2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 gratulujem Ti moja som rada, že patríš k tehulkám hlavne nech ste zdraví dávajte na seba pozor.
@veronika002 gratulujeeeeem .))
@veronika002 Jeeejo tak to ti velmi gratulujem a zelam vela zdravicka🙂) a krasne tehulkovanie🙂)
dobré ráno babenky 🙂
mame tu dnes taku maminku? Ci by nevedela poradit ci moze byt toto priznak niecoho. 😉 Vecer kym som nezaspala som mala ladove ruky a nohy a zaspala som uz o 19 a v noci som sa zobudila na to ze mi bolo priam horko a pritom sa u nas uz nekuri a mali sme v izbe celkom chladno.....
@elebe Sme pretoze moj drahy urobi len po bratislave za den okolo 300km a uz ho bolela noha so spojky a v kazdom aute skoro odisla. a je to diesel takze si to chvali ze nemusi sa tolko ,, narobit,,. Ale najspokojnejsi bol s octaviou sedanom to bola nasa strieborna cicuska 1.9.TDi ta vedela priam chodit aj na vypary🙂)xi a velmi malinko papala.... No tak ten touareg ti bude urcite dobre papat mali sme tiguana a ten je o dost mensi a papal o sto sest🙂

@saska697
@drobik1 jáj baby....nebojte bociany už štartujú..... 😀 ja tiež dúfam že v lete už budeme tehulky všetky.... 😉
bola som s autom v servise....elektriku mám úplne v prdeli,pokúsia sa mi to nejako dať dokopy....ale moc tomu neverím ☹ ☹ môžem si pripraviť 500€ a aj viac....už som bola na to upozornená 😖 ☹