2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 jaj, no tak to ti hádam len sono spraví, ale asi veľa nebude vidieť keď si len tak málo dc, ale určite sa choď. ja som tiež bola a pozeral ma a všetko vyzeralo ok a vtedy som mala asi aj ovu - súdim podľa hlienu, len teraz akosi nie je, ale to môže byť aj pre tie tabletky. a ideš aj testovať ovu?
@jafnka no kupila som si testiky na skusanie ovu, tak vtedy, ked sa mi bude zdat, ze "teraz je ten cas" si spravim
@janielik87 moc děkuju a fakt je lepší se něčím zaměstnat. Já už jsem byla až skoro posedlá, proto jsem si i sama řekla dost.
babule mozem sa k VAm pridat maj je nas cas na babtko tak dufam ze sa nam postasti a budeme styria 🙂 kukam ze uz su tu aj nejake tehulky a adeptky na tehu prajem Vam coskoro na testiku //
@jutu07 presne tak, musim sa niecim inym zamestnat 🙂 svoje myslienky hlavne...lebo ten cas bud leti, alebo ide prilis pomaly...vzdy skor tak ako nechcem 😀
@elebe Mne dako tlaky na mrchu opadli no dnes ak nepride to bude 3 den. No a testik robeny v piatok bol negativny:(. Neviem cim to bude,lebo aj ked som si velmi zelala niekedy aby mrcha neprisla tak dosla just. Ale jednu noc som nespala a dnes ako poleno a tak vzdy spim,ked ma prist mrcha... Od vcera ma strasne zacali boliet prsia a stale mam taky do priesvitna vytok. A skoro vzdy som mala jedne problem minimalne tyzden alebo par dni pred mrchou som mavala vytok taky ten svrbivy ale akonahla prisla mrcha tak to preslo a teraz zatial nic....
A este som aj des nafuktnuta ako pred mrchou alebo zeby vcerajsie kolaciky s listkoveho cesta?🙂xi
@elebe 😀 😀 no len v praci to je problem xixi. Hmmm kto vie ako to je u mna,ale si myslim,ze ked nevysiel tak uz ani nevide,kto vie s coho to bude🙂) zatial nikto o tomto meskani mojom neviem len vy tu na MK a mamina sa ma v pitok pytala uz ti dosiel menzes a ja ze nie a viac sa nepytala a ani drahy nevie🙂xi
@elebe Ale som v piatok pisala na jednu str kde ti odp. gynekolog odporucil robit dalsi test az 3alebo 4.5. ak nepride..... je to str. antokoncepcia.com odpovedia na vsetko🙂
@saska697 moja tam nie je žiadny rozdiel,dokonca aj mimomaternicové je úplne rovnako.....akurát mne pri biotehu prišla mrcha a strašné bolesti,nehrozilo žeby som odšoférovala do nemocnice a mimomaternicové ti zistí až lekár......ale všetko je úplne také isté ako pri normálnom tehu.....ale ty sa neplaš a buď v klude.....ja už mám 30 rokov a tvoje telo je mladšie ako moje a taktiež úúúúplne iné....akurát si dávaj pozor aby si neprechladla.....takže teplé ponožky 😀
@elebe Ale to mi chces ako povedat, ze si ,,stara,,? prepac za vyraz,ale podla mna nie si jasne?🙂. Neboj na to si davam pozor,lebo aj koli mrche aby nebola taka bolestiva si davam pozor chodim ako cibula a ked mi je zima od noh tak si v robote pustam ohrievac🙂). Tak to nie je dobre,ze sa to neda niako rozpoznat:(

@jafnka no vsak to, ze ten "graf" nebude velmi super...lebo by na nom bol len tyzden merania 🙂 tak neviem. SOm myslela, ze skocim teraz daktory den, lebo som prave po MS...cize urcite nedojde.