2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahoj holky, jste tu i spinkaly ,ne?? 😉 Přečetla jsem si na stránce předem, že dnes nemáte moc dobré zprávy 😒 ,ale ani špatné 😵 Já když si vezmu, jak mi lhaly testíky, ještě počkejte 🙂
lebo ja vzdy najprv spinim a potom dojde 😠
@solinkarka jooj moja drz sa a nenamahaj hlavne,.,.,.a kedy budeme vidiet najblizsi testik,.,a kraasnymi hrubymi kolajnickami,,.,.,.potom posli.,,.,.by sa mi aj zisli..,:DD
@saska697 no ja som antiku vysadila v októbri a všetko bolo ok a vo februári bolo biotehu a odvtedy je to nejaké divné....preto mi doki nasadil closík,nech nastimulujeme ovulku,lebo podľa grafov mi to nejako nesedí.....folíky sa vytvoria a aj začnú rásť,ale vyzerá to tak že neprasknú 😒 takže od dnes closík a potom snažilkovanie a uvidíme čo bude ďalej.....ozaj a drahý včera išiel pozrieť robotníkov v robote a na poľnej cestičke stretol bociany 😀 a že.....zastavil som,pozdravil som a že aj my už chceme miminko a dal som im našu adresu 😀 😀
@elebe prosim ta ukaz grafik,.,.,.ja ho mam tiez nejaky zubkaty.,,.,.http://www.fertilityfriend.com/home/susu,..
@marosusu ten tvoj mi nechce otvoriť,asi si ho tam zle vložila....tu je môj...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....
@elebe No mne dr. povedal kedy sa mame snazit a ze pol roka este skusat ak sa nezadari tak mam prist:( Jeejo to je ake zlate 🙂 My sme sa vcera s drahym pochytili lebo bol nevyspaty a my sme s kamoskou kecali a zabudla som mu zavriet dvere na izbe asi hodku nato mu volali s prace vyletel ako delo nic nepovedal,len skaredo zazrel treskol dverami a odisiel a prisiel,ked som ja uz spala:((
@marosusu ty si ešte pred ovulkou,alebo akurát máš ovulku.....ale kukni na môj....proste mne tie teploty nestúpnu,len sa kolíšu stále na tom istom....tak preto closík....a z tvojho aktuálneho grafu sa momentálne nič moc nedá vyčítať....len sa tulkajte 😀 podľa mňa ovulka každú chvílu.... 😉 a tie tri dni čo bude tvoj manželík doma,by mali stačiť 😉
@saska697 hmm ked ja dneska 13stka v praci,.,.vecer dojdem na 7 hodiek sa vyspat a rano znova na 15stku do prace,..,tak dufam ze budem vladat,.,.a este vecer ten hokej to draheho asi bude viac zaujimat,.,.:D,.,.ale dufam ze prestavky budu dlhe.,,.:DD,.,.,.a mi luto ze ste sa chytli s mm,.,.,.

baby tak ja uz nie som zahadna uz mam taky do hneda vytok takze uz prichadza ta uzasna mrcha a testy neklamu....takze dalsi mesiac pred nami... 😔 teda predo mnou