2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
inak tu v IT si tehotne zeny dezinfikuju zeleninu a ovocie prave kvoli toxoplazmoze 🙄
Kocky tak ja uz pomalicky idem domov ak do rana nepride mrcha tak risknem ten testik a dam zajtra vediet....Prehovorili ste ma🙂) Pekny dnik Vam este prajem a dakujem za pokeciiik🙂)
ahoj baby, aj my sme zacali tymto rokom, tak som zvedava ci z toho nieco bude 😲
a drzim snazilkam palceky 🙂
@saska697 to by bolo fajnuckooooo a este je tu maj lasky cas mesiac na babatkovanie
@saska697 jeeeej co to citaaam mrska nedosla ...dzim paste daj vediet
@erin4 @ambrozie baby, hovori sa ze mamatest ukatuje duchov, ale treba si uvedomit fakt, ze 70% tehotenstiev konci v 4-5tt spontannym potratom, keby zeny testovali ako sa radi, najskor v den mrchy, idealne 2-3 dni po meskani, tak by o tych tehu ani nevedeli, ale kedze farmaceut.priemysel je komercny a dava nam co chceme, cim skor vediet ci sme tehu, tak velakrat nam ukaze ducha alebo aj silne ciarky lebo k oplodneniu doslo, ale ak nie je tehu spravne zalozene, tak priroda si to vyriesi, zarodok odchadza s mrchou alebo smeskajucou mrchou a my sme potom zbytocne sklamane.
To mohol byt erin aj tvoj pripad, takze to treba brat, ze radsej takto, ako chore babatko. Drzim palce nech sa coskoro zadari 🙂
Inak zienky, nenormalne...2 dni som vas necitala, nestihala som a tu 12 novych stran....kto to ma stihat??? 😀
Dobre ranko snazilocky a mamicky tak mrcha nedosla testik som skusala dnes rano a nic len jedna ciarka inak bol snehovo biely:( ani len naznak dusika:(((. Takze to vydim na dalsi mesiac snazenia ach jaaj... A podbrusko sa stale ozyva a vcera som ledva vysla po schodoch domov a to byvame,len na 5p..... A dakujem Vam,ze ste mi drzali palceky... 😉
@saska697 ☹ ach jaj mici skoda, verila som 😒 ale kym neni mrcha este neni nc stratene....kolky si vlastne dpo??
@solinkarka solinka veľká gratulácia 😀 😀 testíky sú krásne a keď už aj lekár ti niečo naznačil,tak je to supééééér.....len sa šetri a všetko bude dobréééé 😀 😀 😉
Mala by som byt 20-21 DPO :( ale asik za tym bude iny dovod a nie mimi:((
@solinkarka Mala by som byt 20-21 DPO :( ale asik za tym bude iny dovod a nie mimi:((
@saska697 juuj tak so si uz vela, asi to fakt mimi nebude ☹

@zucana no to ze sa grep nesmie je podla man dobra hlupost tiez..ja som jedla vsetko co mi prislo pod ruky okrem pecienky ta by sa v tehotenstve jest nemala.. 🙂 ale inak mas pravdu.. 🙂