icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
2. máj 2011

@saska697
@drobik1 jáj baby....nebojte bociany už štartujú..... 😀 ja tiež dúfam že v lete už budeme tehulky všetky.... 😉
bola som s autom v servise....elektriku mám úplne v prdeli,pokúsia sa mi to nejako dať dokopy....ale moc tomu neverím ☹ ☹ môžem si pripraviť 500€ a aj viac....už som bola na to upozornená 😖 ☹

gloria9
2. máj 2011

@veronika002 gratulujem Ti moja som rada, že patríš k tehulkám hlavne nech ste zdraví dávajte na seba pozor.

tinika
2. máj 2011

@veronika002 gratulujeeeeem .))

tebi
2. máj 2011

@monyseq taká silná bola nie ako predtým....ale ked som druhý krát pozrela bola o niečo mallliiinko slabšia ale dosť silná......veď to že mi sme sa snazili ked som mala tu ovulku minuly týždeň ...taksom sa čudovala aj ja....ja som už z toho jeleň...

sasena033
2. máj 2011

@zucana ahoj moja..ano uz viem kukala som tu stranku ano vypocty sedia... 🙂

zucana
2. máj 2011

@sasena033 a ty si za to' platila?

saska697
3. máj 2011

@veronika002 Jeeejo tak to ti velmi gratulujem a zelam vela zdravicka🙂) a krasne tehulkovanie🙂)

saska697
3. máj 2011

@elebe Fuuuha to uz by sa oplatilo setrit asi aj na nove hm?

elebe
3. máj 2011

@saska697 no to by som sa namakala,kým by som našertila na nový VW pasat..... 😖 jáj dnes ho tam beriem a musím ho tam nechať a uvidíme.....priateľ hundral jak medveď,že ho postí dole váhom..... 😖

saska697
3. máj 2011

@elebe Aj moj drahy ma VW pasat combi automat a sa mu tam tiez zacalo nieco kasla......

jafnka
3. máj 2011

dobré ráno babenky 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 a je spokojný s automatom? a čo má diesel,či naftu.....lebo my máme na ruke jeden VW touareg a je to TDi 2,5 l automat.....len sa bojím toho automatu,že mi to zožerie aj hlavu.....lebo toto moje veľké auto je diesel TDi 1.9l a žerie len okolo 6l/100km

jafnka
3. máj 2011

@saska697 no ako? mrcha dúfam nedošla

elebe
3. máj 2011

@saska697 haha.....chcela som napísať diesel alebo benzín 😀 😀

saska697
3. máj 2011

mame tu dnes taku maminku? Ci by nevedela poradit ci moze byt toto priznak niecoho. 😉 Vecer kym som nezaspala som mala ladove ruky a nohy a zaspala som uz o 19 a v noci som sa zobudila na to ze mi bolo priam horko a pritom sa u nas uz nekuri a mali sme v izbe celkom chladno.....

saska697
3. máj 2011

@elebe Sme pretoze moj drahy urobi len po bratislave za den okolo 300km a uz ho bolela noha so spojky a v kazdom aute skoro odisla. a je to diesel takze si to chvali ze nemusi sa tolko ,, narobit,,. Ale najspokojnejsi bol s octaviou sedanom to bola nasa strieborna cicuska 1.9.TDi ta vedela priam chodit aj na vypary🙂)xi a velmi malinko papala.... No tak ten touareg ti bude urcite dobre papat mali sme tiguana a ten je o dost mensi a papal o sto sest🙂

saska697
3. máj 2011

@jafnka Ahoj zatial nie ale musim si ist daco kupit papat,lebo som straaasne hladna to budu moje ranajky este len🙂)

zucana
3. máj 2011

@elebe papat ti bude velmi vela ale automat je automat a ten je na nezaplatenie 😅

@saska697 super ze bez mrchy kedy testujes???

jafnka
3. máj 2011

@saska697 @elebe môj drahý je zaľúbený do citroena takže máme citroen c4 a predtým sme mali citroen bx a citroen xantia 🙂 je to tiež diesel a mám pocit, že aj my občas ideme na výpary 🙂

saska697
3. máj 2011

@zucana Chcela by som zajtra ak sa bude dat🙂

sasena033
3. máj 2011

@zucana ano ja som to platila sdavala som si ten specialny... tam mam aj kedy by som mala rodit .(den,noc) a ake by malo byt pohlavie keby sme mali 3 dieta a mam to na papieri mne to tak vyhovuje 🙂

saska697
3. máj 2011

@jafnka Aj my sme mali prveho citronika combi🙂) Ale ten bol fakt srandovny v lete kuril a v zime nie🙂) xi a nikto nevedel preco🙂)

zucana
3. máj 2011

@sasena033 jasne ja len ze aky je tam rozdiel 😉
no idem to kuk 😅

@saska697 tak normalne sa neviem dockat zajtrajska 😉

elebe
3. máj 2011

@saska697
@jafnka no konečne mi už doniesli vchodové dvere....už len nasadiť 😀 😀 my sme zase jeepoví.....čím väčší,tým lepší....takže kukáme po nissanoch,land roveroch a touaregoch,.....a milijem veľké autá,však aj to naše je dobré teliatko....a každý sa mi smeje že krpatá za veľkým volantom.... 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@zucana este to nechcem zakriknut🙂xi lebo co ak to bude uuuplne iny dovod meskania:((...

elebe
3. máj 2011

@zucana no len ja som skúšala automat a nejako mi to nesedí..... 😖 čito je len sila zvyku......my denne nabeháme kopec km v kuse niekde lietam a zháňam raz to raz ono.....tak musím pozerať aj na smäd autíčka 😀

saska697
3. máj 2011

@elebe Xi no pekne mam kamaratku co je dost malinka a ma pod zadkom vankusik a jej mamina tiez🙂),lebo potom by to vyzeralo tak ze auto ide samo🙂)xi

gloria9
3. máj 2011

@saska697 ahoj a ako to vyzerá testovala si ja som konečne v práci včera som bola v poradni 16.5. idem na dalšie vyšetrenie a 23 zas poradna

elebe
3. máj 2011

@saska697 no mojmu priateľovi tiež hovoria že videli sme ti ísť auto a nikto v ňom nebol.....banda jedna 😀 😀 ale však sedadlo sa dá napumpovať,ale mne sa lepšie jazdí keď tak pololežím.....

chaluha
3. máj 2011

@saska697 ja som v 14tt 🙂 idem citat ,ako ste dopadli s testovanim 🙂