icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

monyseq
1. máj 2011

@dandiela Ahoj, moc velká gratulace k těhu, držím palce.. Jen ty ovu testy ti budou vycházet pořád pozitivní když si těhu.

dandiela
1. máj 2011

@monyseq Děkuju... ještě to moc nepociťuju, kromě toho že mi pořád kručí v břiše a začli mě fakt dost bolet prsa. Moc se těším až to mimčo uvidím na ultrazvuku. Manžel tam chce za každou cenu jít se mnou aby jsme ho poprvé viděli oba. Moc mě tím dojal... To s tím Ovu testem jsem si myselela.... 😅

jutu07
1. máj 2011

@dandiela ahojky, to nebyla ovulace. Když jsi těhu,tak ovu testy ukazují pěknou druhou čárečku něco jako těhu test a ten výtok tak to já mám od té doby pořád a je to úplně normální věc. Ze začátku mi doktor říkal, že se dělá hlenová zátka, která chrání plod před bacilama a teď postupem času je to způsobené hormonama. Hlavně si člověk musí hlídat, aby to nebyl svědivý výtok jinak je to OK. A zapomněla jsem pogratulovat a užívej si to a buď opatrná 😉 😀

janielik87
1. máj 2011

Ahoj baby,
mam taku otazku. Prvy cyklus som si zacala merat BT a od menstruacie (som teraz 7DC) mi klesla z 36,9 na 36,3 a dnes som si nasla taky tahavy hlien mierne zakaleny...Myslite, ze by som mohhla mat ovu uz teraz??? Ja sa v tom velmi nevyznam :(( A cykly mam veeelmi nepravidelne...posledne boli 37,36, 43, 35 ... Takze tak...:(

jutu07
1. máj 2011

@janielik87 ahoj podle mého to ovu není. Vypadá to, že máš spíš delší cykly,takže bych řekla, že by ovu mohla být tak kolem 18DC. Já jsem to měla podobně. Taky jsem si myslela, že mám tak brzo ovu podle hlenu,ale teplota pak nestoupala,takže to ovu nebyla a nakonec došla až 25DC s velkýma bolestma a opravdu hlenem jak bílek. Zkusila jsem ovu test a ten vyšel pozitivní a pak naráz teplota stoupala. Doporučuju se snažilkovat i teď 😀 Já jsem si taky poprvé měřila teplotu a byla z toho dost zmatená,ale aspoň mi to ukázalo plodné dny a vyšlo to! Držím palečky 😉

janielik87
1. máj 2011

@jutu07 dakujem 🙂 No ved uvidime. Som z toho uplne zmatena, vobec tomu nechapem..tomu meraniu. Snazim sa o tom citat. 🙂 Som sa zaregistrovala aj na fertilityfriend...a tam mi ukazuje predpokladanu ovu az okolo 13.maja. Cize asi mas recht. :D

dandiela
1. máj 2011

@jutu07 Děkuju za gratulaci, i když jsem taková obezřetná .. dokud nebudu mít potvrzený srdíčko, tak nebudu v klidu 🙂 To s tím ovu testem jsem už taky zjistila... to se mi ulevilo 😀

keenfan
1. máj 2011

@janielik87 ahoj, ja som z toho ako sa to ma merat tiez mierne v chaose...resp. sa snazim tomu porozumiet, este som to neskusala ale zacnem, bud.mesiac..vlastne, uz tento 😖

janielik87
1. máj 2011

@keenfan 🙂 ja ani nie z toho, ze ako merat...to viem 😀 ale co to ukazuje vlastne...to neviem...sa z toho vysomarit, ze kedy stupa a kedy klesa...ach jaj :(

keenfan
1. máj 2011

@janielik87 ked nati prides daj mi vediet 🙂 alebo to mozno uz nebudes potrebovat, ktovie 😉

janielik87
1. máj 2011

@keenfan no snad by som to uz ani nepotrebovala sa o to zaujimat najblizsie 😀 ale tak ktovie... Ked na to pridem, ze ako to je, dam vediet...ale zatial nic...vsak meriam len 4ci 5 den.

keenfan
1. máj 2011

@janielik87 aha...takze od noveho cyklu? ja cakam kym pride mrcha, teda necakam ale asi pride ☹ tak potom mozno zacnem..

jutu07
1. máj 2011

@janielik87 tam jsem taky měla graf a ten byl ze mě ze začátku zmatený taky mi kolem 10DC klesla teplota tak mi to ukazoval,že jsem měla ovu a já jsem věděla, že to tak není tehdy nebyl ani hlen, pak jsem 15Dc měla hlen,ale teplota nic a graf furt ukazoval 10tého a nakonec toho 25tého už to ukázalo, že to byla ovu. zkusím sem ten graf dát.

jutu07
1. máj 2011

@janielik87 tak já to bohužel nemám v jpg. nejde to sem dat ☹

janielik87
1. máj 2011

@keenfan ano, od noveho cyklu. Tak uvidime. Meriam to prvy raz...a neviem neviem, ci sa z toho nejako vynajdem.
@jutu07 to by bolo super 🙂 a cez co si robila ten graf, ze ti sam vravel, ze ovu...alebo neovu ? 😀 ...skoda, ze sa ti sem neda dat. :( Napisem ti IP a dam mail. 🙂

jafnka
1. máj 2011

@dandiela ahoj, pridávam sa ku gratuláciám a želám ti bezproblémové tehu a potom krásne mamičkovanie 🙂

jafnka
1. máj 2011

@janielik87 kukni sem, tu sú niektoré baby fakt odborníčky na BT https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s...

keenfan
1. máj 2011

@jafnka reagujem na to co mas v statuse 🙂 ja som bola zvedava, ale podla mna to uz nie je co byvalo 😖

jafnka
1. máj 2011

@keenfan máš pravdu, ale ja to aj tak furt pozerám v nádeji, že sa zase objaví niekto ako boli yagudin, pluščenko, anissina/peizerat a pod.

janielik87
1. máj 2011

@jafnka uz som tam kukala 🙂 no meriam to este len nejake 4dni, cize ..😀

jafnka
1. máj 2011

@janielik87 ja tiež meriam prvý cyklus, že len tak pre potvrdenie ovu a ona nikde...

janielik87
1. máj 2011

@jafnka no ja este meriam len 4den a to je moj 7DC vlastne. Ked uz som mala slabsiu mrchu, zacala som merat. No ved uvidime. Ja sa tiez bojim, ze ovu nemam a ze sa snazime zbytocne. Za lekarkou by som mala ist, ale ked...no snazime sa len jeden mesiac tak by ma asi vysmiala, ze chcem zazraky...a aj to snazenie bolo take, ze skor nebolo 😀

keenfan
1. máj 2011

@jafnka ved to aj ja len to cakanie trva akosi dlho a vykony priemerne 😒

jafnka
1. máj 2011

@janielik87 ja si myslím, že by bolo fajn aby sa dalo ísť najprv na nejaké komplexné vyšetrenie, či sa vôbec oplatí snažiť. lebo takto sa snažia napr. rok neúspešne a až potom idú k dr a ten im povie, že načo sa snažia, že sú neplodní alebo tak. ako saska (či ktorá) tiež sa dlho snažili a až potom zistili, že sa snažili mimo ovu

jafnka
1. máj 2011

@keenfan tiež mám pocit, že to "striedanie stráží" trvá akosi dlho. tak hádam sa dočkáme 🙂 ja sa teraz vytešujem lebo mám lístky na jagudina 🙂

janielik87
1. máj 2011

@jafnka no tak asi predsa zabehnem k tej dokine, nech ma prezrie...ved co na tom. Kazdopadne sa mozem domnievat, ze je problem. Ani nie na zaklade toho, ze to nevyslo na prvy raz, ale na zaklade toho, ze moj cyklus je 36, 35, 37, 43, 35 dnovy...cize fakt super. :( Uz len kvoli tomu by som sa tam mala trepat 🙂

keenfan
1. máj 2011

@jafnka no riadne, a potom co Yagudin ukoncil sportovu tak to ani nehovoriac 😒 ja som tiez rozmyslala ci neist, ale neviem...ta cena sa mi zda celkom dost, 44 eciek 😖
inak, pozeram ze mas v pase okres ZV, ci si priamo odtial?

jafnka
1. máj 2011

@janielik87 určite to nie je na škodu aby si išla, máš fakt dosť dlhý cyklus i keď až na ten jeden výkyv celkom pravidelný, minimálne ťa pozrie a poradí, že čo a ako, asi ti aj povie aby si si merala BT a ty jej rovno ukážeš graf 🙂

jafnka
1. máj 2011

@keenfan vstupenky stáli 33e, ale dostali sme ich ako darček takže super 🙂 ja som bola aj na pluščenka lebo som si povedala, že však je to hádam posledná šanca ho vidieť naživo a odvtedy tu bol trikrát... som priamo zo zvolena, ale momentálne sme v blave

keenfan
1. máj 2011

@jafnka tak to je fajn 🙂 ja som ich tiez videla, oboch ked tu boli majstrovstva EU, skvele...tiez som sa k tomu dostala na poslednu chvilu ale nelutovala som 🙂