icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

zucana
29. apr 2011

baby tak ja uz nie som zahadna uz mam taky do hneda vytok takze uz prichadza ta uzasna mrcha a testy neklamu....takze dalsi mesiac pred nami... 😔 teda predo mnou

saska697
29. apr 2011

@zucana A co ked budes mat len taketo spinenie niektore baby co boli na zaciatku tehu tak v den mrchy len spinili ale mrchu nedostali a boli tehu,hmm este sa nevzdaaavaj🙂)

erin4
29. apr 2011

Ahoj holky, jste tu i spinkaly ,ne?? 😉 Přečetla jsem si na stránce předem, že dnes nemáte moc dobré zprávy 😒 ,ale ani špatné 😵 Já když si vezmu, jak mi lhaly testíky, ještě počkejte 🙂

marosusu
29. apr 2011

jooj baby vy necakate na mrchu a ja surne cakam na ovulu,..,uz mam 17 DC a ovu nikde,.,.blee,.,.teploty ale ukazuju ze mozno uz zajtra.,,.,.a mm doma este 3 dni,..,tak dufam ze sa trafime,,.,.a @saska697 @zucana drzim prstiky nech nedojde,.,.,.:D

zucana
29. apr 2011

@saska697
@erin4 ja som si uz ista....mrcha prisla....

zucana
29. apr 2011

lebo ja vzdy najprv spinim a potom dojde 😠

marosusu
29. apr 2011

@solinkarka jooj moja drz sa a nenamahaj hlavne,.,.,.a kedy budeme vidiet najblizsi testik,.,a kraasnymi hrubymi kolajnickami,,.,.,.potom posli.,,.,.by sa mi aj zisli..,:DD

elebe
29. apr 2011

@saska697 no ja som antiku vysadila v októbri a všetko bolo ok a vo februári bolo biotehu a odvtedy je to nejaké divné....preto mi doki nasadil closík,nech nastimulujeme ovulku,lebo podľa grafov mi to nejako nesedí.....folíky sa vytvoria a aj začnú rásť,ale vyzerá to tak že neprasknú 😒 takže od dnes closík a potom snažilkovanie a uvidíme čo bude ďalej.....ozaj a drahý včera išiel pozrieť robotníkov v robote a na poľnej cestičke stretol bociany 😀 a že.....zastavil som,pozdravil som a že aj my už chceme miminko a dal som im našu adresu 😀 😀

saska697
29. apr 2011

@marosusu Dakujem🙂) este stale nic a mavas ovu stale presne ci?

erin4
29. apr 2011

@zucana I přede mnou 😨 a možná ještě dýl, začátek ovu a my ani nezkoušime 😒

marosusu
29. apr 2011

@zucana ja to mam presne tak isto,.,.,.asi 5 az 12 hodin pred hnusnou mrchou spinim,.,.,.:(,..,,.ale nevzdaavaj sa,.,..:D

marosusu
29. apr 2011

@elebe prosim ta ukaz grafik,.,.,.ja ho mam tiez nejaky zubkaty.,,.,.http://www.fertilityfriend.com/home/susu,..

marosusu
29. apr 2011

@saska697 taak podla merani BT 14 az 15 DC,.,.,.hmm,.,.,.a teraz furt nic,.,..ale dneska mam posebe 3 dni stupajuce teploty tak hadam uz pride,.,.snazilkujeme kazdy druhy den a mm odchadza do prace o 3 dni na 3 tyzdne...tak dufam ze ma nenecha samu doma.,,.:DD

elebe
29. apr 2011

@marosusu ten tvoj mi nechce otvoriť,asi si ho tam zle vložila....tu je môj...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....

saska697
29. apr 2011

@elebe No mne dr. povedal kedy sa mame snazit a ze pol roka este skusat ak sa nezadari tak mam prist:( Jeejo to je ake zlate 🙂 My sme sa vcera s drahym pochytili lebo bol nevyspaty a my sme s kamoskou kecali a zabudla som mu zavriet dvere na izbe asi hodku nato mu volali s prace vyletel ako delo nic nepovedal,len skaredo zazrel treskol dverami a odisiel a prisiel,ked som ja uz spala:((

erin4
29. apr 2011

@zucana No co, tak se podaří příští měsíc a miminko bude aspoň už hezky na jaře a ne v zimě 🙂

saska697
29. apr 2011

@marosusu Tak to je uz dobre znamenie🙂) Tak to nech sa ani neopovazi pekne nech ostanete doma dvaja 😀

elebe
29. apr 2011

@saska697 my sa pokúšame siedmy mesiac,ale tak aktívne tri mesiace....tak uvidíme....dúfam že nám tie bociany prinesú šťastie 🙂

erin4
29. apr 2011

@saska697 A kdy to bude toho půl roku?

marosusu
29. apr 2011

@elebe a ovulka kde je .,,.,.nevidim.,,..,hmm,.,.,.kolky den mas cyklo,.,.,.a kolko dnovy mas cyklus ked sa mozem spytat.,,.,

saska697
29. apr 2011

@elebe My uz dlhsie v oktobri to budu 2r ale tak viac co sa snazime bude rok:((. Drzim palceky🙂

elebe
29. apr 2011

@marosusu ty si ešte pred ovulkou,alebo akurát máš ovulku.....ale kukni na môj....proste mne tie teploty nestúpnu,len sa kolíšu stále na tom istom....tak preto closík....a z tvojho aktuálneho grafu sa momentálne nič moc nedá vyčítať....len sa tulkajte 😀 podľa mňa ovulka každú chvílu.... 😉 a tie tri dni čo bude tvoj manželík doma,by mali stačiť 😉

marosusu
29. apr 2011

@saska697 hmm ked ja dneska 13stka v praci,.,.vecer dojdem na 7 hodiek sa vyspat a rano znova na 15stku do prace,..,tak dufam ze budem vladat,.,.a este vecer ten hokej to draheho asi bude viac zaujimat,.,.:D,.,.ale dufam ze prestavky budu dlhe.,,.:DD,.,.,.a mi luto ze ste sa chytli s mm,.,.,.

elebe
29. apr 2011

@saska697 no lenže to tak nemôžeš brať,pretože vy ste sa nepokúšali počas ovulky,keďže si si myslela že to je mrcha....tak podľa toho je toto prvý mesiac.... 😉

marosusu
29. apr 2011

@elebe tak dufam ze heej,.,.a mas pravdu,,.,.:D.,,..,ja chceeem,.,.,.a closik je na co dobry,.,.?

elebe
29. apr 2011

@marosusu no vidíš....ovulku mi graf vyznačil zelenou farbou,resp. plodné dni....ale to je blbosť,je to len program a v mojom prípade to tak určite nie je.....u mňa asi anovulák.....tak uvidíme čo narobí closík....a mávam 35 dňové cykly,dosť dlhé 😖

marosusu
29. apr 2011

@elebe a pozeram ze sa snazime rovnako dlho,.,.,.ja som vydata od augusta ale tak aktivnejsie sme zacali teraz nna novy rok.,,.,.:D,.,..len drzim prsty nech nam to vyjde,.,.,.:D

saska697
29. apr 2011

@marosusu Tak ked sa pekne nahodis tak pochybujem ze odola ved chlapy🙂)xi. No co uz asi bude ticha domacnost🙂 ale ved on bude daco chciet xi

elebe
29. apr 2011

@marosusu no len aby sa naše miminká rovnako aj umúdrili a pekne zostali v bruškách 😀 😀