icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
2. máj 2011

@saska697 musia 🙂

jafnka
2. máj 2011

@elebe tiež mám pocit, že v minulosti to bolo ľahšie s otehotnením. nebrali sa žiadne tabletky a vitamíny na podporu a aj tak sa rodilo detí habadej. ani tehu testy neboli takže neboli ani falošné nádeje

sasena033
2. máj 2011

@saska697 drzim palec..mnech mrcha nedorazi a pri testovani s aukazu //..aj tak ta obduvujem ze este cakas ako si spominala ze si testovala v piatok ale skus pockat aj ked ti meska uz 3 dni by mohlo ukazat,nemyslis,??

saska697
2. máj 2011

@elebe To mas pravdu teraz je to take divne skoro vsetky zeny od 20 vyssie maju problemy a tie co uz maju ist zase rodit tak vela prenasaju aj kamaratka ma 21 a prenasala vysse tyzdna....ach jaaj cele to je zle:(((

saska697
2. máj 2011

@jafnka No som strasne zvedava🙂xi ak nepride

elebe
2. máj 2011

@jafnka no však to....naokolo čo mám kamošky,tak toľko problémov,či už z otehu,alebo priamo tehu..... ☹ je to nespravodlivé,niektoré baby ani nevedia ako k tomu prišli a ani to nechcú a človek sa snaží,túži a ajtak mu nie je dopriate.....a u nás by sa malo bábätko určite lepšie,ako u nejakej,nechcem povedať čo ☹ ☹

saska697
2. máj 2011

@sasena033 Dakujem🙂 ja sem tam aj na to zabudnem a snazim sa na to fakt nemysliet na testikovanie a na mrchu🙂 A ty kedy necakas?

zucana
2. máj 2011

@elebe jeej super ze nedosla tak drzim palce na 2 ciarky...mne uz mrcha pomaly konci tak sa bude zacinat pomaly odznova 😉

elebe
2. máj 2011

@saska697 ja mám zase naokolo kamošky čo každá jedna už potratila ☹ ☹ je to smutné....

zucana
2. máj 2011

@sasena033 ahojky tak aj ty mas uz jedno babo tak drzim palce k otehu 😉

jafnka
2. máj 2011

@saska697 zvedavé sme asi všetky 🙂

saska697
2. máj 2011

@elebe Presne tak priroda je v tychto veciach strasne nespravodliva:((( a voci nam ,ktore tuzia byt super mamickami🙂

zucana
2. máj 2011

@jafnka myslim,ze v minulosti to bolo take aj preto,lebo sa neriesila ekonimicka situacia v rodine....

saska697
2. máj 2011

@elebe Asi sa velmi pozorujeme a bojime:( Ved pozri na nasu tmavu mensinu tie zeny kaslu na vsetko a deti maju kolko len chcu aj nechu a este aj zdrave......

elebe
2. máj 2011

@saska697 ja neviem prečo to tak je.....tu neďaleko býva taká 17ročná feťáčka a tá už má poriadne brucho a stále lieta hore-dole a že aj pije a jej nič neni a ani korela ju nechytí......a ja sa snažím všetko dodržiavať a nič ☹

saska697
2. máj 2011

@jafnka Jaaaj najradsej by som fakt chela vidiet do seba co sa deje🙂xi

elebe
2. máj 2011

@saska697 však kúp test a skús.....za to nič nedáš... 😉

saska697
2. máj 2011

@elebe Ale aj tak lutujem to babo co caka,kto vie co mu zistia,ked sa narodi... Presne aj ja vsetko dodrziavam vitaminy papam atd a nic....

saska697
2. máj 2011

@elebe Ked sa mi podari zavytat do obchodu tak si kupim🙂,lebo mam toho dost v robote a nie a nie sa odtialto odlepit xi🙂)

jafnka
2. máj 2011

jej baby, mám super novinku - teda pre mňa super 🙂 budem mať robotu 🙂 síce len na 4 mesiace na dohodu, ale aj tak dobre. keď neprší aspoň kvapká

zucana
2. máj 2011

babky ja tiez myslim,ze to babo nebude v poriadku a verte,ze robime dobre ked sa snazime dodrziavat aveci a dat to najlepsie zo seba 😉

saska697
2. máj 2011

@jafnka Tak to je super aj to je daco🙂))

elebe
2. máj 2011

@saska697 je to celé opačne..... ☹ mám kamošku ktorá je chorá na srdiečko a tá otehotnela,ani nevie ako a vynosila,porodila bez problémov.....a mám kamošku ktorá je zdravá ako buk a ja po dvoch kyretážach a teraz je v skoro už v 7 mesiaci a museli jej zašívať maternicu,lebo sa začala v piatom veľmi otvárať a teraz chúďa furt len leží....

saska697
2. máj 2011

@elebe Jaaj uz neviem na koho sa obratiti preco je to vsetko takto:( Ten hore by to mohol lepsie zariadit🙂) aspon pre tie,ktore tuzia mat mimi,a robia pre to vsetko a aj aby bolo zdrave....

jafnka
2. máj 2011

@elebe @saska697 aj moja sestra je celkom dobrý príklad. prvé sa im zadarilo na prvý šup, ale porodila o mesiac skôr. potom sa im zas podarilo až po štyroch rokoch, ale bohužiaľ potratila a potom zas po jednom roku, ale to už našťastie donosila aj keď mala zase problémy s tým, že sa skoro začala otvárať

elebe
2. máj 2011

@jafnka
@saska697 bavme sa o niečom inom,lebo ma už tej nespravodlivosti porazí......ja na closíku a klepem sa že budú dvojičky 😀 priateľ má v rodine nábeh.....ako nesťažovala by som sa,len nech to je.....akurát by ma vozili v káričke,lebo ja som taký cíbik 😀 😝

saska697
2. máj 2011

@elebe Mas pravdu🙂) Ale mala by si hned dve deticky🙂),lepsie ako ziadne,nie?🙂 Mne dr nic nedal len pol roka este na snazenie a hotovo....

jafnka
2. máj 2011

@elebe moja spolužiačka zo základnej porodila dvojičky dievčatká - ona sama mám sestru identické dvojča 🙂 a tiež je len kosť a koža tak to trochu vyzeralo smiešne keď chodila s takým brušiskom

sasena033
2. máj 2011

@saska697 no my este len ideme na prvy pokus koncom maja 🙂 meriam BT a pisem do grafu preto keby sa nam nezadarilo podla vypoctu tak az poznam svoje telo a budeme skusat podla mojej ovu kedze uz mam doma clapca a chceli by sme diavcatko tak som poslala prihlasku jonasovi a ideme vyskusat.. 🙂
@zucana no ano mame doma uz velkeho chlapa a trebalo by mu uz surodenca 😀 takze ty ides do noveho kola rzim palec maj je celkom fajn mesiac tak sa nam to snad podari 🙂

zucana
2. máj 2011

@sasena033 nam sa to zadarilo v maji min.roka tak to by bola sranda keby sa narodilo druhe v tom istom case 😀