2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 aooooj 😉
je povinnost testovat v rannich hodinach, kdyz mam mamamtest?
@solinkarka Ahoj ahoj🙂) co nove? ako sa dari s mimi?🙂
@strihalka zalezi kolky si dpo hm?
@saska697 ale nic take, dnes sme boli u zubarky a nic moc 😒 za dva tyzdne idem znova a potom znova...to je tak ked som nebola 3roky u zubnej, same kazy 😒 a mimi je u mna hadam dobre, uz sa tesime na sono 😉
@solinkarka to nikdo nevi, ale beru podle tohokdy bylo mozne odplodneni vajicka🙂) 3tydny zpet a tyden...a vcera, ale vcerejsi vim, ze by se neukazalo
@solinkarka auuu ani nehovor bo ma hned zacnu boliet zuby🙂xi Tak to je fajn ti to tu aj ukazuje 5tt🙂)
@solinkarka To sa tak dobre cita🙂)xi ja som len tak so srandy dala vypocitat a keeby som bola tehu by som vraj bola 6+0tt🙂)xi
@saska697 to uuuz? 😀 a mrcha ti meska ci?
jaaaj, pisem MM, ze urobime zajtra rano mamatest, a on ze ci neexistuje aj ockotest......)))
@solinkarka hmmmm

@saska697 no my mame v nasom meste teraz nakazene asi vsetky mamicky co su tu na okolo..takze sa tu rodi jedna radost.. 🙂 dufam ze to pochytim aj ja.. 😀 😀 a potom vsetky ostatne tu... 😀 😀