icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
29. apr 2011

@saska697 koľko? a to máš aké cykly? 😕

saska697
29. apr 2011

@solinkarka Lebo ja mam tie dlhe 38-39cykly...

solinkarka
29. apr 2011

@elebe dakovala 😀 ale este na netesim, az ked uvidim tu machulku a srdiecko potom budem trosku optimistickejsia i ked sa snazim verit ze vsetko bude ok 🙂

saska697
29. apr 2011

@elebe 38-39 dnove cykly mam:(

elebe
29. apr 2011

@solinkarka neboj tento anjelik už bude medzi vami....mojej kamoške po dvoch potratoch poradila cigánka,len tak ju zbadala a povedala jej nech si spraví na brušku tri krížiky so svetenou vodou a že bábätko určite donosí....a teraz je v 6mesiaci.....tak utekaj za babičkou a pýtaj svetenú vodu 😀 😀

solinkarka
29. apr 2011

@elebe 😀 😀 😀 fuuuha normalne si mi dala chrobaka do hlavy 😀 no len neviem odkial ju vezmem, mozno sa doma nejaka najde trojrocna nech to ma lepsi ucinok 😀 😀 alebo v nedelu v kostole dam namiesto cela na brucho a ludia sa budu divat ci mi nesibe 😀 😀

elebe
29. apr 2011

@saska697 a kedy si mala ovu?

saska697
29. apr 2011

@elebe Menstruaciu poslednu som mala 21.3. - 25.5. a PD mi zacali 5.4-9.4. a hlien som pozorovala 5,6,7.4.

elebe
29. apr 2011

@solinkarka no ak chodíš do kostola,tak si troška vypýtaj do flaštičky....no ja si to určite spravím keď budem tehu.....to je preto,ževraj,aby si mala zdravé mimi a aby vás nikto neuriekol a aby si nepotratila.....sú to možno povery,ale je to milé 😀

elebe
29. apr 2011

@saska697 no ak mávaš pravidelný cyklus a mrcha ti neprišla.....tak to môže značiť tehu.....mám kamošky ktorým testy vychádzali tiež dosť neskoro.....jednoducho bábo sa uhniezdili do 10 dní a hladina HCG stúpala pomaly....dokonca jednej vychádzali negatívne a potom že,však vy ste v 10tt,tak dostala hneď aj knižku.....len testuj ďalej,kým nie je mrcha nič nie je stratené.....každá sme iná a to že solinke ukázal test na 9 dní DPO,tebe nemusí.... 😉

saska697
29. apr 2011

@elebe No pravidelny posledeho pol roka ho mam takto:(((. Jaaaj keby clovek tak vedel vidiet do seba:(.... Len mi nejde do hlavy to podbrusko uz od stredy ho citim take tlaky ako na mrchu a ani jedno ani druhe:(

zucana
29. apr 2011

cafte baby tak ja som na tom ako
@saska697 😅
ale tak mne ma dojst dneska (aj ked vacsinou pride aj skor) a robila som si mamatest a bol biely 😖 takze uz asi neni ani sanca.....

saska697
29. apr 2011

@zucana Ahoj a citis aj podbrusko ako na mrchu?

zucana
29. apr 2011

@saska697 moc nie...iba ked si nahovaram 😅
ja som bola normalne smutna...som o 6tej testovala a som nemohla uz spat potom a to viki este v noci buntosila tak vyzeram ako cinan....

saska697
29. apr 2011

A vcera som este naschval slapala k nasim do kopca, ze ked ma prist mrcha nech sa rozbehne a nic. a domov som ledva vysla na 5 pooch. podbrusko som viacej citila a ledva som dychala som sa musela asi 2x zastavit co som nevladala..

saska697
29. apr 2011

@zucana No ja ho stale citim akokeby uz uz mrcha a zatial nic:( ani jedno ani druhe.... Tak mala ma aspon radost ked tak vyzeras🙂)xi

zucana
29. apr 2011

@saska697 mala ma nevidela ona si bude drichmat do 9tej teraz a ja musim ficat v robote 😠
baby ten mamatest by mi ukazat uz ze?resp.mamatest po kolko dni ovu ukaze? lebo teoreticky v pondelok som mala pozitivny test na OVU co znaci ze najneskor mohla byt v stredu ..... ale to uz si vnucujem nadeje 😔

vivienna
29. apr 2011

ahojte baby....trocha som sa tu začítala, ja som 8 den po prenose a chcem sa podeliť s vami o pocity 🙂 mna stále boli dole brucho a hlava ako pred menzes neviem co si mam o tom mysliet..hmmm?

elebe
29. apr 2011

@saska697 no tak ajtak budeš musieť zbehnúť k dokimu.....buď s tým že si tehu,alebo že ti mešká mrcha.....hlavne buď v klude,keď tam je mimi,nech sa ťa nezlakne 😀

saska697
29. apr 2011

@zucana Jaaj to tu uz zaciname byt 3 taketo zhadne:(( ☹

saska697
29. apr 2011

@elebe Snazim sa 🙂 chodim preistotu nabalena plienkami keby nahodou mrcha prisla 😠 😒 uz mi to aj smiesne pride 😀

zucana
29. apr 2011

@saska697 no ja uz len cakam kedy tu napisem ze dosla 😠

@elebe a robila si si test?

elebe
29. apr 2011

@saska697 plienky vyhoď nebudeš ich potrebovať....kúp si do kabelky dudel 😀 😀

elebe
29. apr 2011

@zucana aký test? myslíš teraz?

saska697
29. apr 2011

@zucana To inak aj ja cakam ze pojdem na wc a pridem spat a uz len napisem prisla a ide sa do dalsieho kola:((. Ved aj lusinda caka uz vysse 2t a nic a tiez testy negativne:(

saska697
29. apr 2011

@elebe Bodaj by si mala pravdu🙂)xi len pre nas tie kazdomesacne plienky:(vrr sem tam ma to uz tak otravuje to nosit,ze az....

zucana
29. apr 2011

@elebe tehotensky 😀

elebe
29. apr 2011

@saska697 moja ja som mala mrchu od 2.4. do 6.4. a stále špiním.....takže stále musím mať na riti pricapenú intimku 😖 včera som s tým bola už u dokiho,lebo ma to otravuje 😠

elebe
29. apr 2011

@zucana no teraz som si nerobila,nie je na to dôvod a včera som bola u dokiho a nič tam nevidel.....takže od dnes closík a uvidíme....

saska697
29. apr 2011

@elebe Mne po antike uplne zblbol cyklus na 3mesiac co som ju nebrala sa mi stalo,ze som vobec mrchu nedostala, ale som vysse mesiaca spinila a dost vela,ze intimka nestacila no preslo to same nastastie vraj to bol spad hormonov...