2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka Lebo ja mam tie dlhe 38-39cykly...
@elebe dakovala 😀 ale este na netesim, az ked uvidim tu machulku a srdiecko potom budem trosku optimistickejsia i ked sa snazim verit ze vsetko bude ok 🙂
@solinkarka neboj tento anjelik už bude medzi vami....mojej kamoške po dvoch potratoch poradila cigánka,len tak ju zbadala a povedala jej nech si spraví na brušku tri krížiky so svetenou vodou a že bábätko určite donosí....a teraz je v 6mesiaci.....tak utekaj za babičkou a pýtaj svetenú vodu 😀 😀
@elebe 😀 😀 😀 fuuuha normalne si mi dala chrobaka do hlavy 😀 no len neviem odkial ju vezmem, mozno sa doma nejaka najde trojrocna nech to ma lepsi ucinok 😀 😀 alebo v nedelu v kostole dam namiesto cela na brucho a ludia sa budu divat ci mi nesibe 😀 😀
@solinkarka no ak chodíš do kostola,tak si troška vypýtaj do flaštičky....no ja si to určite spravím keď budem tehu.....to je preto,ževraj,aby si mala zdravé mimi a aby vás nikto neuriekol a aby si nepotratila.....sú to možno povery,ale je to milé 😀
@saska697 no ak mávaš pravidelný cyklus a mrcha ti neprišla.....tak to môže značiť tehu.....mám kamošky ktorým testy vychádzali tiež dosť neskoro.....jednoducho bábo sa uhniezdili do 10 dní a hladina HCG stúpala pomaly....dokonca jednej vychádzali negatívne a potom že,však vy ste v 10tt,tak dostala hneď aj knižku.....len testuj ďalej,kým nie je mrcha nič nie je stratené.....každá sme iná a to že solinke ukázal test na 9 dní DPO,tebe nemusí.... 😉
A vcera som este naschval slapala k nasim do kopca, ze ked ma prist mrcha nech sa rozbehne a nic. a domov som ledva vysla na 5 pooch. podbrusko som viacej citila a ledva som dychala som sa musela asi 2x zastavit co som nevladala..
@saska697 mala ma nevidela ona si bude drichmat do 9tej teraz a ja musim ficat v robote 😠
baby ten mamatest by mi ukazat uz ze?resp.mamatest po kolko dni ovu ukaze? lebo teoreticky v pondelok som mala pozitivny test na OVU co znaci ze najneskor mohla byt v stredu ..... ale to uz si vnucujem nadeje 😔
ahojte baby....trocha som sa tu začítala, ja som 8 den po prenose a chcem sa podeliť s vami o pocity 🙂 mna stále boli dole brucho a hlava ako pred menzes neviem co si mam o tom mysliet..hmmm?

@saska697 koľko? a to máš aké cykly? 😕