soom bola velmi rada🙂))urcite juuuj prave som prisla zo zahrady fuuu teplo je vonku idem si dat sprchu a trosku kuk telku pridem vecer este dufam ze ked tu budes tak napises ze si nedostala a zajtra ze sa budes testovat a budu tam 2 ciarky....papik zatial

marosusu
28. apr 2011

@saska697 dufam ze rano testikujes,.,..a ze co nema prist ani nepride,.,.,.:D,.,.., 😎

zuzmor002
28. apr 2011

@strihalka Ahoj, ja som zisťovala ovu meraním bazálnej teploty a keďže som mala dosť pravidelný cyklus, zistila som si, že mám ovuláciu vždy 17.-18. DC

raza
28. apr 2011

ahojte dievčence, prepáčte, že sa vám tu takto trepem do debaty... ale prosím vysvetlite mi tie pečienky. 😕 😕
ja som počula, že v tehu sa namôže grep, petržlenová vňať, zrejúce syry a podobne, ale pečienku?? to prečo?

@saska697 držím zajtra päste 😉

keenfan
28. apr 2011

ahoj baby, aj my sme zacali tymto rokom, tak som zvedava ci z toho nieco bude 😲
a drzim snazilkam palceky 🙂

zucana
28. apr 2011

@raza to sa neboj nemoze sa lebo je to vlastne organ do ktoreho sa vylucuje vsetky skodliviny v tele najvacsi sajrajt a toxicke latky ale sem tam to neskodi...a ten grep som nikdy nepocula a petrzlenova vnat iba mozno kvoli umytiu....

raza
28. apr 2011

@zucana vďaka za odpoveď. hmmm, mňa to s tou pečienkou nikdy nenapadlo, ale keď si to tak čítam, je to logické, určite na tom niečo je..
😕

babatienko27
28. apr 2011

@saska697 to by bolo fajnuckooooo a este je tu maj lasky cas mesiac na babatkovanie

babatienko27
28. apr 2011

@saska697 jeeeej co to citaaam mrska nedosla ...dzim paste daj vediet

chirabell
28. apr 2011

@erin4 @ambrozie baby, hovori sa ze mamatest ukatuje duchov, ale treba si uvedomit fakt, ze 70% tehotenstiev konci v 4-5tt spontannym potratom, keby zeny testovali ako sa radi, najskor v den mrchy, idealne 2-3 dni po meskani, tak by o tych tehu ani nevedeli, ale kedze farmaceut.priemysel je komercny a dava nam co chceme, cim skor vediet ci sme tehu, tak velakrat nam ukaze ducha alebo aj silne ciarky lebo k oplodneniu doslo, ale ak nie je tehu spravne zalozene, tak priroda si to vyriesi, zarodok odchadza s mrchou alebo smeskajucou mrchou a my sme potom zbytocne sklamane.
To mohol byt erin aj tvoj pripad, takze to treba brat, ze radsej takto, ako chore babatko. Drzim palce nech sa coskoro zadari 🙂

Inak zienky, nenormalne...2 dni som vas necitala, nestihala som a tu 12 novych stran....kto to ma stihat??? 😀

saska697
29. apr 2011

Dobre ranko snazilocky a mamicky tak mrcha nedosla testik som skusala dnes rano a nic len jedna ciarka inak bol snehovo biely:( ani len naznak dusika:(((. Takze to vydim na dalsi mesiac snazenia ach jaaj... A podbrusko sa stale ozyva a vcera som ledva vysla po schodoch domov a to byvame,len na 5p..... A dakujem Vam,ze ste mi drzali palceky... 😉

solinkarka
29. apr 2011

@saska697 ☹ ach jaj mici skoda, verila som 😒 ale kym neni mrcha este neni nc stratene....kolky si vlastne dpo??

elebe
29. apr 2011

@saska697 ahoj moja,to že máš ešte negatívny test nič neznamená.....môže byť ešte skoro a tuším si písala že máš len 25kové....neboj,určite sa zadarí.....kým nie je mrcha,tak je to tralala.....len skús testnúť znova.....mne ukázal test až po týždni meškajúcej mrchy..... 😉

elebe
29. apr 2011

@solinkarka solinka veľká gratulácia 😀 😀 testíky sú krásne a keď už aj lekár ti niečo naznačil,tak je to supééééér.....len sa šetri a všetko bude dobréééé 😀 😀 😉

saska697
29. apr 2011

Mala by som byt 20-21 DPO :( ale asik za tym bude iny dovod a nie mimi:((

saska697
29. apr 2011

@solinkarka Mala by som byt 20-21 DPO :( ale asik za tym bude iny dovod a nie mimi:((

solinkarka
29. apr 2011

@saska697 juuj tak so si uz vela, asi to fakt mimi nebude ☹

saska697
29. apr 2011

@elebe Ano mala som len 25, lebo u nas v Ba asi vsetky testy vypredali vsade len 25:(( Dakujem,ze ma povzbudzujete🙂)