2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Dneska se s váma rozloučím, musím do práce dřív 😒 ahoj 🙂
dik baby uz som napisala mame poslat ovu testy 3 balenia po 5 a 3 tehu testy mamatest 😀
a vramci ansratosti si asi kupim letenku na SK
Dobré ránko, tak jsem zkoušela test, ani ťuk ani duch. Nevadí, máme stále před sebou tu nejhezčí část období dítěte - výrobu 😀
Prsia prezradia vašu plodnosť
Posted on 28. Apríl 2011 by laskykvet
Ženské prsia nie sú len symbolom ženskosti a sexuálnej príťažlivosti ale aj plodnosti. Tvrdia to americkí biológovia, podľa ktorých mužov nie náhodou vzrušuje plnší výstrih. Je totiž prvým viditeľným zdrojom informácií o šanci na materstvo. Za veľké prsia môže spravidla vyššia hladina hormónu estrogénu, ktorý je práve dôležitým faktorom plodnosti.
“Plnšie poprsie je symbol vyššej plodnosti, na mužov preto funguje ako magnet. Tuk hromadiaci sa na hrudi, na bokoch a zadku je dôkazom toho, že žena má v tele viac estrogénu a tým aj väčšie šance na počatie,” potvrdzuje Jena Pincott. Pritakáva jej aj epidemiologička Grazyna Jasienská z Harvardu, podľa ktorej ženy s plnšou postavou, teda väčšími prsiami, útlym pásom a veľkými bokmi štatisticky otehotnejú trikrát častejšie ako ženy s inými postavami. Prsia sú vraj reklamou na vek, zdravie a kvalitu génov…
ahojte snažilky 🙂 u mňa stále nie a nie prísť ovu. i keď by sme ju aj tak teraz nevyužili, ale aj tak by mohla dojsť
Idem na wc kontrolu xi🙂
@saska697 a to akože máte skúšať do šesťdesiatky? a načo má ísť aj on k dokimu.....pokiaľ viem tak mužom sa robí len spermiogram a ten odber môžete urobiť aj doma.....terba sa dohodnúť s urológom na termíne a čase a potom pol hodku pred tým to urobiť,hoď to pod pazuchu,alebo medzi kozy a leť k urológovi....a to je celá veda.... 🙂
jáj kočky letím....musím do servisu s autom.blbne mi elektrika 😖 dúfam že si za to nevypýtajú majland 😠 potom ešte nakuknem.....papenky
Navsteva wc zamnou a nic,...... 😒

@elebe ja ma cyklus 29 az 30 dnovy.,,.,.a mne na womenzone ani neukazuje zelene dni tak neviem,.,..,cez mrchu si nemeriam to bude asi tym,.,.hmm