icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marosusu
29. apr 2011

@elebe ja ma cyklus 29 az 30 dnovy.,,.,.a mne na womenzone ani neukazuje zelene dni tak neviem,.,..,cez mrchu si nemeriam to bude asi tym,.,.hmm

erin4
29. apr 2011

Dneska se s váma rozloučím, musím do práce dřív 😒 ahoj 🙂

zucana
29. apr 2011

dik baby uz som napisala mame poslat ovu testy 3 balenia po 5 a 3 tehu testy mamatest 😀
a vramci ansratosti si asi kupim letenku na SK

drobik1
29. apr 2011

@saska697 ahoj no neboj este sa nevdavaj..a ak aj mrcha pride nevadi skusis nabuduce.. 🙂 ako aj ostatne co nam to nevyslo..mna to caka zhruba za 2 tyzdne stresy ci ano ci nie.. ☹ no drzim palce a pekny vikend.. 🙂

elebe
29. apr 2011

@marosusu no womwnzone nie je nič moc,ale mne sa nedá zaregistrovať na ff....už som to skúšala niekoľko krát a neposlali mi spiatočné heslo 😠

saska697
29. apr 2011

@elebe To hej ale sem tam drahy nevydrzal a isli sme na to,len to nebolo aspon kazdy druhy den ale len raz v tom obdobi a potom ked to skoncilo. a min rok som to do oktobra nemavala takze sme snazilkovali kazdy druhy den pokym neprisla mrcha.... 😒

saska697
29. apr 2011

@drobik1 Dakujem🙂) no som uz viac menej zmierena stym ze sa pojde do dalsieho kola.... Aj tebe pekny vikendik🙂

ambrozie
29. apr 2011

Dobré ránko, tak jsem zkoušela test, ani ťuk ani duch. Nevadí, máme stále před sebou tu nejhezčí část období dítěte - výrobu 😀

drobik1
29. apr 2011

@ambrozie ahoj no nevzdavaj sa a je super ze to takto beries..neboj raz tam ten duch urcite bude..drzim palce.. 🙂

saska697
29. apr 2011

Prsia prezradia vašu plodnosť
Posted on 28. Apríl 2011 by laskykvet
Ženské prsia nie sú len symbolom ženskosti a sexuálnej príťažlivosti ale aj plodnosti. Tvrdia to americkí biológovia, podľa ktorých mužov nie náhodou vzrušuje plnší výstrih. Je totiž prvým viditeľným zdrojom informácií o šanci na materstvo. Za veľké prsia môže spravidla vyššia hladina hormónu estrogénu, ktorý je práve dôležitým faktorom plodnosti.

“Plnšie poprsie je symbol vyššej plodnosti, na mužov preto funguje ako magnet. Tuk hromadiaci sa na hrudi, na bokoch a zadku je dôkazom toho, že žena má v tele viac estrogénu a tým aj väčšie šance na počatie,” potvrdzuje Jena Pincott. Pritakáva jej aj epidemiologička Grazyna Jasienská z Harvardu, podľa ktorej ženy s plnšou postavou, teda väčšími prsiami, útlym pásom a veľkými bokmi štatisticky otehotnejú trikrát častejšie ako ženy s inými postavami. Prsia sú vraj reklamou na vek, zdravie a kvalitu génov…

elebe
29. apr 2011

@saska697 a čo ti na to povedal doki?

zucana
29. apr 2011

@saska697 toto men moc nepomoze lebo kojim 😀
no a ja som sem prisla taka optimisticky naladena ze hned vsetky tu otehu ked dojdem a nist 😝 tak buduci mesiac 😉

saska697
29. apr 2011

@elebe Len to ze pokusajte sa 3dni pred zaciatkom 1d pocas a po a nemam to brat ako mrchu ale stred cyklu a skusat este pol roka a nech ide k dr. aj drahy,len to je tazke ho dostat k dr, ked fut robi min do 22:((

jafnka
29. apr 2011

ahojte snažilky 🙂 u mňa stále nie a nie prísť ovu. i keď by sme ju aj tak teraz nevyužili, ale aj tak by mohla dojsť

saska697
29. apr 2011

@zucana To ma len tak zaujalo ze este podla coho to sudia🙂)xi Asi to priroda este nechce vrrr aby sme boli tehulkami no co uz.....

saska697
29. apr 2011

Idem na wc kontrolu xi🙂

elebe
29. apr 2011

@saska697 a to akože máte skúšať do šesťdesiatky? a načo má ísť aj on k dokimu.....pokiaľ viem tak mužom sa robí len spermiogram a ten odber môžete urobiť aj doma.....terba sa dohodnúť s urológom na termíne a čase a potom pol hodku pred tým to urobiť,hoď to pod pazuchu,alebo medzi kozy a leť k urológovi....a to je celá veda.... 🙂

jafnka
29. apr 2011

@saska697 no tak pás mám úzky, boky širšie len tie prsia mi akosi chýbajú... takže ja som asi niekde v strede plodnosti 🙂

elebe
29. apr 2011

jáj kočky letím....musím do servisu s autom.blbne mi elektrika 😖 dúfam že si za to nevypýtajú majland 😠 potom ešte nakuknem.....papenky

zucana
29. apr 2011

@elebe 😀 😀

keenfan
29. apr 2011

@ambrozie 🙂 🙂 fajn pristup

saska697
29. apr 2011

@elebe Na kontrolu ci je oki. No dufam,ze je🙂. O ked splna vsetky faktori na to aby mal mensiu plodnost:( ci neplodnost:(

saska697
29. apr 2011

@jafnka No ja mam aj boky aj prsia no momentalne mi aj za posledneho pol roka pribralo brucho 😠 a to som bola stych co jedli kolko chceli,kedy chceli a co chceli....

jafnka
29. apr 2011

@saska697 to moja sestra je taká, že zje všetko čo nezje ju a aj tak je ako palička, jej drahý jej povedal, že ju radšej šatiť ako živiť 🙂

saska697
29. apr 2011

@jafnka No ja som bola presne tak isto na tom len uz asi starnem lebo takto pribrat a to jem menej ako predtym:(

saska697
29. apr 2011

Navsteva wc zamnou a nic,...... 😒

jafnka
29. apr 2011

@saska697 ja som si všimla, že aj ja keď jem často tak v poho držím hmotnosť. ale keď jem len raz za čas tak priberám. inak ako mrcha?

saska697
29. apr 2011

@jafnka Mrcha zatial nikde a test nula bodov:(

jafnka
29. apr 2011

@saska697 to je blbé ☹ ale treba to zobrať tak ako píše ambrozie aj keď viem, že je to ťažké

saska697
29. apr 2011

@jafnka Beriem to tak len nech teda uz pride mrcha a mozeme ist do dalsieho kola🙂