2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jafnka no však to....naokolo čo mám kamošky,tak toľko problémov,či už z otehu,alebo priamo tehu..... ☹ je to nespravodlivé,niektoré baby ani nevedia ako k tomu prišli a ani to nechcú a človek sa snaží,túži a ajtak mu nie je dopriate.....a u nás by sa malo bábätko určite lepšie,ako u nejakej,nechcem povedať čo ☹ ☹
jej baby, mám super novinku - teda pre mňa super 🙂 budem mať robotu 🙂 síce len na 4 mesiace na dohodu, ale aj tak dobre. keď neprší aspoň kvapká
babky ja tiez myslim,ze to babo nebude v poriadku a verte,ze robime dobre ked sa snazime dodrziavat aveci a dat to najlepsie zo seba 😉
@saska697 je to celé opačne..... ☹ mám kamošku ktorá je chorá na srdiečko a tá otehotnela,ani nevie ako a vynosila,porodila bez problémov.....a mám kamošku ktorá je zdravá ako buk a ja po dvoch kyretážach a teraz je v skoro už v 7 mesiaci a museli jej zašívať maternicu,lebo sa začala v piatom veľmi otvárať a teraz chúďa furt len leží....
@elebe @saska697 aj moja sestra je celkom dobrý príklad. prvé sa im zadarilo na prvý šup, ale porodila o mesiac skôr. potom sa im zas podarilo až po štyroch rokoch, ale bohužiaľ potratila a potom zas po jednom roku, ale to už našťastie donosila aj keď mala zase problémy s tým, že sa skoro začala otvárať
@saska697 no my este len ideme na prvy pokus koncom maja 🙂 meriam BT a pisem do grafu preto keby sa nam nezadarilo podla vypoctu tak az poznam svoje telo a budeme skusat podla mojej ovu kedze uz mam doma clapca a chceli by sme diavcatko tak som poslala prihlasku jonasovi a ideme vyskusat.. 🙂
@zucana no ano mame doma uz velkeho chlapa a trebalo by mu uz surodenca 😀 takze ty ides do noveho kola rzim palec maj je celkom fajn mesiac tak sa nam to snad podari 🙂

@saska697 musia 🙂