icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
1. máj 2011

@jafnka no vsak to, ze ten "graf" nebude velmi super...lebo by na nom bol len tyzden merania 🙂 tak neviem. SOm myslela, ze skocim teraz daktory den, lebo som prave po MS...cize urcite nedojde.

jafnka
1. máj 2011

@janielik87 jaj, no tak to ti hádam len sono spraví, ale asi veľa nebude vidieť keď si len tak málo dc, ale určite sa choď. ja som tiež bola a pozeral ma a všetko vyzeralo ok a vtedy som mala asi aj ovu - súdim podľa hlienu, len teraz akosi nie je, ale to môže byť aj pre tie tabletky. a ideš aj testovať ovu?

jafnka
1. máj 2011

@keenfan však zážitok na celý život 🙂

tinika
1. máj 2011

@jafnka ja som sice hravala hokej, ale velmi mam rada aj kraso .)) takze ja sa tesim 🙂

tinika
1. máj 2011

@jafnka ja som sice hravala hokej, ale velmi mam rada aj kraso .)) takze ja sa tesim 🙂

keenfan
1. máj 2011

@jafnka to hej 🙂 🙂

jafnka
1. máj 2011

@tinika mne hokej zakázali pozerať lebo keď som pozerala tak sme vždy prehrali tak som ho prestala pozerať a v ten rok sme boli majstri 🙂

tinika
1. máj 2011

@jafnka 🙂))) to ja zase ked nepozeram ta prehravaju 🙂)

janielik87
1. máj 2011

@jafnka no kupila som si testiky na skusanie ovu, tak vtedy, ked sa mi bude zdat, ze "teraz je ten cas" si spravim

jutu07
1. máj 2011

@janielik87 moc děkuju a fakt je lepší se něčím zaměstnat. Já už jsem byla až skoro posedlá, proto jsem si i sama řekla dost.

sasena033
1. máj 2011

babule mozem sa k VAm pridat maj je nas cas na babtko tak dufam ze sa nam postasti a budeme styria 🙂 kukam ze uz su tu aj nejake tehulky a adeptky na tehu prajem Vam coskoro na testiku //

janielik87
1. máj 2011

@jutu07 presne tak, musim sa niecim inym zamestnat 🙂 svoje myslienky hlavne...lebo ten cas bud leti, alebo ide prilis pomaly...vzdy skor tak ako nechcem 😀

keenfan
1. máj 2011

@sasena033 Ahoj a drzim palcek 🙂

saska697
2. máj 2011

@elebe Ahoj mrcha nikde zatial ale dnes asik dorazi lebo si pripadam,ze explodujem🙂xi

elebe
2. máj 2011

@saska697 ja som to presne mala tak isto.....úplne tlaky a nič.....a bola som tehu.....ale bolo to nakoniec biotehu,takže mne mrcha potom prišla s obrovskými bolesťami 😖 ale ty to tak nebudeš mať 😉 koľko ti teda mešká? testík? mne vyšiel pozitívny až týždeň po meškaní.....

saska697
2. máj 2011

@elebe Mne dako tlaky na mrchu opadli no dnes ak nepride to bude 3 den. No a testik robeny v piatok bol negativny:(. Neviem cim to bude,lebo aj ked som si velmi zelala niekedy aby mrcha neprisla tak dosla just. Ale jednu noc som nespala a dnes ako poleno a tak vzdy spim,ked ma prist mrcha... Od vcera ma strasne zacali boliet prsia a stale mam taky do priesvitna vytok. A skoro vzdy som mala jedne problem minimalne tyzden alebo par dni pred mrchou som mavala vytok taky ten svrbivy ale akonahla prisla mrcha tak to preslo a teraz zatial nic....
A este som aj des nafuktnuta ako pred mrchou alebo zeby vcerajsie kolaciky s listkoveho cesta?🙂xi

elebe
2. máj 2011

@saska697 no moja to budú tie koláčiky....musíš sa vyprdkať 😀 😝 😀 nie každému výjde tak skoro pozitívny test,to by som neriešila.... keď ti nepríjde mrcha....a teplotu si nemeriaš?

saska697
2. máj 2011

@elebe 😀 😀 no len v praci to je problem xixi. Hmmm kto vie ako to je u mna,ale si myslim,ze ked nevysiel tak uz ani nevide,kto vie s coho to bude🙂) zatial nikto o tomto meskani mojom neviem len vy tu na MK a mamina sa ma v pitok pytala uz ti dosiel menzes a ja ze nie a viac sa nepytala a ani drahy nevie🙂xi

saska697
2. máj 2011

@elebe Ale som v piatok pisala na jednu str kde ti odp. gynekolog odporucil robit dalsi test az 3alebo 4.5. ak nepride..... je to str. antokoncepcia.com odpovedia na vsetko🙂

elebe
2. máj 2011

@saska697 nikomu nič nehovor,lebo potom ti každý bude hovoriť že si tehu a to nie je dobré....ja som tiež nikomu nehovorila,len mamine,ale na mne si každý hneď všimol zmenu,chodila som jak mátoha,biela ako stena a zničená jak baník 😀 😀

elebe
2. máj 2011

@saska697 keď ti výjde prvý slabo pozitívny test nemusí to nič znamenať....treba robiť tak za dva dni ďalší a ak aj ten je pozitívny.....tak už to bude tehu......HCG rasie každáý druhý deň,preto sa tak odporúčajú robiť testy....

saska697
2. máj 2011

@elebe Ani nebudem mozno ak by vysiel test a to len drahemu.... No ja nechodim zatial tak necitim sa niak len teraz co som nafucana🙂)xi A od vcera tie prsia inak nic....

saska697
2. máj 2011

@elebe Tak to sa asi budem musiet zasobit testikmi ak nepride,lebo posledny som minula v piatok🙂)

elebe
2. máj 2011

@saska697 tak tak....mne vyšiel prvý duch a potom ešte dva testy som si robila.....druhý bol trošku silnejší a tretí,síce nebol že úplne dve fialové paličky,ale tá druhá bola krásna ružová a videl ju dokonca aj priateľ....keď to už vidí chlap....

saska697
2. máj 2011

@elebe a to takto je aj pri biotehu:(? je tam daky rozdiel od normalneho?

elebe
2. máj 2011

@saska697 moja tam nie je žiadny rozdiel,dokonca aj mimomaternicové je úplne rovnako.....akurát mne pri biotehu prišla mrcha a strašné bolesti,nehrozilo žeby som odšoférovala do nemocnice a mimomaternicové ti zistí až lekár......ale všetko je úplne také isté ako pri normálnom tehu.....ale ty sa neplaš a buď v klude.....ja už mám 30 rokov a tvoje telo je mladšie ako moje a taktiež úúúúplne iné....akurát si dávaj pozor aby si neprechladla.....takže teplé ponožky 😀

jafnka
2. máj 2011

@saska697 ahoj. mrcha nedošla? tak to je super, hádam už ani nedojde a ty si pekne kúp testík a zajtra alebo v stredu hoď fotočky s // 🙂 držím palce

saska697
2. máj 2011

@elebe Ale to mi chces ako povedat, ze si ,,stara,,? prepac za vyraz,ale podla mna nie si jasne?🙂. Neboj na to si davam pozor,lebo aj koli mrche aby nebola taka bolestiva si davam pozor chodim ako cibula a ked mi je zima od noh tak si v robote pustam ohrievac🙂). Tak to nie je dobre,ze sa to neda niako rozpoznat:(

saska697
2. máj 2011

@jafnka zatial nie... No ak nepride tak rozhodne sa s Vami podelim🙂) no co ak zase nevydu dve ?

sasena033
2. máj 2011

@keenfan dakujem pozeram ze niektore su v ocakavani na // to je super 🙂

elebe
2. máj 2011

@saska697 no mafia je nakrmená..... 😀 nie nie som stará,ale už je to inakšie ako u mladých báb pred 30.....aj keď v dnešnej dobe už aj mladé byby majú problémy ☹ volakedy to takto nebolo ☹