icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
2. máj 2011

@solinkarka Zatial nedorazila a ak nepride tak to dnes budu 4dni🙂xi

saska697
2. máj 2011

@chaluha Dakujem ty si uz v kolkatom tt?🙂)

strihalka
2. máj 2011

@solinkarka hmm, tak jeste pockat?

jafnka
2. máj 2011

@strihalka no ak si mala ovu toho 25teho a už sa aj stihlo uhniezdiť tak by si zajtra ráno teoreticky mohla mať slabulinkú čiarku. ale ja by som radšej počkala do víkendu. a testovať je vraj najlepšie ráno lebo vtedy je najvyššia koncentrácia toho hormónu

solinkarka
2. máj 2011

@strihalka no tazko povedat ked nevies kedy bola ovu...ale este pockaj zo tri dni radsej

monyseq
2. máj 2011

@strihalka Ahoj, jak to myslíš 3týdny a týden? Možnost oplodnění vajíčka je asi cca 5dní v cyklu a nejplodnější je prý střed cyklu, ale každá to máme jinka takže kdyby jsi měla 28dc tak by ovu měla být pravděpodobně 14dc a plodné dny by byli 11.-12.-13.-14.-15.dc.

strihalka
2. máj 2011

holky holky......@monyseq sama v tom mam radny zmatek, sex byl 3tydny zpet, tyden zpet a vcera..... @solinkarka.....jaaj, zkusim zajtra, nevydrzim, pak koupime dalsi testiky

monyseq
2. máj 2011

@strihalka ale to tak nemůže brát kdy byl sexík, kdy jsi měla poslední ms a jak dlouhé máš zhruba cykly?

monyseq
2. máj 2011

@saska697 ahoj, tak vidíš mé věštění se vyplní 🙂 kdy budeš testíkovat držím palce .... 🙂

saska697
2. máj 2011

@monyseq Nechcem to este zakryknut no ak teda nepride tak v stredu🙂. Len co ak zase bude len jedna?:(

monyseq
2. máj 2011

@saska697 Ale nebude neboj, jak jsem řekla tak bude :D a pak hned vložit testík ať se můžem radovat s tebou a závidět 😅

saska697
2. máj 2011

@monyseq Bodaj by si bola vesticou a ani by si o tom nevedela🙂)xi Len ma tak napadlo neviem ci si si vsimla som to tu dnes pisala ze ked mi zacali PD tak som bola chora a aj sme sa vtedy snazili:(snad to nebude nic zle a dovod meskania mrchy:((

saska697
2. máj 2011

tak ja za takych 15 letim domov🙂) ach jaaaj🙂)

monyseq
2. máj 2011

@saska697 moje kamarádka otěhotněla když měla chřipku a brala antibiotika takže z mrňouska se nevymluvíš... 😉 Já to měla jako ty a dostala jsem ms ještě před termínem, takže klid a ve středu si udělej ten test...

saska697
2. máj 2011

@monyseq To sa tak dobre cita taketo povzbudive slova🙂). Ked sa bude dat tak urcite🙂) a aj sa svami podelim🙂) Dakujem Vam kocky ze ste tuuuuuuu🙂))

keenfan
2. máj 2011

@solinkarka kongrats 🙂 🙂 🙂 a drzim palceky aby bolo vsetko ok
@saska697 wau, Ty uz vlastne meskas a cakas do stredy aby to bol tyzden, co? no, to je velmo nadejne teda! 🙂 🙂

saska697
2. máj 2011

@keenfan Presne tak no som zvedava co bude co si na mna pani priroda nachystala🙂)

saska697
2. máj 2011

Kocky ja uz bezim dakujem Vam za krasny den ahojte🙂)

zucana
2. máj 2011

@sasena033 TAK TU JE TEN LINK
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
a tam dole to zadas
a dobre ste toho popisali dnes moc neni casu ale drzim palce vsetkym 😵

tebi
2. máj 2011

Ahojte chela by som vás poprosiť o pomoc...používam ovul.testy Rapi clear...a minulý týždeň som mala v stredu obidve čiarky rovnaké a vo štvrtok bola test. silnejšia ako kontrolná takže mi prebiehala ovulka že..🙂...no a dnes som si robila test o 15.00 hod. a boli obidve čiarky rovnako sfarbené ..nemala by už test. byť o niečo slabšia? vopred ďakujem...

monyseq
2. máj 2011

@tebi Ahoj, tak to je divné a není možné, že by si byla těhu? Druhá čárečka by měla být slabá nebo vůbec.

veronika002
2. máj 2011

Ahojte kočky, tak dnes bol ten deň D..... Bola som aj na očnom, takže som na PN, aby si očko oddýchlo....no a bola som aj u gyndoša aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sme v krásnom 6.tt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takže krásne decembrové bábätko.... tento týždeň mám ísť na krv a tehotenskú knižku :o))) veľmi sa vytešujem...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 bolo pekne vidno vačok, to bolo úžasné.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 teším sa, už nie som sama, už mám malinké jablčkové jadierko v brušku... verím, že sa budete tešiť so mnou, teda aspoň tie, čo ma tu poznajú 🙂

zucana
2. máj 2011

@veronika002 jeeeej super moc sa tesim a dufam,ze aj my budeme mat jadierka 😵

veronika002
2. máj 2011

@zucana tak to vám všetkým prajem 🙂 😉

marosusu
2. máj 2011

Baby robila som si poriadok vo veciach nasla som testik na ktorom dva ciarky??robeny pred dvoma mesiacmi ked mrcha meskala 5 dni ??? co to je??? je mozne ze som bola tehu??

marosusu
2. máj 2011

@veronika002 jeeeeej kooneecnee dalsia tehulka potvrdenaaa,.,.,.tesime sa velmi,.,.posli viiruusiiky,.,..boze baby ja som za vas taka rada,.,.len to potiahnut do kraasneho 40 tt.,,..,dufam ze coskoro sa pridam aj ja,.,.,.a hlavne fotit fotit fotit.,,.,.nech sa aspon cez foto nakazime,.,.,.:DD-.-.-. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ,,.drrzztee saaa,,.,.,. 😀 😀 😀

jafnka
2. máj 2011

@veronika002 jej, super, gratulujem, budete mať krásne vianoce, a nech ťa už nepríjemnosti zďaleka obchádzajú a ty si môžeš spokojne užiť tehulkovanie a mamičkovanie 🙂 teším sa s tebou 🙂

marosusu
2. máj 2011

@zucana som si dala vypocitat ale nejak nevychadza najblizsie ovu s jeho a mojimi vypoctami?? 😲 😲 😲 ,.,.co to

dandiela
2. máj 2011

@veronika002 Veru moooooc gratulací posílám!!!! Další prosincové mimčo, ježíšek asi bude mít co dělat když bude nosit tolik dětiček 🙂 Myslím, že budeme spolu asi tak nastejno... já jdu k doktorce ve čtvrtek a to bych měla být 5+3... tak uvidíme... už se na tu bublinku nemůžu dočkat 🙂

raza
2. máj 2011

@veronika002 mooooooc gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂